|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
27.3.2008 10:42:58   
lex
jaz sem zadnjič sedežno z razrečenim steleksom pucala, pa je neslo ko user posted image  dol vse packarijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

padci: glede na to da se je začela ful sama spuščat (ampak takrat ko se ji ne mudi, drugače je 4 pogon zakonuser posted image user posted image user posted image ) pade 100x na dan, pa ker je pravi mali user posted image  si glih na glavo potegne vse, prej je dobila knjigo po glavi, ko jo je sredi kupa ven dobivala. Plava je ko en fuzbaleruser posted image user posted image user posted image , dokler ne bruha mi je ok.

Vsem mesečkom vse najboljšeuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
27.3.2008 10:48:06   
tejč
ej, felicia, monti: ješ hrano z nizkim glikemičnim indeksom, paziš na skirte cukre, ki so praktično povsod..nadomestiš ogljikove hidrate bolj z zelenjavo....poglej si na net, boš razumela, tkole v enem stavku je težko povedat...

feliška, z majchi sva se enkrat menli, da bi ajšo spoznala, tko da jo grem v vretc iskat, pa domov, pol pa v domžale, prej ne bo zneslo...majchi, javi. al pa tud kera druga, seveda!

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
27.3.2008 11:00:56   
Majchi
Tejč, po mojem dons ne, ker grem že zdele v BTC s kolegico, pa bog ve, kdaj bom domov prilezla. Če se kaj spremeni, te pa pravočasno pokličem, a prov?

IZVIRNO SPOROČILO: felicia
A mi pojastnite tega montija na hitro prosim!

Joj Feliška, sorry! Si me že zadnjič sprašvala, pa ti še zmeri nisem odgovorilauser posted image . Ne bit huda, sem bla tele dni mal raztresena. Drugač ti je pa Tejč že nekaj povedala. Mogoče še tole, kako se jaz držim:
- pijem samo vodo in nesladkan čaj (to itak vedno pijem)
- fruktoza namesto sladkorja (tud če nisem na montiju)
- graham špageti, neprečiščen in nebrušen riž, polnovreden kruh (tega se tud na splošno držim, no razen kruh me neseuser posted image ) namesto belih strupov
- kuhano korenje, koleraba in krompir = prepovedano! (surovo korenje pa lahko)
- jem navadne jogurte in ne sadnih (zaradi skritih sladkorjev)
- ne mešaš beljakovin in OH
- stročnice so OH, jih lahko ješ, ampak ne z mesom, raje z zelenjavo
- sadje lahko ješ, razen redkih izjem (banana, grozdje, lubenica,... - previsok GI)
- vsako živilo ima svoj GI (glikemični indeks) in pri hujšanju moraš izbirat tista, ki imajo GI do 30, pri ohranjanju teže pa do 50
- tabela GI obstaja tud na netu in v Montignacovih knjigah (po mojem v vseh)
- sladkarije: lahko ješ temno čokolado s 70% kakava (npr. Gorenjka-Mistika) in vse sladice po njegovih receptih

Če se še kaj spomnim, ti javim.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
27.3.2008 11:14:51   
felicia
ojojuser posted image  tole je pa prehudo za gurmanskega bikauser posted image . Krompirja ne? Uf to pa ne vem kako bo šlo?!user posted image  Bom še enkrat dobro premislila kako bom jaz s tem Montijem. Hvala za pojasnila in nič nisem huda majchi ker si imela kar naporen teden in praznike tako da zastopim. Lepo se mejte na kofetu!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
27.3.2008 11:19:56   
tejč
sej smo skenslal kofeuser posted image
user posted image pa drugič...user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
27.3.2008 11:20:55   
kjava
Eriki je vročina narasla skor na 40, celo noč je sicer spala, ampak kar žarela, zato jo je moj peljal zjutraj k dohtarju. Je dobila svečko in antibiotik, ker ima kao vneto eno uho. Pa baje, da smo ji premalo Calpola dajali, zato ji vročina ni padala.

No, mene sta pa oddala na faksu in sem ta čas, ko sta bila pri zdravniku, eno 9 pridelala user posted image .
Šoping je pa seveda odpadel.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
27.3.2008 11:23:36   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: felicia

ojojuser posted image  tole je pa prehudo za gurmanskega bikauser posted image . Krompirja ne? Uf to pa ne vem kako bo šlo?!user posted image  Bom še enkrat dobro premislila kako bom jaz s tem Montijem. Hvala za pojasnila in nič nisem huda majchi ker si imela kar naporen teden in praznike tako da zastopim. Lepo se mejte na kofetu!

Men pa monti ne gre zarad prepovedi sladkarij. Majchi sicer pravi, da ti po določenem času sploh ne dišijo več, ampak jest ne morem na tisti čas počakat user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
27.3.2008 12:25:08   
felicia
čestitam za 9-ko, kjava!

Ja po temeljitem razmisleku sem se odločila, da bo prvo nehala jest po 18.00 uri in malo več bom telovadila, kar si obljubljam že nekaj časa ampak zdej pa res.

petrinja- kdaj je pa tist dm tek? A že kaj veš?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
27.3.2008 13:08:07   
petra a
kjava-bravo,čestitamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
27.3.2008 13:16:54   
Putka
Kjava in petra a bravo za izpite! Jaz se v tem trenutku nisem sposobna učit, še dobro, da sem vsaj to opravila!

Felicia, saj Monti je prav fajn, pač malo omaro spucaš in nabaviš kaj drugačnega. Ko se navadiš je čsit ok, sladkarij in drugih kupljenih svinjarij pa bi se itak morale vse izogibat. Ti bom mojo knjigo posodila, pa še tvojo dobiš nazaj (user posted image mal dolgo že traja).. Krompir - ga niti ne pogrešam, ene parkrat od jeseni sem pri starših jedla pražen krompir, ker oče ful dobrega naredi. Meni je težje kruhu čez dan se odpovedat.

Za vmesne prigrizke si nabaviš suho sadje, oreške (mandlji..), kak nemasten sir (tukaj goljufam in ponavadi precej mastne plesnive jem, brez kruha), pa seveda vedno sveže sadje.

Če lahko kavo nadomestiš z zeliščnim čajem, jaz je ne.

Meni se že kruh in krompir pozna, če bi se res striktno držala bi šlo že prej dol. Zdaj ko bom spet v službi in bom hodila jest zunaj, bom lahko še bolj pridna. Pač naročiš, namesto da doma sam delaš.

Katja in jaz sva zaspali za kako urco. Zdaj je pa pokonci in sitnari, če jo samo za na wc odložim..

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
27.3.2008 14:37:10   
Majchi
Kjava, čestitke za 9-ko. Madona, ste pridne študentkeuser posted image !

Katja in Erika, pocajtita se čimprej, miški maliuser posted image !

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
27.3.2008 16:27:47   
kjava
Majchi, hvala za pikapoko. Zgleda, da jo Erika kar rabi, ker ne gre nič na bolš. Ko ji dam calpol, je neki časa ok, pol pa spet  zakuha krepko čez 39 in je prav boga. Dons še apetita nima nič kaj in nič ni živahna.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
27.3.2008 16:52:37   
kaya2007
danes pa ni moj dan, čist sem tečna, tamala tudi (no, vsaj meni se zdi) in jo komaj prenašam, najraje bi jo...mi je prej ratalo malo zaspat in me je zbudila tašča-res hvala lepa user posted image  upam da čez vikend, ko bova same, ne bo tako!

lepo se imejte punce!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
27.3.2008 19:46:20   
lex
za vse izpiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za vse bolaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja miška pa je prej padla na kocko tako da ji je kri tekla iz noskauser posted image , pa glih ko je z atijem sama ostala, jaz sem skočla do pošte.

jaz sem tud tečna, utrujena, križ me boli, v glavi mi odzvanja, ampak malo miru, ker so se moji zmotali na vrh dediju in babici težituser posted image user posted image user posted image , jaz pa hitro na RR počekirat, pol grem pa na kavč BB gledatuser posted image , da se jim malo nasmejim.

Da vam malo lušt naredim:, da naša Vita tako brca zadnje čase, da je kar veselje, mi kar cel trebuh skače sem in tjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
27.3.2008 20:13:34   
Majchi
Iiiiii Lex, kako lepo ti mora bitiuser posted image ! Dobra si, da vse folgaš!

Kaya, tak dan na žalost pride, ampak na srečo tud mineuser posted image .

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
27.3.2008 20:24:16   
felicia
se strinjam danes je pač en tak malo smotan dan men tudi neki ne gre od rok sam ok bo jutri bolje! jaz si grem pa nohte porihtat da bom lepa hihih.user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
27.3.2008 20:25:19   
rožica81
kjava in petra a, super za izpite!!! Ful sta pridni, le tako naprej user posted image

pa upam, da se Erika in Katja čimprej pocajtata user posted image user posted image user posted image

evo, slane štapiče sem spet pospravila. Ne vem, kaj mi tolk slano paše zadnje čase user posted image

dodi, sem te slišala zadnjič na radiu user posted image  user posted image  user posted image  A imajo vse televizije in radii tvojo cifro user posted image  user posted image  

Pol sem pa še poslušala, kaj so otročki mamam zaželeli ob materinskem dnevu oz. kaj bi jim podarili, al kako že. Pa je rekla ena punčka, da si želi, da bi policija ujela njenega očka, ki je na begu in jo je zapustil, pa da bi začel plačevat zanjo user posted image  user posted image  user posted image

Aja, pa tista oddaja včeraj zvečer na Kanalu A - slepi starši, pa nevemkolko otrok. Ne se hecat, me je čisto šokiralo, res. Še danes sem velikokrat pomislila na to oddajo, kako je najstarejša hčerka zamrznila čustva, otroci so spali po tleh, pokakani so bili dokler hčerki nista prišli iz šole... ja faaaak, no. Pa sej eni niso normalni. user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
27.3.2008 20:26:21   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

IZVIRNO SPOROČILO: rožica81

Mal gledam tale BB... [image]

Pa ne morš no...

Pa kar gre, veš user posted image  Probi še ti user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
27.3.2008 21:47:53   
kaya2007
sem si šla tudi jaz nohte poštimat, pa še v solarij sem skočila po dooooooooooolgem času..se zdaj malo boljše počutim user posted image

ja, tista slepa starša pa no comment user posted image  sori, sam takim bi moral prepovedat imet otroke, še dobr da je nazadnje (2x?) splavila...

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
27.3.2008 22:03:29   
dodi

dodi, sem te slišala zadnjič na radiu user posted image  user posted image  user posted image  A imajo vse televizije in radii tvojo cifro user posted image  user posted image   

Na katermu,a na Gorencu?user posted image user posted image user posted image

Ja si očitno kar podajajo roke...user posted image user posted image user posted image na Gorencu sem bila pa zato,ker poznam urednico in sem šla zarad nje.

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
28.3.2008 7:24:57   
tejč
Živjo, kako?
Maša se že lego kockami igra.user posted image
JAz sem še v pižami.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
28.3.2008 8:07:51   
rožica81
Dobro jutro user posted image

user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
28.3.2008 8:10:20   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Na katermu,a na Gorencu?user posted image user posted image user posted image

na Radiu 1 user posted image  

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
28.3.2008 8:51:29   
felicia
ojla sam na hitro

cvetek- hvala za kofe!

zdej se grem pa z otrokom svojim ukvarjat. Nohte si pa nisem poštimala, sem bila preveč utrujena. No mam pa risanke bombažki in fifi in cvetličniki pa neki od nodija tako da bom vse dala na cd pa lahko če bo katera hotla ji posnamem al ji pa dam da si sama presname. (ups kršitev avtorskih pravicuser posted image )

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
28.3.2008 9:27:24   
Majchi
Jutro!
Feliška, jaz se priporočam za CD. Btw, zdej si me spomnila, tisti CD iz plavanja, ki si ga zadnjič dala, ga pa jaz sploh ne morem odpret. Sem ga hotla še keri drugi dat, pa ne bo nič iz tegauser posted image . Ne vem, v čem je fora, je tud moj probal, pa nič.

Lano sem dala že na dopoldanski počitek, ampak še rogovili v posteljci. Ko zaspi, jo bo moja mami merkala (je še na dopustu), jaz grem pa medtem bilanco podpisat. To je še ena zadnjih stvari v zvezi z lokalom.

Ful sem prehlajena. Včer zvečer se mi je praktično v eni minuti iz nosa ulil in kar naenkrat sem dobila tiste motne in pekoče oči. Upam, da mine v dveh dneh kot ponavadi in da se ne razvije v kaj hujšega. Res ne bi rada zadnje 3 tedne porodniške bla še bolana.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?