BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava BAMBINA, mislim Grišata ste ostrigli- a ne veš, da če otroka ostrižeš pred prvim RD, pol ne govori ??!! Tole je bilo menda napisano v hecu, ampak mene pa čisto resno zanima, kaj se nam lahko pripeti zdaj, ko smo si dovolili otroka ostriči (sedaj že 3., vendar 1. pri frizerju), razen tega, da mu laski ne silijo v oči? Mali je imel pravo čupo že ob rostvu in bi jih najbrž brez striženja imel sigurno do brade, če ne več! Me prav zanima, katero vražo sem prekršila pri Griševih 7. tednih, da se nam je tako maščevalo Mah.. Putka kako fletna je Katja pri svojih prvih korakih. Bravo frajerka. Nekako tako, pa zadnje tri dni izgleda tudi pri nas. Ko sem na kavču, se po prigovarjanju spusti s klubske mizce in naredi tista dva koraka do mene Majchi tole so ti pa v službi tako grdooo naredili Mislim, da greš brez skrbi na porodniško, potem pa takole. Jao, jao!! Upam, da je vsaj odpravnina kolikor toliko primerna. Ciciklub tudi nas niso zgrešili, ampak, ker je ves čas Grišata ogovarjala v ženskem spolu, kljub temu, da sem jo opozorila, da je fantek, sem jo potem po hitrem postopku zavrnila in še 1x poudarila, DA JE GRIŠA FANTEK!! Žabe jih ne nosi več, pač pa dokolenke. Pa termoflisek, kapco pa odvisno. Sem mu pa danes en lušten klubuček kupila. Jao, sem danes videla enega fantka, starega pribl. tako kot Griša. Je imel oblečeno kocasto jakno, pa volneno kapo.... Đizus Eca koliko cm pa ima Dorian? Ker pri svojih 10,5 kg izgleda pravi suhec proti Griši, ki ima 9400g, ličke pa take.. Boš kaj v prišla v naš konec? Jaz bi tudi geslo prosila Aja, pa danes sem šla k enemu ključavničarju naročiti, da nam naredi drog za dve gugalnici (da nau treba za Zojo oz. Jašata čez tri leta novo delati ). Prišlo bo cca. 80 € pa še gugalnica 24 € v Merkurju. Nas bo prišlo ful ceneje, kot če bi vse to kupili v kompletu. Se cene sučejo tudi okoli 200 €. Pa-pa