Anonimen -> Kam kej greste na morje? (13.1.2005 13:59:46)
|
Jaz sem bila letos v Novemgradu en teden. Pa smo s epotem enkrat kopali na plaži pod hoteli, pa je bla trava:( In mene vse te morske rastičlne tko nervirajo..pa tiste skale, poraščene z ''mahom''. brrr...na Pagu ni ne trave ne skal:) Drugače pa Mandre- pojma nimam kako je, na Pagu je ap dejstvo, da razen v Straškem snece ni-edino pač pod marelo. Je pa voda blazno čista, mi smo na samih takih plažah, kjer je v vodi mivka in je super. Je bla strašna gužva- ljudje so odkrili Čisto in ''naš'' zalivček pri Šimunih...samo dejansko- ko pridemo na Pag je kot da bi prišel domov:) Bom šla mal slikce pogledat v album zdele..:) Ga mam gor, če ktero zanima. Bom dala kontakt, samo da ga najdem. Drugače mi zdaj kar direktno s temi lastniki navežemo kontakt in oni pri agenciji urejajo. Res pa je, da vem samo za velike (in tu mač predrage) apartmaje- mi ga rabimo za 5 oseb. Smo imeli eno leto apartma pri Dorotičih na drugi glavni ulici (od avtobusne postaje v Novalji gor direktno), pa ker je šele drugo leto obratoval smo meli ceneje, lani je blo 74€ na dan apartma 4+1. Res pa je, d aima klimo in vso opremo iz Ikee, je pa problem s parkiranjem. Pa še ceno je nam potem lani mal sputil, ker ni mel polno jasno, smao smo hvalabogu dobili pri pri teh, ki se zdaj že poznamo (lani bili 3.) (zadnja vrsta apartmajev pred obvoznico, ampak čist bliz do rive). Sej pravim- pri nas mora bit Novalja, če ne se nam otrokom strga (gremo še s sestrično+bratrance+teto+stricem..) lp,:fis:
|
|
|
|