Putka
|
Eca in ostale z novimi frizurami, prosim za gesla albumov na zs. In to takoj!! Ja Janez, prav fletkan je s klobučkom. Katja si tudi vse na glavo natakne, celo skledo od juhe in podobno . Pa čevlje obožuje, prava ženska. Eca, a tale Romer je posebna izvedba, ali je treba isofix nastavek posebej kupiti? Potem imate tisti zic s štango spredaj? Kaya, Katja praznuje 29.aprila rojstni dan v Mostecu. Vabljeni ste vsi, ki se vam ljubi priti. Nič posebnega, darila prepovedana, pridete na pijačko in kos torte, pa otroci se bodo igrali (ta večji, ta mali pač ne ). Več nas bo, bolj bo veselo. Sem se pa danes v Wenice štacuni v Senčurju ustavila (med službo, uboga jaz), pa mi ni nič preveč dišalo. Sicer lepe barve in kvalitetni materiali, amapk vse z nekimi čičkanimi potiski, kamenčki... Pa 10€ za eno mikico Sem potem za 10€ ful luštno oblekico za Vesno v Qčandiji (spet med službo) dobila. Hvala za link, Kaya, sem tudi sama nekaj brskala. Bom drug teden poklicala, ampak kot si rekla, vse bolj podkupljeno... Me zanima, če sploh obstajajo kake regulative glede takih zadev.. Petra a, jaz sem mojo taščo vprašala, če bi katjo kak teden čez poletje čuvala, da bi šla moja dva lahko na dopust. Veš kaj je odgovorila? Da ne more, ker si bo lahko samo 14 dni dopusta vzela Potem pa se čudi, zakaj večkrat ne pridemo naokoli...Tolk o babicah. K sreči imam jaz enkratne starše in moji punci vsaj 1 dedka in babico, kot je treba. Še update o "sestrični", ki je uspela po mesecu dni vesni darilo za RD prinesti. Se je končno na svoje preselila (no, še z enim cimrom stanuje), in to celo v našo bližino. Pa je rabila cel mesec da je čez cesto prišla.. Pogrešala je pa nisem, da ne bo pomote.
|