mbd0411
|
Sem mislila koliko bo za prebrat.. pa nič... Ja,kje pa ste vse?? Madona,tolk pa imate časa,da malo javite kako se imate.. Špelka,polno zaposlena,lepe slikce na FB,cuker pravi tale Oskar.. Lara,ne pozabbit na nas no..Saj vem,da imaaš dvojno delo,ker tvoja dva sončka pač zaposlujeta svojo mamivo... Tesika,kar naj joka,da mami ve ,da ni več sama.. Kliki,Pikovit in vse ostale,ki vas že dolgo ni,kako ste?? Naš Nikec raste,še malo pa bo shodil.Se veselo in pogumno podaja k prvim korakom...male nožice ga nesejo vsak dan dlje,vedno bolj pogumen je.Spleza tudi že na sedežno,tako da v višini 1 m ni nič več naaloženo,pospravljeno... Pridno je in spi.Ima 8 zobkov,dva bosta vsak čas zunaj.Lase ima še vedno čisto svetle in skodrane,pa veeeelik trebušček Ko me pokliče mam mam mam...,ali pap pap,ko gre jest,pa itak pozabim na vse grdo tega sveta.. Tavečji pa je vsak dan boljši košarkaš.Trenutno še med mlajšimi,ki pridno trenirajo v košarkarski šoli Beno Udrih.Verjetno Polzelske Hopse poznate..nekdaj so bili med najboljšimi v Sloveniji,potem pa je nekatere gnal pohlep po denarju in zdaj se rojeva podmladek,ki bo čez nekaj let spet na vrhu.Upam,da mojega ne minil športni duh.Je tudi zagrizen planinec.Včasih grem zraven na kak pohod s šolo.Zadnjega si bom zapomnila,ker sem skoraj dušo spustila.Brez kondicije totalno. Moj Velik fant pa med prvimi na vrhu in se je že najedel,preden sem gor prisopihala še jaz..Triglav me ne vidi.Definitivno!!!! Te dni žaalujemo za Humarjem.Sem bila res žalostna,sem še. Danes me je piklni8l duh praznikov in sem okrasila vsa okna.Venčke sem delala. Najlepši mesec leta je pred naami,vsaj zame.Se ful veselim.Tudi smrekco postavimo že kar sredi decembra,prve dni januarja jo pa pospravim. Evo,malo sem se razpisala,malo brezveze,malo za šalo,malo za zjokat ,pogrešam vaša pisanja,pogrešam veliko stvari.Čas gre naprej,otrčki rastejo,nam pa se dogaajajo čudovite stvaari,prihajaa novo upanje z vsakim dnem,ne obupat,ne se vdat,za vse pride čas. Uh,zdaj pa grem pred tv.