|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
16.4.2008 22:31:41   
tejč
majčka, jajčniki me bolijo vsakič pred menstro. in to zdaj, ko mam mireno, še bolj.user posted image

putka, hja, kako se tole lepo in enostavno sliši...naj dajo v razred nekoga drugega, pa takrat papirje urejaj. Ja, tako bi bilo prav,ampak,...veš, pri nas je tako, da je NAM zelo fajn, saj smo doma že ob 13, ne delamo nič, ...
Tako da moram pregledat vse, kaj se dela in zahteva od prvošolcev, ker sem čist out, od leta 2004 nisem bila kontinuirano v razredu, če pa kera kej spremlja spremembe v šolstvu, potem ve, zakaj imam toliko dela.user posted image Sama sem si kriva, zakaj sem pa šla zaporedoma na porodniško.user posted image
Saj ni tako hudo.
Se zalotim na momente, da mi je prav kul. Ker tale služba je na nek način tudi moj hobi. Za katerega pa ne mislim letos porabit ves čas, samo štart je malce daljši po tako dolgem obdobju...JAo, to bodo še zgodbe. Bojda je v razredu deklica, ki meče stvari, razmetuje stole...IN dve hudi mami, ki imajo v vsaki sapi nekaj za skritizirat. JAo, jao!user posted image user posted image user posted image To je delo z ljudmi, saj veste. .. Otroci, eh, to bom že! Bolj mi smrdi delo s starši-upam, da zdaj dobim na ZS kako pismo podobnekottakratpridodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

ČAu

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
17.4.2008 7:23:44   
felicia
hahaha tejčuser posted image  sej bo kul enkrat ko not padeš a ne?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
17.4.2008 9:05:46   
Majchi
Tejč, glede na to, da si pridna ko mravljica in da sploh ne zdržiš pri miru, boš kmalu kmalu začela celo uživat, boš vidla. Sam da štartaš.

Feliška, bi šlo po pst, a ne? Se kar nekaj sonček kaže. Za kakšno uro bo čist lušno it mal na luft. Petrizg sem pa sms napisala. Če bi šla še katera, naj se nam le pridruži. Menimo se za okrog 11ih nekje na pst, v primeru dežja pa kava+igralnica.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
17.4.2008 10:17:00   
petra a
kje na pst?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
17.4.2008 10:54:16   
felicia
ne vemo še je men Uroš zaspal upam da se kmal zbudi

kje čmo se dobit v kosezah? al kje drugje?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
17.4.2008 13:03:55   
petrinja
ma sem prepozno videla, da ste se nekaj menile za pst. ste šle?

že včeraj sem napisala takoooo dolg post, pa mi ga je ven brglo, pol pa v navalu panikeuser posted image  nisem vedela kako kopirat svoj post, in sem popenla, in ugasnila računalnik-madoniš nouser posted image .

Matevž že kar fejst šopa samo z eno roko, in mogoče še kam pridemo, če ni vmes kakšnega grmovja ali jaškauser posted image . uf je tehničar-se tolažim, da bo sigurno inženir strojništvauser posted image . zobkov ima do sedaj 5, ma pa povsod čist nabreklo, tako da pridejo še drugi. hčerkica moje kolegice, ki je samo mesec in pol starejša od Matevža ima že 16(!) zob-uau.

tudi jaz sem postala kar bolj pridna kar se tiče miganja, saj grem kar tečt ko je suho vreme, in lepo odtečem pst gor pa dol-kar je cca. 5 km v svojem tempu, na koncu me pa dostikrat čaka mojuser posted image , z najinim hiperaktivčkom. in pol Matevž rabi kar nekaj časa, da je tista rdeča faca, ki jo je videl dejansko njegova mamiuser posted image . je kar fino, če naredimo mamice še nekaj zase. in tudi odhod v službo je neka sprememba, ki zna biti pa tudi dobra, saj malo menjaš okolje, vidiš druge ljudi,... zato tejč in putka-začetek je težek, a potem pa že stečeuser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
17.4.2008 16:00:49   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: indy

Aja Kjava sem pozabila vprašat.

Kakšno kobilo pa imaš. Kakšno pasmo ali malo mešano?

Aja kaj pa tvoj, a že kaj koplje z bagrom?user posted image

Indy, kobila je rodovniška, pasme slovenska hladnokrvna. Se pravi ni jahalna, ampak vprežna.
Z bagrom se pa zaenkrat  samo vsake tolk časa mal zapelje gor pa dol po dvorišču, najbrž da ne zariba user posted image .

Sej z nakupom kobile je blo isto kot z bagrom- se je naprdnu da jo bo mel in jo je pripeljal domov.user posted image

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
17.4.2008 16:05:52   
kjava
A ste se sprehodile?
Mi smo  pa naredili eno turco v Maribor, ker je mel mož tam neke opravke in nas je celo s sabo vzel. Pol smo pa kar po poti pice naročili in jih spotoma vzeli za domov.

Tejč, sej ti bo zalavfalo, tko kot je Putki user posted image

Jest mam pa dons zadnjič nemščino in pišemo test, tko da šibam mal ponovit.

Rožica, čakam na mejl user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
17.4.2008 18:43:51   
kaya2007
Indy, kobila je rodovniška, pasme slovenska hladnokrvna

ha ha, kolk dobro ime za pasmo user posted image  mi smo imeli pa lipicanko, ko sem bila majhna..je bila taka kot tista iz pikanogavičke user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
17.4.2008 19:11:49   
Cappy96
Vau, kar svoje konjičke imate! Men so ful lepe živali. Sem pred leti hodila na jahalni tečaj, pa je bilo fajn.

Lana je že za pikico boljša, samo naročje pa še vedno lavfa non-stop! Hvala za lepe želje.

Indy, poslala sem ti ZS, ker nimam tvoje telefonske!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
17.4.2008 20:16:38   
Majchi
Oj!

Kjava, ja tale pasma je pa huda, ja. Mislim smešno se slišuser posted image .

Cappy, naj se Lana čimprej pocajta.

Naša Lana je pa dva dni nazaj že 7. zobek dobila, spodnjo desno dvojko. Madona, zdele je v manj kot dveh mesecih dobila 5 zobuser posted image . Smo jo še kar dobr odnesli, ni blo take sile.

Kaya, kako si? A se je tvoj že kaj unesel? Ti kaj bolj pomaga? Upam, da sta mal poštimala. Pri nas je namreč mal boljše, čeprov sem sploh ne upam pohvalit, ker potem se vse sfižiuser posted image . Ah, moški! Vedno iste zgodbiceuser posted image .

Mal BB gledam zdele, pa grem likat zraven. Spetuser posted image !

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
17.4.2008 20:38:03   
petrinja
evo smo nazaj iz urgence. Matevž je iz gugalnice padel direkt na obraz, in še to na asfaltuser posted image . ustnico je imel čisto zatečeno, pa odrgnine na ličku, čelu in še nosku-ajoj. no, pa smo ga nesli vsaj pokazat-predvsem me je za zobke skrbelo, pa so ga pogledal, pa slikal glavo, pa je vse bp. tam je že na veliko osvajal zdravnice in sestre s svojimi angelina jolie ustnicamiuser posted image , tudi jedel je v redu in dojil tudi, tako da po moje smo kar dobro odnesli. sem pa rekla da smo odprli sezono, ker ko bojo naši malčki shodili, bodo buške vsepovsod.

27.4.2007

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
17.4.2008 21:26:05   
felicia
ojoj Petrinja- no sam da je bošček vredu! Ja mene je kar strah teh padcev matr se mi zdi da mene bolj boli ko pade kot pa njega.

No vam pa zdej povem moj mali Uroš se je začel spuščat in delati svoje prve korake, sicer to prakticira že dva dni. Zgleda pa tako da se dvigne ob sedežno in naredi do mene ali pa do kakega drugega predmeta par korakov in se oprime mene ali pa česa drugega. Z eno roka pa tudi laufamo. So mi pa rekli da to še ni shodil ampak ko se bo sam dvignil brez opore naredil par korakov in se potem spustil na tla da je to pol res hoja oz  je shodil. Kaj pa ve pravite?

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
17.4.2008 21:26:50   
Putka
Ojoj Petrinja! Že na urgenci, pa še eno leto nimauser posted image ! No, zgodaj štartal, hitro končal (s tem mislim, da upam da ste šli prvič in zadnjič)!! Bo tako fejst na slikcah za 1. RD, kot Vesna dve leti nazaj, ko je na poti iz vrtca na nos na štenge padlauser posted image

Kako je bilo na PST? Zdaj bo treba bolj podorbno poročat, ko me ni v živo zraven! Da si vsaj doma pred računalnikom predstavljam.

Kjava, izlet v Mariboruser posted image Jaz grem jutri! Službeno, že ob 8h moram biti tam, pa upam, da bom vsaj prej doma. No, bom pač šla ob 13h od tam, ne glede na vse! Tudi danes sem šla iz pisarne že ob 4h, ker naši so vsi tam od 9h-vsaj 5h, pa mi ni noben nič rekel. Ker itak mi baje zaradi dojenja pripada 1/2 ure na vsake 4 ure.

Tejč
, javi kako se zmeniva za predajo čebrička. Saj v bistvu ni veliko rabljen, samo vseeno ga je treba malo podrgniti. Pa dober prvi dan jutri v vrtcu. Itak da si faca in super znaš delat z otroki, te bodo imeli ful radi, boš videla! Pa starši tudi, ker bodo njihovi otroci zadovoljni. Ampak ker pa čisto vsi ne morejo biti super, naj ti bodo sitni starši za izziv.

Dodi, kje si?? Te pridem kdaj obiskatm na poti iz Podbrda v Železnikeuser posted image

Aja, še to! Naša firma ima plodne zaposleneuser posted image , lani dva dojenčka (pa ena bivša sodelavka), letos en sodelavec trenutno na očetovskem pestuje Brina, pa še dva fantka prideta v maju (Maj in ?), ta četrti baby bo pa mogoče punčka! Bravo mi!

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
17.4.2008 21:28:26   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: felicia
So mi pa rekli da to še ni shodil ampak ko se bo sam dvignil brez opore naredil par korakov in se potem spustil na tla da je to pol res hoja oz  je shodil. Kaj pa ve pravite?
Mah daj no! Uroš hodiuser posted image user posted image

Bravo majčki! Šibate fantje punce, ki so ponavadi hitrejše!

No, da še Katjo pohvalim. Ker je zelo pridna v varstvu, lepo je in se vozička z svojo nano ali očkom (je bil z njo 2x na tržnici, ga bom na RR prijavila, da se bo z vami dobivaluser posted image ). Pa tudi Katica že par dni šiba z eno roko, zelo lepo ji gre in ji pomoje ne manjka veliko. Tudi kak korak sama naredi, ampak se potem vrže v naročje ali na kavč. Pa pleza zelo spretno, zadnjič v telovadnici je z višje blazine (ene 20 cm) neštetokrat pnovila vajo - gor in dol.

Zobki, še vedno 6, nič ne kaže zaenkrat.

Pa še VABILO.

V primeru lepega vremena, bomo Katjin prvi rojstni dan praznovali v Mostecu. Kar 29.aprila, nekje popoldne okoli 15h. Vabljeni vsi majčki in majčice, darila prepovedana (ker bomo drugače bankrotiraleuser posted image ), hrana dovoljena. Igrala so, wc-ji tudi, za prigrizek in pijačo nič bat!

< Sporočilo je popravil Putka -- 17.4.2008 21:37:46 >

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
17.4.2008 21:39:28   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Oj!

Kjava, ja tale pasma je pa huda, ja. Mislim smešno se slišuser posted image .

Ve ste smešne user posted image
Men se pa tko fajn sliš. Čeprav izvirno pa res ni.

Sej se hecam. Ste že fejst user posted image

Ja ,Putka v MB. Nima veze, sam da se ati mal na nas spomni user posted image

Petrinja, hudo! Dobro, da ni blo hujšga z Matevžkom.

Jest bom pa tud Eri jutr peljala k P. Sem se naročila k njeni, ker ma jutr bolne otroke. Ker ful kašlja, da jo mal posluša, da ne bo kakšnega sranja.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
17.4.2008 21:42:41   
kjava
U, Putka a kar za vse bo fešta?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
17.4.2008 21:45:08   
felicia
aja pst- ja ni bilo ker se nismo mogle  uskladit pa drugi teden sej nekatere pa ne gremo delat!!user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
18.4.2008 6:34:23   
Putka
No, jaz že navsezgodaj tukaj, pijem kavo pred RR in komaj gledam. Se je Katja od 1h do 6h 3 x zbudila in ni hotla dude. Pa zgleda da gredo spet zobki ven...

Ja, Kjava, lepo ste seveda vse majčice z otročki vabljene, en izgovor več, da se vidimo. Pa da dorečemo glede VSM v živo.  So pa ravno prvomajski prazniki, kar nekaj ljudi gre na lepše...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
18.4.2008 8:23:40   
felicia
Dobro jutro

kako ste spale?

Jaz bi lahko še malo definitivno.

zanima me ali je katera že dobila kakšen odgovor za vrtec? Mene kar sr..t prime ko pomislim in berem koliko otrok je preveč za te naše ljubljanske vrtce!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
18.4.2008 9:14:42   
petra a
jst sem dobila enga negativnega-odgovor namreč,iz vrtca

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
18.4.2008 10:35:55   
indy
Oj.

Petrinja, bogi Matevžek in ti. Gotovo si se noro ustrašila?user posted image  Zdaj bomo vsi po vrsti pobuškani. Pa nič ne moremo. Bodo prerasli tudi to.

A pol pride dons katera v Atlantis? Midva z Markom bi prišla, če bo še katera. Javite mi na gsm prosim.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
18.4.2008 15:51:17   
Putka
Danes s plavanjem nič ne bo. Vsaj z naše strani.. Vesna je še v vrtcu na plesnih, jaz pa precej crknjena, sem že ob 6h vstala.
Naša Katja se pa tudi že spušča pri hoji! Naredi ene 3, 4 korakeuser posted image Sem posnela na filmček, pa bom poskusila do konca dneva gor naložit. Je treba format spremenit, pa nimam več nobenih zastonjskih programčkovuser posted image

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
18.4.2008 15:51:57   
petrinja
Matevž je danes že ful bolje.otekline so splahnele, take da ma samo še polno prask po obrazu. še dobro smo jo odnesli res.
no, smo pa tusi mi dobili odgovor iz vrtca in sicer negativen, zdej pa res ne vem kako in kajuser posted image . pišuka dali smo eno leto prej notri, ampak očitno ni dobro kotiral, in smo tako 14. na čakalni listi. mislim, kdaj bom šla pa pol v službouser posted image .
ma hočejo čimveč otrok, pol pa tkole...user posted image  ma sem kar jezna, no.

27.4.2007

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
18.4.2008 15:58:01   
Putka
Petrinja, 14. je super! Jaz bi šla na tvojem mestu kaj kmalu tja, pa boš videla, kaj je z ostalimi. Ker kakšen ponavadi odpove, dobi privat varstvo ali kaj zboli. Tako da imaš precej možnosti.

Jaz sem šla pa danes ob 14h v vrtec do naše vodje enote malo povprašat, pa je že šlauser posted image . Baje na centralo pošto oddat... Tako da sem kar malo živčna, povsod o zavrnitvah pišejo...

Moj sodelavec me je pa danes presenetil, da čakajo 23.4. Matevža! Je ves čas na mobi gledaluser posted image

< Sporočilo je popravil Putka -- 18.4.2008 16:00:55 >

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......