Majchi
|
Čer punce! Putka, vidim, da si že ven iz ta hudga. Jaz ti dam prov in podobno razmišljam kot ti. Tud jaz ful hitr popeesdim in preveč rečem, ampak pri vama je vzrok denar (kot si opisala). Jaz bi najprej to zadevo rešila, potem bi šla na bolj drastične metode. Očitno se zelo slabo počuti, ker ne zasluži dovolj in jaz bi nekak tko naredila, kot ima pošlihtano Bambina oz. midva imava isto. Je blo pa na začetku isto. Jaz zaslužim več, njemu je prej zmanjkalo,...eh, kdo se bo pa še s tem ukvarjal. Itak je vse za naše tri riti in pač sva dva, ki prinašava denar in oba ga zapraviva. Eden plačuje to, drugi drugo, ko enemu zmanjka, vzame drugemu, če ne dvignem keša jaz, ga pač on, itd. Oba sva se nehala obremenjevat, predvsem pa oba sva v istem dreku, ko je kriza, torej na isti strani. Mogoče bi se tvoj pol bolj sprostil in posledično manj pehal in bil več z družino. No, vsaj pri nama je blo tko. Bambina, lepe slikce. Mi bomo tud enkrat šibal v ZOO, ampak čez kakšen mesec. Dodi, Bambina, dobre mere ! Madoniš, rastejo tile naši malčki. Indy, ti že prov delaš? Uradno al flikaš šefa zaradi smrti njegove mame? Petrazg, kar se Šmarne tiče, tud mene mal skrbi, torej kako šele tebe . Ampak jaz bom šla. Če ne bo šlo, se bom pa obrnila.
|