Putka
|
Felicia dan je čudovit izkoritite ga! Če zdajle ven pogledam pa res, ja! Dopoldne je bilo tako toplo, da sem na kratkem sprehodu Katjo slekla (seveda, če sem ji pa zimsko budno oblekla, zunaj pa skoraj 20 st). No, zdaj pa že več kot uro dežuje . Ja, april se bliža.. Uboga Vesna pa danes kar precej kašlja, ampak suh dražeč kašelj, ki se sploh ne umiri. Je že 2 x bruhala od samega napora.. Tako da se pri mojih starših crkljava, ker ima moj nek čuden delavnik te dni.. In Vesna je popoldne zaspala, spi že skoraj uro, kar je zares redkost. Sem imela tudi jaz jutri namen iti v ZOO, samo če ne bo nič boljša, bomo kar lepo doma. Pa na kosilo na Katarino smo planirali, samo na lepo vreme se zanašati.. Tejč, se vam pa ljubi zaradi igralnice , kakšna sploh je? Sem videla, da je tam zadaj zraven Turbo Limača, pa se mi ni niti ljubilo pogledat. Kjava, pri nas naroči dr na kontrolo, če po treh dneh vročina ne popusti. Atb bi pa morali prijeti, če je sploh bakterijsko. Zdaj pa Eriko koliko dni kuha? Štiri? Majchi, gremo kaj na Šmarno, če bo lepo vreme naslednji teden? Je treba izkoristiti dopoldneve, ko sem še doma. Samo naj se otroci pozdravijo, ker tole je pa res bedno! Lex, tale tvoja Alina ima pa ene tipične bikovske poteze, zgleda. Tudi Katja je lahko pravi cukr, če pa kaj ni po njena se pa pazi! Zadnjič sem Vesno crkljala, pa se je že vmes gurala in sestrico stran odrivala. Uboga Vesna
|