|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
12.1.2008 16:41:45   
Majchi
Vanesa, ful lušna je Kristincauser posted image . Men se tud zdi, da je bila kar dovolj velika in težka, glede na to, da je bila kar 6 tednov prej rojena.
Ja, za porodniško pa po mojem ziher lahko podaljšaš! Uf, jaz bi tud podaljšala. Tako je, če te služba ne veseli večuser posted image .
Regres pa ti itak pripada kot ti je že Putka rekla. Fino neuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 551
12.1.2008 16:43:58   
kai1
Ja Putka, dans je en velik gniv dan.
Moj dela že celi dan, jaz se pa s tamalim zabavam.  Ko vsaj dež ne bi padaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 552
12.1.2008 16:44:53   
kai1
Majchi, kaj pa ti delaš ( služba)?

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 553
12.1.2008 16:46:58   
ancka1
Danes je gnil dan
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Se strinjam. Danes sva še brez ta velikih fantov in moj je ratal tak gnoj, da ga prav težko gledam. Tisti redki dnevi, ko smo sami pa on gnije pred tv in buli Discovery. K bi bil 60 star. Skoz jamra kako je zmatran, ampak zmatran je od tega, k je služba njegova edina aktvnost. Jaz pa lahko samo v luft gledam ali pa Tevža zabavam. Sem prav razp.... Zadnje čase je tako, da ko sem frej lahko samo čakam, da me dohiti ena obveznost. user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 554
12.1.2008 16:47:55   
ancka1
Ups, en quote se mi je očitno izmuznil. user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 555
12.1.2008 16:52:10   
BAMBINA_
Mi smo tudi od dohtarja. Mu vročina kljub svečkam ne pade iz 39°, pa med spanjem je prej naredil cca. 55 vdihov/min. Sem klicala dežurnega, pa je rekel naj se pridemo pokazat. Smo dobili napotnico za bolnico, če bi se še poslabšalo...
Podaljšanje porodniške; jaz sem ravnokar izpolnila vlogo, naslednji teden pa bom poslala. Ampak še razmišljam, ali naj prosim njegovo gastroenterologinjo, da napiše mnenje user posted image
Eca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se Dorian čimprej pocajta.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 556
12.1.2008 17:01:58   
Putka
Kai, moj pa spi po nočniuser posted image

Pa čudno, kako mamice nismo nikoli utrujene in brez volje. Vedno se polne energije otrokom in descom posvečamo. A katera kdaj čez dan spi? Jaz sem od poroda dalje mogoče 2x popoldne zaspala. Nisem pa doživela, da bi mi dragi dojenčico vzel in mi rekel, naj se malo spočijem.

No, saj kaj pa jamram! Itak sem doma na porodniški, cel dan noge v luft pa zabušavam, otrok je tolk priden, da samo spi in se sama igra...Hormoni so se povsem umirili...

Vam je kaj znanouser posted image

Ančka, jaz načeloma nimam nič proti lenarjenju, pač tisto urco-dve zabušavam. Ampak potem pa hočem akcijo. Pa ne hiper športanje, ampak vsaj kak sprehod, tudi namizne igre bi bila vesela..

Jaz sem trmasta in vztrajam, da se lahko odrasli veliko novega naučimo. Moram rečt, da je pri mojem že velik napredek, od Vesninega rojstva do danes. Takrat pa user posted image , komplikator do nezavesti.. prej se mi nikoli ni zdel, ko pa je otrok prišel na svet. K sreči jaz premalo kompliciram, tako da sva oba našla neko srednjo pot (ki še vedno na mojo stran vlečeuser posted image ).

< Sporočilo je popravil Putka -- 12.1.2008 17:02:34 >

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 557
12.1.2008 17:02:23   
petrinja
vsem bolančkanim malčkom želim karseda  hitro okrevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image . to je res zoprno, ko vidiš kako so bogi, pa jim hočeš pomagati, pa ta stvar ne prime, pa nič noče pit, pa...  sicer je pa to vreme res tako smotano, da takoj fašeš kaj.

no mi smo šli pa danes po očalca in prilagam dokazno gradivo našega ''učenjaka'' ( moj dragi je rekel, da ga na šuštarja iz Peko reklame spominjauser posted image user posted image  ), eh prav cort je.

user posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 558
12.1.2008 17:05:32   
Putka
Pa še to. Zjutraj Katja ni hotla jesti sadja (banana, avokado), pač spet samo dojenje. No, pridemo k mojim staršem na kosilo in povem, da noče jest, pač štrajka.

In mula je pojedla celo šalco juhce s korenčkom in mesom, pa še pečen krompir (samo notranji del) in nekaj file iz pečenke (kruh, fajn napit od mesa). Tako, drugje je vedno boljšeuser posted image

Uh, Petrinja, težko branjeuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 559
12.1.2008 17:11:38   
Cappy96
Ojla!

Nam je pa dons po dolgem času uspelo it skupaj na uro in pol dolg sprehod in kavo. Je bla Lana zaspana in notr ni mogla zaspat, pol smo pa šli. Je blo kar prijetno toplo (5°C).
Vam moram povedat, da je tud Lana začela sexat user posted image , sicer še bolj začetniško, ampak se punca trudi!

Vanesa, res je luštna tvoja punca, pa take lepe okice ima!

Bambina, a sama moraš oddati vlogo za podaljšanje? Jaz sem mislila, da da zdravnik (npr. v RA) kakšen predlog. Midve imava v petek kontrolo v RA in me prav zanima, če bo kej omenila. V sredo pa na pediatrični. Moramo nesti urin. Upam, da bo vse ok, pa da ne bomo cel dan tam.

Petrinja, kolk Matevžu pašejo mala očalca. Pravi frajer je z njimi! Pa kakšno knjigo že proučuje user posted image !

Putka, user posted image  da še zmer na tvojo stran vleče.....tako se dela!

Jst mam pa namen na fitnes it. Sem čist anti, sam nekaj moram narest za moje švoh mišice hrbta in trebuha. A katera pozna Otelo v Domžalah- če so ok?!

Pa za vse bolane ena velika pika poka! user posted image

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 560
12.1.2008 17:23:06   
Majchi
Petrinja, sta mu še zanalšč en leksikon uturila v naročjeuser posted image . Prov dober je!

Anči, prim Tevža pa reč, da greš sama npr. do Bleda na sprehod in na kremšnito. Če ne bo trznu, pejt pa res! Po mojem boš šla samo enkrat, pa mu bo žal. Če pa ne bo dojel, pa to nared še, ko bosta tavelika dva pri vama in ko bo ful naloge za naredit. Čist tko, da mu pokažeš, kako bi stvari zgledale, če si še ti zmatrana in rabiš sprostitev na Bledu. Mislim, če mu ne pomaga, da mu lepo poveš, kaj misliš, bi jaz pač tkole probala.

Kai, jaz v službi prodajam dermokozmetiko. Obiskujem dermatologe, pediatre in farmacevte. No, na tem sem pristala po sili razmer, najeta sem bila pa za vzpostavitev vsega na slovenskem tržišču, še preden je bila firma sploh odprta do konca. Začela sem z vsem: uvoz robe, prevodi, deklaracije, dovoljenja za prodajo, organiziranje predstavitev, seminarjev, izobraževanj,... Ko se je pa resno začel teren (kar je bistvo v tem poslu), se je pa punca, ki naj bi mi pomagala, hudo ponesrečila v prometni nesreči (zdaj je ok), tako da sem ostala sama za vse. Naučila sem se vse o sestavah krem, o kožnih boleznih,...tko da me noben zdravnik, niti farmacevt nikoli ni pogruntal, da sploh nisem iz tega foha.
Se je ravno začelo dogajat, pa sem si drznila zanosit... Malo pred tem smo sprejeli v službo žensko, ki sedaj vse vodi. Sicer zelo sposobna in pridna, ampak me je za vedno nadomestila (beri: jaz sem sedaj njen asistent). Tako da mi ni...če razumeš.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 561
12.1.2008 17:27:47   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96
Jst mam pa namen na fitnes it. Sem čist anti, sam nekaj moram narest za moje švoh mišice hrbta in trebuha. A katera pozna Otelo v Domžalah- če so ok?!

Moja sestra je sicer kratek čas, ampak vseeno, tja hodila in je bila ful zadovoljna. Baje je ok.
Tukaj je link: http://www.otelo.si/html/index.php

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 562
12.1.2008 17:29:33   
vanesa24
petrinja-prov lustkan je s temi ocalci
putka-pol se pa z mojim decem lahko poznata

Super za regresuser posted image user posted image .
Moj g je rekel, da je bla mala tok tezka zato, ker sem prelezala zadnja dva meseca v porodnisnici. Sm imela rizicno nosecnostuser posted image . To pa je bil pomoje razlog k sem delala na sihtu do 26.tedna.Pa stem , da sem celih osem ur sihta prestala in oreng delala. K sem bila budala. V drugo k bom zanosila bom zihr sla ze prvi dan na bolnisko!!!!!!!!!

Zlati zaspancek naj ti zleze v oci, nasmeh je tisto, kar te zjutraj zbudi.
25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 563
12.1.2008 17:30:56   
Majchi
A katera kdaj čez dan spi? Jaz sem od poroda dalje mogoče 2x popoldne zaspala.

Enako. S tem, da se jaz, za razliko od tebe, že od začetka vsaj ponoči naspim, medtem ko imate nekatere še takrat živ žav. Sem že nekajkrat rekla, pa bom še enkrat: res ste dobre, kar se tega tiče in vas občudujemuser posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 564
12.1.2008 17:47:28   
vanesa24
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

A katera kdaj čez dan spi? Jaz sem od poroda dalje mogoče 2x popoldne zaspala.

Enako. S tem, da se jaz, za razliko od tebe, že od začetka vsaj ponoči naspim, medtem ko imate nekatere še takrat živ žav. Sem že nekajkrat rekla, pa bom še enkrat: res ste dobre, kar se tega tiče in vas občudujemuser posted image .

Jst mam hvala bogu ponoci mir in se naspim. Jst tudi obcudujem vse, ki se morajo se ponoci buditi. Drugace pa cez dan nic nespim. Tudi nisem se nic spala od poroda.

Zlati zaspancek naj ti zleze v oci, nasmeh je tisto, kar te zjutraj zbudi.
25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 565
12.1.2008 17:57:39   
kai1
Majchi, to je meni osebno zelo luštna služba, dokler ne pristaneš v taki situaciji kot si deja ti. Verjamem, da ti ni iti nazaj.

Putka
, moj je pa še vedno v službi. Jutri bo spet spal do 12.00, potem p aspet v službo, itd. To se itak sam ponavlja. Zato pa sem velik na RR, ker sem večinoma sama s tamalim doma.

Petrinja
, matevžku, pa zelo pašejo tele očalca, pa super fotka s tole debelo knjigo.

Vanesa
, tvoja Kristinca je pa zelo srčkana, pa sploh ne zgleda, da bi bila prekmalu rojena.

Spanje
, do sedaj sem šla mogoče 2x popoldne spat, pa tov prvih 2 mesecih po porodu.

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 566
12.1.2008 19:28:40   
kaya2007
Vam moram povedat, da je tud Lana začela sexat , sicer še bolj začetniško, ampak se punca trudi!

sem že zadnjič hotla vprašat kako to zgleda, očitno sem spregledala nek podatek...

v otelo sem tudi jaz hodila, mi je bilo čist všeč.

spala sem pa tudi jaz do zdaj samo ene 2x popoldne. sej tudi če se uležem, se spomnim da imam kaj za narest..

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 567
12.1.2008 20:43:43   
Cappy96
Kaya, tale sex zgleda tako, da se otroček postav na kolena in z rito miga gor in dol user posted image !

Majchi, fajn plavajte jutri!

Pa obema hvala za mnenje. Bom skor zagotovo šla. Spletno stran sem pogledala in imajo tud osebne trenerje. Tko bi vsaj kej koristnega naredila. Se bom šla pozanimat, kako zgleda.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 568
12.1.2008 21:05:41   
kaya2007
aaaaaaaaaa, kaja tega še ne počne, zato mi ni blo jasno. se pa z rokicam vleče po celem stanovanju, tako da smo že na tem, da ni nič več varno user posted image

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 569
12.1.2008 21:11:22   
dodi
Vanesa 24-a si ti rodila v Lj.?Ali si ležala  v P? Sva se mogoče kaj srečali pred TV?

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 570
12.1.2008 21:44:04   
rožica81
čer punce user posted image

Sem na hitrco preletela, kaj ste napisale, mene že tolk oči bolijo od tega švoh monitorja... Gremo naslednji teden končno po nekaj boljšega user posted image

Zdej sem pa še jaz pokasirala tale prehlad al virozo al kaj je že. Ampak se ne dam. Včeraj sem šla z Nacetom že od 9h spat, zjutraj sem bila pa velik bolš. Danes smo se pa ful potepal (začuda je bil moj user posted image  danes frej, pa jutri bo tudi), šli na razprodaje... Luštno je bilo. Pa še Nace niti ni bil tako siten, kot je zadnje dni doma user posted image

Sicer je pa pri decih tkole: Vsi so revčki, na glas jamrajo, jih je treba skoz tolažit, bla bla bla user posted image . Me pa itak nimam sploh časa, da bi zbolele, kaj šele da bi šle popoldan kaj spat. Vsaj men se tko zdi. Prava beda. Pa ponoči vstajam seveda jaz. Zdej se bompa potrudila, da bo mali nazaj zaspal, ker se na joški samo carta. Res redko kdaj je lačen. Danes ponoči se je zbudil mislim da 5 krat user posted image

Eca, upam, da se čim prej pocajtate user posted image user posted image user posted image

Bambina, enako tudi za Grišo user posted image user posted image user posted image

Petrinja, a vidiš, da je ful frajerček Matevž user posted image  res je srčkan.

vanesa, ful je luštna tvoja princeska user posted image

Anči, jaz upam, da tale kafe izvedemo še ta mesec user posted image  Saj nam bo ratalo user posted image

< Sporočilo je popravil rožica81 -- 12.1.2008 21:46:06 >

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 571
   [Brisano sporočilo]
12.1.2008 21:55:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rožica81)
  Neposredna povezava do sporočila: 572
12.1.2008 21:56:53   
dodi
Jaz se bom pa potegnila na moževo stranuser posted image  moj je pa zelo vsestranski,ni mu težko ponoč vstat.če je gužva,pomaga,pestuje,previja,kopa....
Ko sem bila jaz 10 dni v porodnišnici je vse naredil sam,sam je zrihtal 8 otrok,tri spravil v šolo,pa naloge,pa hlev,pa k men je vse pripeljal,kuhal,pral....ne vem,če bi dobil velik takih možov.zato bravo za mojgauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj se tud skregava,o ja se včasih kar fajn kresajo najina mnenja a to paše k paketuuser posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 573
12.1.2008 21:56:57   
rožica81
Še tole, pol pa grem user posted image

tejč, kako je luštna Maša user posted image  user posted image  user posted image  Nisem gledala tvojega albuma, ampak revijo Moj malček user posted image

LP

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 574
12.1.2008 22:00:09   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Jaz se bom pa potegnila na moževo stranuser posted image  moj je pa zelo vsestranski,ni mu težko ponoč vstat.če je gužva,pomaga,pestuje,previja,kopa....
Ko sem bila jaz 10 dni v porodnišnici je vse naredil sam,sam je zrihtal 8 otrok,tri spravil v šolo,pa naloge,pa hlev,pa k men je vse pripeljal,kuhal,pral....ne vem,če bi dobil velik takih možov.zato bravo za mojgauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj se tud skregava,o ja se včasih kar fajn kresajo najina mnenja a to paše k paketuuser posted image user posted image

dodi, res bravo za tvojega user posted image   user posted image   user posted image  

zdej pa dijo user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......