juniorka
|
inhalator- kaj pa tisti iz Hoferja je za kaj?? Bojo spet meli akcijo..jaz mislim, da za parkrat na leto ob prehladih čist dobr nuca, a ne?! rogljiček- ko berem, kakšen je tvoj, je tko, kot bi mojega opisovala , tisto za šoping, pa da ti kakšne čevlje stran vrže- ej moj je isti ! Kar se tiče kolega- saj bo mogoče nekoč imel družino in bo videl, kaj on zamuja zdaj, pa vprašanje, kakšne nacije bo izbranka in kam se bo selil - pol boš pa ti svoje povedala Eni pač ne vidijo drugega, kot svoj prav- tudi jaz imam takega kolega..me eno leto ni poklical, ker sem rekla, da ga pokličem nazaj, pa sem pozabla, pol pa ni časa..ma ja, zdaj se bom pa obremenjevala , mam dost druga za počet, no in me je pred novim letom poklical, ne morš verjet Super za hiško, je pa res, da ne moreš na sprehod po mestu, ne da se pelješ- eh, saj se boš navadla, zrak je pa le boljši, je dobro za kožo - vidiš, kako mlade zgledava, ko sva skoz na vasi ! stoli- jaz sem v Merkator pohištvo en tak dober komplet miza+6 stolov vidla, da bi bla kar kupila, pa nimam kam dat In to za 300€ vse skup! Sem vprašala, zakaj je tako poceni !Akcija! Sicer kovinsko, oblečeno v usnje z motivom opeke, temno rdečo, miza pa vmes polica, zgoraj pa steklo! Moram reč, da jaz malo stvari najdem, ki so mi všeč in mi tole kar ne gre iz glave ! 110€ pa jaz tudi za stol ne bi dala Majchi, tokrat se strinjam s tvojim ! Ti tudi svetujem, da v Ikei kaj pogledaš, ker dobiš moderne stvari bolj poceni, pa lahko potem lažjega srca menjaš čez 2 leti ( saj veš, tako kot je blo z vozičkom - ne mi zamerit)! Pa pusti tvojemu, naj on tokrat izbere in mu povej, da naslednjič boš jih pa ti- tako se znajdeš, če slučajno kje vidiš všečno in poceni! Sem se razpisala, mejte se, pa poročilo s srečanja prosim( bi vas bla midva presenetla, pa smo še zmeraj prehlajeni in še reakcija na cepljenje ), pa kako se je imela petrazg, itd. čao
|