|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
8.1.2008 10:54:06   
BAMBINA_
lex tudi meni normalno odpira. Putka najbrž zadnjič ni resno mislila, čeprav je njeno pisanje malo čudno izpadlo. In kako se ima tvoj vesoljček? Slabosti so že mimo?

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 301
8.1.2008 11:03:41   
Majchi
Bambina, kakšno novičko? Sorry no, firbec!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 302
   [Brisano sporočilo]
8.1.2008 11:04:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
8.1.2008 11:04:53   
Majchi
Ooo, še en firbecuser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 304
8.1.2008 11:07:35   
Majchi
Bambina, a ima Lukrecija prav? A si res noseča? A imamo še eno nosečko večuser posted image ?

Lukrecija, kako sta tvoji dve punci? Kaj pa tvoj, se že kaj vključuje (sem mal tvojo temo brala)?

Tejč, kje si? Kaj boš dons kuhala? Ideje prosim, jaz se nič ne zmrdujem nad tvojimi jedilnikiuser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 305
8.1.2008 11:07:57   
rogljicek
Bambina, kakšno lepo novico? Je še skrivnost?

Rožica, ne Reya ni bla nič bolna, pa vseeno ni blo nobeinh pregledov. So mogoče Nacetu vzeli kri+vodo, ker je bil alergičen al naj bi bil to standard?

Punce, jaz grem pa danes žuretuser posted image . Me pride obiskat en kolega, s katerim sva bila skupaj na Finskem 4 leta nazaj. Sedaj pa gospodič dela doktorat in je zaposlen v razvoju v Volkswagnu. 4 leta nazaj sva bila karierno na isti točki, sedaj je pa modela tolk napredoval. U glavnem, po 100 letih grem spet ven in se bom oreng spedenala user posted image . Komaj čakam.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 306
8.1.2008 11:10:54   
rogljicek
kolk smo se obesle na tole novičko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 307
8.1.2008 11:11:27   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija
A BAMBINA_, a si noseča? user posted image

Ne user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 308
8.1.2008 11:57:46   
Eca
Evo mene....upam, da bo zdaj mir da se lahko razpišemuser posted image .  Doriana sem dala spatuser posted image , ata je v službi, Mark pa na "tlaki" (vrtcu).

Skratka najprej vsem vse lepo v novem letu (sem izvirna a ne? pa hitra tudi?), veliko zdravja, pa dojenček tistim, ki si želijo, pa službe tistim, ki jih rabijo (jaz sem tudi tu zravenuser posted image ), pa nove avte in vozičke.....pa čim več spanja ponoči, pa da spet naredimo eno VSM - čimprej.

Mi smo za božič bili pri mojih, potem pa sva zbolela midva z atijime....vročina, šmrkanje, boleče grlo....potem pa še Mark. Zdaj smo približno zdravi, pa je Dorian začel šmrkat in kašljat. Jutri imava ponoven poskus 3.cepljenjauser posted image

Za novo leto smo bili doma - mama na prisilnem spanju z Markom....me niso mogli zbuditi. Vmes je ata okupiral računalnik - je brisal inbox, ker je računalnik tako štekal, da se ni nič več nalagalouser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj čakamo na nov prenostnik - ga bo ata v službi dobil, potem je pa tale čisto mojuser posted image user posted image user posted image user posted image . Samo ne vem kdo bo maile dol brisaluser posted image

Naš napredek....Dorian je dobil še drugi zob - tokrat brez pevskih vaj in teden dni že samostojno sedi. Sva vsak dan vadila. Sedaj vadiva "seksanje", pa se vedno tako reži, pa glavo ima težko in ko ga spustim hitro pade na nos.
Spanje ponoči odpade od kar sva iz Kanarskih. Ne morem ugotoviti kaj mu manjka. Vrže me ob 1h in potem ob 4.30 in ima monolog in moram vstat, da ne zbudi druga dvauser posted image .Nekaj zadnjih dni mi je uspelo da smo ga dali spati ob 20.00, ker on bi že ob 18h spaluser posted image Potem me vrže ob 4 zjutraj, spije flaško in spi do 7h. To je že bolj normalno za moj tempo.
En večer sem urejala albume mojih otrok....od lani aprila so se kotalile slike in prazni dnevnikiuser posted image . Celo moj mož mi je pomagal - čudež.

Zredila sem se za 3kg, jutri grem na Pilates - upam, da me bo vsaj križ manj bolel. Pa na eno shujševalno se moram spravit....pa ne gre. Sem skoz v stresu in kar naprej iščem sladko....sladko....sladko....pa malo slano. V petek pa planiram plavanje na Fontani.....če mi tole ratauser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdajle klicarim za parketarjem, vodovodarjem in električarjem....smo v polnem teku gradnje, ker drugače bom jaz znorela - saj veste tašča......

Kupila sva tudi sušilca, pa MErkur rabi zgleda pol leta za dostavouser posted image . Pa še neke kupone in popuste moram izkoristit - to bom komaj pri računu lahkouser posted image so pa res čudni.

Službe še ne iščemuser posted image , pa bi jo nujno morala. Šola mi ne diši, ampak ta je šele septembra aktualna.

Na kratko.....

Eca in en velik user posted image za vse vas.

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 309
8.1.2008 12:13:40   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

Rožica, ne Reya ni bla nič bolna, pa vseeno ni blo nobeinh pregledov. So mogoče Nacetu vzeli kri+vodo, ker je bil alergičen al naj bi bil to standard?

rogljiček, sem včeraj še razmišljala, če je bil takrat Nace bolan... Pa je bil. Sorry, res nisem hotla kake panike narest, ampak zgleda, da ima vsak pediater svoje "fore". Takrat naj bi bil cepljen, pa mu je merila vročino in je bila rahlo povišana, pa je rekla, naj da še kri in vodo. To je bilo to. Verjetno bo pa treba šeenkrat pri 9ih mesecih.

grem, se je zbudil.

Eca, user posted image  da se čim prej pocajtate

Anči, Majchi, super za dieto user posted image

Bambina, what's the good news?? Še en firbec. Pač user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 310
8.1.2008 12:30:49   
petra a
Bambina:

ne verjamemo user posted image user posted image

a si noseča?????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eca-user posted image mu manjkajo

< Sporočilo je popravil petra a -- 8.1.2008 12:32:33 >

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 311
8.1.2008 13:08:08   
lex
Bambina kaj maš za bregomuser posted image ? Mislim, da nas bo razneslo od firbca.user posted image

Nisem mislila, da je Putka kaj slabega mislila, samo povedala sem ji, da men pač normalno odpira vse. Pa sicer saj veste HORMONI ME DAJEJO user posted image .

meni ni več nič slabo, energija se je vrnila in končno imam malo porihtano stanovanje, ker se še lahko malo hitreje okoli zasučem, pa je. Ne pa prej ko bi skoz spala, pa sedela na kavču in magari v luft gledala tolk sem bla utrujena. Drugač pa naš vesoljšek pridno raste in smo včeraj dopolnili že 14 tednovuser posted image , še malo pa bouser posted image  mama z ogromnim trebuhom.

alina pa ful rada hodi tako da jo za rokice držiš, kar za Aleksom bi ga šibala, pol se mu pa ful reži ko jih 100x pobegne. Pa mali user posted image  je tud ratala. Pride s hojico do svojega predala pa začne hlače ven metat, pol se mi pa reži ko jo kregam.user posted image  Tale me bo šele okol prsta navijala, da se mi bo zmešalouser posted image .

Eca dobrodošla spet med živimiuser posted image , sem te že prav pogrešala. Evo zdaj grem pa iskat kaj naj kuham.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 312
8.1.2008 13:13:42   
petea
Na pregledu v P pri 6 mesecih vzamejo kri in vodo, da vidijo, če je z otrokom vse O.K., saj se začne prehod na GH, njihove zaloge, ki so jih dobili še v trebuščku, pa počasi pojenjajo.
Pri urinu opravijo osnovne preiskave (konkretno lahko vprašam zdravnico naslednji teden, če vas zanima, kako in kaj), kri pa vzamejo, ker 6-mesečnikom pade raven železa v krvi; če je padec prehud, sledi 'dieta' s povečanim vnosom snovi, bogatih z železom.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 313
8.1.2008 13:16:26   
petea
Pri nas (v MB) prav tako pri 6-ih mesecih dobijo user posted image  recept za fluor.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 314
8.1.2008 13:32:47   
kai1
ojla

Ste se pa razpisale. Sem rabila celo večnost, da sem vse prebrala. Nam ni delal internet, pa nisem mogla včeraj in danes dopoldne na net.

Pregled
, mi smo dali kri pri 6.M, vode pa ne. Čeprav mi je čuno ,saj je kolegida dala tudi vodo pri isti P.
Fluorovih tabletk nam, pa niso še nič predpisali, pa tudi ne vem če bi jih dajala. MOram še malo raziskat. Nekateri so za, drugi proti.

Anči, Majchi, čestitam za dieto. Meni kar uspeva tale Monti, samo včeraj sem imela malo krize, je rdečiuser posted image na obisku ta teden, pa mi je mal štrene zmešal. Sem malo napolitank pojedla, ampak danes grem po pravilu dalje.

Bambina
, kaj ste izvedeliuser posted image Ja še en firbecuser posted image

Eca
, čimprej se pozdraviteuser posted image user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 315
8.1.2008 16:14:18   
petra a
rogljiček-dobr ga žuriuser posted image

Bambina-dej povej,dej povej...user posted image user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 316
8.1.2008 16:14:20   
BAMBINA_
Petra a res nisem noseča, ampak tista tvoja pikapolonica za srečo bo res zelo prav prišla user posted image Vam bom potešila firbce čez nekaj časa, oki doki?
kai nam tudi včeraj ni net delal, so bile težave na Siolu z avtorizacijami, ampak preden smo mi poklicali tehnično pomoč, da smo to izvedeli, smo vse kable 100x odštekali in nazaj prištekali, resetirali modem, switch, mašine, na novo vnašali uporabniško ime, geslo... user posted image user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 317
8.1.2008 16:15:59   
petra a
bambina-aha,pol delate na tem??????user posted image user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 318
8.1.2008 16:32:23   
rogljicek
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

smo pa ta prave babe, a bambina user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 319
8.1.2008 16:49:31   
kai1
rogljiček, lepo se imej zunaj. Privošči si malo zabaveuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 320
8.1.2008 17:05:02   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

smo pa ta prave babe, a bambina user posted image

Firbci user posted image user posted image Ne, ne petra, nič v zvezi z menoj ni.

Neposredna povezava do sporočila: 321
8.1.2008 17:08:28   
felicia
ojla

bambina - jaz sem tudi velikkkkkkkkk firbec!

drugače pa sem jaz tudi za VSM februarja mogoče na gorenjskem kocu tokrat ali pa dolenjske koncu, ker mislim, da ni nobene dolenjke pa bi to bilo neutralno. kaj ppravite?

putka- a v Bohinju ni neta? heheheh al si se resnično izklopila od nas?

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 322
8.1.2008 17:09:17   
felicia
rogljičel ti pa res uživi 100 na uro

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 323
8.1.2008 17:58:03   
Majchi
Ja Rogljiček, daj si duška! Uživaj, odklopi in se imej lepo.

Petrinja, kako ste opravili danes na pregledu zaradi Matevževih učkov?

Feliška, Dolenjska mi je pa res brezvezna. Če noben ni od tam, je pa res brezveze tja rint. Pa še nobene dobre oštarije pol ne poznamo iz tamuser posted image . Kar se VSM-ja tiče, je po mojem še najboljš spet Celje, ki je nekje na sredini. Pa si izberimo drugo gostilno, pa bo spremembauser posted image . Drugače se pa prilagodim večini, pa četudi se v Celovcu zmenimouser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 324
8.1.2008 18:22:01   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Kar se VSM-ja tiče, je po mojem še najboljš spet Celje, ki je nekje na sredini. Pa si izberimo drugo gostilno, pa bo spremembauser posted image .

Jaz sem itaq za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?