|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
13.3.2008 20:27:09   
petrazg
Majchi - jutri v Mercatorju centru v Šiški, ob 9.30. Ostale tudi vabljene... več nas bo, boljš bo...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
13.3.2008 20:28:57   
kaya2007
a ima Kaja nekaj odraslega v ustih a ne

hmmm, če je kuli odrasel?? user posted image  user posted image  user posted image  jo pa imam na sumu, da je vidla očija s cigareto in ga je mal posnemala user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
13.3.2008 20:41:24   
felicia
no jaz grem pa kar spat ker sem neki utrujena, sva bila danes v centru pa na tržnici pa v ribarnici.

No adijo oz. lahko noč

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
13.3.2008 21:14:32   
tejč
Čer.
Putka, kul, da si bolje! Kaj pa čevlji? Je že kaj?

Jutri se fajn imejte, me bomo kar bolj na lokalni ravniuser posted image , imam kar nekaj opravkov tod okoli...

Feliška, lahko noč, ti kar počivaj.user posted image Jaz grem pa mal lenarit na kavč, moj dela za službo, jutri gremo na en rojstni dan malčka, stanovanje moram pospravit, cot je en kup za oprat...Ajši sem kupila ene ful lušne tenisice-rjave, usnjene, je taka Jackyca!user posted image

Bambina, res zelo lepe slikce. Mi gremo s prijatelji v kratkem v ZOO, da se bosta punci skup trmali (oni majo tud eno triletnico)user posted image .

Ma, čist me je zamorilo, ker Maši nimam kej obut in grem jutri v Pikapolonico po copatke, ker ji vse drsi al pa švica, revček, v vsem...

Ajde.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
13.3.2008 21:25:37   
lex
malo sem vas prebrala, da vidim kaj se dogaja.
Dedci - jaz bi tud mojega včasih kar v zgornji štuk poslalauser posted image . Sva se zmenila, da bo ta vikend oba čuval, pa se je ponudila možnost da gre Aleks z mojima v soboto smučat, bi on šel kar zraven, Alino bi pa pri njegovi mami pustil - ja da jih bom mela vsakih 5 minut tu kaj pa zdaj, a naj je, a naj jo previjem, a naj,.... prišla bo pa z krvavo rdečo ritjo nazaj, kot še vedno. Mah ko njegova mat sploh ni materinska, pa vse točno na minute gleda, kot da so bebe roboti.

evo jaz sem dans tud ko cunja, pa še knjig pogledala nisem, ker je imel moj ati RD.
Putka ko je moj pisal diplomo in zaključeval fax, sem jaz bla več pri mojih kot pa doma, da je on mel mir. Jaz če mam 1h mira popoldan sem lahko zelo srečna. Kot da si ne more zmislit kam bi lahko šel z njima. OK res je da tu pri as ni take izbire, ampak vseeno, bi pa k njegovim šel, drugač pa bi jih kar imeli gor, ko jih pa rabiš jih pa nikjer ni. Dedci znajo otroke čuvat samo ko so mame zraven (max 2 uri na leto so lahko sami)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
13.3.2008 21:28:23   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Itak je vse za naše tri riti in pač sva dva, ki prinašava denar in oba ga zapraviva. Eden plačuje to, drugi drugo, ko enemu zmanjka, vzame drugemu, če ne dvignem keša jaz, ga pač on, itd.
Saj pri nas je isto. Pač proti koncu meseca jaz hodim v štacuno, pa itak so ta velike nabave moje, on plačuje položnice za stanovanje, jaz zapravljam za otrokeuser posted image .

Ampak ga moti, da si ne more kupit recimo bicikla, ki si ga želi, ali pa neke opreme za ribarjenje.. Raje si nič ne privošči, kot da bi meni kakšno položnico daluser posted image Skupen račun se mi zdi trapast, ampak itak je pa vse najino.. Mislim, pred mano mu ni treba biti nerodno, saj ne fehta tujca na cestiuser posted image

Dedci znajo otroke čuvat samo ko so mame zraven (max 2 uri na leto so lahko sami)
Od frendice dec pelje svojo hčerkico v mesto na sladoled, pa v ZOO gresta, na Rožnik.. Moj pa je vedno, ko je moral imeti Vesno cel dan šel k svoji mami (in se je potem ona z njo ukvarjala).
No, danes je Katjo 4 ure čisto sam čuval, pa ni nič jokala in še Vesne je bila bolj vesela kot mene. Tako da dobi kakšno plus piko.

Lex, imate vi neke veze za računalnik nabavit? Midva novega kupujeva..

Tejč, si kupila rjave pumice? Meni so ful lepe, samo so malce ozke, pa jih vesna težko obuje. Iščem čevlje zanjo, pa ne bi kičastih roza..

< Sporočilo je popravil Putka -- 13.3.2008 21:32:38 >

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
13.3.2008 21:40:20   
dodi
Upsss...s tem se pa jaz ne strinjam...moj jih zna pomerkat,pa zraven še kaj naredit...je že čist zverziranuser posted image user posted image user posted image user posted image

Saj bo bolje...samo vedno se pa res ne da vsega potrpet.
Putka-saj bosta prebrodila to krizo...veliko je pa v pogovoru...pa čeprav moraš kdaj vpit,da te slišiuser posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
13.3.2008 21:50:56   
Majchi
Hmm Putka, še ena varianta, na katero tud jaz pri nama računam, in sicer služba.
Moj se sicer precej z Lano ukvarja, mu ni problem jo imet, s sabo vzet, ampak mu ni čist jasno, da otrok zahteva hranjenje in previjanje na vsake 3 ure. Ta teden ves čas visi doma, ker je na bolniški (res mi gre že na živce), ampak do danes še ni dojel, kar sem napisala. Ko rečem, a češ ti previt Lano, jaz pa kosilo finiširam, pa bomo potem vsi jedli, me on prov butasto pogleda in reče, a spet jazuser posted image  Čeprov je doma, mu sploh ne potegne, kaj vse je treba z dojenčkom naredit, pa me skoz gleda. Mah, nima veze.
Hotla sem v bistvu povedat, da se bo itak služba začela in ker on lahko konča nekje med 15 in 16, sva se že pogovarjala, da bo verjetno on hodil k njegovi mami po Lano, jo pripeljal domov in jo nekako zabaval, imel, čuval in vse kar paše zraven dokler ne pridem jaz domov. S tem bo poleg večerne nege (ki je njegova skrb) osvojil še en del dneva. Kar naenkrat se ne bo več mogel po šihtu "prosto po prešernu" neki dogovarjat po svoje, ampak bo potrebnih precej več dogovorov...

Saj načeloma nam gre ok, v bistvu se nočem pritoževat, ampak mal ga že pripravljam, da bo mogu še bolj poprijet. In kar se mora, se mora!
Zaenkrat naši možeki naših "nepomembnih" obveznosti ne jemljejo resno, z odhodom v službo pa ne bo več smelo bit izgovorov.
Ah, saj veš kaj mislim.

Jutri se vama mogoče pridružim. Pokličem.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
13.3.2008 22:16:07   
tejč
Ej, Putka, ne Victory teniske, prav lepe, jih grem slikat...čaki

Mah, na fotki so veliko grše kot v resnici...Pa še ful so lahke.
user posted image

Takole pa gremo iz vrtca čez cel Kamnik...
user posted image

< Sporočilo je popravil tejč -- 13.3.2008 22:26:08 >

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
13.3.2008 23:09:48   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Sory ne. Jaz sem samo obsedena z internetom, pa kak kabelski internet v Vuzenici ti lahko zrihtam, kaj več pa neuser posted image

Majchi moj je Aleksa previjal skoz, pri Alini pa se je nekako nazaj držal, no ko sva pa v torek obe obležali pokozlani in podriskani jo je pa previjal za celih 9,5 mesecev nazajuser posted image user posted image user posted image , vedno se najde plačilouser posted image user posted image user posted image , pa še tamala mu je nagajala gor na mizi in se mu pol v faco režala, tako da je mel vraga pa pol. Enih 5x jo je celo spreoblekel, prej ji je pa največ kako majčko spreoblekel. Aleksa je pa kopal od prvega dneva, pa rihtal, pa....

< Sporočilo je popravil lex -- 13.3.2008 23:13:47 >

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
14.3.2008 0:30:00   
tejč
Maša je obupna. Danes sva jo od 23 pa do polnoči mirila v njeni posteljci, Ajša se mi  smili,s e je zbudila in jokala, da jo moti. Sem bila pri njej in jo božala, moj je pa Mašo in zraven klel. Sva po eni uri hudega dretja pršla ven iz sobe, oba zmozgana, je reku: ma, ta je prfukjena!user posted image user posted image user posted image  JOke!

Zdaj čakam, kdaj spet zarohni. Če sem budna, sem pri zavesti in vem, d ajo moram tja nest, v spanju pa same bedarije delam in jo akr pr nama pustim.
Ajde, lahko noč vam, nama pa...user posted image user posted image user posted image user posted image / se bova šla igrico DAN/NOČuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
14.3.2008 6:57:34   
dodi
Jutro!

Pri nas sta nocoj celo noč nekaj jokcali...ne vem a je kaka lunca al ju meče krajc.
Drugače sta vredu,Vida se nekaj dni že sama vsede,Vilma še nič,Vida se malo tudi že preplazi-samo ni še sile,Vilma pa se obrača ,pa na kolenčka se postavi-plazi se pa še ne-pa pravi fizioterapevtka da imata še čas...

Dobila sem napotnico za v razvojno,v ponedeljek pokličem-potem pa upam,na najboljši razplet...

Danes imamo spet delavca,pride pečar,ker mora še zafugirat peč in vzidati vratca,pa saj bom potem tako poslikala,da imamo dokumentacijo,kdaj kako stvar naredimouser posted image

Putka-upam,da sta se kaj pomenila in zmenilauser posted image user posted image
Tejč-dobro izgledate ko jo maširate domov,pa tamala ima take laske-pri nas sta pa bolj pleškotauser posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
14.3.2008 7:20:51   
felicia
ok zdej pa vidim da je neki sinoči bilo ker Uroš se je tudi zbujal, pa na koncu je zaspal klečeuser posted image  in glavo je imel tam kjer ima noge ponavadi. Zbudil se je pa ob pol šestih ajoj! Grem nam eno močno kavo skuhat a prou!

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
14.3.2008 7:21:50   
felicia
user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
14.3.2008 7:24:19   
felicia
No pa dobro jutrouser posted image

moj dragi je pa kokr kdaj včasih se full potrudi ampak je pa res čist samoumevno da bom jaz poskrbela za lakoto pa usrano oz. bolj polulano rit (ker če ga zavoha pokakanga ga gre resa sam od sebe previt)

Dtugač sem pa vidla v deichmanu neke čevljce za otročke, so pa usnjeni pa se mi zdijo kar vredu.

Danes pa naju ne bo na kavico greva k drugi babici.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
14.3.2008 8:35:29   
tejč
Jutro.
Hej, pUtka, že kaj glasu o čevljih???

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
14.3.2008 8:49:14   
rogljicek
Jaz sem bila ravno včeraj v enem športnem outletu in nekatere cene so prav smešno nizke. Marejeta je dobila ful dobro nike jopo za 14eur. Superge imajo za 35eur, majčke za fantke od 5eur naprej (nike). Supergice za bejbke 25eur (puma) Pa ful so mel izbire.

Putka, vidim, da se je že ohladilo.
Je pa res, da deci znajo otroka narest, ko pa je treba poskrbet zanje, je pa že druga zgodba. pri nas je isto, takrat, ko imam že vsega dovolj po****, potem je nekaj časa dobro. Potem se pa začne jovo ba novo user posted image  Me prav zanima kako bo sedaj, ko bom tudi jaz v službi in bova oba zmatrana. Izziv za zvezo vsekakor user posted image

Reya ga zadnji 2 noči tudi nekaj serje, res, da ji nosek nagaja, ampak jaz jo imam na sumu, da ji poganja še kak zobek. Malo je in veliko pije.

Moram it, se neki pritožuje.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
14.3.2008 9:00:09   
lex
Jaz tudi komaj čakam, da že ta 2 ven pokuka (bo ko en vampir, najprej spodnji enkici, zdaj pa zgornja dvojkicauser posted image ) je namreč že čisto na koncu.
Pri nas pa ne smem jaz skoz vrata je jok in stok. Ni važno a je kdo zraven nje ali ne. Zgleda, da bo še na WC z mano hodilauser posted image , ker Aleksu je bilo ravno a me počaka ali sem šla skoz vrata ali ne, ta pa kar zadnje cajte tuli. Še recimo če samo cote nesem v kopalnico, pa mam samo 2m do kopalnice.

felicia hvala za kavouser posted image

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
14.3.2008 9:17:01   
Eca
Še katera za model? Danes zvečer naročim, tak da zainteresirane se javite.

Včeraj so mi dimnik za kamin naredili user posted image user posted image user posted image user posted image , danes pa imam laufarijo....pa z Juniorko imava zadnji "date" pred njenim odhodom.

Se javim zvečer kaj...

Uživajte!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
14.3.2008 9:20:10   
tejč
Lepo pozdravi Juniorko-sem ji žal ostala kavico dolžna...Upam, da bo kmalu (???) prilika...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
14.3.2008 10:49:09   
kaya2007
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

jaz imam kakšno vezo, če kaj rabiš...lahko vprašam.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
14.3.2008 10:50:24   
tejč
[/link]
[link=http://www.livieandluca.com/eve39s-violet-appl.html]

A niso lepi?user posted image user posted image user posted image

Pa še nekaj za Gorenjke.user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil tejč -- 14.3.2008 10:55:13 >

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
14.3.2008 11:51:36   
kaya2007
tole sem dobila na mail (malo sem skrajšala):

V družini imamo deklico, ki kliče na pomoč.

(Embedded image moved to file: pic18636.jpg)

Gre za mojo "malo nečakinjo" Nino.

Je hči mojega bratranca Andreja Kampuš, stara 15 mesecev iz Žalca.

Pri 12 mesecih so ji odkrili levkemijo in se iz dneva v dan bori za
življenje - potrebuje KMC donatorja.

Tako starši, kot vsi sorodniki smo optimistični in si želimo pomagati,
vendar nas je kljub velikemu številu sorodnikov premalo.

Organiziramo že drugo skupinsko akcijo odvzema krvi  na Zavodu RS za
transfuzijsko medicino.

Prve akcije se je udeležilo 200 ljudi vendar ni bil niti eden ustrezen
za
pomoč mali Nini.

NINA je kljub bolezni pogumna in dobre volje ter je kljub težkemu
zdravljenju VELIK BOREC.

Dovolite Nini, da vas nagovori s svojim nasmeškom:
http://www.3k-it.si/nina/index.html

Več informacij glede donacije KMC pa si lahko ogledate na:
http://www.ztm.si/sl/register_darovalcev_kmc/ustanavljanje_in_pomen_regi
stro
v/

Lepo vas povabim, da se udeležite skupinskega odvzema krvi, ki bo
potekal
03.04.2008 ob 16:15.
Gospa Cvetka Flajs, odgovorna za organizacijo odvzema krvi večjih skupin
nas bo pričakala v njihovi avli, naslov pa je:
Register Slovenija - DONOR
Zavod RS za transfuzijsko medicino
Šlajmerjeva 6
1000 Ljubljana

Kot omenjeno dobimo se 03.04.08 ob 16:15, odvzem pa se prične ob 16:30.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
14.3.2008 12:05:05   
kjava
Končno mi je uspelo pridet za računalnik....

Putka, jest te ne bi mogla bolj razumet glede dedca. Sem že sama včasih študirala, kam bi lahko kidnila  z otrokoma za par dni, da bi videl, kako je. Ne morem njega nagnat, ker smo pri njemu.
Zdej ko hodim dvakrat na teden na nemščino, sva bla zmenjena, da bo pazil tamaladva. Jih je samo prvič, pol so se pa lotili gasilski dom neki rušit in je skoz tam. Pa itak on odloča, kateri dan bodo delali user posted image

Povrh vsega je še skoz neki živčen in me za najbolj nedolžno stvar, ki jo vprašam nadere user posted image

Manjvrednega od mene se ne more počutit, ker jest itak ne zaslužim še...

Imava pa vsak svoj denar, ker če bi imela vse na kupu, verjetno velikokrat tud za kruh ne bi blo, če ma pa take nakupe, kot je bil zadnč.

Seveda pa ni problema, če kdo rabi, reče drugemu- ni nobenemu nerodno. Pa ne da si posojava, ampak dava. No, odvisno za kolikšne vsote gre. Štos je pa v tem, da večkrat on mene prosi da mu dam denar, kot jest njemu user posted image
Pa jaz s tisto štipendijo, otroškim in štarsevskim dodatkom (ki ga bo vsak čas konc) opravljam vse nakupe, od hrane do oblačil, plačujem položnice, pa svoj avto tankam...

Nima veze to. Mene najbolj moti njegov odnos do mene, kot njegove žene, ki je za moje pojme vse prej kot spoštljiv user posted image

Moram pa še v njegov zagovor user posted image  povedat, da je izredno sposoben in iznajdljiv, da se loti vsake stvari, tako da ne dvomim, da bo tud tale bager dobro izkoristil.
Edino tele družinske stvari mu pa očitno ne grejo...

Na, sem se še jest mal skašljala.user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
14.3.2008 12:15:34   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: lex
Pri nas pa ne smem jaz skoz vrata je jok in stok. Ni važno a je kdo zraven nje ali ne. Zgleda, da bo še na WC z mano hodilauser posted image , ker Aleksu je bilo ravno a me počaka ali sem šla skoz vrata ali ne, ta pa kar zadnje cajte tuli. Še recimo če samo cote nesem v kopalnico, pa mam samo 2m do kopalnice.

Pri nas je bil pa Andrej tak, Eriko pa lahko tud samo pustim user posted image

Eca, hvala za recept. Je zanimiv, bo treba sprobat. Modela pa zaenkrat ne bom, bom kar v kakšnga druzga dala.

Kaya, za tole punčko bi blo pa fajn vsaj vedet, katero krvno skupino rabijo.
Ma, so bogi otročki. Tok mejhni, pa že tako huda bolezen user posted image  

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?