tejč
|
Petra a, tole glede dud sem že večkrat slišala, ja. Ampak me zanima, zakaj. A ji zobka narazen silita? Je kaj drugače z dlesnijo potem??? JAz si tud tok želim že hmal zobarja za Mašo, pa sem težila in je rekla, d anič prej kot pri letu in pol. Halo?????? Kao, saj itak nič ne moremo, zobe umivajtem, pa bo!Že, že, ampak a ni fajn mal preventivno se it pokazat? JAo, tole zdravstvo, pa tok ga plačujemo! Naj nardim mal reklame (nimam nobenih vez al kaj tacga, sma všeč mi je roba)-midve z Mašo sva bili dans v gorenjskem koncu, sva kupili kolo za Mašin in Ajšin roj.dan-bo dedi dal denar. Nisem si upala s kero dobit, ker Maši še mal nos pušča. In pol sva zavili še v Wenice v Šenčurju in ga ne morem prehvalit. Men je itak Wenice roba zlo fajn po kvaliteti, je pa res, d aimajo mikice zelo kratke-pač kupiš večjo in mal rokave privihaš. Ajša ima zelo veliko od Wenice-babi velikokrat kupi in sem opazla, da so stvari res vzdržljive. No, k bistvu. Nič nismo trenutno rabili, ampak sem kupila za 2.5 eur lušno mikico za Mašo. Imajo tudi robo izpred let-ta je bila 2005, zato tako poceni. Samo to imajo malo številk, jaz sem vzela največjo tukaj, 80. Potem imajo nekaj po 4 eur-tudi stara roba, pa vseeno super majčke, samo, saj pravim, številke so kar ene. Lahko pa trofiš. Imajo že tudi nekaj majčk s kratkimi rokavi, tooook corti, pa še veliko trenirkic (letošnja roba), hlač, majčk,enobarvne rutke za na glavo, trake, kape...takih uporabnih za vsak dan, npr. za v vrtec...res super in dobra kvaliteta. Majčke so okrog 10 EUR, trenirke sp. del tudi toliko, hlače (take šminkerske, z žepi, regulacijo v pasu, za zavihat na tričetrt...za 19 eur, kavbojke, tanjše jakne, vetrovke Pepito. Svašta. JAz bom še šla. Čeprav imamo skoraj pri bloku Wenice, samo imamo samo tekočo letošnjo robo, mene pa nič ne moti, če je kako leto staro in zato ceneje. V Šenčurju imajo tudi nekaj kosov blaga z napako, pa se nikjer ne vidi, vsaj jaz sem gledala... Tale je npr. letošnji komplet-meni zelo všeč, čeprav je po mojem mnenju tale trebuh ven malo mimo-definitivno z majčko spodaj! KLIK Gorenjke bodo šle na vsake toliko mal šnofat, mi jih bomo pa gnjavli, kaj imajo.
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 12.3.2008 19:18:00 >