|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
13.2.2008 18:09:10   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Ampak zgleda, da se jo tud pri nas dobi.
Večino sestavin za azijsko kuhinjo kupijo restavracije v Avsriji. Pri nas je zgleda trg premajhen za sveža živilo. No, že to da se dobi mango, rambutan,... je napredek v zadnjih letih.

Tejč, jaz sem za sprehod ob Bistrici. Mi je bilo zadnjič kar žal, da se vam nisem pridružila. Pa dajte za uro povedat, če vam je ok mal prej.

ponedeljek, 18.2. ob 11.00 v Domžalah (pri Intersparu),
če bo lepo vreme:

1. tejč
2. Putka
3. Majchi
4.
Felicia (če Uroš ne bo še bolj prehlajen)
5.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
13.2.2008 18:28:15   
Eca
Evo še jaz nekaj o Limonini travi.

Pri nas na štajerskem se poslužujemo Metroja v Grazu -tam imaš svašta. Edini problem je ker je vse pakirano na "veliko". Jaz ne vem kaj naj si potem s par kilami limonine traveuser posted image . Drugače pa so na voljo vedno sveže zadeve user posted image , zato vedno rada tja pokukam in kaj kupim. Aja jedla sem jo že tudi, ima vonj sicer na limono, okus pa je pekoč, zato tega porabiš čisto malo. Limeta - alternativauser posted image za moj okus ne.

Glede animacije med hranjenjem - pri nas je čisto odvisno od razpoloženja in hrane. PRaviloma imam pri roki plastične igrače in potem mu dajem eno po eno. Če je dovolj zanimiva, potem nekajkrat odpre uste, sicer vrže igračo na tla in hermetično zapre usta (prevod: mama, če hočeš da odprem usta, daj drugo bolj zanimivo igračouser posted image ). Aja, hrana iz Fruteka in podobne stekleničke so dobre (Puranji obrok je meni uber nagravžen in ko ga s tem hranim se mi želodec dviguje), je čisto navdušen. Če pa mama kaj skuha pa ni preveč dobro, razen če vsi jemo za mizo, potem tudi on odpre usta in je lačen pa čeprav je 5 min. pred tem pojedel 2dcl mesnega obrokauser posted image .

Danes se lahko končno pohvalim, da je začel ploskat. No, jaz se že tako počutim kot klovn od tega ploskanja in mahanja in skakanja.....ampak za otroka itak vse narediš.

Zdaj me pa dol mečejo....moji moški.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
13.2.2008 19:06:42   
Majchi
Eca, zdaj sem se spomnila, da je moja prijateljica imela oz. še ima artistične sklepe (ona temu tako pravi). Ne vem, če je to isto kot ima tvoj Mark, ampak dejstvo pa je, da so njeni sklepi zelo gibljivi in tudi do izpahov hitro pride. Enkrat mi je njena mami razlagala (enkratna ženska), da jo je kot majhno za roko potegnila, tako nekako iz jeze, ker je nikol ni npr. udarila. V glavnem, takrat jo je iz jeze potegnila in ji spahnila ramo. K sreči se danes temu smeji, takrat je pa jokala kot dež. Otroka ni hotla nikdar udarit, potem ga pa vstran potegne, pa mu roko izpahneuser posted image . No, k bistvu. Hotla sem povedat, da je ta moja prijateljica bila izredno dobra in gibčna pri gimnastiki, kasneje pa je trenirala, ne boš verjela, badminton, in to zelo uspešno.
Torej, lahko da bo tudi tvoj Mark še velik športnik nekega dneuser posted image . In upam, da bo.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
13.2.2008 19:14:02   
kaya2007
eca, jaz bi bila včasih čist vesela, če bi kaja hotla jest kakšen frutek, pa nimam te sreče. najprej je imela obdobje, ko je najraje jedla zelenjavo, ki sem jo kuhala v vodi, v katero sem dala še malo aptamila-je bila bolj taka mlečna kašica. zdaj ji pa za spremembo delam juhice, v bistvu na isti princip, samo da je brez mleka, zelenjavo (in meso) pa zmiksam z juho, da je bolj tekoče in boljšega ukusa. pa še fino je, ker skuham za 2 dni in mi ni treba vsak dan kuhat. ko se bomo tega naveličali, pa še nimam ideje kaj bomo jedli user posted image  full težko naredim kaj drugega (makarone brez glutena npr.), ker je samo če je čist zmiksano, makaronov pa ne morem toliko speštat user posted image

putka, sem v DMju kupila vse kocke, ki so mi prišle pod roko (se mi je mudilo), katere ti uporabljaš? a mesnih pa nimajo, jaz jih nisem vidla?

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
13.2.2008 19:41:23   
tejč
JAooo, punce! Mi pa gremo v ponedeljek najbrž v Avstrijo (moj je to zdajel predlagal, da ima najbrž lahko dopust), pa ne bom mogla na sprehod z vami.user posted image  Kaj pa če prestavimo za kak dan ali dva?user posted image user posted image user posted image user posted image Ne me linčat.user posted image

Za Ajšo bomo kupovali kolo, 12 colsko. IMate kake izkušnje ali nasvet? Men se zdi vsak OK.user posted image AJša pa hoče roza.user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
13.2.2008 19:48:11   
juniorka
Na hitro mene...
kaya- jaz tudi kar skuham zelenjavo, ampak ima mali rad meso, tako da kak kos purana al kure zraven vržem, pa pol nobene kocke ne rabim! Večinoma pa (2x teden) govedino skuham in je pol juhica za 2 dni- en dan blitvo(2 lista) na vodi prevrem, pa krompir skuham in pol to z juho zalijem in s paličnim zmiksam- najprej meso in blitvo, ko je še tekoče, da se nitke zgubijo, pol pa krompir dodam, da dobimo gostejšo zmes, ki je njami! Nasledni dan pa riž ali testenine skuham, pa korenček iz juhe in spet zmiksam ( se riževi špageti fajn zmiksajo, če v dost tekočine miksaš, zelenjavo pa daš na koncu za zgostit, ko se prej spešta. Seveda meso jaz prej na 1mm rezine narežemuser posted image , da se fajn miksa,
pol pa juhice- enkrat ena, drugič druga zelenjava, zgostim z riževo moko, ai pa z bučkovim pirejem.. dandanes je toliko zelenjave na trgu,da meni ne znese sploh vsega probat, ali pa mi v hladilniku zgnijeuser posted image  Če nimaš idej, ti kar meni napiši, kaj maš v hladilniku, pa bomo kuhaleuser posted image !
Danes sem pa ribo nardila- pango, meni njami, Nel pa ni bil navdušen, je raje sadje jedel, ampak to je zaradi prehlada,ja, je staknil še od mene virozo.. no, samo pil bi zadnje dni.. pa naj bo iz lončka, slamica ali flašauser posted image , če rabi ktera inštrukcijeuser posted image !
Eca- tebi pa želim, da bi z Markom imela čimmanj problemov zaradi sklepov in da je bilo lansko leto naključje, da 1 mesec ni mogel hodit!user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
13.2.2008 20:12:58   
kaya2007
juniorka, te držim za besedo kar se kuhanja tiče user posted image  in hvala za nasvete, bom probala riževe rezance, čeprav jih še nisem zasledila user posted image  hmmm, mogoče pa lažem, zna bit da imam v omari nekaj takega, bom preverila user posted image
blitve pa tudi še nisem probala, dobra ideja! mi ves čas jemo korenje, kolerabo, cvetačo, brokoli, por...včasih tudi ohrovt in po novem še zeleno (sploh nisem vedla, da je dobra). koruze in graha pa se izogibam, ker tamala ne mara olupkov, ki ostanejo user posted image

sem pa že 2x kuhala piščančjo juho, prvič je bila močne, še premočna, drugič pa čisto brez okusa! pa nisem delala nič drugače!!?? pojma nimam zakaj!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
13.2.2008 20:33:39   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007
bom probala riževe rezance, čeprav jih še nisem zasledila user posted image  hmmm, mogoče pa lažem, zna bit da imam v omari nekaj takega, bom preverila user posted image

Kaya, jaz imam doma riževe rezance oz. takšne polžke. Kupila sem jih v Mercatorju na diabetičnem oddelku. Tam imajo kar nakaj zanimivih brezglutenskih stvari.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
13.2.2008 21:20:00   
felicia
za sprehod sem tudi jaz za kakšen drug dan men je skor vseeno razen če ne bo neki full prišlo vmes.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
13.2.2008 21:20:23   
kai1
Očitno vse sedajle gledate Male vragce. Super oddaja, precej poučna.  Skozi kakšno tako fazo bomo verjetno šle tudi me.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
13.2.2008 23:18:11   
Putka
Tejč, lahko prestavimo. Glede koleda, Vesna ima Shwinna, je pa precej težek. AMpak so baje vsi otroški bicikli taki, da so stabilni. Imajo pa tudi punčkaste roza, mi smo takrat samo zelenega Gremlina dobiliuser posted image

Eca, moja mami skuha odličen indijski kari, in ko ji zmanjka limonske trave (mimogrede, z veseljem jo tudi pol kile vzamem, nisem vedela da imajo v Metroju) zakisa z limeto. Pa ni nič slabši, je pa res limeta precej bolj kisla.

Kaya, pojma nimam katere kocke uporabljam, pač ene bio brez tistih glutamatov. In pač zelenjavne, se mi zdi čist vseen šmorn, tudi za v mesne jedi jo dodam, čeprav običajno kuham brez. Če je juha pregosta/premočna, pač zalij z vodo. Saj ni panika, tako najhitreje razredčiš. Bolj je problem, kadar preredka rata..

No, jaz sem bila pridna danes in sem kljub slabosti (pa nisem jaz tista nosečka, samo ne vem kaj me je zvilo, mi je šlo na bruhanje) skuhala zelenjavno juho. Katere ni Katja pojedla nič. Je pa z veseljem pomazala ostanke tenstanega krompirja, katerega si je zažalela Vesnauser posted image

Majchi, naju jutri najbrž ne bo na telovadbo, mogoče si premislim (malo verjetno). Me je mami prosila, če jo spremljam na obisk k mojemu dedku v dom ostarelihuser posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
13.2.2008 23:19:27   
Putka
Kai, nisem vragcev gledala, ampak Kosti (Bones). Meni so super tele forenzične zadeve. Pa z decom sva celo en film skupaj pogledala, ukraden z neta Golden Compass, če katero zanima. Kar lušten film.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
14.2.2008 8:02:12   
felicia
dobro jutro

a danes pa jaz začnem s kavico? Bo, takoj skuhala. Zdej gledam te bombažke, so zelo barvasti verjetno zato gledajo radi, ker tako nič ne zastopijo. So mi pa všeč.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
14.2.2008 8:05:23   
felicia
user posted image

evo valentinova kava

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
14.2.2008 8:48:48   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Kai, nisem vragcev gledala, ampak Kosti (Bones). Meni so super tele forenzične zadeve. Pa z decom sva celo en film skupaj pogledala, ukraden z neta Golden Compass, če katero zanima. Kar lušten film.

Ej, meni je tole, kot da bi švedščino poslušala-pojam nimam o filmih in igralcih, nič ne gledam, sem pravi neandartalcuser posted image .

BTW: hvala za nasvete glede pitja-šjora se šverca z minimalnim dojenjem; plenica je bila spet skoraj suha zjutrajuser posted image , čez dan ji pol turim redke obroke, ampak...user posted image  Včeraj je bila raje 8 ur brez hrane, kot da bi malo popila-česarkoli!!!!Pol je šla na jošk, komaj sem jo gor spravla, parkrat pocuzala in basta!user posted image
Sem probala flaške-tiste vode z nastavkom, nič noče, nori, če ji kaj v usta tiščimuser posted image , potem je že spala, pa sem jo probala na finto-ji dam flaško, pogleda in vidi, dreeeeeeeeeeeeeeetjeeee! Jao, jao! Jz ne vem, kake babe to delava, d ane zna nobena nič pit. Pol pa vidim sosedo, k tamal tanka čaj, tavelko flašo v šusu!!!user posted image

NO, pa sej bom že nekak...

Ajde, žemljo mi je razdrobila po celi kuhni.

feliška, hvala za kavico.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
14.2.2008 8:52:42   
Putka
Hvala za kavico! Drugič pa še raje spijem v vaši družbiuser posted image . Danes sem bila spet zgodnja, je šla Vesna z vrtcem na sneg v Planico. Prav pridne so tele vzgojiteljice, jih tako razvajajo.

Prejšnji teden je imela ena glasbena družina koncert za vrtec, ta teden so imeli na obisku malega pitona, skoraj enkrat mesečno gredo v gledališče...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
14.2.2008 8:56:17   
Putka
Ojoj, Maškauser posted image Tejč, jaz sem Katji npr dala kruh v juho namočen, pa kar kos sadja ji dam, da se malo igra. Krhelj jabolka, pomaranče..

Pa saj je že lepo jedla, tudi njo zobki dajejo?

Majchi
, kako se je sestra po Londonu znašla?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
14.2.2008 9:01:50   
lex
tejč mi smo tud Aleksu zelenega Gremlina Schwinna kupli, imajo pa pri nas še ful luškane roza vijolične. s takimi resicami iz bilance doluser posted image  pride 130€ trgovina je pa specializirana za bicikle. Evo namesto v Avstrijo pridete k nam na koroško (mamo Avstrijo čisto blizuuser posted image ). Moj jih je gledal v hervisu pa mu niso bili preveč všeč, so tak bolj švoh skup nareti, tale je pa robusen in je rekel da ima do 6 let čisto dovolj ta bicikl. Da se ne bomo spufali za vsakoletnim nakupom 3 biciklov poluser posted image

srečanje je blo super, smo se 3 ure tunkale Pod Vodouser posted image . Smo tak čvekale, da še v trgovine nisem zavila pa kaj za otroke kupla, kaj šele zaseuser posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
14.2.2008 9:29:47   
Majchi
O Feliška, hvala za kavico. Ta je pa res lepa.

Lex, jaz sem včeraj imela Lano v varstvu in letala po opravkih. Če bi prej vedla, da prideš, bi se drugač organizirala in bi prišla, ker bi te prov rada vidla. No saj, pa na VSM-ju, a ne?

Putka, jaz tud ne grem dons na telovadbo, ker se mi tok vrti že cel teden, da se prov smešno počutim. V bistvu se počutim kot čist na začetku nosečnosti z Lano, sam da je tokrat test negativen. Tečna sem, občutljiva, zmatrana, zaspana, nič se mi ne da, vse me špika in boli v jajčnikih, pa cele dneve se mi vrtiuser posted image . Zgleda bo treba spet k zdravniku, sam da mi ne bo spet rekla, da je bil nenaden padec pritiska, ker potem mi očitno skoz nenadno padauser posted image . Joj, če me tole M zafrkava, naj že pride, prosim.
Sestra se mi je včeraj javla po mailu. Nastanjena je v hostlu na Notting Hillu, pravi, da je soseda od Madone in Bonotauser posted image . Hostl je pa bolj poden seveda. Srečala se je z enim sošolcem, ki tam dela v Hyatt hotelu in ji bo probal zrihtat delo na recepciji, ker ravno iščejo. Baje je dobro plačano delo. Ko bo dobila šiht, si bo pa še en studio al pa nekaj poiskala v bližini. V glavnem, ne bo ji hudga.
Juniorka mi je povedala, kako se kliče prek neta in sem preverila, da je UK na stacionarca zastonj, na mobitel pa 10 centovuser posted image . Zdej si moram pa nabavt slušalke in zunanji mikrofon, pa to namontirat in klicat. Sestra bo pa itak tam imela lokalno mobitel cifro. Po mojem ga je že kupila.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
14.2.2008 9:31:27   
lex
slušalke z mikrofonom sva midva njegovemu bratu za roj. dan kupla v big bangu za cca 30€

Meni je Alina tud že 2x s postelje padla (Aleks pa še nikoli)user posted image , 1x ko je spala v Aleksovi postelji - ji je v kinderpetu zmanjkalo prostora pa se nikakor ni mogla umirit, 1x pa sta z Aleksom sedela v postelji, jaz pa sem jima flaše pripravljala pa ker nima mira in samo leze je čofnila. Je mali reku, da se je samo po riti speljala dol pa se je smejal zraven, tamala je pa sedela na tleh ko sem tja prišla in se tud režala, tak da očitno ji ni  blo hudegauser posted image .

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
14.2.2008 10:16:03   
rogljicek
Majci, midva sva internet telefonijo prakticirala leta, zamenjla sem en kup mikrofon-slušalk različnih cenovnih razredov in nakoncu pristala z najcenejšimi in najbooljšimi. Pejt v Big Benga po Trust-ove, stanejo 10 eur.

user posted image

Edini problem je, ker jih namontiraš v ušesno luknjo, moja je tako majhna, da po parih minutah klepetanja začne bolet.

PA super, da je sestra srečala sošolca, je vedno lažje, če koga poznaš. user posted image  London je pa res tako blizu, kaj 100eur stran(če) in boste takoj gor.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
14.2.2008 10:21:03   
rogljicek
Putka, a za bombaž si že kaj novga zvrtala? Sem vidla, da si odprla temo na RR. Jaz sem malo iskala po netu, pa našla samo že narejene izdelke. Si ti kaj našla za Nemčijo?

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
14.2.2008 10:22:20   
Majchi
O Rogljiček, hvala za informacijo. Bom šla kupit, sestra mi je glih kar po sms-u poslala njeno UK numberuser posted image . Zdele se pa na msn-ju dobiva. Moram še mami gor spravit, da je ne bo skrbeluser posted image .

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
14.2.2008 10:24:00   
Majchi
Putka, kje ti te Kosti gledaš? Jaz sem nora na forenzikeuser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
14.2.2008 10:49:46   
Putka
Majchi, od pon-sre na Kanalu A nekje okoli 22h. Vidim, da je sestra iznajdljiva, se odlično znajde.

Rogljiček, nisem utegnila. Kar je na netu organic, je vse narejeno, kot si sama ugotovila. Upam, da bom naslednji teden kak dan do Trsta skočila. Na kavo in malo v shopping.

So iz vrtca klicali, tik pred odhodom, da je Vesna po zajtrku bruhalauser posted image . Ampak se fajn počuti in je na vsak način hotela v Planico. Sem jo pustila, zdaj pa v pripravljenosti čakam, če bo treba na Gorenjsko.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......