Anonimen
|
Cina, nama je bilo v prvo rečeno, da imam PCO, da vidi neko liso sedaj ne vem točn več kje - po mojem na maternici, pa da to ni dobro, pa... skoraj da ne vem kako sem prišla domov, samo njene besede sem slišala, da močno dvomi, da bo šlo po naravni poti, da naj pridem se čez pol leta spet pokazat in bo naredila še enkrat UZ, drugače pa sledijo preizkave. V glavnem doma sem dva dni jokala. Vse me je vrlo iz tira, potem je prišla tista 5 M, ki jo je G preko UZ videla, da se nanjo že pripravlja... Videla sem že najbolj klavrn scenarij, da ne bo to še leta trajalo, da bom mami. No, potem pa naslednje M ni bilo - tiste 6 M, le en mesec za tem, ko sem bila na pregledu(sicer sem jih imela zelo neredno 24 do čez 40 dni) in naredim za hec FS test in pokaže drugo črtico - lepo, jasno! Noseča! Šok, presenečenje... in potem ko sem v 9tednu šla na prvi pregled in stopim čez vrata k moji G reče, da ali se nisva zmenili, da pridem za pol leta ali je kaj drugega sedaj narobe. No, pa ji povem, da sem noseča, pa kar ni mogla verjet! No, mogoče nam je ravno to pomagalo, da sem odmislila misel na dojenčka, da sem resnično mislila, da ne bo šlo in se nehala obremenjevati s tem, pa je kr uspelo. Žal v drugo še nisem našla recepta za odklop. Enostavno ne morem. PA čeprav sem mislila, da bo v drugo lažje, ker imam doma že enega otroka, pa ni. Enkrat bo že - prej ali slej - mogoče že februarja!
|