Eca
|
Evo mene....upam, da bo zdaj mir da se lahko razpišem . Doriana sem dala spat , ata je v službi, Mark pa na "tlaki" (vrtcu). Skratka najprej vsem vse lepo v novem letu (sem izvirna a ne? pa hitra tudi?), veliko zdravja, pa dojenček tistim, ki si želijo, pa službe tistim, ki jih rabijo (jaz sem tudi tu zraven ), pa nove avte in vozičke.....pa čim več spanja ponoči, pa da spet naredimo eno VSM - čimprej. Mi smo za božič bili pri mojih, potem pa sva zbolela midva z atijime....vročina, šmrkanje, boleče grlo....potem pa še Mark. Zdaj smo približno zdravi, pa je Dorian začel šmrkat in kašljat. Jutri imava ponoven poskus 3.cepljenja Za novo leto smo bili doma - mama na prisilnem spanju z Markom....me niso mogli zbuditi. Vmes je ata okupiral računalnik - je brisal inbox, ker je računalnik tako štekal, da se ni nič več nalagalo Zdaj čakamo na nov prenostnik - ga bo ata v službi dobil, potem je pa tale čisto moj . Samo ne vem kdo bo maile dol brisal Naš napredek....Dorian je dobil še drugi zob - tokrat brez pevskih vaj in teden dni že samostojno sedi. Sva vsak dan vadila. Sedaj vadiva "seksanje", pa se vedno tako reži, pa glavo ima težko in ko ga spustim hitro pade na nos. Spanje ponoči odpade od kar sva iz Kanarskih. Ne morem ugotoviti kaj mu manjka. Vrže me ob 1h in potem ob 4.30 in ima monolog in moram vstat, da ne zbudi druga dva .Nekaj zadnjih dni mi je uspelo da smo ga dali spati ob 20.00, ker on bi že ob 18h spal Potem me vrže ob 4 zjutraj, spije flaško in spi do 7h. To je že bolj normalno za moj tempo. En večer sem urejala albume mojih otrok....od lani aprila so se kotalile slike in prazni dnevniki . Celo moj mož mi je pomagal - čudež. Zredila sem se za 3kg, jutri grem na Pilates - upam, da me bo vsaj križ manj bolel. Pa na eno shujševalno se moram spravit....pa ne gre. Sem skoz v stresu in kar naprej iščem sladko....sladko....sladko....pa malo slano. V petek pa planiram plavanje na Fontani.....če mi tole rata Zdajle klicarim za parketarjem, vodovodarjem in električarjem....smo v polnem teku gradnje, ker drugače bom jaz znorela - saj veste tašča...... Kupila sva tudi sušilca, pa MErkur rabi zgleda pol leta za dostavo . Pa še neke kupone in popuste moram izkoristit - to bom komaj pri računu lahko so pa res čudni. Službe še ne iščem , pa bi jo nujno morala. Šola mi ne diši, ampak ta je šele septembra aktualna. Na kratko..... Eca in en velik za vse vas.