|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
9.1.2008 21:15:55   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: kai1

Jaz tudi ne kompliciram glede hrane. Pravzaprav mu dajam že skoraj vse, razen svinjine in  citruse.Ko sem mu dala čokolešnik, sem ga že zmešala z alpskim mleko( ene 2x), pa ni bilo nobene reakcije.

Sej v čokolešniku in ostalih linotih je že itak mleko v prahu, a ni? Najbrž čist navadno, ne prilagojeno za dojenčke, tko da ne vem, če ma sploh smisel jih s prilagojenim naštimavat user posted image

Sem se zdele eno uro s tamalo dajala, da bi zaspala, pa gleda kot čuk, jo je ves spanc minil. user posted image  Mi pomaga tipkat.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 376
9.1.2008 21:16:40   
kai1
Majchi in Lukrecija, ne sekirajta se zaradi tega kako bo zgledal na aerobiki ( kile, jošli,..).saj za to pa gresta tja, da se znebita teh kil. Bravo punciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 377
9.1.2008 21:21:36   
kai1
pol pa v postlo ker še vedno ne spimo tako kot bi morali oz. kot nekateri drugi spijo- uf sem vam fouš!

Felicia
, naj te potolažim, moj Anže tudi ne spi tko kot drugi , vstanem tudi po 10x na noč. Vem muka.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 378
9.1.2008 22:09:15   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: felicia
zdej grem še mal pospravit pa pred tv, pol pa v postlo ker še vedno ne spimo tako kot bi morali oz. kot nekateri drugi spijo- uf sem vam fouš!user posted image

A je tole name leteluser posted image ? Kaj naj rečem? user posted image user posted image
Sam upam, da se mi situacija ne obrne, k sem tok važnauser posted image . Ah, bom pa vam jamrala poluser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 379
9.1.2008 22:17:54   
kaya2007
kjava v čokolešniku ni mleka, si že pozabla da ga mešamo z mlekom in ne vodo? user posted image  nekateri linoti so z mlekom, nekateri pa brez, čist odvisno..

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 380
9.1.2008 22:22:29   
Eca
Evo mene... iz Pilatesa. Sem bila prvič in občutki so mešaniuser posted image user posted image . Glede na to da sem brez kondicije je verjetno kar ok, na TNZ bi po 10 minutah dol padlauser posted image . Pa boljše je kot joga, ker tam je pa dolgčas... mi misli odlutajo k vsem problemom.
Mi je bilo všeč, ker dost delaš s trebušnimi mišicami - za lep trebuh (moj se je spremenil v parih tednih v košarkaško žogouser posted image ) in raven hrbet (sem menda od rojstva puklastauser posted image ).

Za v petek pa sem se naročila na masažo hrbta - upam, da bom potem res boljše volje in brez bolečin.

LINO-ti ne vsebujejo mlekauser posted image , ampak je potrebno prej mleko pripravit (navadno ali adaptirano). Ali sem jaz zgrešila navodilauser posted image . Ta večjemu vedno v mleko nasujem Lešnik Čokolino ali Keksolino. Kakšen okus le ima, če narediš z vodo?? Dajte me razsvetlit, očitno sem spet čisto ven padlauser posted image

Dorian ni bil cepljen (virusna okužba grla), kar je že kriza.....če ne bo do 20.1. bo panika, ker mu propadeta prvi dve doziuser posted image . Mere pri 8mesecih: 8270g in 75cm.

Grem počasi spat, me gravitacija daje.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 381
9.1.2008 22:29:58   
kjava
Tok spet nism čorova, da bi linote delala z vodo user posted image ,ampak sem mislila z navadnim kravjim mlekom. Ne z adaptiranim. Sem šla dele brat deklaracijo od čokolinota in res ne piše, da je not mleko v prahu. Ampak prisežem, da je na enem enkat pisalo, ker vem, da ga takrat, ko sem bila na dieti od KM, nisem upala naštimat z riževim mlekom glih zarad tega. Vem, da ga ni blo not tok, da se z vodo naštima, sam če deklaracije bereš, ga ful v velik reči tlačijo.

Upam, da sem zdej razumljivo napisala? user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 382
9.1.2008 22:30:02   
kaya2007
LINO-ti ne vsebujejo mleka

nekateri ga že vsebujejo, sem zadnjič slučajno videla v trgovini..sam ne vem točno kateri, frutolino mogoče?

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 383
9.1.2008 22:33:55   
kjava
Evo, keksolino ma mlek not.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 384
9.1.2008 22:39:37   
kaya2007
no, pa smo rešil uganko user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 385
9.1.2008 22:47:42   
kjava
Nismo je še. Še zmer me zanima, zakaj bi blo treba pol to z adaptiranim mlekom delat?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 386
9.1.2008 23:05:37   
kaya2007
ja neee. tiste, ki imajo notri mleko, mešamo samo z vodo. z adaptiranim mlekom delamo tiste, ki mleka nimajo.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 387
9.1.2008 23:10:54   
kjava
Če pa na keksolinu piše priprava z mlekom user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 388
9.1.2008 23:18:59   
petrinja
ja teh kašic je res malo morje, ampak kokr vem, so Hippove večinoma za dodat vodo, ali pa od Milupe isto, razni Keksolinoti, pa čokolinoti, pa rižolinoti, je pa treba dati mleko not, razen frutolino pa rabi samo vodo.

petra a- kakšna je volja?

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 389
9.1.2008 23:24:13   
petrinja
Čez kakšen mesec pa začnem teč po PST-ju se pripravljat na dm-ov tek komi čakam. Me je petrinja prav nakurla s pohodom in tekom.
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

ja kako sem vesela da to slišimuser posted image user posted image user posted image . uf to vas bom še kurla-do junija je še dolga-oziroma do 9.maja, ko je naša prva aktivnost-Pohod okoli Ljubljane ( nevemtočnokoliko etap-35 km, in na katerikoli točki lahko začneš, in tudi na katerikoli točki končaš)- aja, pa če vso prehodiš dobiš medaljouser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 390
9.1.2008 23:33:55   
petra a
Petrinja-volja je,sam ne za izpituser posted image ...mislim da sem premalo naredila,pa drugič več sreče (bomo videli,lahko pa da me bo seminarska rešla,čeprav ne verjamem)

Majchi-pri nas bere finance moj,jaz samo ko mi kaj zateži da moram prebrat (beri-jih ne maram)

glede razprodaj-ne morem verjeti,tako malo stvari sem dobila,da sploh ne dojamem...razprodaje, mi2 sva šla pa ven z polno denarnicouser posted image

majchi-no, da se ne bo samo tebi dobro zdelo-tudi mi spimo po celo noč (tm 10 ur,med prazniki smo pa potegnili do 12 ur),zjutraj vstanem pred njo in jo neki časa gledam,pol jo pa le zbudim user posted image

dons sm šla iz faksa s kolesom,matr je blo dobr,sploh nisem več vedla kaj je to kolo,sigurno nisem bla na kolesu že leto in pol,prov sedeuser posted image user posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 391
9.1.2008 23:36:08   
petra a
tale pohod-v celi dolžini traja skor cel šiht...ne hvala...sm bla 2x,mam dostuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 392
10.1.2008 7:31:08   
tejč
Kooončno nazaj!
Ma, sme imela tok dela te dni-od pon zvečer do sre zjutraj ej bila pri nas moja sestrca in je blo prav luštno, ko sem imela še ene roke.
Maša je tko tko. Sva bili pri zdravniku, ker hrope in piska, pa je prečekiral kisik v krvi, nas dala na inhalacijo in je vse ok, samo piska in hrope še vedno. Preveč sluzi se ji je zgostilo po moje, ker reva zjutraj ful kašlja in se davi, pa ven letijo kosi sluzi. Vročine nima in drugo je vse ok.
V torek sem bila celo dopodlne v službi-sem urejala neke papirje, včeraj pa sem spet doma urejala papirje in pospravljala.
Evo, zdaj Maša teži, jo grem pocrkljat, pol pa vas nazaj brat.
Se slišimo.user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 393
10.1.2008 8:39:33   
tejč
Madona, kok je Maša tečna! Vstane ob 6, zdej pa že cel dopoldan tuli in teži, ker ne more zaspat-se vležem k njej, jo držim za roke, jo božam, pocrkljam, pojem...lalalalalalalalalalaalalala in vsedrugo....Tako kot pri vas, MAjchi.

JAVNO SPOROČILO: -
-jaz nisem noseča, bohnedaj, no!!!!!
-v hrbtu sem si nategnila mišico, malo še boli, a je ok, ni vretence ali kaj podobnega
-za petek me ful mika pridet, če bo Maša ok, prideva-kdaj že, moram pogledat...

Ja, temo Majčic sem jaz odprla, pa več pojma nimam, kaj sem klofala, moram pogledat...user posted image

Majchi, danes: za mojga in Ajšo golaž in polenta, za M&M: cvetačna juha, kuhane in popečene brstičnoohrovtove polovice s sirom (Maša ne).user posted image

evo, po skoraj pol ure dretja je omagala, me zanima, za kok časa...

Feliška, jaz sem izvorno Dolenjka, pa ti povem, da je bedaaa, oz. nisem bla že dolgo nikjer, samo domauser posted image .

LP zaenkrat...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 394
10.1.2008 8:41:59   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

petek, 11.1.2008 ob 11h v Čolnarni
Putka
petra a
Majchi
Felicia (itak)
kai
petrazg
Indy
tejč (če bo Maša ok)

Še katera?

Putka, mi tud šopamo inhalator in mislim da bi brez njega imela Maša bronhitis, zdaj se pa vse brez zdravil izteka in jaz ploskam na veliko! Je pa res, da bi najbrž z zdravili prej ozdravela, sluz bi šla prej ven, a manj po naravni poti. Tako da če še katero zanima inhalator; no, mi nimamo pingvinčka, mi imamo čisto navadnega brnilcauser posted image , je trenutno akcija v Mengšu, 10 odstotni popust na ta model, kot ga imamo mi-
http://www.pulmodata.si/Slike/Family.jpg

wtf, nekaj ne znam porihtat,user posted image , vse mi citira...user posted image

< Sporočilo je popravil tejč -- 10.1.2008 8:43:31 >

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 395
10.1.2008 9:36:15   
tejč
Sama s sabo se menimuser posted image ...

Feliška, vidim, da si gor, pa sem se spomnila, da se ti nisem zahvalila za srčke-darila za novo leto-imamo vgradni hladilnik, tako da ju Ajša pripenja na radiator in jih ima ful rada, točno ve, kje piše Maša in kje Ajša in da ju je dala ena prijazna gospa pove (jo je mami naučila povedatuser posted image ).
In če ju jaz slučajno sklatim s svojo debelo ritjo dol z radiatorja, takoj vpije, kje sta srčka, da morata bit gor pripeta.user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 396
10.1.2008 9:37:08   
felicia
oj
dobro jutro
no danes sem že malo bolj kar se tiče spanja, vsaj bedela nisem dve uri hahahah

kolk pa stane ta inhalator? Sam jaz ne vem kako bi to Urošu nataknila na obraz pa da bi to gor ostalo?user posted image

No tejč drugače smo te pa res pogrešali niti ne veš koliko user posted image  dobrodošla nazaj.

Kje so pa vse ostale klepetulje? Sugar ala malamiš? Jo je velika muca popapala?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 397
10.1.2008 9:37:52   
dodi
In kolk pol stane ta inhalator? Ali je tud za vlažne inhalacije,a ma masko zraven?
Me zanima ker bi mi rabil takega zaradi Naceta,ki ima večkrat laringitis

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 398
10.1.2008 9:44:07   
tejč

kolk pa stane ta inhalator? Sam jaz ne vem kako bi to Urošu nataknila na obraz pa da bi to gor ostalo?user posted image

Glede cene je takole: jaz sem dala 80 Eur, zdaj je 81,09 minus 10 posto popusta= 73 EUR.
Če katera želi, se javim, pa ji ga grem iskat, ker men je Mengeš blizu, pa se avtopralnico imam tam, tko da javite...

Aha, dodi, sem šele zdajle videla, da tudi tebe zanima: to ni vlažilec zraka, da ne bo pomote. JA, ima masko. Komplet vsebuje nosnik, masko za odrasle in ustnik. Otroško masko moraš dokupit- 4 EUR.
Lahko natakneš masko (držiš) dojenčku na ustih in nosu, Maši kar ratuje, ji dam še kaj v roke (npr. vrvico od žaluzij in tolče zravenuser posted image ), al pa ji dam ustnik v roke in ga sama rine v ustauser posted image , tako kot Katja od Putkeuser posted image user posted image user posted image . Finta inhalatorja pa je, da razprši fiziološko (ki jo natočiš not) na mikrodelce, ki se potem lažje "vsrkajo" oz. intenzivnejše čistijo dihalne poti, sprostijo dihalne mišice. Pomaga tudi pri blažjih astmatičnih napadih (dodi, na recept lahko dobiš tudi Ventolin v tekočini in daš not) in pri suhem kašlju. Jaz jo uporabljam tudi za zabit nos in mi vse zmehča, tako tudi sluz v pljučih.

Pa da ne boste misle, da imam jaz kaj od tega, k tok reklamiram, prav nič! Samo dobro izkušnjo imam in sem jezna, ker če bi jaz npr. prej, ko sem še imela hude težave z astmo in bronhitisi to vedla, bi mi blo bistveno lažje, zato želim drugim pomagat...

< Sporočilo je popravil tejč -- 10.1.2008 9:48:40 >

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 399
10.1.2008 9:45:54   
vanesa24
Dobro jutro.
Moja Kristinca je zopet pridna. Zaspi ze do desete ure zvecer in spi, do osme ure zjutraj. Lahko priznam ,  da je ona moja budilka. Sm misl,da bi ona morala imeti najino posteljo , ker v svoji posteljici dela akrobacije. Iz hrbta na trebuh, nato serenada in mami jo obrne na hrbet in spet zasuk na trebuh in ...............itd.
Zakaj mora biti tako kilovo vreme!?Sprehod v taki megli me sm se bolj potlaci. Aja me smo z Grosupla in se megla drzi cez celi danuser posted image .
S Kristino sva naslednji teden v sredo narocene v razvojni. Bomo videli, ce so njeni gibalni refleksi boljsi. Ceprav ze sama videm napredekuser posted image .

No me mala preganja. Cas za dopoldanski spanec je prisel.
pa pa

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......