Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 5.1.2008 21:55:11
|
|
|
|
šnucika
|
na internetnem forumu Alfa Romeo ...čez skoraj leto dni pa sva se dobila....prava romantika,ko v filmu....jaz s svojo alfico, pa pripelje še on s svojo, pa jo parkira poleg moje.... In sedaj imava malo pupiko, ki že ve prav povedat, da je naš avto "afa avto"
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 5.1.2008 21:55:42
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
V diskoteki. 19.1. bova imela 5. obletnico.
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 5.1.2008 21:57:45
|
|
|
|
solatja
|
v Franciji. skup sva se pa spravila čez 10 dni v Dalmaciji. ja, takrat se je dogaja vse v tujini, ja
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 5.1.2008 21:59:53
|
|
|
|
Maxica
|
Midva sva prek študenta delala v isti firmi. Nekaj časa sva bila ful dobra prijatelja, kasneje pa več, očitno. Skupaj sva že osem let, štiri poročena.
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 5.1.2008 22:07:10
|
|
|
|
Anonimen
|
on je mene že imel ugledano par let prej, ampak sva bila oba v zvezah. Kasneje mi ga je predstavila na neki zabavi moja prijateljica, ki je hodila z njegovim bratom.
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 5.1.2008 22:57:15
|
|
|
|
Goldy
|
Pri folklori - bila sva najboljša prijatelja, jaz sem bila trdno prepričana, da nikoli ne bova par, ko je kdaj napeljeval na to temo - bila sem v vezi, on mlajši... No, pa se obrnilo in sva že 2, 5 leti poročena in srčno upava, da se nama bo kmalu izpolnila največja želja - da bi se nama pridružil še kakšen član.
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 5.1.2008 22:58:09
|
|
|
|
caillou
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen dajte mi povedat tiste ki ste spoznale partnerje v službi, a so bili samski, al so potem pustili svoje "bivše" Oba sva bila zagrižena samca .
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 5.1.2008 23:02:13
|
|
|
|
rija
|
na cesti
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 5.1.2008 23:04:02
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija na cesti Ojej. Upam, da te ni povozil.
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 5.1.2008 23:10:09
|
|
|
|
rija
|
ja, par mesecev pozneje
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 5.1.2008 23:11:49
|
|
|
|
Barbara111
|
Mojega moža sem spozala v kafiču ,kjer sem delala.
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 5.1.2008 23:17:42
|
|
|
|
polona2
|
Civilno je služil vojsko, jaz pa sem bila preko javnih del zaposlena v varstveno delovnem centru, kjer preživljajo delovni čas odrasli z motnjami v duševnem razvoju. Je bilo veliko heca na najin račun...
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 5.1.2008 23:21:08
|
|
|
|
Anonimen
|
V Tivoliju.
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 5.1.2008 23:31:11
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Kar pri meni doma. Računalnik mi je crknil, pa mi ga je prijateljica poslala, da mi ga popravi. Tri leta sva bila samo prijatelja, ker je bil še zeeeelo zelen, potem pa je iskra preskočila. Sedaj sva skupaj že osmo leto, četrto leto poročena
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 6.1.2008 1:50:32
|
|
|
|
m76
|
Za šankom. Pa nisva bila kakšna kronika, pa tudi sedaj po 15-h letih nisva, čeprav se rada kdaj pa kdaj spet postaviva za šank.
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 6.1.2008 13:02:55
|
|
|
|
Colicka
|
Na netu irc ...
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 6.1.2008 14:03:55
|
|
|
|
cukr07
|
Poznava se že od malega, ker sva doma iz sosednjih vasi. Iskrica pa je preskočila, ko je njegovo in moje gasilsko društvo (oba sva namreč zagrižena prostovoljna gasilca) pripravilo skupni piknik. Skupaj sva sedem let, poročena pa od lanskega avgusta.
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 6.1.2008 20:13:49
|
|
|
|
baguSka
|
Torej kje ste spoznale svoje partnerje? ga se vedno spoznavam... in verjetno ga bom se cel lajf... drugac pa sva se nasla na internetu...
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 6.1.2008 20:21:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj pa so vse brisali??
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 6.1.2008 20:38:23
|
|
|
|
African queen
|
Preko skupnega prijatelja.
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 6.1.2008 21:13:45
|
|
|
|
sandra74
|
Moj bivši naju je predstavil
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 6.1.2008 21:32:02
|
|
|
|
scubadiver
|
Preko interneta. Par mescev sva čvekala, potem mi je prišel pa v Lj. voščit za rojstni dan in je preskočilo
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 6.1.2008 23:03:08
|
|
|
|
only_me
|
v gostilni pa mi najprej sploh všeč ni bil....
|
|
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 6.1.2008 23:13:24
|
|
|
|
Marogica
|
V kafiču, v katerega oba nisva marala zahajati, pa je njega ena družba tja zvlekla, mene pa druga. In od takrat nisva bila več v tem kafiču, kljub temu, da je bil za naju "usoden" . Nama ni prej "potegnil", očitno pa kasneje tudi ne....
|
|
RE: Kje ste ga spoznale 6.1.2008 23:52:49
|
|
|
|
mami_miki
|
ej...ful hude zgodbice, kje ste se spoznali...zanimivo prebirat
|
|
|
jutranja tabletkanimavezeeali je pomembno s cim sem spila jutranjo tabletko..spila sem jo s kokakolo pise pa da je treba z vodo..vse tablet3 pijem s sokom oz.s vim podobnim zato nisem bila pozorna..hvala za odg.ni problema (
76%)
je problem (
24%)
Število vseh glasov: 128Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!