|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
8.3.2008 16:39:47   
rogljicek
Ne Kjava, to diagnozo sem jaz postavlauser posted image  Zdravnica ni še nič rekla. čakamo izvide

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
8.3.2008 17:26:54   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek
Sem Reyi kupila pametnega kuža- ona ga pogleda, se obrne stran in odpuza user posted image   

Rogljiček, pri nas Lana pametnega kužata včasih cel teden tud pogleda ne. Potem pa pride dan, ko ga celo uro maltretira in naskakujeuser posted image in to večkrat na dan. Dobesedno valja se po njem in prižge vse možne pesmice.
Drugače pa je pri nas isto z igračami. Najboljše igrače so žogice (ali jabolka in pomaranče), njeni copatki al rokavičke (lahko je tud kakšen štumf, ki ga za sabo vlači), puzzli, ki jih razstavi na prafaktorje. Drugače je pa super zabava, če se povleče na tla velikonočni aranžma iz klubske mizice v dnevni sobi, ukrade ven mali jajček (umetni), že dva dni iz ene vrečke, ki jo imam za vrati od spalnice jemlje ven račun od Ajpesa (vedno tega vzameuser posted image ), iz bideja vzame štofelc ven, iz hladilnika jemlje magnetke, potegne predpasnik iz kljukice, slinček, ki se suši na radiatorju, črke L A N A, ki so nalimane na njeni posteljci, tweetyja nad posteljico,...pa še bi lahko naštevalauser posted image . Še boljš je pa poiskat kakšnega daljinca ali mobitel in ga z vso močjo v tla metatuser posted image . Najmanj se pa ravno z igračami igra.

< Sporočilo je popravil Majchi -- 8.3.2008 17:27:16 >

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
8.3.2008 19:51:55   
kjava
Dodi, super si bla! user posted image user posted image

Ampak mav kriza no, da si mogla za tako kratek intervju dol hodit. Mar bi te doma posneli. user posted image

Pa tisto, da je eno hčerko skor voda odnesla-ojoj user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
8.3.2008 19:52:10   
kai1
Hvala za čestitke ob 8. marcu. Tudi vam želim prijetno praznovanje.
user posted image

Dodi, user posted image user posted image user posted image  za intervju.

Kjava, ja mislim, da bo tale celovečer ena super zadeva ( 19.4.).
Kako si pridna  s čiščenjeuser posted image user posted image user posted image

Majchi, tidi naš mali je totalno ron na črke A N Ž E, na vratih. Ko greva proti njegovi sobi že vriska in potem se mora obvezno dotakniti črk.

Misli, da je Anže že nekaj prinesel iz vrtca. Teče mu z nosu, malce povišana temperatura, pa driska. V 10 min mi je kakal 4x, tako da sam mu skuhala kar korenčkov sok. Upam, da bo kaj pomagalo.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
8.3.2008 19:55:08   
tejč
Rogljiček, tole sem še dolžnauser posted image user posted image user posted image user posted image , čeprav sem prepričana, da ni hudega. Verjamem pa, da te skrbi. Drži se!
Ravno smo iz Kranja-sem gledala, če boš kjeuser posted image .

Ja, v ušesu mi poka, ker mam pol nos, pa glava me boli. Zaenkrat še OK, grem čaj pit, ker na VSM pa res ne smem zhamudit...
Eca, lahko tudi za mano pelješ, seveda. Čeprav res upam, da bpva usklajeni-pa da jaz grem sploh!user posted image  Se slišimo.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
8.3.2008 20:18:58   
Putka
Evo mene! Z urgenceuser posted image . Vesna je nagajala našem psu pa jo je zagrabil za lice. K sreči samo ena mala ranica, kak cm dolga, pa par modric. Sprva sploh nisem pomislila, da je kaj, pes je zabevskal, Vesna pa nič jokala. Potem jo pogledam, pa ji kri tečeuser posted image . No, preživela je 2 šiva, tulila kot nora kljub injekciji... Je za nami. Ko pride moj dragi iz službe, bo pa popenil. Ker me skoz straši, da bo pes otroka zabgrabil... Zdaj pa imauser posted image .

Ja, krasen dan žena, ni kaj! Še rožice si nisem šla kupit.

Sva pa z Vesno dopoldne drsali v Tivoliju, je bilo luštno.

Aja, pa še Dodi sem zgleda zamudila, je samo Janša prej nalagal, pa me je minilo gledat..

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
8.3.2008 20:21:48   
felicia
ooooooooo Putka, sam da ni kej hudga sam pri psih pa res nikoli ne veš, ker znajo biti kar nepredvidljivi. Jaz tudi včasih kar cvikam pri našmu ko se mota okoli Uroša. No samo da je vse vredu.

Grem zdej se mal nabasat pa pol pred tv če bo Uroš zaspal do takrat ga zdej moj mal zabava.

Dodi sem pa tudi jaz zamudila sem mela obiske mogoče je pa kej v arhivu če katera najde se priporočam za link.

< Sporočilo je popravil felicia -- 8.3.2008 20:22:44 >

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
8.3.2008 20:24:20   
Majchi
Dodi, super si bla! Ampak, tko kot je Kjava rekla, lahko bi te doma posneli, a ne? Tisto o hudourniku, poplavah in hčerki - mi je kar slabo ratal, ko sem te poslušalauser posted image .

Rogljiček, kdaj si rekla, da izveš za izvide?

Kai, upam, da ni Anže že zboleluser posted image .

Kjava, pridna si, da pomagaš GD. Tvoj možek ima pa tud dobre ideje za darilauser posted image . Pa naj se tvoja malčka čimprej pozdravitauser posted image . Vseen mal upam, da pridete na VSM. Bi Andrej noro užival v tisti džungliuser posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
8.3.2008 20:27:58   
felicia
Majchi- tist film od včeraj mi je pa tko tko všeč mi je pa ni ma ne vem, mi je bolj všeč DAy after tomorow.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
8.3.2008 20:30:23   
Majchi
Putka, šit no! Tole s psi tud jaz včasih pomislim. Lana je čist nora na našo Laiko in labradorci veljajo za totalno krotke cukre, ampak...vedno se sprašujem, kaj pa če psu kaj na misel prideuser posted image . Čeprav včasih ji čist preveč zaupam.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
8.3.2008 20:31:30   
Majchi
Zdele bom pa lepo v miru Gejšo gledala. Kokice so že narejeneuser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
8.3.2008 21:50:09   
felicia
samo lahko noč vam zaželim!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
8.3.2008 21:55:09   
dodi
Hvala punce za pohvale user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi imamo pa jutri eno slavljenko in sem ji danes naredila kar eno pijano nevesto,ker torte ne porajtajo najbolj,jo bo imela ko bo praznovala s prijateljiuser posted image
user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
8.3.2008 23:32:43   
rogljicek
Sem prebrala knjigo Gejša in moram reči, da me je tudi film prijetno presenetil. Ampak ni pa konca. V knjigi gre v Ameriko in tam odpre svoj biznis, tukaj se pa konča s srečnim koncem z izpovedjo medsebojne ljubezni. Američani res vedno naredijo srečni konec user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
8.3.2008 23:33:32   
rogljicek
Dodi, si me lačno naredila. Čestitke tvoji punci, ostalim pa lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 3115
9.3.2008 7:19:36   
felicia
dobro jutro danes jaz kuham kavico na to nedeljsko jjutro.

Neposredna povezava do sporočila: 3116
9.3.2008 7:24:07   
dodi
user posted image

Lep nedeljski dan!

In hvala punceuser posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
9.3.2008 10:52:05   
kaya2007
želim vam lepo nedeljo!

pa putka, upam da vesno ne boli več.. in rogljiček držim pesti zate. sem na koga pozabila? se opravičujem če sem user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
9.3.2008 10:55:34   
Putka
Dodi, user posted image user posted image za Irmo in 8. rojstni dan!

Vesna je faca, vsega hudega že navajena. Pravi, da ima Božota še vedno rada, ampak se ne bo več z njim igrala.

Gremo v ZOO, ker je tako lep dan. Dodi, ste bili vi tudi pred kratkim, ane?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
9.3.2008 10:58:16   
dodi
Mi smo potem včeraj prestaviliuser posted image  in gremo raje enkrat aprila,ko bodo še mladički.
Mi pa gremo v Vodno park Bohinj,da se malo namočimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
9.3.2008 11:57:18   
felicia
Bili smo na rožniku in je bilo super, sem pa šlka gor kar z vozičkom.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
9.3.2008 14:49:33   
rogljicek
Mi smo šli pa na kavo in po sonček v Celje, na poti nazaj smo se pa ustavili še na trojanskih krofih user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
9.3.2008 15:22:03   
indy
Dan.

No pa sem že zjutraj dobila šefov klic. Njegova mami je šla med zvezdice v nebesa ..........user posted image  Naj počiva v miru.user posted image user posted image

Najbrž bom morala jutri v službo delat, ker šefa pač ne bo.
Tako, da ne vem če bova lahko jutri z Markom prišla. Bom javila.

Mi smo bili danes na kosilu pri mojih starših. Zdaj smo pa doma, ker Mark spi popoldansko spanje.

Dodi sem te videla.Pohvalno.Samo lahko bi bil daljši prispevek, glede na to koliko vas je in kaj vse počnete. Super družina ste.user posted image

Putka tole s psom sem se pa kar mal zamislila. Pri nas ga Mark skos nekaj vleče in cuka,.... Ampak zdaj ga pa pes ignorira in se raje umakne stran, če ga hoče spet pocukat. Upam da je vse ok z Vesno in pa da ne bo dobila strahu pred psi. Pa eno user posted image  za Vesnico.

Neposredna povezava do sporočila: 3123
9.3.2008 16:25:30   
Putka
 Joj, Indy, 2x sožalje - za prijatelja in šefovo mamo. Jaz navijam, da vseeno prideš, se že tolk dolgo nismo videli.

ZOO - je bilo tolk fajn, da Katja sploh ni nič spala, je nazaj grede v avtu dol padla (ob pol 2h). Sem se pa z vozičkom namatrala, ker je hotela vesna vidit vse tiste koze in srne, ki so gor v hribuser posted image . Opice pa volkovi so začasno deložirani, je Inšpekcija zaprla kletke zaradi neprimernosti. Končno, ker tista opičja svinjarija je bila prava sramota.

So bile pa živalice precej dobre volje.. Ja, spomladi bo boljše, ko bodo mladički. Sem kupila kar letno karto, pa bomo zato še večkrat šli.

Felicia
, jaz sem šla še enkrat z Vesno v vozičku na Rožnik, z Bellvueja - katastrofa. ta najbolj strmo pot smo izbrali, me je skoraj pobralo. Če greš pa od gostilne čad je pa prav luštno in ne preveč dolgo. Pa še v gostilni na vrhu imajo odlično hrano, tako da se lahko izlet s kosilom naredi. Pa tudi flancati niso slabiuser posted image .

Grem šivat, končno. 

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
9.3.2008 16:35:11   
Putka
A lahko ena pove, kje je bila Dodi? V Dnevniku, pa približno ob kateri minuti, ali v kateri od drugih oddaj? Ker bi si pogledala posnetek v arhivu, pa ne vem kje iskati..

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

anoreksija
ziuka

Ali poznaš bolezen anoreksija?

Da (97%)

Ne (3%)

Število vseh glasov: 106

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!