|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
28.3.2008 20:24:22   
felicia
no zdej pa gledam BB, dragi je na rojstnem dnevu.

jaz sem šla danes prvič malo teč in se fdajn počutim, sem pa čisto brez kondicije, grozno! Se bo treba potrudit za tistih 5 kilometrov na dm teku!

cappy- jaz sem drugače doma iz Bežigrada pa tam je full veliko vrtcev. Sama sem hodila v Jelko, pa mislim da je v šiški še Najdihojca super je moj nečak neki časa hodil tja.

majchi- si prebrala moja navodila kako odpretzi tisti moj cd?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
28.3.2008 20:48:40   
felicia
Majchi- a gledaš BB?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
28.3.2008 20:52:38   
Majchi
Ja Feliška, mi je ratal. Hvala za navodila. Edin, jaz sem to na miški tipkala, pa je glih tko rataluser posted image .

Cappy, upam, da dobite kaj za Bežigradom, da boš čimprej do nje prišla, ko šiht končaš. Pa vesela sem, da so ti podaljšali. Zdaj pa do konca uživat! Aja, Lana ima pa skor take mere kot naša Lana. Za 1 cm je vaša manjša in za 150g lažja. Res je ratala prava bejba! In to zelo živahnauser posted image .

Kjava, Eca, Putka, naj se vaši otroci čimprej pozdravijo. Mah, šit so tele bolezni. Eca, pri vas je pa letos divje. Lani je bilo tkole nekako pri Tejč, če se ne motim.

Lex, tvoja mala hudička je pa temperamentna, a ne? Le kakšna bo Vitauser posted image ? Bojo babnce ta glavne pri vaši hišiuser posted image .

DM tek: jaz računam na to, da bom šla. S kondicijo ali brez. Važno je sodelovati, ne zmagatiuser posted image .

Gledam BB. Se vid, da sem nma porodniški in imam cajt za take kozlarijeuser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
28.3.2008 20:54:58   
felicia
 Na kolko greš pa ti teč Majchi?

A potem nisi našla nobene kure da bi po njej klikala?user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
28.3.2008 21:21:33   
felicia
nič grem tudi jasz dol papa lahko noč

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
28.3.2008 21:46:56   
kaya2007
od mojga prijatelj (ta drugi šele iz njihove družbe) je včeraj ponoči dobil Martina

moja sestrična je zjutraj rodila martina?!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
28.3.2008 21:52:00   
Putka
A tistole moje vprašanje o dojenju se je pri kolk cifri končalo? Samo še 5 nas doji? Katja, Erika, Maša, Nace.. Kaj pa Vall, Tjaša, Anže od Kai? Se mi zdi res malo.. No, pa mene je moj pitbul danes 3 x ugriznila, sem ji eno po riti dala.. Je bila tolk užaljena, jaz pa še boljuser posted image .

Sem resno razmišljala, da jo odstavim, če bo tako nadaljevala. Do krvi se pa niti pod razno ne grem več! Edino njej v zagovor, da ji zobje rastejo, samo imamo pa dovolj gruzal doma, no!

Lahko noč punce, grem eno novo serijo gledat, ker je na torentih mrtvilo zadnje čase. Je en fejst dečko not, serija New Amsterdam; tale:

user posted image
Mi je slikco zbrisaluser posted image

< Sporočilo je popravil Putka -- 28.3.2008 22:04:44 >

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
28.3.2008 21:52:29   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

od mojga prijatelj (ta drugi šele iz njihove družbe) je včeraj ponoči dobil Martina

moja sestrična je zjutraj rodila martina?!
A je očka Marko?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
28.3.2008 21:56:59   
petrinja
tudi midva se še dojiva, sicer samo ponoči, a vseeno.

dm tek je pa itak fajn, ne glede na to kakšen čas imaš. imajo pa letos na 5, 10 in 15km. felicia-bravouser posted image  da si že začela!!!

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
28.3.2008 22:00:21   
Putka
Ja, Petrinja, jaz sem tudi za tale DM tek nekaj govorila. Se načeloma pridružim, 5 km bi že zmogla.. To je po Tivoliju, ne? Prijavnice do konca aprila?

Mah, tole dojenje je res razvada, ampak saj zato jih pa imamo (otroke, namreč). Ampak grizla me pa res ne bouser posted image . Vesno sem dojila leto in pol, ampak me je samo enkrat ugriznila, ko je ravno zobke dobila. Katjin prejšnji ugriz se mi pa pozna kot luknja v bradaviciuser posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
28.3.2008 22:05:02   
kaya2007
A je očka Marko?

jap user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
28.3.2008 22:05:52   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

A je očka Marko?

jap user posted image
Ja, potem pa še tebi čestitke, tetka!

Itak da je Lj ena mala vas!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
28.3.2008 22:07:11   
kjava
Putka, jest sem se tud že neki časa nazaj usajala, da bom malo odstavila, ker me je ful grizla, zdej me je pa nehala. Zgleda, da me je slišala user posted image . No, očitno so jo zobki nehali matrat zaenkrat.

Drugač pa za kai vem, da ne doji več.

Mater, delam neki za gasilce, ene stare grehe od drugih rešujem, pa sploh ne vem kaj pa kako. Sem že čist razp...user posted image user posted image user posted image

Erika je pa par žlic župe pojedla, pol pa vse zbruhala user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
28.3.2008 22:12:53   
Majchi
Jaz tud Lano še dojim-zjutraj in zvečer, to je vse.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
28.3.2008 22:15:23   
lex
Ja moja pupa je pravi user posted image . Prej sva se nekaj pogovarjala o hiši, ona pa je sedela poleg naju za mizo, ampak ker se nihče ni ukvarjal z njo neposredno, ampak je bila samo poleg naju je zganjala tak vik in krik, da se itak nisva mogla nič zmenit.
Zna biti pa tud prava rožica. Ko jo dvigneš se vedno oprime in z eno rokico potreplja po rami češ moja siuser posted image , pa danes se je naučila kako se da lubček. Sicer usta na široko odpre in si pol ves slinast, ampak da ti ga pa. Joj se spomnim, da še ni tako dolgo nazaj ko me je še Aleks tak lubčkal, zdaj pa zna že tale mala miškauser posted image .
resnično mi ni žal, da sva se odločila za še eno user posted image . Pa četud bo 3x večjiuser posted image . Ker res znajo pol s takimi majhnimi pozornosti narediti tako veliko. Pa prej sem res bila že ful utrujena in mi je Aleks prinesel povšter in to njegov najljubši in pol sva se skupi stiskala na kavču. Kar se že res dolgo nisva tako, vedno ali gre k dedanu, ali sem se učila. Tako da se je res videlo, da me je rahlo pogrešal.

Uh moji hormoni morem kar nehat pisat, drugač se bom še preveč raznežla in začela jokat zraven lastnega postauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
28.3.2008 22:18:24   
kjava

Koliko nas še doji?

1. Putka s Katjo
2. kjava z Eriko
3. tejč z Mašo
4. rožica z Nacetom
5. iwa z Emo
6. petrinja z Matevžem
7. Majchi z Lano

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
28.3.2008 22:24:17   
tejč
Babe, žabe in ostale!
Želim vam mirno noč-sem vas prebrala, klofat se mi pa zdle po BB res ne da.user posted image
Moj dragi je šel v Bohinj-pazite!-s prjatli so najeli apartma in bodo celo noč pili in igrali igrce.user posted image user posted image user posted image
Seveda lahko gre, samo jutri mora biti pici glici/neskozlan na rojstnem dnevu od enga Ajšinega prjateljčka ob 15.00-po moje bo prišel direktuser posted image user posted image user posted image .
Jutri pa grem s sestrco in mojima hčerama v Supernovo.user posted image V igralnico.user posted image Ne v trgovine.

Nočko.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
28.3.2008 22:28:55   
lex
kjava sem ti na tvoji temi odgovorila, pa ti še tu. Aleks je imel podobne znake kao vnetja ušesa pa nisva AB pojedla do konca in sva dobila čez 10 dni novo dozo. Jaz ti svetujem da pojesta celo dozo do konca. A na kontrolo vaju ni naročila, ker naša to vedno naredi, da se prepriča.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
28.3.2008 22:42:18   
kjava
Sem vidla, lex user posted image . Mah je bil mož z njo pri P in je rekel, da je naročila kontrolo samo v primeru, da ne bi šlo na bolje. Za AB pa vem, da jih je treba jemat dokler reče zdravnik, sam ona baje ni nič rekla, naš je pa tud ni se spomnu vprašat. Najbrž si je mislu, sej je moja veterinarka, bo že vedla user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
28.3.2008 22:43:16   
kjava
Aja, kolk časa je pa mel vročino?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
29.3.2008 8:18:52   
lex
ene 4 dni, po AB je pol hitro padla

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
29.3.2008 8:43:08   
kjava
No, jaz sem prejle klicala v ZD, ker ima še zmer čez 39  (zdaj 4. dan), pa mi je sestra rekla da naj bi jutri, ko bo 4. dan po začetku AB, padla.
Upam, da bo res
Zdele zjutraj je bla čist kaput, upam da bo zdej, ko se bo mal naspala po Calpolu kej bolš.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
29.3.2008 13:23:21   
felicia
dan je čudovit izkoritite ga!user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
29.3.2008 17:18:16   
Cappy96
Mi smo ga izkoristili- malo za šoping (smo bili v Supernovi) in malo za sprehod po sončku. Res je bilo lepo, zdaj pa že ful dežuje.

felicia, ne boš verjela, ampak vlogi sem oddala ravno v Jelko in Najdihojco!

Midve z Lano se pa cca. 10 dni ne dojiva več. Glede na to, da sva se kar nekaj časa dojili samo zjutraj, imam občutek, da dojenja ne pogreša.
Ampak grize pa kot nora. Vem, da ji leze ven že 7 zobek, pa mogoče tudi 8 user posted image , samo mi ne pusti pogledat. Ko je v vozičku, skoz grize sprednje varovalo, drugače pa vse kar je na dosegu.

Upam, da bo jutri lep dan, ker imamo namen it v zoo.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
29.3.2008 17:32:22   
Putka
Felicia
dan je čudovit izkoritite ga!
user posted image Če zdajle ven pogledam pa res, ja!

Dopoldne je bilo tako toplo, da sem na kratkem sprehodu Katjo slekla (seveda, če sem ji pa zimsko budno oblekla, zunaj pa skoraj 20 st). No, zdaj pa že več kot uro dežujeuser posted image . Ja, april se bliža..

Uboga Vesna pa danes kar precej kašlja, ampak suh dražeč kašelj, ki se sploh ne umiri. Je že 2 x bruhala od samega napora.. Tako da se pri mojih starših crkljava, ker ima moj nek čuden delavnik te dni.. In Vesna je popoldne zaspala, spi že skoraj uro, kar je zares redkost.

Sem imela tudi jaz jutri namen iti v ZOO, samo če ne bo nič boljša, bomo kar lepo doma. Pa na kosilo na Katarino smo planirali, samo na lepo vreme se zanašati..

Tejč, se vam pa ljubi zaradi igralniceuser posted image , kakšna sploh je? Sem videla, da je tam zadaj zraven Turbo Limača, pa se mi ni niti ljubilo pogledat.

Kjava, pri nas naroči dr na kontrolo, če po treh dneh vročina ne popusti. Atb bi pa morali prijeti, če je sploh bakterijsko. Zdaj pa Eriko koliko dni kuha? Štiri?

Majchi, gremo kaj na Šmarno, če bo lepo vreme naslednji teden? Je treba izkoristiti dopoldneve, ko sem še doma. Samo naj se otroci pozdravijo, ker tole je pa res bedno!

Lex, tale tvoja Alina ima pa ene tipične bikovske poteze, zgleda. Tudi Katja je lahko pravi cukr, če pa kaj ni po njena se pa pazi! Zadnjič sem Vesno crkljala, pa se je že vmes gurala in sestrico stran odrivala. Uboga Vesnauser posted image

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?