cmokec -> Kam kej greste na morje? (13.1.2005 20:54:03)
|
Mi smo pa na morje odkar imamo Saro hodili v kranjske apartmaje Pineta v Novigradu. Všeč nama je bilo, ker je del apartmajev tako blizu morja, da sva takrat, ko je Sara čez dan spala, ležala na plaži z Baby fonom. Kuharji so izredno prijazni in je vedno kaj dobrega, kar jejo tudi otroci, saj kuhajo obenem tudi za otroško kolonijo. Zaradi kolonije je tam 24 ur prisoten tudi slovenski pediater (ponavadi iz Kranja ali Jesenic). Pa zelo je čisto, na plažah ni razbite steklovine, cigaretnih ogorkov in drugih smeti, ker je tam toliko otrok. Pa veliko igral je. Vska večer ima kolonija ples, pa smo s Saro hodil plesat. Po deseti uri je pa mir, ker grejo otrocii spat. Imaš lahko vrata na balkon nastežaj odprta, pa otroci spijo v miru. Pol pa karte na mizo, pa malo pivo, ... Meni je všeč. Edina stvar, ki me moti, je delno skalnata-betonirana plaža. Otroka ne more sam v vodo in se težko ob vodi igra, pa smo imeli v senčki napihljiv bazenček. Sicer moraš biti pa tako ob njem, da se kaj ne naredi. cmokec
|
|
|
|