|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
26.3.2008 21:47:05   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: rožica81

Mal gledam tale BB... [image]

Pa ne morš no...

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
26.3.2008 21:55:50   
petra a
kjava-super mi je šlo,sem se odločila da grem kar na ustno varianto in sem naredila...RAZTURAJ JUTRI !!!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
26.3.2008 21:57:42   
kjava
Bravo, petra! user posted image Jest bom zgodaj izvedela rezultat, mam tud ustno, že ob 8-ih.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
26.3.2008 21:59:04   
s u g a r
U tale moja minutka - ja valda.

No uglavnem zdej sem se počila malo pred TV (po such a long time) in gledam eno ful butasto oddajo (no njen pomen je dokaj kul) samo osebe so pa ful na glavo (sej ne vem niti naslova je na kanalu A in govori o tem kako otroci prevzemajo odgovornost svojih staršev, za skrb ostalih otrok in njih samih) - sramota, da to obstaja in vsi otročki se mi prav smilijo - zakaj? Ne vem, k sm vedela tistega malega fantka od sveh slepih, ki imata že ne vem koliko otrok k spi na tleh v dnevni sobi ves umazan in oooo hudo - sploh ne najdem besed. Tko hitr sem najinega zakladka vzela v naročje (no matter, če že spi) in stisnla k seb in skor jokat začela.
Ne morm verjet, ka so to za eni idioti.
Mene po moje spet hvata tista naša depresijica - sploh k smo bili SPET ločeni in mi je bilo ful bed. Ne grem se več. Basta.
Ful sm ratala občutljiva in vse mi je takoj narobe čim je nekaj povezano s tem, da nismo skupaj.

Drugače je pa mali fasal neko obliko črevesnega virusa in nama sračka že od petka - danes smo bili pri P in je povedala, da ni panike, rekla da pije dovolj s hrano ga pa ni treba silit če mu ne paše - halo sej ga skor nič več ni (po moje je zgubil sigurno 1 kilo). Kul jz sm sam hepi, da je saj moje mleko v laufu in da saj od tu nekaj dobi, kaka juhica pa kaka gostejša hrana, frutek - ja čist na glavo, nič nič in še enkrat nič.
Vse skupaj je pa prav hecno doma sedi na sedežni in je zaposlen z branjem in čečkanjem, če se gremo kao igrat je stokanje in nerganje takoj po 5 minutah. Pri P pa je čist v element padu (ful se mu je dogajal in ful je bilo za prebrskat po pisalni mizi od zdravnice, v previjalnici pa je sliko s stene dol vrgu in je potem boga sestra gor na previjalno lezla in sliko štimala - kok mi je bilo nerodno, pridem z bolnim otrokom tja in mi dela take štale), res k da mu čist nič ne manjka - predno smo šli pa od doma pa driskaru na polno.
Je pravi mali user posted image .

Drugače doma je kul - razen tasta (nove dogodivščine in burleske - škoda besed, k bi se sam smejale), uglavnem na dan lahko posušim samo 2 pralna stroja, operem pa sigurno 3 (glede na trenutno situacijo tudi več). Zato ker njegova lady zgodaj zjutraj vstane in to ropota, pa k je sonce se bo pa valda zunaj sušilo - kdo bo pa pol likal tist šmirgl papir (jaz sori ne),...................... pa še ful ful ful. Uglavnem nekaj dni te ni in je vse drugače. A j.... ga. Kje je že naša hišica od Kranjske gore dalje ali pa v Avstriji. - šment še mal bomo počakal, ampak bo.

Grem jaz še malo pred TV potem pa počasi ajčkat (nov ritem - me pa zanima kolko časa bom zdržala, sem že za eno uro podaljšala odkar sem doma).

Nič pozdravčke in se tipkamo.

Pridne bit.

Nočko

p.s. tale je pa mal daljši ANE?  - post

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
26.3.2008 22:03:36   
petra a
o,super kjava,pol pa poročajuser posted image

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
26.3.2008 22:05:30   
s u g a r
O katastrofa - kakšna Qulandija (butelj babji jaz) no Supernova.

Itak je že mem.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
26.3.2008 22:06:49   
s u g a r
Pa še to

študentke - razturite vse in javite svoje uspehe.

nočko

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
26.3.2008 22:11:34   
indy
Čer.

Ja prov luštno je bilo dons spet mal čvekat z vami in malčki.
Jst upam, da bo s Katjo vse ok.user posted image
Mark je pa prov luštkan v novih čeveljcih.
Ja pa da še jaz pohvalim flancate. Njami.user posted image  (jaz sem pa še ta zadnjega dobila za domov) Kile pa gor a ne!
Midva sva šla potem še v Leklerka, potem sem ga pa kar v avtu previla. Pa še frutek je pojedel, potem sva šla pa domov. In valda je v avtu takoj zspal in sem ga samo prenesla v posteljico in je spal 2.25h.

Putka ja velja za sredo. Za podrobnejše info. se pa še zmeniva.

Ej ampak tale BB!? Mislm, a je to kr neki al kaj? Pa mene živčno delajo, ko jih sam tiste pol urce gledam, kaj šele če bi bila z njimi cel dan. Fajt totaln. Mislm too much. Tiste babe bi jst kr ven na dež postavla za kakšen dan, da se ohladijo. Hauk sem govorila!

Uh sem bila jezna kot pajek.user posted image

Nč zdej grem pa še mal pred tv pol pa v deželo sanj.
Lepo nočko vsem skupaj.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
26.3.2008 22:58:13   
kjava
Sugar, sem jest tud mal tiste oddaje ujela. Za user posted image

Na, male vragce sem pa spet zamudila user posted image

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
26.3.2008 23:08:40   
tejč
Mi mamo pa TV sam za prah brisat, če ne bi na net pogledala, ne bi niti vedla, kako se oblečt, kdaj bo zima, sneg, vročina, dež...user posted image

Eh, hvala za komplimente za flancate-še najbolj mi je žal, d ani mogla Majchi prit, bi bla tud vesela kakega flancatka.user posted image

Drugač pa: ČESTITKE PUTKI ZA KILE! (jaz mam tud na prednosečniški, sam kaj ko mam še took dela, sam...zadnja tedna sem čist out!user posted image )

Rogljiček, bravo! Saj bo!
Ampak mene kar stisne, ko pomislim na službo 18.4.user posted image .

Petra a in kjava, kako sta pridni! Nima kaj drugega dodat.

Petrazg, zdaj se pa nam že malo javi, no.
Cvetek, se moramo še enkrat dobit, dans smo se punce menle, da pridete enkrat ob lepem vremenu v Kamnik na sprehod, kljub temu, da niimamo kaj posebnega za pokazat, razen teh bednih gora, men res ni do njih.Hihi.

Sugar, točno take poste smo pogrešal, ja, dolge Vojne in mir.user posted image user posted image  Po previjanju si razkuži roke, d ane bosta še vi2 driskala.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
27.3.2008 9:07:43   
petra a
mal fotk...

za pusta
user posted image

za velko noč
user posted image

na stolčku od prababi
user posted image

takole stojimo
user posted image

tkole znamo bit pa umazani ko jemo
user posted image

sej,ko maš pa opravke je pa dež

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
27.3.2008 9:15:20   
tejč
IIIIIIIIIIIIIIIIIII, kako je lušna, sploh tam z žličko v ustih!user posted image
Pri ans pa dežuje, škoda, da nismo za dons pršparale tole Supernovo včerajšnjo...PA mi smo hotli v petek v Vrsar, zdaj je pa dež napovedan.user posted image

Petra, kako ej šel izpit?

Danes pa stanovanje spucat.user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
27.3.2008 9:22:47   
petra a
tejč-super je šlo,sem šla prvič na ustni izpit,pa moram rečt,da mi je blo kul,bom šla še kdaj,če nam bodo omogočl...tale dež pa tud mene jezi...mi gremo pa popoldne v supernovo,komaj čakam,mal sprostitve,zdaj ko nimam kaj počet za faks,a bom sploh znala lenartuser posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
27.3.2008 9:25:43   
petra a
tejč-jst tud pucam zdele,mogoče pride šefinja na obisk k je kle v bližini,pa še ena dobra prijateljica...sploh ne morem verjeti,da maš lahko tako nasran vse kot mamo miuser posted image ,pospravljen je pa itaq samo ta čas,ko sva sami,ko pa pride moj je pa prec razturuser posted image ...sm misnla da ko bo večje stanovanje da bo drugače,pa je isti drek,vse nastlano

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
27.3.2008 9:32:37   
tejč
Ne vem, če nimate še bolj nastlano in več prahu kot mi-ker imate večje stanovanje.user posted image user posted image

Ej, pr nas je isto-sam punci res took razvlečeta, da zvečer vsi pospravljamo, prah in usrano je pa moje delo, jasno. Pa Ajša rada s Stelexom šprica in razmazuje.user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
27.3.2008 9:36:15   
petra a
tejč-sigurn mamo bolj nastlano in več prahu,ker nisem tako pridna kot tiuser posted image ...vse pač ne greuser posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
27.3.2008 9:37:21   
felicia
Ojla

no men je lih kar mali spet tlebnu na bučo matr sem jezna sej ne vem na koga, nase!

Ko mi tako pade se vsa pretresem pa cviknem, da ja ne bo kej  narobe. Kokrat pa kej vam otroci padejo na glavo mislim se prevrnejo? Men se zdi da se vsaj enkrat na dan to zgodi pa sej ga ne morem non stop mirkat sam ko pa čofne sem pa čist presrana in pol pozorna 24 ur da ja ne bo kej narobe! Jeznaaaaaaaaaa!user posted image

Drugač pa čestitke za opravljene izpite!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
27.3.2008 9:47:35   
felicia
No najprej čestitke desetmesečnikom: Alina, Vida in Vilma, Roka, Lana in Anže!

user posted image

In pa prvemu enajstmesečniku Matevžu!

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
27.3.2008 10:02:39   
Putka
Tak beden dan. Pa še Vesna je zjutraj Katjo zbudila že pred 8, ko se ni hotela za vrtec zrihtat. Je moja mami prišla ponjo, da jo pelje, pa je cirkus delalauser posted image .

Tamala je boljša, sicer je ponoči non stop jošk vlekla, pa vmes dihala, pa spet jošk, revca.. Sem ji zvečer kar Operil dala, pa je res par urc zdržal nosek. Zdaj pa veselo zeleno ven teče..

Čestitke Matevž za 11 mesecev!user posted image

Joj, še malo pa bodo prvo svečko pihaliuser posted image , kako gre hitro...

Feliška, meni se tudi vsaj enkrat dnevno prekucne, v kako mizo butne... Malo je treba biti pozoren na znake pretresa, drugače pa pač buško (če je) ohladiš in igrat naprej... Vsak padec si zapomnijo in so potem bolj spretni.

Pa kdo hudirja je Roka?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
27.3.2008 10:03:00   
petra a
majchi-a lohk prosim še enkrat napišeš kako pucaš sedežno...thanks

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
27.3.2008 10:12:31   
felicia
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Pa kdo hudirja je Roka?

Sem mislila Rok od petee. 

Pa hvala za tolažbo glede padcev!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
27.3.2008 10:21:16   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

majchi-a lohk prosim še enkrat napišeš kako pucaš sedežno...thanks

user posted image user posted image user posted image  Ko sem zdele vaše fotke gledala, sem jo na eni sliki vidla in si mislila, le kako jim gre tole?user posted image  Vidim, da že pizdiš. Jaz imam ene vlažilne robčke prov za usnje, pol pa drgnem ko zmešana. Kupim jih pa v Pohištvo Žakelj (cca.20 eur in jih imam za cca. pol leta).
Drugač pa  kooook je lušna Tjaša! Pa kakšne lase že ima. Komi čakam, da bom jaz tud Lani kakšnega čopka lohk naredila.
Pa čestitam za izpituser posted image !

Feliška, men se prekucne al pa udari nekje 1-2 krat na teden, pa mi je že to too much. Nesreče se pa vedno dogajajo preden bi mogla it spat, ko se vidi, da je že na fertig utrujena.

IZVIRNO SPOROČILO: tejč
Eh, hvala za komplimente za flancate-še najbolj mi je žal, d ani mogla Majchi prit, bi bla tud vesela kakega flancatka.user posted image

Uf, glih kar objokavam tvoje flancateuser posted image user posted image . Ziher so bli super!
Drugač sem pa jaz tud na Montiju. Sem šla že skor 2 kg dol, potem sem pa včer na sedmini jedla krompir, imam pa dons spet nazaj 1 kg gor user posted image user posted image . Bemtiš, kok ni fer!
Putka, bravo za kile!!!! Kar tko naprej! Jaz sem sicer tud na prednosečniški kilaži (no, 1kg je še viška po vagi, ampak po cunjah sem že od septembra ok), pa bi jih tud še enih 5 skinla rada.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
27.3.2008 10:28:18   
tejč
majchi, a prideš dons okrog pol 4 popoldne v domžale na kavico? sam žal ni več flancatov, bi pa ajško spoznala. kaj pa še kera druga?putka, škoda, ker ne more vesna prit, da bi ajša mal mir dala...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
27.3.2008 10:28:30   
petra a
majchi-hvala za info,bomo sprobaluser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
27.3.2008 10:32:18   
felicia
tejč- a lih ob 4-ih ko moj pride iz šihta ****tišuser posted image  Ga bom kar skenslala heheheh. Ne me računat za kofe.

A mi pojastnite tega montija na hitro prosim!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

20 najlepših prazničnih imen za fantke in ...
Če pričakujete v decembru ali pa samo želite otročku nadeti praznično ime, si poglejte izbor 10 najlepših za fantke in 1...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?