|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
21.4.2008 9:15:53   
Eca
Evo, še ena boljša kavica ....ni uspelouser posted image

< Sporočilo je popravil Eca -- 21.4.2008 9:23:16 >

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
21.4.2008 10:14:13   
indy
Oj.

Nič ni z mojim frej dnevom.user posted image
Punce dajte mi povedat ali se splača jit A nabavljat cunje v CA? Ali pa katero drugo trgovino? Cunje za malčke.

Pa še povejte mi, koko oblačite svoje otročke. A jim še oblačite spodaj žabice potem pa hlače čez. Jaz bi mu dala, ko je vroče samo nogavičke pa hlače pa ne vem, da ga ne bi zeblo.

Zdele greva pa v zdravstveni dom, da za mojga podpišem za izbranega zdravnika. So se nekaj menjal pa je treba zdej to urediti.

Sem izvedela da bo šla sedaj moja G (dr. Strah) privat ordinacijo odpret.user posted image  Za njo je valda ok, men pa zarad financ ne.

Šibam.......

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
21.4.2008 10:28:16   
Eca
Hej!

Indy - glede cunj za tamale: če je prilika jih jaz nabavim v A, če ne drugega imajo vsaj večjo izbiro. Hodim pa v C&A, H&M in trgovine ki imajo otroško opremo in so v Seirsbergu (pred Gracem) - nakupovalnem centru ala City park v LJ. Cene pa so včasih bolj ugodne ali enake. Zdaj ko imamo eure je itak lažje primerjat.

Glede oblačenja - jaz se ravnam kar po sebi. Spodaj ima bodi kratek rokav(kot spodnjo majico), potem ima tanke hlačne nogavice (kot ženske najlonke) in gor hlače. Zgoraj pa majčko dolg rokav. Za ven pa jakno ali jopo, odvisno od vremena. Na glavo mu dam trak za ušesa. Na noge pa športne copate, doma pa ima zokne z abs.

Tiste, ki ste spraševale za frizuro paž - imam slike v albumu, ki so na geslo. Geslo pa dobite na z.s. Sem preveč lepa za javno razkazovanjeuser posted image user posted image user posted image .

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
21.4.2008 10:29:53   
felicia
jst bi vidla slikco geslo prosim!user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
21.4.2008 10:41:35   
Eca
Tukaj še ena čisto sveža fotka od včeraj zvečeruser posted image
user posted image

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
21.4.2008 10:57:00   
felicia
o si luštna fajn je frizura pa paše tiuser posted image

pa mulčka sta tolk luštna vsak v svoji banjici full dobr!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
21.4.2008 11:04:44   
Eca
Evo tu pa še Dorian v "elementu"....

user posted image

user posted image

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
21.4.2008 11:06:54   
Eca
Felicia - HVALA user posted image user posted image user posted image

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
21.4.2008 12:07:56   
petra a
Eca-jst bi si tud ogledala tvojo frizurcouser posted image

kai-prosim javi se mi na ZS (ne morem poslati ZS,ker mi štrajka neki,lahko pa odgovarjam nazaj)

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
21.4.2008 12:54:58   
Majchi
Eca, še meni, prosimuser posted image .

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
21.4.2008 14:41:42   
petra a
Eca-user posted image user posted image  lepo si postrižena...dobr si se tole pofotkala,lih za nasuser posted image ...ko bom mela novo frizuro bom še jst mojo pristavila

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
21.4.2008 14:44:51   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

lex kje se pa ti potepaš, da se nič ne javiš?

evo me!!!!!!!! Bolj kot ne se na julijkah potepamuser posted image , pa mi pol cajta zmanjka za vse, pa pospešeno pripravljamo da začnemo temlje delat in pol saj veste.... ja prazni izgovori. Bom bolj pridna.

No naša mis ima samo 3 zobke, 4 jo matra za znoret, zdaj sem imela oba na bolniški in pol veste da je divje.
user posted image

Sem zadnji dan na porodniški, pol pa dopust in nova porodniška. pa še mi za drugo leto ostane dopustauser posted image , da vam lušte naredim. sem nesramna? Pa sem vas vabila, da se mi pridružite pri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
pa vam odkrito povem, da bi mi kak mesec pasalo it v službo, da malo zamenjam rutino, pol pa nazaj. Ampak dopusta jim ne dam!

Nič se še tipkamo kaj. Bom bolj pridna obljubimuser posted image user posted image .

Kaj pa je kaj z našim majskim ali junijskim piknikom? A nismo se 1x pogovarjale o tem?

< Sporočilo je popravil lex -- 21.4.2008 14:49:33 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
21.4.2008 15:12:44   
petra a
lexi,lexiuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
21.4.2008 18:57:38   
kjava
Mi trije smo pa dva dni sami, ker je šel moj v Nemčijo neki službeno v Nemčijo. Ha, tole se sliš, kot da je neki direktor, ki je šel na službeno potovanje user posted image - on je šel samo v eno firmo se učit neke stroje popravljat.

Moram pohvalit kai, da je v soboto na 30-letnici folklore dobila kot neko zahvalo, ker uči folkloriste peti. user posted image

Evo glih ko tole pišem, je klicala iz Cicikluba, če bi se včlanila. A vam tud že najedajo?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
21.4.2008 19:03:30   
dodi
user posted image Oja,najedajo in k nam so klicali kar dvakrat,za vsako posebaj...in sploh ni mogla zastopit,da ne mislim včlanit otroka vanjuser posted image user posted image  in potem me je napadala,kakšna da sem,da otrokom ne privoščim knjiguser posted image user posted image  na koncu sem ji kar odložila....

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
21.4.2008 19:06:13   
kjava
Putka, men tud ne odpre filmčka. Mi tud takrat Juniorkinega ni, zgleda, da nimam enga ta pravga programa.

Rogljiček, jaz Eriki že dolg celo jajce dajem. Glih zdele bom delala polnozrnate palačinke. Jih nisem še nikol, bogve kakšne bojo. Ne dam ji sicer jajca tko direkt, ampak v drugih jedeh. Sicer pa to po moje za alergijo nima nobene veze, al je skrit al je direkt.

Jest tud ne štekam tega s stanovanjem. A hišo boste zdej prodali?

BAMBINA, mislim Grišata ste ostrigli- a ne veš, da če otroka ostrižeš pred prvim RD, pol ne govori ??!!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
21.4.2008 19:06:57   
kjava
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
21.4.2008 19:08:08   
kjava
A res, dodi? Jest sem pa samo rekla, da me ne zanima in sploh ni nič težila.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
21.4.2008 19:15:13   
dodi
Očitno je čisto odvisno,kdo pokliče...

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
21.4.2008 19:42:05   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: dodi
in potem me je napadala,kakšna da sem,da otrokom ne privoščim knjiguser posted image user posted image  na koncu sem ji kar odložila....

Jao Dodi, pa kje tebe najdejo, nouser posted image user posted image ?
No, mene so tud že klical, pa sem jih mirno skenslala. Bog ne daj, da mi kdo zateži, pa po mojem ga čez telefon na kepo ruknemuser posted image .

Če sem jaz prov zastopila Rogljiček, se na koncu nista odločila za tisto hišo in sta naprej iskala ter očitno šele zdej naletela na tole dobro ponudbo v centru.

Kai, madona si pridnauser posted image !

Lex, ti si pa res ena superwoman! Dobra si, da ti znese vse.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
21.4.2008 20:06:39   
kai1
ojla!

Sem vas končno v celoti prebrala.

Hvala za pohvale. Ja nastop( plesni in pevski) je v celoti uspel.

Petraa, imaš zs.

Čestitke vsem malčkom ob obmesečniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majchi, super, da ste se dobili za obletnico. Mi se kar ne moremo dogovoriti za kako stečanje.

Naš Anže je pa ta vikend prvič preživel stan od mamice in očkata. JAz sem delala v petek popoldne, pa soboto dopoldne, pa potem generalka, nastop in žurka. Očka je pa ime zabavo pred poroko ( fantovšno), tako, da smo rabili varstvo. Mali je bil pri tetki in je zelo užival, spal je celo noč, le zjutraj jih je zbudil že malo čez 6.00.
Je pa zelo navdušen nad vzgojiteljico Barbaro v vrtcu. Že od daleč ji moli rokice, da gre k njej.

Felicia, lepo da ste dobili vrtec.user posted image user posted image user posted image

Eca, jaz bi tudi geslo.

lp

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
21.4.2008 21:28:04   
lex
kai super za vrtecuser posted image user posted image user posted image , a ni super ko se navežejo na nekoga in veš, da ima to osebo rad? pa čestitke za nagrado!

dodi meni tudi ni najedala, tako da si mogla eno fajn tečnobo nabasatuser posted image . jaz sem ji samo rekla, da imamo dovolj knjig in da itak mam taščo pri svetu knjige in njej rečemo če kaj rabimo. Pa glih se mi je Alina zadaj začela tulituser posted image

Zdaj počasi se pazačnejo svečke! Uh kako je hitro minil čas. Se mi zdi, da sem šele poslala SMS, da mi je voda odtekla, zdaj je pa že skoraj leto naokoliuser posted image user posted image user posted image .

Uživajte in sladke sanjeuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
21.4.2008 23:17:41   
petra a
s septembrom imamo vrtec v Lj.,super,pričakujem še nekaj pozitivnih odgovorov,pol bomo pa lahko izbiraliuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
21.4.2008 23:57:56   
Putka
Še od mene par (ampak resuser posted image ) besed. Sem bila pridna in pomila stanovanje in likala ponoči. Sploh ne pomnim, če sem to že kdaj naredila.

Katjin sor v ustih je zgleda že boljši, kar malo dvomim, a so bile res gliviceuser posted image Tudi meni se že suši okoli bradavic, težko verjamem da je canesten prijel po 2h dneh...

Punci sta pridni, obe spita v najini spalnici, me čaka še wc z vesno in potem 22kg in čez v posteljo nesti...

Eca, kdo je zdaj starejši, se mi zdi skoraj Dorian večji od marka na tisti fotki v banjiuser posted image

Katja tudi še ne govori, niti mama ne reče, no amam. Vesno kliče Vava, to je skoraj vse kar lahko povežem. Sicer je velika klepetulja, sploh telefon (ali daljincuser posted image ) si k ušesu prisloni in "telefonira". Pa s skakači se tudi po 15 minut meni. najbrž o kvaliteti jabolk...

Koraka pa samo v Cicibanovih copatih, tudi v abs-kah ampak res s fajn gumicami, ene so bolj topla voda. Kje dobite fajn nogavičke z brezicami, da se tista gumica po 5 minutah ne zdrajsa?

No, mojih par besed.

Dodi se je vrnila, pa kai in lex tudi, kje pa so zdaj Gorenjke?

Tejč, dobila nakazilo, a si se malo zmotila?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
22.4.2008 8:24:44   
felicia
Dobro jutro,

evo me danes je zadnji dan porodniške potem sem pa uradno brezposelna heheheh ali pa jaoooooooo!

Dejte mi povedat a dobim še eno nakazilo porodniške al je to to a se porodniška za en mesec nazaj nakazuje?user posted image

Men tudi iz sveta knjige težijo pa sem jim enkrat rekla da nimam denarja za knjige ker sem brezposelna pa ji je bilo kar malo nerodno! Zadnjič sem pa rekla da ko bomo rabili bomo že poklicali. sem si pa naročila eno knjigo zgodovinsko (matr so drage 40 eur) neki novi dokazi in bla bla jaz mam to rada kakšne intrige pa kakšne nove stvari pa afere in bla bla.

No zdej grem pa pospravljat je moj dragi danes na terenu do zvečer pa ne bom kuhala sam za tamalga jaz bom pa kakšno solato.

jajc pa še nisem celga dala niti skritega pa po moje da počasi kar bom v futru mu mal zmešala, sej mlek sem tudi na ta način dala.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?