|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
7.3.2008 19:35:48   
BAMBINA_
Rogljiček, močno stiskam pesti...
user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
7.3.2008 21:07:49   
kjava
Rogljiček, jest tud močno upam, da bojo ok izvidi user posted image user posted image user posted image user posted image

Indy user posted image user posted image , res grozno. Joj, jest ob takih novicah čist not padem in si takoj predstavljam, kako bi blo...brrrr, rajši ne. Moje sožalje.user posted image user posted image

Dodi, jutr obvezno Dnevnik na sporedu user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
7.3.2008 21:09:53   
kjava
Aja, dodi, kok so luškani otroci, ko spijo. Se jih pa res kar ne morem nagledat.

Pa hčerkica od raho, ki jo je dala dons gor. Kašn cukr! Ene trikrat sem jo že šla gledat.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
7.3.2008 21:11:17   
dodi
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Aja, dodi, kok so luškani otroci, ko spijo. Se jih pa res kar ne morem nagledat.

Pa hčerkica od raho, ki jo je dala dons gor. Kašn cukr! Ene trikrat sem jo že šla gledat.

Kje pa je ta,da jo še jaz pošpegamuser posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
7.3.2008 21:13:26   
kjava
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2533154

tukaj je

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
7.3.2008 21:18:51   
felicia
dober večer pa lahko noč ker grem gledat nek film mislim da je dobr na tv-ju sem že gledala enkrat tom cruise mislim itak sem ga pa pol zamudila.user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
7.3.2008 21:37:05   
rožica81
Punce, lahko noč

user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
7.3.2008 21:52:50   
Majchi
Rogljiček, evo še od mene eno user posted image . Upam, da ne bo nič hudega. Držimo pesti.

Indy, moje sožalje ob izgubi prijateljauser posted image . Ti pa imaš noro leto!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
7.3.2008 21:58:55   
Majchi
Felicia, ta film ti je bil doberuser posted image  Jaz sem ga zdele na koncu ujela, pa mi je bil čist sickuser posted image . Jaz sem zgleda bolj za CSI in forenzikeuser posted image .

Jaz sem pa sama doma in že cel dan uživam. Lana je ob pol osmih pridno zaspala, jaz sem se pa vrgla na pospravljanje. Skupaj sva preoblekli vse tri postelje in posesali, potem sem pa še prah pobrisala, posteljnino oprala, kopalnico zribala, kuhinjsko mizo (stekleno-je bla že user posted image ). Zdele pa še obesim posteljnino, da bo jutri suha in pomijem po tleh. Za jutri mi potem ostane kurilnica, stopnišče in sedežna. Jao, nikol konca s tem pospravljanjem.

Aja, Lana je dons dobila zobekuser posted image ! Levo zgornjo enko-samo črtica je končno čez dlesen prebila. Zdaj čakam še ta drugo.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
7.3.2008 22:04:09   
Majchi
Joj, je blo glih kar na 24 ur, da je ena mati kaznovala svojega otroka s curkom vode pod tlakom v avtopralniciuser posted image  Fak, budala, ej!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
8.3.2008 8:43:04   
petrinja
dobro jutro punce moje.

rogljiček- srčno upam, da bo vse v najlepšem redu. je pa razumljivo, da te je strah, saj se ti takoj začnejo pojavljati različni scenariji,največkrat prav črni, ampak, moraš biti optimistična, in prav, da si šla na pregled, in da nisi hotela kar vse ''pozabit''-kakor bo že minilo. je pa res pogumno, da si delila to izkušnjo z nami, kar pomeni, da res lahko tu poveš vse, saj smo s tabo v dobrem in slabemuser posted image user posted image user posted image .

indy-tudi nate velikokrat pomislim, kako se ti dogajajo sami pretresi, in neljube izkušnje. res je hudo, ko nekdo umre, še huje, če je to prijatelj, saj se ga spominjaš od prej, in smrt konča to in je vse dokončno. nikoli več mu ne moreš reči vsaj živjo, kako si; in potem se sprašuješ če si mu povedal vse kar si včasih hotel... in pa še otroci... ma to je pa res hudo,a ti povem da še tako grozno izkušnjo zaceli čas. in še najmanj hudo bo ravno otrokom, ker so še v tako nežnem obdobju, in zavedanje še ni tako močno- meni je oče umrl pri treh letih, zato ti lahko to povem iz prve roke. bodi močna indy, in izlivaj tu svojo bolečino, jezo, karkoli... me bomo tuuser posted image user posted image

lex-oprosti, če sem ti pokvarila presenečenje, ampak še nikoli se mi ravno zgodilo, da bi v reviji videla nekoga, ki ga poznam, nouser posted image .
in še enkrat čestitke za domišljijouser posted image . in pa bravo za tvojo pupo, in njene prve korake-ma moraš biti ponosnauser posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
8.3.2008 8:44:06   
tejč
Jutro! KOk smo me včeri uživale v bazenu!!!!
sam men pa dons mal iz nosa teče, najbrž sem se tam kaj okužla, ker mi prej nič ni blo...Upam, da me ne bo še grlo...user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
8.3.2008 8:49:17   
Majchi
Tejč, do ponedeljka moraš bit tipi topi, ker je vsmuser posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
8.3.2008 9:39:48   
Eca
Hej!

Eno prošnjo imam....a mi lahko ena točno napiše pot kako naj najdem našo lokacijo v LJ, ker jaz sem bolj boga glede LJ. Imam sicer karto, samo po moje ni gor teh novih obvoznic.

Tejč - a se lahko prišlepam s tabo? Sicer ne vem kdaj boš ti štartala iz KAmnika, glede na tvoje krofeuser posted image . Prišlepam mislim na to, da peljem za tabo, da ne boš mislila, da sem se mislila s teboj peljatiuser posted image .

Tako, šibam ker moram na servis po avto - mi je predvčerajšnjim sprednja šipa šla v cvet. Več o tem pa lahko v ponedeljek, ko se srečamo.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
8.3.2008 10:43:45   
Majchi
Eca, ko avtocesta preide v ljubljansko obvoznico, greš ven na izhodu Lj.-Nove Jarše. Potem si takoj sledijo trije semaforji in prvega prevoziš, pri ta drugem pa zaviješ levo in zelo hitro prideš do malega krožnega prometa in tam zaviješ desno. Na tvoji levi bo Kolosej, na desni pa City Park in njihova garažna hiša. Najboljš je, da parkiraš v garažni hiši, in sicer v 2. nadstropju. Pelješ se čimbolj do konca, ker če vstopiš v center na tistem končnem vhodu, prideš direkt pred slaščičarno Pod vodo (na desni).

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
8.3.2008 10:46:36   
Putka
Eca, sploh ni težko. Če znaš do BTC-ja..
Je že Majchi napisala, jaz pa vizaulno gradivo prilagam.

Evo:
user posted image

< Sporočilo je popravil Putka -- 8.3.2008 10:47:20 >

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
8.3.2008 12:20:53   
Majchi
Jaz se pa tko dobr počutim, ko imam vse tipi topi, da se moram mal pohvalituser posted image . Odkar imam Lano, vse delam po obrokih in nikol nimam vse naenkrat pospravljeno, pa takoj mi kdo kaj zdrekauser posted image .
Včer zvečer sem pa vse pospravla, dons sem še določene stvari dokončala, cunje so oprane, zlikane (no, en stroj mi še visi), sedežna je zglancana,... Poleg tega pa že stanovanjce diši po kruhu, ki je skoraj že gotov, medtem sem pa še dnevno sobo preuredila, vse sem kontra obrnila. Ko bo moj dons zvečer iz smučanja prišel, bo mislu, da se je zmotuuser posted image . V glavnem, to sem hotla povedatuser posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
8.3.2008 12:53:41   
kai1
Rogljiček, bodi optimistična, saj bo verjetno vse ok. Pa za srečo nekajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Indy, moje sožaljeuser posted image

Majchi, jaz tud že cel dan sesam, perem, prah brišem, postelje so preoblečene. 2 stroja sta že oprana, 1 je suh, oper še en stroj, zvečer pa likanje, ob gledanju Dodi na tv in ob 9.00 še ponovitev poslovilne predstave Ventorini- Škufca.
Sicer pa tudi jaz vedno pospravljam po obrokih in mi gre to zelo na živce. Upam, sedaj ko bo mali malo večji, da ga bo moj vzel in bosta šla za par utic
naokoli, da jaz pospravim.

Se mora pa pohvalit, da sem dobila za 8. marec od sinčka rizbico, ki so jo naredili v vrtcu. Kr nisem mogla verjet, da to že delajo v jaslih.
user posted image

< Sporočilo je popravil kai1 -- 8.3.2008 12:54:48 >

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
8.3.2008 13:52:14   
BAMBINA_
Iskrene čestitke ob dnevu žena!

user posted image

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
8.3.2008 14:41:31   
indy
Dan.

Punce hvala za podporo. Res mi je hudo.

Dons zjutraj ob 6h me je klical šef, če lahko pridem v službo. Namreč njegova mami ima diagnozo; rak na pljučih- zadni stadij.user posted image  Da je že ful hudo in da ne dobi reševalca, da bi jo odpeljal, zato jo mora sam peljati.
In seveda sem šla v službo. Spet še bolj žalostna.user posted image
Zdaj pa samo pričakujem še njegov klic ........................user posted image

Čeprav mi je bilo v službi kar lepo, ko ti stranke povedo kako te pogrešajo.user posted image

Marka je pa moja mami pazila. Pa še kosilo mi je skuhala. Pridna tale moja mami. Sem vesela, da jo imam.user posted image

Drage moje ženskice vam pa želim en lep DAN ŽENA.
Da bi se imele čimlepše in da vam malčki ne bi vsaj danes preveč nagajali.
Lepo praznujte in radi se imejte.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
8.3.2008 15:04:38   
felicia
user posted image

srečen dan žena!

Dobila od moža vrtnico uau!

Sem pa danes videla da bo v tovoliju bjelpo dugme in sva z mojim se že odločila da greva komi čakam mal nostalgije. Sem bila pa jaz tudi danes malo pridna pa sem pucala perem glancam in to vse na dan žena hihihi

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
8.3.2008 16:08:53   
rogljicek
Zdravo punce, hvala vam za vse pikapolonice in lepe besedeuser posted image
Tole sem pa našla glede na mojo zatrdlino:
Fibroadenomi so benigni tumorji, grajeni iz žlez in veziva. Lahko se pojavijo v kateri koli starosti, najpogostejši pa so pri ženskah med 20. in 40. letom. Fibroadenomi so ponavadi veèje, trše in - za razliko od raka dojke - dobro omejene zatrdline.

Indy, moje sožalje. user posted image

Sem Reyi kupila pametnega kuža- ona ga pogleda, se obrne stran in odpuza user posted image  Evo, zdej pa res, to je zadnja igrača !!! No, potem sem ji včeraj kupila še eno knjigico, v knjigarni je bil cel halo, doma pa spet nezanimiva. jao, jao! Ampak babičini predali, omare  in rože so pa tako zanimivi user posted image
Zase sem pa kupila Drnovškovo knjigo Pogovori. Nisem navdušena glede na to kako je napisana- dolga vprašanja in kratki odgovori, ampak mi je pa zanimivo kar ima za povedat.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
8.3.2008 16:11:35   
rogljicek
Pa vsem lep dan, saj je ustvarjen posebno za nas user posted image
Jaz sem pa v Merkatorju dobila vrtnico user posted image

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
8.3.2008 16:15:10   
kjava
U, kai, kakšna super risbica! Majo pa res fajn ideje. user posted image

Majchi, itak spet ful pridna, vse zglancala user posted image .
Mene pa še čaka, pa še tašči sem obljubila, da ji mal popucam, ker ma roko povito.

Na VSM nas pa očitno ne bo, ker sta se oba mulčka prehladila in ne gremo stresat bacilov. Erika je čist boga dons.

Hvala za čestitke za 8. marec. Tud jest vam želim lep praznik!
Moj mi je letos prinesel darilo že v sredo user posted image , ker je mel glih čas in je šel kupit. In sicer stol za k računalniku, da mi bo bolj udobno, ko bom na RR user posted image

Ne, on je to kupu s tem namenom, ker sem ravn dons prevzela delo tajnika za gasilsko društvo, da mi bo to delo bolj v veselje user posted image .

Kai, praviš, da ste se spet dobili stari folkloristi? To bo letos spet en zanimiv celovečerec user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
8.3.2008 16:18:50   
kjava
Rogljiček, a to diagnozo so postavili? Pol je ok, ane?

Glede igrač bo pa vedno tko. Andrej je malo preden je bil star eno leto bil čist navdušen nad traktorjem(takim na pedala) od bratranca. Edino tam gor se je sam zamotil in je kazalo, da bi lahko sedel gor ves dan. Itak smo mu ga pol kupili za prvi roj. dan in kaj misliš- sploh ga ni brigal! user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......