BAMBINA_
|
Ojla, ojla!! Pri nas je vse po starem. Mi2 sva v čet imela 10-letnico in sva se šla relaksirat v čisto novi Wellness Park v Laškem, mami je pa Grišo pazila. Uf, je bilo fino. No, vidim, da imam jaz s svojim kar srečo, kar se tiče sodelovanja pri različnih opravilih. Sploh je pa najbolj srečen, če je lahko z Grišem, kadar je doma, navadno vedno ona2 prej vstaneta, jaz pa lahko še spim, in sploh se ogromno ukvarja z njim... Aja, je ena omenila, kako lahko nekatere zdržijo doma. Uf, jaz si pa zdaj čisto kamot predstavljam, da bi ne šla več v službo. Če bi bilo finančno izvedljivo, bi takoj ostala doma. Majchi hvala za navodila glede poganjalca. Gre sedaj res počasneje, ampak Griši sploh ni interesanten , razen tistega polžka in telefončka. Hodil pa ne bi z njim. Rožica Griša je zaradi neprestane zaprtosti zdaj na balastni dieti. Prepovedane so banane, korenček, čokolino, fajn se je izogibati zdrobu, rižu. Priporoča se sadje (skupaj z olupi), probiotični jogurti, ovseni kosmiči, kosila pripravljena z olivnim oljem, margarino ali kislo smetano, namesto bele moke je boljša polnozrnata, namočene suhe slive... Mogoče ti kaj od tega pride prav. Za vse bubančke