Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 6.1.2008 23:59:14
|
|
|
|
r1ta
|
Za šankom. Vsak na svoji strani. Jaz delala preko študenta, on pa je prišel dopustovat v Slovenijo. In si je takoj rekel, da bom njegova... No pa še res sem
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 7.1.2008 8:48:00
|
|
|
|
hariba
|
Na internetu na siol kupidu. Po skoraj pol leta dopisovanja sva šla prvič skupaj na na kavo.
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 7.1.2008 9:15:56
|
|
|
|
memole
|
Ogovoril me je pred The Clubum na Belvederju z vprašanjem kaj bi rekla za tipa ki je skozi na telefonu pa mi pokaže na njegovega prijatelja pa sem rekla ja nej bo če hoče in sem šla slonet na en zidek s kolegico spredaj ker not je blo vroče za znoret no ja bilo je začetek poletja! Letos bo pa 6 let kar sva skupaj!
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 7.1.2008 11:48:17
|
|
|
|
hrchy
|
Sem bila njegova "tovarišica" in se je zaljubil . Saj poznate te moške fantazije... Pa moram priznat, da ga jaz še opazila nisem, ampak sčasoma me je pa očaral
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 7.1.2008 11:57:47
|
|
|
|
purple
|
V službi- sva bila sodelavca, pa nisva več, sva pa že 13 let poročena.
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2008 13:07:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 7.1.2008 13:21:42
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Bežno sva se poznala že prej,konkretno pa v takrat priljubljenem kafiču ko je prišel noter s svojo psičko pa sem jo hitela božat in ljubkovat ona se mu je pa skrila med noge in potem je moja roka obstala jaz sem pa zafarbala 100 na uro.
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 7.1.2008 15:51:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jelica36 IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: karin412 Po internetu, ona-on.com. jaz pa se nebi z enim z neta dobila... z nekaterimi od vas...ženskami, bi se lahko...ampak z moškim pa ne upam In veš kako je lepo,ko se dobiš.Ampak ne takoj drug dan,ko ga spoznaš.Morata se mal bolje spoznat in šele nato v živo. Se strinjam . Js sm iz čistega dolgčasa chatala na netu, pa je blo gor en kup tipov, ki zatežijo. Ko sva se pa midva "kliknila" je bil pa zanimiv glih zato, ker me ni hotu dobit na vsak način. Povedala sva si, da ne iščeva partnerjev (bila sem v razpadajoči vezi), ampak samo čvekava in pol sva čvekala zmer rajši . Po nekaj mesecih bi šla v Ameriko da bi ga videla, če bi blo treba, tolk me je fasciniral. In ko sva se dobila....mah sploh brez veze da razlagam , zdej živiva skupaj in pričakujeva otročka .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2008 17:18:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 10.1.2008 9:20:00
|
|
|
|
muška
|
v službi
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 10.1.2008 9:53:30
|
|
|
|
N _ B
|
S klubom je treniral v bližini mojega doma, jaz sem pa skoz raj psa vozila na sprehod. Zakaj že?
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 10.1.2008 10:01:20
|
|
|
|
Nasy
|
Preko neta, na klepetalnici sva 2 leti rabla, da sva se zmenla, da greva na kavo in v kino, tko, čisto brez obveznosti ali karkoli. No, trajalo je verjetno tako dolgo, ker je vmes ta klepetalnica crknila. Potem je šele preskočila iskrica, po parih filmih
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 10.1.2008 10:28:55
|
|
|
|
pikica36
|
v službi! opravljalo isto delo samo vsak na svoji izmeni in sva si vsak konec šihta morala " predat" izmeno
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 10.1.2008 12:18:07
|
|
|
|
tanikaa
|
Za šankom.
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 10.1.2008 13:40:47
|
|
|
|
blazka
|
Na naše dvorišče se je pripeljal, takrat se je začelo (skorej 8 let nazaj). Čeprav smo bili skupaj na maturantcu v Grčiji, ampak takrat ga še nisem zanimala. Je rabu par let, da je dozoru, pa pravi okus za ženske dobil .
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 10.1.2008 14:00:31
|
|
|
|
kalbo
|
Moj okus za ženske je bil že takrat točno tak kot je zdaj. Problem maturanca je bil ker sem se ga nalil prvi dan in sem se streznil šele doma
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 10.1.2008 14:48:02
|
|
|
|
helloKitty
|
4 leta sva bila sošolca.
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 10.1.2008 18:04:53
|
|
|
|
Kepica83
|
Spoznala sem ga preko mojih sorodnikov, saj je bil skupaj z eno od mojih žlahtnic.
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 10.1.2008 18:09:24
|
|
|
|
Peteršilj
|
na enem koncertu, preko znanke
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 10.1.2008 19:19:55
|
|
|
|
beyba
|
Bil je šef mojega takratnega tipa. Ko me je potem on varal(skori pol leta) sva šla itak takoj narazen, Po njegovi krivdi pa se je zaiskrila še iskrica med nama s šefom, s katerim sva zdej skupi 6 let in pričakujeva junija prvega novega družinskega člana...
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 10.1.2008 20:37:47
|
|
|
|
tinkamiška
|
V Portorožu, na izletu, na katerega gremo vsako leto z enim klubom. Pa ga nisem prej opazila, se je pa prvi dan tam obril in me je počilo Tinka
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 10.1.2008 21:13:59
|
|
|
|
Barbs
|
V Grčiji. Pa čeprav sva tja potovala na istem letalu, z istega letališča, z isto agencijo, sva se "zagledala" šele tam. Pred enim kafičem na plaži. On je bil tam s takratno partnerko, ki je vse dneve ležala zavita v brisačo in brala poletna čtiva , jaz pa vsa frej in poskočna in plavalna in žejna.... No, v Grčiji sva tisti teden "samo debatirala ob pivu" in s sončnimi očali na nosu, je pa po prihodu nazaj domov vse pregorelo.
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 10.1.2008 21:49:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolegica je organizirala prednovoletni žur na njihovem vikendu in ker so bili vsi poparčkani, sem rekla da ne mislim pol po večerji svetit zraven, pa da ne grem. No, pol so tuhtale koga bi še pripeljale svetit zraven mene... in na koncu pripeljali od kolegičine sestre, od te sestre sošolkinega fanta brata (zakomplicirano). No in ko sva svetla eden drugemu se je vnela iskrica in pol je rabu še cel mesec, da se je opogumil... Čez tri dni imava 5. obletnico.
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 10.1.2008 22:42:05
|
|
|
|
skuštrana
|
Na koncertu Rolling Stonesov v Zagrebu
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 11.1.2008 10:44:09
|
|
|
|
Erin
|
Pred blokom Res... Ni bilo treba daleč it kajne...
|
|
|
raztrganje/prerez presredkapika89So vam ob porodu prerezali presredek oziroma se vam je raztrgal?ne (
42%)
da, dobila zunanje šive (
38%)
da, dobila tudi notranje šive (
20%)
Število vseh glasov: 231Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!