|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
10.3.2008 19:46:56   
kjava
Iiiiiii, kok so luškani! Pa kaj so hitro zrasli user posted image , glihkar nas ne bojo več rabili user posted image .
No, mal pretiravam, apak vseeno.
Felicia, še mamice bi mogla mal poslikat.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
10.3.2008 19:49:17   
kjava
Pa Kaja je luštna z novo frizurco user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
10.3.2008 19:59:55   
Putka
Čau babnice! Šele zdaj sem doma, pa sem slikce zaenkrat samo na računalnik preložila. A lahko kar brez gesla, razen če katera izrecno noče objave, pa naj na zs sporoči, da je ne dam gor.

Pa kakšno Reyo se bo našlo!

Kaja je pa res luštna s kratko frizurouser posted image .

Pogrešala manjkajoče!

Sugar, jaz sem za sredo, v četrtek telovadiva s Katjo!

Indy, super da si prišla. Pa štajerke tudi v deževno Lublano!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
10.3.2008 20:02:56   
rožica81
še meni geslo, prosim user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
10.3.2008 20:21:42   
petrazg
Dober večer...

Lepo vas je bilo videt babike in vaše bejbije... Kako so vsi luštni. Pa vsi rako hitro rastejo... sej, bodo res kmalu že v šolo šli...

Eca hvala za  pecivo. Drugim pa, ki vas ni bilo - lahko vam je žal... je bilo zelo njami...

Feliška kje si... ??? user posted image Naj mi katera prosim geslo pošlje, če ga ima...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
10.3.2008 20:24:55   
rožica81
Feliška, Bambina in Eca, sem ful vesela, da sem vas končno spoznala, pa da sem ostale spet videla po dolgem času, sploh tebe juniorka user posted image

Kaya, kolk je luštna Kaja user posted image  user posted image  user posted image  A jo je frizerka strigla al si jo sama? A je uživala med striženjem al je bila skoz akcija?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
10.3.2008 20:25:04   
felicia
a še katera rabi geslo?

rogljiček- žal ni Reyeuser posted image  mi je očitno bežala  iz kadra

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
10.3.2008 20:31:55   
rožica81
Kolk so luštne slikce user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
10.3.2008 20:33:28   
Cappy96
Čer!

Felicia, jst bi tud geslo prosim!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
10.3.2008 20:37:42   
felicia
dodala sem komentarjeuser posted image

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
10.3.2008 20:43:50   
kjava
Men je pa Erika dons po omarah pospravljala...
user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
10.3.2008 20:48:55   
dodi
Rogljiček-sem mislila,da je tvoja,po avantarju sem sklepalauser posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
10.3.2008 21:08:41   
BAMBINA_
Feliška meni tudi geslo pls!
No, meni pa fotke SPLJOH niso uspele, ker sem smotka smotana pozabila prestaviti nastavitve (imela sem namreč nastavljeno za slikanje čisto od blizu) in zdaj so vse fotke zanič user posted image Malo sem jih ostrila na Picasi, pa pomanjšala sem jih, se malce lepše vidi, tisti, ki so pa slikani od blizu, se pa malo lepše vidi, tako, da sem pustila nespremenjene. Jezna sem nase!! Sem tudi dala pod ključ, geslo vam bom pa tukaj zaupala, saj nas najbrž ne čita cel RR. Geslo je pa krneki
Res sem vesela, da sem vas ponovno videla. Rogljiček, Rožica, indy lepo je bilo spoznati vas in vaše malčke user posted image

Sem pa zelo vesela, ker sem srečala tudi Primorce, čigar sinček je bil Grišin cimer v času njegovega bivanja na nevrologiji. Je bil mali tudi ful bogi in smo se s starši skupaj jokali, bodrili, spodbujali, stiskali pesti... na koncu pa smo se poslovili brez, da bi si izmenjali naslove ali telefonske. No, to smo storili danes, tako, da ne bomo izgubili stikov.
RD tudi uspel. Pravi cirkus. Ena petletnica, en dvainpol letnik, en dveletnik, en trinajstketnik, Griša, glasni odrasli... vam povem, prav nič me glava ne boli user posted image

Grem pod tuš, pa spat... upam, da ne spet na obroke...

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
10.3.2008 21:51:44   
Putka
Evo, še moje fotke so dodane: VSM

Se opravičujem vsem, ki niste poslikani. Indy in Mark sta mi ušla, Eca in Dorian - sem bila preveč zaposlena z njeno sladico - user posted image , Rožico in Naceta je Feliška ujela.. Pa drugič..

< Sporočilo je popravil Putka -- 10.3.2008 21:58:46 >

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
10.3.2008 22:38:09   
kaya2007
joj, kolk luštne slike!!!

jaz sem bila pa danes an fitnesu, sem čist ponosna nase user posted image  me je kar precej zmatralo, bolj kot aerobika...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
11.3.2008 7:51:31   
tejč
Felicia, hvala za geslo, zelo luštni ste bli in seveda mi je zdaj še 3 krat bolj žal, da nisva mogli prit. Je pa kar fino, d anisva šli, zdaj sem jaz malo bolje, je pa Maša ponoči kuhala, da sem ji dvakrat dala Calpol. Eh, kaj moremo, tak čas pač...
Celo noč nisva spali, obe sva sitni, tako da user posted image user posted image user posted image , grem nama zobe pratuser posted image .

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
11.3.2008 8:17:12   
iwa
ojla punce po dolgem času.....

z nami je vse ok, se pa v kratkem selimo na gorwenjsko in mrzlično iščemo stanovanje tako da sva večinoma skoz tm, zato naju ni na RR

vidim da ste se učer mele zeeeeeeeeeelo lepo, kako so zrasli naši sončkiuser posted image

feliška jest bi tud geslo user posted image

mi veselo kobacamo in vse ostalo kar paše zraven, pa končno dobivamo prvi zobekuser posted image user posted image user posted image

se tipkamo še pol

Življenje je lepo!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
11.3.2008 9:35:33   
rogljicek
Veš Iwa, smo te čakale včeraj. Tako kot še Kayo in Sugar. CCCC punce user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
11.3.2008 9:43:53   
Eca
Hej!

Ja, super je bilo včeraj. Škoda za slabo vreme, da nismo mogle še na kak sprehod.
Indy, Rožica, Rogljiček...(upam, da nisem katere pozabila) - super da smo se spoznaleuser posted image user posted image user posted image .

Priporočam se za gesla, ker sama nisem uspela narediti niti ene fotke. Me je mož gnjavil zvečer, kje so fotke, jaz pa nisem nič slikala.

Mene boli grlo...včeraj zvečer sploh nisem mogla govoriti, pa išias (sem se na nosila user posted image ), danes je grlo za malenkost bolje, pa bomo že.

Škoda, da ni bilo še ostalihuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Hvala še enkrat za lep danuser posted image user posted image .

Glede peciva, recept ni problem, problem je model. Če katero zanima pa lahko na z.s., ker ne smem reklame delat tukaj.

Juniorka - a ti voziš raketo? Koliko časa si rabla do doma? Jaz sem parkirala točno ob 17 pred bajto (1:10), pa se mi je zdelo da sem bila hitrauser posted image , ti pa si bila verjetno v 30 minutah domauser posted image ?

Tejč - ne se sekiratuser posted image , jaz to vse razumem, lahko bi celo kaj izmenjaliuser posted image , če bi prišla kaj do tebe. Nisem čisto nič jezna nate. Zagotovo se bo našla kakšna prilika in se vidimo (imam še polno stvari v Kamnik za odpeljatuser posted image ).

Uživajte in srečno pot tistim, ki odhajate iz SLO!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
11.3.2008 9:46:51   
Eca
Ups, Petrinjo sem še pozabila - me je veselilo, da sva se spoznaliuser posted image user posted image user posted image .

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
11.3.2008 9:57:13   
rogljicek
Štajerke, tudi vas je bilo končno lepo spoznat, pa vaše male falote.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
11.3.2008 10:01:18   
BAMBINA_
Mi smo danes imeli razmeroma mirno noč. Griša se je od sedmih zvečer do šestih zjutraj zbudil (samo) dvakrat in se obakrat takoj pomiril, ko sem mu dala dudo. user posted image user posted image
Včeraj sem na poti domov videla vsaj kakšnih pet, če ne celo več, mavric. Griša je pa celo pot spal. Bo treba večkrat v Lj, da bo takole čez dan spal user posted image
Jaz sem tudi pogrešala tiste, ki vsa ni bilo; iwo, sugar, kayo, cappy, pa seveda tejč in njeno lepotičko Mašo.
Petrazg, včeraj si govorila o tem, da je enkrat ena pisala, da po tvojem nasvetu pusti otroka jokati, kadar pade. Sem se kasneje spomnila, da sem jaz enkrat pisala nekaj v tem smislu. Ampak za božjo voljo, menda nisi mislila, da sem razumela, da Anžeta pustiš jokati, če se udari in, da zdaj jaz isto prakticiram pri Griši. No, tudi, če bi mi svetovala kaj takšnega, imam preveč mehko srce, da bi ga pustila, da se takole izjoče. Je pa res, da ga po tvojem nasvetu ne vzdignem v naročje za vsak drekec, npr. če čofne na rit in se zajokca. Takrat ga zamotim s kakšnimi igračami ali kaj podobnega.
Majchi upam, da nisi jezna name, ko sem kar med najinim pogovorom odvihrala stran, k svojim znancem. Ampak sem jih bila res tako vesela, da sem na vse ostalo pozabila. Sem pozneje razmišljala, da sem kar na lepem šla stran od vaju, pa upam, da te s tem nisem užalila. user posted image
Eca tvoje obljube, da se srečamo kdaj, ko boš na poti k svojim, pa ne bom pozabila. user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
11.3.2008 10:03:35   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Eca

Ups, Petrinjo sem še pozabila - me je veselilo, da sva se spoznaliuser posted image user posted image user posted image .

Eca

Ups, Petrinjo sem pa tudi jaz pozabila user posted image No, da nau pomote, Petrinja, veseli me, da sem spoznala tebe in tvojega navihanega Matevža user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
11.3.2008 11:23:50   
iwa
tole je pa najnovejši izum sedenja pri mojem atijuuser posted image

user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
11.3.2008 12:43:38   
kaya2007
joj iwa, kolk je luštna!!

mene pa drži danes telovadna vnema (sej do večera me bo že minilo user posted image ), pa me zanima, če je katera že probala power plate?? ja ja, poletje se bliža, pa bi rada na hitro zgubila kile..pozimi sem pa lenarila user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?