[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.1.2005 12:55:54)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Mojca20 -> Kam kej greste na morje? (13.1.2005 13:00:30)

Mi smo kampirali vsa leta do sedaj. Tudi v Straškem. Meni je tam super in mislim da še pridemo tja, ko bo mali star vsaj 2 leti, Pag mi je nekako pri srcu, tam se počutim kot doma, čeprav radi hodimo vsako leto drugam, zato vsako leto na poti z dopusta (če smo bolj na jugu) zavijemo na Pag, smo tam par dni potem pa zares domov.

Najprej pa moramo kupiti večji šotor in hladilnik. Tudi zaradi tega stroška smo se letos odpovedali kampiranju, drugo leto pa že kampiramo!! Matr, šotor, ki ga imamo namen kupiti je okoli 200.000 SIT (Induplati).:grrr::grrr::grrr:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.1.2005 13:03:01)

ninca -> Kam kej greste na morje? (13.1.2005 13:03:13)

mi mamo tut že rezervirano:
najprej gremo tkoj po koncu šole za en tedn jadrat 9nebesa pol pa še za en tedn al pa 10 dni na vir 9nebesa

lp iz informatke (dolgčaaas:zaspan: )

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.1.2005 13:04:11)

Anonimen -> Kam kej greste na morje? (13.1.2005 13:04:29)

Ah ja...Pag:love: Mi hodimo tja že 8 let, vedno v apartma v Novaljo, edino enkrat smo bli v Šimunih, pa se zarad sestr ni obenslo, ker smo itak moral vsak dan v Novaljo. Na plažo se pa iatk vozimo -Čista pa Babe pa en zaliv pri Šimunih. V straškem pa nism bla že 100 let...

lp,:fis:

KIRA -> Kam kej greste na morje? (13.1.2005 13:05:36)

nina nana - jez bi bla kakih slikc vesela. je ena moja frendica hotla it letos z ladjo v grčijo, ampak je zanosla in bo ta mesec rodila. pa em zanima kako je tam. napišeš tudi kaj lahko, če se ti da.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.1.2005 13:05:44)

KIRA -> Kam kej greste na morje? (13.1.2005 13:06:27)

poceni je hotel, ali pa zasebne sobe v mali novalji na pagu. konkretno ti ne znam povedat, baje pa da so od 30 jurjev na teden naprej.

KIRA -> Kam kej greste na morje? (13.1.2005 13:07:43)

deni - menda so v šoli pri računalništvu, če sem prav razumela. a ne fiš?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.1.2005 13:08:28)

Anonimen -> Kam kej greste na morje? (13.1.2005 13:10:59)

Ja ja, v šoli sem:( Informatko (računalništvo) mamo...še 10 minut...pol pa domov. Se tipkamo čez 45 minut od doma:)

lp,:fis:

Anonimen -> Kam kej greste na morje? (13.1.2005 13:11:47)

Ninč, a ti maš tut info...bljak, ne? Sicer, dokler lohk kle čvekava nama ni hudga :)-

Vir je pa en otok pri Zadru:)

viv_ -> Kam kej greste na morje? (13.1.2005 13:13:35)

Mojca20, kašen šotor gledate? A to un ta velik s spalnicami in vsem? To je super, če si ves dopust na enem mestu... Mi smo pa vedno leteči, tako da letos bo še iglu v uporabi, potem bomo pa videli, verjetno kakšno "tubo" s spalnicami na obeh straneh.

lp ...

Kr ne morem se pomirit kok je tale morska debata fajn :morje:

Anonimen -> Kam kej greste na morje? (13.1.2005 13:19:54)

mama, ti pošljem.:)

Taša -> Kam kej greste na morje? (13.1.2005 13:20:54)

Ribica, jaz bi tudi imela tel. št. ali mail od Novalje.... lahko kar na privat....

Anonimen -> Kam kej greste na morje? (13.1.2005 13:29:07)

Mi imamo pa tudi prikolico v Novigradu, ampak komaj čakam, da gremo kam na kakšen otok. S šotorom. Samo se kar bojim iti, ker je moj tak kolerik, da takoj, ko bo kaj šlo narobe... Za kampiranje moraš znati uživat. Mi smo s starši kampirali 16 let, vsako leto drugje, nazadnje pa kakšne 4 leta na Pagu, in mi gredo kar kocine pokonci, ko se spomnim, kako je bilo lepo.

Anonimen -> Kam kej greste na morje? (13.1.2005 13:33:02)

Tam nekje konec maja, junija gremo poskusno z letalom na neko krajšo varianto, verjetno Tunizija ali kvečjemu Egipt. Potem sledi poletje v Sansimonu, kjer bo mama plavala, Gabriel pa bo verjetno - upajmo - z nono :)... potem pa enkrat jeseni, konec oktobra, začetek novembra, na Maldive. UUUhhh, komaj čakam!

Mojca20 -> Kam kej greste na morje? (13.1.2005 13:34:24)

Ja, Viv unga z 2 spalnicami gledamo. Men se itak, enkrat ko šotor postavim, in vse uredim, ne da več pospravljat - to je edina slaba stran kampiranja. Ponavadi sem že 2 dni pred koncem dopusta slabe volje, ker vem, da bo potrebno pospravljati. Saj postaviti ni problem, AMPAK POSPRAVITI !! :grrr:

Je pa sigurno fino iti iz kraja v kraj kot greste vi. Mi za tiste par dni ko se ustavimo še na Pagu s seboj vzamemo ta mali iglu. Hm, ne vem pa kako bo zdaj, ko smo že štirje?!:zmeden2:

viv_ -> Kam kej greste na morje? (13.1.2005 13:34:44)

Mi gremo junija narest kašno probo s šotorom, verjetno kam blizu, Krk ali kaj podobnega ... Splišni, mogoče bi moral najprej probat samo za vikend, da bi tvoj vidu da je kul... Je pa res, za nas je šotor najboljša varianta!

lp

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.1.2005 13:37:01)

puri -> Kam kej greste na morje? (13.1.2005 13:42:07)

Splišni, a vi pol tut v Novigrad hodite? Men je drugač tam full dobr, na plažo hodimo na hotelsko,ker je lepše za v vodo, sploh za otroke, zvečer mi je pa tut lep sprehod do mesta!

lp:)

Donja -> Kam kej greste na morje? (13.1.2005 13:43:07)

Jaz sem bila na Pagu - Mandre in sem bila ful razočarana. Plaža nam sploh ni bila všeč in malega samega nisem upala pustit hodit. Z razliko lani, ko smo bili na Rabu - Banjol in je bilo čudovito. Pa vedno smo hodili na blef preko interneta ali oglasnika in do zdaj je bilo še vse ok.

Anonimen -> Kam kej greste na morje? (13.1.2005 13:46:31)

Ja, saj verjetno imate v Sireni prikolico, a ne? Jaz pa na plažo zdaj dve leti sploh več ne hodim, ker Tibor ne more biti na enem mestu dlje kot eno sekundo. Tako se v glavnem hodiva kopat v bazene, na šverc, najprej v Laguno, potem v Mistrala, tam še nekako nekaj časa zdrži v vodi. Potem pa narediva krog čez igrišče z mivko, kjer se Tibor malo igra, pa čez plažo, kjer pobereva očija in Jammie Lee, pa nazaj do prikolice. In tako 14 dni vsak dan ene parkrat... Iz dopusta pridem popolnoma izmučena. Upam, da bo letos kaj bolje. Čeprav se mi nekako dozdeva, da ne bo... Sicer pa s seboj vzamemo kolesa in zvečer šibamo po mestu.

Anonimen -> Kam kej greste na morje? (13.1.2005 13:54:30)

Jaz sem na morju:)-:)-:)-:)-škifeca na kub!!!

če se hočem morja naužit pa skočim v Poreč,saj sem tam skoraj doma.Je pa res da namesto sorodnikom težit grem raje v prikolico v kamp...ful žur:bravo::bravo::bravo:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>