|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
12.1.2008 22:45:26   
vanesa24
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Vanesa 24-a si ti rodila v Lj.?Ali si ležala  v P? Sva se mogoče kaj srečali pred TV?

Ja sem rodila v LJ. Samo sem lezala v Novomeski porodnisnici, ker imam v NM ginekologa. Mam g zato v NM, ker moje korenine izhajajo iz okolice Dol.toplic, pa full dobrega ginekologa imam.
Sm lahko Vam pa recem, da se Novomeska porodnisnicauser posted image lahko skrije pred Ljubljanskouser posted image . Tako v znanju in prijaznosti sester kot v postrezbi hraneuser posted image , da negovorim o caju. Pa se sreco moras met, ker je lececi zdravnikuser posted image . Mela sem preglede pri razlicnih ginekologih in vsak mi je drgac povedaluser posted image user posted image user posted image . Tako, da sem bla nakonc ze cist zmesana od razlicnih izvidov. Zmeraj sem pol cakala na mojega ginekologa( k je tudi porodnicar in lececi g, baje tudi najboljsi porodnicar v NM) k mi je vse natancno zmeru in sem bila po njegovih izvidih vedno boljse volje.
Pa se ena stvar je bila med tem caso k sem bila v porodnisnici. Z mozem sva imela nacrtvano poroko konec aprila, pa sva jo morala preloziti na sebtember. Vazn, da je s  tmalo vse tko kot je trebauser posted image

Zlati zaspancek naj ti zleze v oci, nasmeh je tisto, kar te zjutraj zbudi.
25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 576
12.1.2008 22:56:04   
vanesa24
dodi-res bravo za tvojga dragegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zlati zaspancek naj ti zleze v oci, nasmeh je tisto, kar te zjutraj zbudi.
25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 577
13.1.2008 9:17:07   
kai1
Dobro jutro!

No, bolj kislo jutro, glede na vreme.
Bravo za nas, prespalo smo celo nočuser posted image user posted image user posted image , Bravo Anže.

Dodi, čestitke za te in za tvojejga dragega, da ti toliko pomagauser posted image user posted image user posted image

Porod. Ljubljana
, Jaz pa moram reči, da sem bila kljub komplikacijam, ki so se dogajale v porodni, zelo zadovoljna s porodnišnico, osebljem in hrano.

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 578
13.1.2008 9:32:09   
dodi
Jaz tud morem pohvalit porodnišnico Ljubljana.Tolk kot so mi jo spluval,me strašil,in oh in sploh samo slabo,sem bila pozitivno presenečena,saj se je moj celo delal norca,da me pedenajo kot da sem Titouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še s helikopterjem,da naj me domov odpelejo,pa bo čist istouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 579
13.1.2008 14:09:39   
felicia
joj sej vas več ne dohitevam z branjem!
majchi- upam, da uživate na čofotanju

petrinja- tale tvoj učenjak je prov luštn!

vsi bubani- čimprej se pocajtite!

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 580
13.1.2008 14:14:12   
Eca
Hej!

Danes, ko je vročina popustila pa je Dorian celi pikastuser posted image . Smo bili spet pri p. pa pravi, da ni podobno alergiji na antibiotikuser posted image . Ima vneti obe ušesi, grlo ok, pa brez antibiotika user posted image

Moram it, je cel dan siten in ne more zaspat.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 581
13.1.2008 15:34:58   
BAMBINA_
petrinja hehe, kaka svetovna fotka. Kar za v okvir user posted image user posted image Kako se je pa Matevž navadil na očalca? A to ima elastiko okoli, ali kako, da si jih ne povleče dol?
Cappy vlogo oddaš sama, komisija pa potem na podlagi predložene dokumentacije (izvidi, zdravniško mnenje...) presodi ali ti podaljšanje dopusta pripada ali ne.
lukrecija vi ga pa že nehajte toliko srati user posted image No, resno, čimprej se pocajtite vsi skupaj.
kai super za celo prespano noč.

Pri nas ni sprememb... ampak je Griša tolk potrpežljiv... zelo malo jokca, faca mala še pri 39° razvleče usta v nasmešek, malce bolj kisel, pa vseeno.

user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 582
13.1.2008 18:54:38   
Majchi
Evo, mi smo domov iz kopanja. Smo bili spet v Dolenjskih Toplicah, Lana je uživala kot vedno, tokrat v družbi malega prijatelja Lana (5 let). Kopalke in brisače se že perejo, da bojo nared za jutrišnji Atlantis.
Še prej pa dobim na obisk patronažno, da mi po vsem tem času svetuje okoli GHuser posted image .

Eca, 2 dni vročine, potem pa pikice po telesu, je lahko Šesta otroška bolezen.

Porodnišnica Lj.: superuser posted image ! Ful sem se bala, da bi mi kdo od osebja pokvaril tak dogodek kot je porod, pa se je vse neverjetno lepo izteklo. Hrana? Hm, kakšnih hotelskih dobrot niti nisem pričakovala, tko da sem bla tud s tem čist zadovoljna. Pač bolnišnična prehrana.

Dodi, ja tvoj mož je pa res super! Čeprav, če takšen ne bi bil, se verjetno ne bi mogla odločit za tolikšen naraščaj.

Vanesa, vidim, da si imela en kup problemov okrog nosečnosti in poroda. Ampak važno je, da imaš sedaj svojo Kristinco, a neuser posted image ?

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 583
13.1.2008 21:11:41   
tejč
Živjo, imam kar lep zalogaj za prebrat za nazaj, ne dohitevam.user posted image
TAkole: petek je bil porazen-bruhanje celo noč in čez dan (Ajša), nič jest, malo pit, za vsako kapljico smo jo prosili, dragi je bil že ob 15 doma, da mi ej pomagal-super od njega!
V soboto Ajša ni več bruhala, a je dobila temperaturo 38-39. V nedeljo se je zbudila kot rožca-mami, kaj bomo jedli, a bo Živžav, gremo Nodija gledat...? JAz sem kar ploskala!user posted image  Že zajtrk je jedla, potem pa celo govejo juho za kosilo! Odlično!
Popoldan je bila sestrca s svojim dragim na obisku in smo se lepo imeli-smo se veliko igrali.

Tako da jo bomo najbrž jutri dali v vretc, če bo vse ok čez noč in zjutraj-jaz moram in v službo in k zdravniku z Mašo na kontrolo in potem mogoče še na plavanje, ali pa samo na kavo z vami. OBVEZNO! user posted image  Ker drugča se mi bo scufal.user posted image

Grem brat za nazaj...
Aja, MAŠA IMA SPET NOVO FRIZURO!user posted image user posted image Tretjič ostrižena je takale:

user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 584
13.1.2008 21:25:40   
Afnica
Še mi po dolgem času.

Danes sta stara 8 mesecev. Lana ima en zobek, ga je dobila 2.1., Lan ima pa dva, prvi 9.1., drugi pa danes. user posted image

Tukaj http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2114659&mpage=197 so povezave do posnetkov- vragolij, ki jih počneta.

Pa nekaj slik sem dodala v album. Geslo za zaklenjen album je 8mesecev.

Lp vam in sončkom. Joj, jih gledam kak so velikiiiii. user posted image user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 585
13.1.2008 21:54:38   
tejč
Aha, takole bo bolj pametno po moje: ne prideva na plavanje z Mašo, tudi na kavico ne prideva!
....
....
....user posted image
AMPAK pridemo! (Maša, tati in mami)user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 586
13.1.2008 22:06:56   
kai1
Tejč, lepo da ste se pozdravili.user posted image user posted image
Maša, kakšna lepo frizurca, zelo ji paše.user posted image user posted image user posted image

Afnica, čestitke tvojima devma korenjakoma za 8. mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kako sta luškana sončka, pa Lan se že tako plazi, Bravouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 587
13.1.2008 22:12:04   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: vanesa24
Ja sem rodila v LJ. Samo sem lezala v Novomeski porodnisnici, ker imam v NM ginekologa. Mam g zato v NM, ker moje korenine izhajajo iz okolice Dol.toplic, pa full dobrega ginekologa imam.
Sm lahko Vam pa recem, da se Novomeska porodnisnicauser posted image lahko skrije pred Ljubljanskouser posted image .
Draga moja! To jaz potrdim iz prve roke! Sem bila namreč na vikednu v DT čez prvomajske, ko je ponoči voda odtekla. Me je fotr v NM peljal, pa kar nisem mogla dočakat tistih 60 km do Ljubljane. Porodnišnica Novo mesto -BUUU! Kako sploh revce tam rojevajo.

Kdo pa je tvoj Ginekolog če smem vprašat. Zihr ni tist bedak, ki je mene tam pregledal.

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 588
13.1.2008 22:22:16   
Putka
Ti, ti, tejč! Sem že mislila, da vaju ne bo!

Punce, jaz danes ful utrujena, jutri pa spet sama, tako da kaj več napišem. Pred plavanjem grem še mal v Zaro pogledat s petrozg.

Danes smo imeli lušten dan. Smo šli na pasjo razstavo, svega i svačega videli. Sem se bolj lastnikom user posted image kot psom načudila, živalce niso nič krive. Eni so bili pa super luštni, sploh kaki mladički..

Katja še kar nori, je mazajgrede od tašče zaspala, pa spala do 21h in je zgleda zdaj do polnoči dobrauser posted image

Rožica, mene zadnje čase ful ful oči pečejo. Imava tudi bolj švoh monitor, ampak več kot dve urci skupaj nisem za računalnikom. A mislite, da je od tega? Da nimam kakega vnetja.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 589
13.1.2008 22:23:48   
Putka
Afnica, tvoja dva sta pa neverjetno gibljiva, naša Katja se niti približno še ne premika takouser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 590
13.1.2008 22:49:46   
rožica81
Hoj user posted image

Smo preživeli še eno deževno nedeljo, za spremembo smo bili doma in smo končno pristali vsi trije za mizo, kar se res redko zgodi user posted image  Pa sva se z mojim začela neki zbadat (bila je sama zajebancija), pa me je presenetil in pospravil kuhinjo user posted image  Jaz sem pa ravno Naceta spat dajala. Kuhinja že dolgo ni bila tako spucana user posted image  Al jo pa jaz tako hitro nasvinjam user posted image  user posted image  user posted image  Ah, saj je itak skoz treba pucat, a ne

Zdej mi je pa dečko ušel na pir, jaz sem pa na RR ušla user posted image

Tejč, kako je Maša luštna. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII user posted image  Pa ful ste luštna družinica user posted image
Afnica, kako sta Lan in Lana luštna user posted image  user posted image  user posted image

Putka, jaz sploh nisem vedela, da imam tako zanič monitor user posted image  Zadnjič mi je kolega neki štelal računalnik, pa je takoj rekel, naj zamenjam monitor, pa če ne vidim, da slika ful skače user posted image   user posted image  

Upam, da ste preživele lep vikend in da ste se bolni pocajtali user posted image

Aja, pa Nace je končno začel jesti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zdele sem 2 dni čist presenečena in srečna, k tko fino malica user posted image  Kar cvili, če ni takoj postreženo user posted image  Zgleda, da so ga res zobki tako matrali. Pa zgornji enki sta ful narazen, bo imel mišek malo lufta user posted image  

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 591
13.1.2008 23:16:35   
kaya2007
samo na hitro da pozdravi...držite pesti, jutri imam kolokvij in bolj malo znam user posted image

kaja se plazi že po celem stanovanju (ne še po kolenih), tako da bom morala umaknit vse moteče elemente. dons je skor podrla božično drevo, pa blazno so ji všeč razni kabli user posted image  kot bi spet imeli mladega mačka hi hi

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 592
13.1.2008 23:47:29   
lex
dodi user posted image  za takšnega moža. Moj je podoben le pralni stroj ga muči pa ponavadi taščo pokliče dol pol pa itak ona vse spere posuši in zlika. A zdaj mu bo menda Aleks dajal inštrukcije, ker zelo rad pomaga mami, še posebej ko je treba kak knof pritisnit, a cote tud zmeče v pralni stroj. Si bo lahko snaha obliznila vseh 10 prstovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (je pač moj sinčekuser posted image )

petrinja tale fotka je fenomenalna, tamali je tak as, da je moj rekel, da ni mogoče da je samo mesec starejši od Alineuser posted image

Putka jaz sem se nehala sekirat glede prehrane doma. Veš kaj mi je včeraj naredila? Skuham ji ful dobro juhico iz zelenjave in govedine (za šnicle!!!), pa je usta skup držala, malo neki je pojedla pol pa konc. In veš kaj je smrkla mala na koncu jedla? Moj goveji zrezek in pire krompir. Pa naj mi kdo še reče, da ji morem ekstra kuhat!user posted image  ne ma ništa bomo pa kuhali tako, da bo še ona lahko jedla poleg nas!

Pa da jo še zatožim: smrklica se je dans že lubčkala s sošolcem!user posted image user posted image user posted image user posted image  so bili na obisku prijatli, ki imajo mlajšega fantka pa jo je tak gledal z zanimanjem ona pa seveda tud, pasta se mogla kušnituser posted image user posted image user posted image  (ati je pa vstran gledal, ker menda si more še puško nabavituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

aja pa prest jo bom mogla, ker sedaj sedi pri oknu in mi cufa zaveso pa z nogami se od mize odriva tak dolgo da doseže rože. enkrat si jo bo še na glavo dol potegnilauser posted image

lahko nočko!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 593
14.1.2008 7:49:33   
tejč
Jutro, mi2 sva zaspali.user posted image  Moj se pa tudi ni spomnil, da bi naju zbudil.
Ob 7 bi morali bit pri zdravniku, da posluša Mašo. Zdaj ima pa do 11 sistematske, tako da greva kasnej, je ves plan padu v vodo, pa še v službo...user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 594
14.1.2008 7:51:06   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007
dons je skor podrla božično drevo
Mi imamo tudi še smrekcouser posted image , pa hoče tamala okraske dol vlečt.

Še ena bedna nočuser posted image , Katja je imela nos zabasan, pa jaz tudi. Na plavanje pa vseeno prideva, če bo hudo greva pa v savnouser posted image .

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 595
14.1.2008 9:12:12   
felicia
Dobro jutro,
jaz tudi komaj čakam plavanje, nimam pojma kaj bom delala ko tega več ne bo, torej od naslednjega tedna heheh.
Majchi- hvala za ponudbo pleničke za čofotanje, sicer mamo še eno.

tejč- upam, da vam rata prit vsaj na kavico sej mogoče pa tudi na plavanje. Tolk je fajn ko je še očka zraven. je bil moj prejšnjič (mislim Urošev očka)

Putka- upam, da vama bo bazen in voda odmašil nos. Uroš ma taudi še kar nekaj zabasno ponoč pretežno tako da ga pucam tudi ponoči.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 596
14.1.2008 9:13:19   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007
dons je skor podrla božično drevo
Mi imamo tudi še smrekcouser posted image

JAz sem jo pa takoj po novem letu tako z veseljem podrla, prah se nabira gor, boljš da ne gledaš od bliz.user posted image  In še Ajša je pomagala dol dajat okraske, je bla takoo vesela. Včasih se trudimo kupit 1001 igračo, ki razvija to in ono. NA koncu pa sem ugotovila, da najbolj uživa (in obenem razvija spretnosti in sposobnosti) ob vsakdanjih delih-strašno rada "zlaga" cunje, briše prah, pomiva s kolom po tleh, sesa s tamalim sesalcem, pripravlja kosilo, peče piškote...in še vse otroško valda: se igra, da je mamica, previja dojenčka, "gre" v trgovino, riše, piše, packa, lepi, zlaga, razvršča, oblikuje....
O, madona, nakladam! Hočem rečt, da so včasih (velikokrat) kupljene igrače brez veze.user posted image

Maša je tudi začela kar ok jest. Od začetka je bla kriza, zdaj se pa kar uredu zmeniva.user posted image Še vedno pa ne mara nobenih kašic z mlekom ipd. Nič! En sadni in en zelenjavni obrok in to je to. Potem pa še samo dojenje naprej in nazaj.user posted image  

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 597
14.1.2008 9:18:06   
kai1
dobro jutro!

Prespali smo eno lepo noč. Anže se sedajle igra, pa plazi po celem stanovanju, se dere ata, ata, ata, mama, mama,..
Zelo rad gleda skozi šipo, ampak do sedaj še ni dojel, da je to neka meja. Velikokrat butne z glavo v šipo. Dobro, da ni pravo steklo.
Drugače mi pa že  poišče  vse kable po hiši in jih vleče, 1x si je že nase potegnil eno rožo, pa samostoječo luč. Novoletno  drevo in jaslice sem zato že pospravila, saj je bilo vse natlei in  v ustih.

Vse, ki ste na plavanju uživajte in se zabavajte.

Vsi bolčkani se pa čimprej pozdraviteuser posted image user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 598
14.1.2008 9:20:51   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

Dobro jutro,
jaz tudi komaj čakam plavanje, nimam pojma kaj bom delala ko tega več ne bo

Jaz predlagam, da se še vseeno dobivamo.user posted image  V Koloseju je en kafič (slaščičarna???), kjer majo ene blazine za male za puzat. Bi blo čist ok po moje. Pa dopoldne ne bo nobene gužve, razen nas.user posted image

KAj pravite?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 599
14.1.2008 9:23:34   
felicia
tejč- super ideje sem takoj za!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......