Majchi
|
Petrinja, sta mu še zanalšč en leksikon uturila v naročje . Prov dober je! Anči, prim Tevža pa reč, da greš sama npr. do Bleda na sprehod in na kremšnito. Če ne bo trznu, pejt pa res! Po mojem boš šla samo enkrat, pa mu bo žal. Če pa ne bo dojel, pa to nared še, ko bosta tavelika dva pri vama in ko bo ful naloge za naredit. Čist tko, da mu pokažeš, kako bi stvari zgledale, če si še ti zmatrana in rabiš sprostitev na Bledu. Mislim, če mu ne pomaga, da mu lepo poveš, kaj misliš, bi jaz pač tkole probala. Kai, jaz v službi prodajam dermokozmetiko. Obiskujem dermatologe, pediatre in farmacevte. No, na tem sem pristala po sili razmer, najeta sem bila pa za vzpostavitev vsega na slovenskem tržišču, še preden je bila firma sploh odprta do konca. Začela sem z vsem: uvoz robe, prevodi, deklaracije, dovoljenja za prodajo, organiziranje predstavitev, seminarjev, izobraževanj,... Ko se je pa resno začel teren (kar je bistvo v tem poslu), se je pa punca, ki naj bi mi pomagala, hudo ponesrečila v prometni nesreči (zdaj je ok), tako da sem ostala sama za vse. Naučila sem se vse o sestavah krem, o kožnih boleznih,...tko da me noben zdravnik, niti farmacevt nikoli ni pogruntal, da sploh nisem iz tega foha. Se je ravno začelo dogajat, pa sem si drznila zanosit... Malo pred tem smo sprejeli v službo žensko, ki sedaj vse vodi. Sicer zelo sposobna in pridna, ampak me je za vedno nadomestila (beri: jaz sem sedaj njen asistent). Tako da mi ni...če razumeš.
|