|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
11.1.2008 13:31:55   
felicia
eca- jaz se priporočam za geslouser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 501
11.1.2008 13:36:34   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Aja, nekaj sem pozabila vprašat. A ve svojim malčkom kupujete in pripravljate stvari, ki jih sicer same ne jeste? Npr. mi2 govedine ali pa zajca sploh ne jeva, zato tudi nekak nisem razmišljala, da bi to pripravljala Griši. Kaj pa ve?

Jest ne. Tud Andreja ne silim s solato npr, ker je sama ne jem.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 502
11.1.2008 13:37:48   
felicia
pri nas jemo vse po vrsti smo vsejediuser posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 503
11.1.2008 14:38:11   
juniorka
Eca- kmalu boste v svoji hiški, otroci bodo zrasli, ti boš v službi in boš razmišljala, kje je tista porodniškauser posted image  user posted image  No, malo heca, upam, da tole obdobje čimprej mine in da se kmalu pozdravite, da se kaj vidimo!!!
Bambina- ti Grišo kar k meni malo pošlji na kosilo- jaz obožujem govedino in zajca, zato ima Nel to velikokrat na jedilniku! Tudi ko kupujem kašice za tiste dni, ko ni časa kuhat, vzamem npr. jagnjetino al kaj podobnega, kar jaz ravno ne kuham, ker jaz nisem zadovoljna s svojimi prehranjevalnimi navadami iz otroštva... krompir( ok imam rada) in kruh- tu sem pa kile dobila!
Se nadaljuje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 504
11.1.2008 14:46:57   
juniorka
Bambina, z glutenom se tudi nama ne mudi, je dobil samo par drobtinic doma pečenega kruha parkrat, no, zdaj sem nabavla keksolino, da ima malo mešano, ne non stop rižolino..tudi jogurt je samo 2x jedel, sem s sadjem zmešala, ampak zaenkrat se še dojiva zjutraj (in ponoči), pol pa okoli 18ih mlečno kašico poje, pred spanjem(okoli 21ih )pa še okoli 250ml mleka spije, tako da ima dovolj mlečnih izdelkov... Ko bova pa nehala z dojenjem, bom pa vključila skutke in jogurte!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 505
11.1.2008 14:51:38   
felicia
jaz sem se odločila, da ko napolini 8 mesecev začnem z glutenom počasi in s skutkami pa jogurtom. Itak bom morala še aptamil3 uvest kmalu.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 506
11.1.2008 14:54:21   
felicia
ANA, DORIAN IN KAJA vse naj ob 8 mesečnici!

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 507
11.1.2008 14:56:39   
felicia
vse ki ste se dobile na kavici pa upam da ste dobile vsaj tako kavico!
user posted image

ja zdej mam čas sem skor vse porihtala, še neki banko pokličem, kosilo sem tudi naredila potem pa noge v luft pa počivat. Mi je pa žal da nisem prišla v Tivoliuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 508
11.1.2008 15:08:51   
juniorka
inhalator- kaj pa tisti iz Hoferja je za kaj?? Bojo spet meli akcijo..jaz mislim, da za parkrat na leto ob prehladih čist dobr nuca, a ne?!
rogljiček- ko berem, kakšen je tvoj, je tko, kot bi mojega opisovalauser posted image , tisto za šoping, pa da ti kakšne čevlje stran vrže- ej moj je istiuser posted image user posted image ! Kar se tiče kolega- saj bo mogoče nekoč imel družino in bo videl, kaj on zamuja zdaj, pa vprašanje, kakšne nacije bo izbranka in kam se bo seliluser posted image - pol boš pa ti svoje povedalauser posted image  Eni pač ne vidijo drugega, kot svoj prav- tudi jaz imam takega kolega..me eno leto ni poklical, ker sem rekla, da ga pokličem nazaj, pa sem pozabla, pol pa ni časa..ma ja, zdaj se bom pa obremenjevalauser posted image , mam dost druga za počet, no in me je pred novim letom poklical, ne morš verjetuser posted image
Super za hiško, je pa res, da ne moreš na sprehod po mestu, ne da se pelješ- eh, saj se boš navadla, zrak je pa le boljši, je dobro za kožouser posted image - vidiš, kako mlade zgledava, ko sva skoz na vasiuser posted image !
stoli- jaz sem v Merkator pohištvo en tak dober komplet miza+6 stolov vidla, da bi bla kar kupila, pa nimam kam datuser posted image  In to za 300€ vse skup! Sem vprašala, zakaj je tako poceniuser posted image !Akcija!  Sicer kovinsko, oblečeno v usnje z motivom opeke, temno rdečo, miza pa vmes polica, zgoraj pa steklo! Moram reč, da jaz malo stvari najdem, ki so mi všeč in mi tole kar ne gre iz glaveuser posted image !
110€ pa jaz tudi za stol ne bi dala Majchi, tokrat se strinjam s tvojimuser posted image ! Ti tudi svetujem, da v Ikei kaj pogledaš, ker dobiš moderne stvari bolj poceni, pa lahko potem lažjega srca menjaš čez 2 leti ( saj veš, tako kot je blo z vozičkomuser posted image - ne mi zamerit)! Pa pusti tvojemu, naj on tokrat izbere in mu povej, da naslednjič boš jih pa ti- tako se znajdeš, če slučajno kje vidiš všečno in poceni!
Sem se razpisala, mejte se, pa poročilo s srečanja prosim( bi vas bla midva presenetla, pa smo še zmeraj prehlajeni in še reakcija na cepljenjeuser posted image ), pa kako se je imela petrazg, itd.
čao

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 509
11.1.2008 15:10:45   
juniorka
felicia, jaz sem pa mislila, da si nam ostalim tole skuhalauser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 510
11.1.2008 16:13:55   
felicia
za  ostale pa eno tako
user posted image

se opravičujem user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 511
11.1.2008 16:15:13   
felicia
user posted image

pa še eno da lahko zbirate!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 512
11.1.2008 17:28:15   
kaya2007
hvala za čestitke user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 513
11.1.2008 17:45:50   
Cappy96
Ojla!

Mi je končno uspelo na rr prilezt. Jaz pridno hodim na fizioterapijo in je danes že 10 dan, odkar me je nazadnje kresnl v hrbtu.

Lana je že dobila malo polnomastne skute, zmešane s sadjem in jo ima ful rada. Pri jogurtu je pa pesem povsem drugačna. Men je P rekla, da po 7 mesecu to že lahko je.
Midva pa perutnine ne jeva, pa smo Lani vseeno malo piščančka skuhali. Zajca pa sploh ne morem, tega pa tud kuhali ne bomo. Sranje, ti predsodki.

Zdej je pa tista oddaja o dojenčkih po tv....grem gledat!

Vsi bolni se pa ČIMPREJ pocajtajte!!!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 514
11.1.2008 18:01:30   
vanesa24
Hrana:jst jo pocasi navajam na zivila z glutenom. Ko se zbudi ji ponavadi dam mlecno kasico, naslednji obrok je sadni in nato zelenjavni. Nism se zacela z mesom, ampak se pripravlajm na to. Vcerej sem mali skuhala polento z mlekom in scepec cukrcka sem dala notri. Je s takim uzitkom popapala. Dajem ji tudi skutico s sadjem od lm.

Kdaj lahko zacnemo hranit otrocicke  z navadnim mlekom?
Ker jst bi jo rada ze zacela pocas navajat nanj. Vem da ne priporocajo, Sm kaj je lahko narobe?! Moj mami je rekla da mi dajala navaden mlek, ker nism marala mleka v prahu. In ni mela nobenih zdravstvenih tezav z mano.

Spanje:k sm se vcer hvalila kok se mi je popravla v spanji. No vceri zvecer smo ble zopet pokonc do 23ure. Ceprav je zgodaj vstala. Bomo vidl kaj bo prinesel danasnji vecer.

Je ze katera probala Mullerjeve plenicke? Kako se obnesejo?

Majchi-user posted image user posted image user posted image user posted image  Lani za ga-ga-ga.
kaI-user posted image user posted image user posted image user posted image  Anzetu za 3 zobek.
tejc,Eca -user posted image user posted image user posted image za Ajso in Doriana da se bosta cimprej pozdravila
BAMBINA_- moja mala  se isto v spanju obrne na trebuscka in nezna nazaj. Parkrat se mi je tut tko zbudila (ponavadi spi na hrbtu), najveckrat pa zacne jokati. Najhujs je pa to k se zacne z glavico udarjati v leseni del posteljice. Bogica ima zaradi tega cisto rdeco glavicouser posted image .
rogljicek: vse naj  naj za hisko

Zlati zaspancek naj ti zleze v oci, nasmeh je tisto, kar te zjutraj zbudi.
25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 515
11.1.2008 18:05:42   
kai1
hojla

Punce vesela sem, da sem vas spoznala. Z Anžetom sva se na kavi odlično počutila v vaši družbi.user posted image
Ste zelo prijetne in imate srčkane otročičke.user posted image
Upam, da ste se v nadaljevanju zabavale. Midva sva moral oditi, saj je bil mali popolnoma izčrpan.

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 516
11.1.2008 18:47:40   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96

.

Zdej je pa tista oddaja o dojenčkih po tv....grem gledat!

Tud ene nisem gledala, vse zamudila user posted image
Na rtv -jevi strani pa tud ne vem, če se jih da ogledat user posted image

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 517
11.1.2008 19:07:08   
Putka
Lex, pri Katji je zelo podobni kot pri Alini, kadar ji kaj mlečnega poskusim dati. Zdaj že je pretlačeno, na začetku je pa tudi ob kakšnem koščku bruhala. In se tudi jaz sekiram, kako slab jedec je Katica, saj je Vesna vse kar sem ji dala jedla v konkretnih obrokih. Pač, otroci niso isti in take moramo vzeti.

Jaz se nekako trudim, da živila, ki so alergeni čim kasneje vključim na jedilnik. Vanessa, kravje mleko je alergeno zaradi kravjih beljakovin, pa še nekje 1/5 prebivalstva ne presnavlja mlečnega sladkorja laktoze. WHO celo priporoča adaptirano mleko do 3.leta. Jogurti in siri so fermentirani mlečni izdelki, skuta pa ni (je samo skuhana al kaj že), tako da so dejansko že enkrat prebavljeniuser posted image .

Je pa štos, da Katja bolj malo je, zato tudi kos kruha dobi za žvečit, ker je čist nora ko ga vidi. Pa goveja juha ji gre, saj v bistvu tudi zelenjavo in sadje je, samo kaj ko samo par žlic. Sem popoldne skuhala brokoli juho, pa je po treh žlicah usta skup tiščalauser posted image

Bambina, kako boste pa vi brez goveje juhe, če ne jesta govedine? Si sploh ne predstavljam, Vesna celo paniko naredi, če pri babici ne dobi juhe z nudelnji.

Tudi jaz upam, da se bo mala vnesla. Midve s sestro sva namreč zelo različni okrog hrane. Jaz jem vse od malega, kot Vesna (ki ima sicer nekaj karakternih moje sistr). Sestra od malega komplicira, še danes, upam da Katja ni tega po njej pobralauser posted image .

Petra a in kai, lepo da smo se videli v živo. Pa Katja tudi cukroma Tjaši in Anžetu pozdravčke pošilja.

Pozdravite se Andrej in Ajša, pa še ostali mali bolniki.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 518
11.1.2008 19:09:46   
kaya2007
jst sem pa tečna dons...moj se niti par dni ne drži dogovora okol mojega učenja, mi je dons tudi namignil o "nepomembnosti" mojega študija in kako bi on moral delat...vse skupaj pa izhaja iz tega, da on ne zna odločno kaj povedat in ne zna zorganizirat dela za svoje delavce, pol pa valda nič ne delajo, če on ne visi zraven. in potel se name spravi, namesto da bi šel njim povedat kaj naj delajo user posted image  mi je spet vse dol padlo, tok je beden user posted image  pa tudi, da nimamo nič za jest ne pomisli, očitno je tudi ta to samoumevno da jaz urejam. hmmmm k je tooooook pameten (meni je povedal da sem neumna user posted image ), ne vem zakaj ne pomisli na vse.

kaja bo na recept dobila terapevtsko blazino user posted image  sej ne vem, a to pomeni da je tok slabo z njo (zrihtala nam jo je naša fizioterapevtka, ki je posredovala v RA), ali je pač prijazno posredovala, ker sem jo vprašala zanjo. tudi terapijo bomo imeli zdaj na napotnico...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 519
11.1.2008 19:24:39   
vanesa24
Moja zaspanka
user posted image

user posted image

in njena dobra volja

user posted image

Kristina in Ziga

user posted image

25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 520
11.1.2008 19:26:35   
vanesa24
oooooooops, kaj se mi je pa to zgodilo?

25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 521
11.1.2008 19:37:29   
kaya2007
moraš kliknit, da pomanjšaš sliko user posted image  je pa luuuuštnaaaaa! pavčka cuza, jst sm ga tut user posted image

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 522
11.1.2008 19:45:56   
Putka
Vanesa, če lahko še tisti post urediš, probi zbrisat, saj drugače bo pa RRuser posted image .

Kaya, ti kar pojamriuser posted image . In, ne, tvoj študij ni beden, ampak je pohvalno da ne vržeš puške v koruzo. Pa če ne rabiš terapevtske blazine na recept jo kar meni daj, ti si jo pa pejt kupit za 200€user posted image . Ker so ful drage in bi jo z veseljem imela!

V albumu imam sličice od našega srečanja danes, malo slabše ker je bilo z mobijem slikano. Sori petra a, sta mi ušli. Pa da bom Feliški lušte delala, da je zamudila.

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 523
11.1.2008 19:47:52   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Ampak tole ni več normalno. Mali spi že tri ure in pol user posted image

No, da tole komentiram... Griša je zbolel, zato je pa toliko časa pančkal. Je zakuhal na 38,5° C. Mi je brat rekel, da tako huda viroza razsaja, da je baje včeraj v naši neposredni bližini zaradi tega umrla 7-letna punčka user posted image user posted image Valda sem malija takoj oblekla, da smo šli k dohtarju. Pljuča čista, ušeska, grlo ok, skratka nič posebnega, očitno ena viroza. Je dobil svečke. Pa zdravnica je, ko sva rekla, da naju je strah zaradi včerajšnjega dogodka, povedala, da ona pupa ni umrla zaradi viroze. Kasneje sem od soseda izvedela, da je baje umrla potem, ko je prejela neka zdravila za slabo počutje in je bila očitno tako huda reakcija nanje user posted image user posted image
Putka se prej nisem glih v redu izrazila. Valda govejo župco vsako nedeljo pridno papamo (pri moji mamici seveda user posted image ) pa tudi tatarca iz goveje pljučne obožujeva, ne jeva pa govedine kot takšne in je tudi nikoli ne kupujeva. Sicer pa Griša kakšnih juhic in drugih redkejših jedi, zaradi refluksa sploh ne more jesti, ker drugače vse izbruha.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 524
11.1.2008 20:15:15   
kaya2007
tvoj študij ni beden,

moj študij vem da ni beden, moj mož pa je na žalost user posted image

za blazino sem pa valda vesela, sam sem bolj navajena, da ti česa ne dajo, ne pa da tkole sami od sebe user posted image

sem zasledila novico, da morajo slovenke po novem v feldbachu plačevati za porod - razlog - ZZZS jim že 2 leti sploh ni plačeval! kakšna svinjska država ratujemo! slabš kot balkan!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......