Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 11.1.2008 11:26:54
|
|
|
|
TamaraJ
|
S kolegico smo pripravljele party v nekem klubu in sem ga najela za ozvočenje.
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 11.1.2008 11:34:59
|
|
|
|
sončnica24
|
Uf to je že tako daleč nazaj moram prav preštudirat, sma bla predno sva začela ok. 5 let samo prijatelja, sem rekla da ga nikoli ne bom imela ker je veljal za takšnega ki zelo rad punce menjava. Ampak obveljal je rek nikoli ne reci nikoli. Potem sem mu enkrat mobitel posodla da je nekam poklical in je reko da me povabi na pijačo zato ker sem mu ga posodla in tako je potem nekako prišlo do tega da bova zdaj počasi že 7. let skupaj
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 11.1.2008 11:45:39
|
|
|
|
dory
|
Uf že pred leti,ko sem delala v eni firmi prek študenta,je lepega sončnega poletnega dne prnesu ene papirje...pol sva bla neki časa skupej, se rašla in se se spet našla :)
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 11.1.2008 12:10:56
|
|
|
|
Nika v službi
|
O, prekrasni spomini na neskončne klepete v stari katrci na našem parkirišču pred blokom pozno v noč oz. jutro.... Sva bila znanca iz istega stanovanjskega okoliša. Pa skupaj sva hodila na razne aktivnosti v okviru župnije....on je bil ministrant, jaz birmanska voditeljica... Po nekaj letih znanstva in množici prekrasnih druženj v okviru širše družbe, sva decembra 1993 začela uradno "hoditi", 4 leta kasneje sva se poročila, l. 2005 pa sva dobila najino princesko. Lani septembra sva praznovala 10. obletnico poroke. Še vedno naju stresejo mravljinci, ko objameva drug drugega...
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 11.1.2008 13:29:53
|
|
|
|
AiMa
|
V službi so mi ga dali za šefa. IZVIRNO SPOROČILO: altati V službi so mi ga dali za šefa. Jah, se podpišem
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 11.1.2008 15:14:47
|
|
|
|
mateyka
|
God bless the internet , jaz Slovenka in on Šved. pa še rima se
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 12.1.2008 12:41:10
|
|
|
|
TIA22
|
Sem zraven svoje službe in malega otroka, še ob vikendih ponoči delala v lokalu. Pa me je že prvič ko je prišel tja na pijačo tako razjezil, da je malo manjkalo pa bi dobil tisti špricer v glavo. Potem pa me je nekaj osvajal, pa mi težil, pa bolj ko sem ga odganjala bolj se mi je lepil. Potem pa je enkrat prišel pijan, pa mi glih nekaj gnjavil, ko sem poln pladn nesla in sem ga poslala v p.m. in ga tak nadrla da jaz se pa res nimam cajta z takimi ukvarjati kot je on. Potem je šel šefu gnjaviti za telefonsko, pa mu je ni dal. On pa je meni dal svojo. Pa pride čez 14 dni in ga vprašam čigava telefonska je to in mu povem njegovo. Ojoj, tako se je začel dreti da sem se ga ustrašila. Bila sem seveda jaz kriva, ker ga vlečem za nos, ker ga nič ne pokličem, da on pa samo zaradi mene tja hodi....bla bla bla... Poln lokal on pa se dere...tak me je bilo sram...no zdaj pa sva skupaj že 3 happy leta.
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 12.1.2008 15:37:46
|
|
|
|
ally1
|
Spoznala sem ga kot od prijatelja prijatelj na pjački v lokalu, potem se nisva videla 3mesece in bolje sva se spoznala na novoletni fešti .
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 12.1.2008 15:43:10
|
|
|
|
Udb
|
...pri pevskem zboru...
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 12.1.2008 16:18:51
|
|
|
|
Grofica
|
na smučanju.
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 12.1.2008 22:54:48
|
|
|
|
Freycha
|
Preko interneta preko enega motorističnega foruma; čisto po naključju
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2008 7:45:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 13.1.2008 8:36:16
|
|
|
|
2.2.
|
ne fešti od prijatelja pa še krst me je čakal ko sem šla z padalom letit. ko je pa on prišel se ja pa name nalimal kot da sem bila edina punca. sem bila kar malo jezna ker nisem mogla ga pit z kolegicami....samo ni mi žal da me je izbral ker je zelo dober človek, ki se imava rada. sva pa skupaj od (začela hodit) 24.6.2001 (en mesec nazaj sva se spoznavala in bila na "preizkušni"), 14.10.2006 sva se poročila in 7.1.2007 sva dobila najino pikico. moram ga tukaj tudi pohvalit da je dober mož in dober ati. za mojo mamo pa najbolši zet in za brata svak
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2008 8:41:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 13.1.2008 11:10:55
|
|
|
|
tatam
|
Moja tašča je bla moja sodelavka.Večkrat je kazala kake slike sinkota...In mi je bil tako všeč,da sem ga lepega dne poklicala.Kasneje mi je tudi povedal,da me je opazoval od začetka..ko je hodil po mamo!!! Tak da jaz sem si najprej izbrala taščo,potem pa moža!!!
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 13.1.2008 13:17:01
|
|
|
|
2.2.
|
2.2. midva sva se tut 14.10.2006 poročila naklučje. midva sva se na gradu otočec, a ste bili vi tudi kje tam ker takrat je bila pred nami še ena poroka
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 13.1.2008 14:41:34
|
|
|
|
Mojčka N.
|
Medva sva se spoznala prek interneta oz. ene klepetalnice. Čez dobre štiri mesece (februarja) sem se preselila k njemu, ker sva ugotovila da ne zdrživa več narazen ( med nama je blo ene 70 km). Še isto leto julija sem postala , lani se nama je tako pridružil mali Klemen, in 20.oktobra sva se odločila da se poročiva in zraven sva krstila še malega. In zdej uživamo držinsko življenej.
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 13.1.2008 18:05:48
|
|
|
|
kai1
|
Midva sva se pa spoznala na eni privat zabavi. Mislim, da je bilo to nekje spomladi l.1998. Tja sem prišla s takratnim fantom. No, par sva pa postala sredi leta 1999.
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 13.1.2008 21:59:44
|
|
|
|
Runner
|
Midva sva se spoznala preko spleta, imava sina 7 let iz njenega prejšnjega zakona in do konca tega mesca "uživamo" družinsko življenje, pol se pa spokam od koder sem prišel. lp
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 14.1.2008 11:15:44
|
|
|
|
mayy
|
Preko interneta, sva se 1 mesec pogovarjala vsak dan, ko pa sva se srečala je preskočila iskrica.
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 14.1.2008 12:12:37
|
|
|
|
Hanna M.
|
preko skupnega prijatelja. Smo šli parkrat skupaj ven, plesat, v hribe, kino,... kmalu sva postala prava prijatelja in se celo leto veliko družila. Med poletnimi počitnicami je šel on v Španijo, jaz pa v Nemčijo in sva ugotovila, da si zelo manjkava. Ko je bilo počitnic konec sva postala par. Zdaj sva skupaj že 15 let in imava 3,5 letno hčerko.
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 17.1.2008 14:07:55
|
|
|
|
triša
|
Midva sva se spoznala na faksu on je bil moj profesor jaz pa njegova študentka. Runner a se seliš al kaj?
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 17.1.2008 16:25:29
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatam Moja tašča je bla moja sodelavka.Večkrat je kazala kake slike sinkota...In mi je bil tako všeč,da sem ga lepega dne poklicala.Kasneje mi je tudi povedal,da me je opazoval od začetka..ko je hodil po mamo!!! Tak da jaz sem si najprej izbrala taščo,potem pa moža!!!
|
RE: Kje ste ga spoznale 17.1.2008 19:26:13
|
|
|
|
Anonimen
|
V kopalnici.
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 17.1.2008 20:12:44
|
|
|
|
lotoska
|
V službi.
|
|
|
Kdaj so vaši otroci prespali celo noč?pred 3. mesecem (
34%)
med 3. in 6. mesecem (
20%)
med 6. in 9. mesecem (
12%)
med 9. in 12. mesecem (
5%)
med 12. in 18. mesecem (
11%)
po 18. mesecu (
17%)
Število vseh glasov: 366Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!