|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
24.10.2009 17:55:48   
pikovit
Špeli jaz sem dobila tvoj sms.Pa tudi 2 sem ti nazaj poslala.Ti pa nič user posted image Verjetno je res telefon kriv.Hvala za sms danes user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
24.10.2009 20:11:36   
tassika
Ojla, na hitro se vam javim, sem že 3 dni tukaj, dobivam obliže za mehčanje maternice in pa tablete, prvi dan sem bila kar zadeta, zdaj sem se že navadila. Hrana super, cimre tudi, moj trebuh čisto zmehčan, mehek, čakajo, če bi se mogoče sama obrnila, ampak zaenkrat nič ne kaže. V ponedeljek imam pa obrat in potem če bo vse ok grem v torek domov. Toliko zaenkrat, več pa napišem še jutri, v leže tipkat je ful tećko, moram pa ves čas ležat na boku, da spodbujam obrat, vstanem lahko za lulat, jest in umit, ampak danes se ne dam, šibam gledat kmetijo, bom tam se probala na bok namontirat.

papa

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
24.10.2009 20:14:55   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Ojla, na hitro se vam javim, sem že 3 dni tukaj, dobivam obliže za mehčanje maternice in pa tablete, prvi dan sem bila kar zadeta, zdaj sem se že navadila. Hrana super, cimre tudi, moj trebuh čisto zmehčan, mehek, čakajo, če bi se mogoče sama obrnila, ampak zaenkrat nič ne kaže. V ponedeljek imam pa obrat in potem če bo vse ok grem v torek domov. Toliko zaenkrat, več pa napišem še jutri, v leže tipkat je ful tećko, moram pa ves čas ležat na boku, da spodbujam obrat, vstanem lahko za lulat, jest in umit, ampak danes se ne dam, šibam gledat kmetijo, bom tam se probala na bok namontirat.

papa

O sem ravno mislila nate in iskala če kdo kaj ve kako si.No evo pa si se prikazala.Drži se punca user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
24.10.2009 22:59:03   
lara light
pikovik mojauser posted image user posted image

tassika, dobro se namontiraj, naj hitro mine, naj se lepo obrne in vse skupaj odvijeuser posted image user posted image user posted image

zarjica, ajlavju

špelki, lubčka obemauser posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
24.10.2009 23:03:11   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

pikovit oprosti, ampak nisem dobila nobenega sms-auser posted image .
Lara, pikovit in savinjka sem vam poslala sms takoj po rojstvu. A ste ga dobile? Neki mi telefon nagaja tako da se res oproščam.
dobila (bla zlooo vesela) in odgovorila
dobila mms, ma kaki lepotec!! bravo mami!!! presrečna sem zate!
si dobila rutico?

savinjka upam, da sprejemaš mms-e ker ti pošiljam slikco tvojih štumfekov. Od kar sva prišla domov jih ima že gor.user posted image  Hvala ti za njih.

Punce moje biti MAMICA je res nekaj najlepšega na svetu. Ponosna sem, da sva ustvarila tako lepo malo bitje. Slikce bom pa kmalu prilepila, samo še na rač. jih naložim. čakamoooo
Lupčka vsem pa lepo nedeljo. enako, lubek

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
25.10.2009 0:07:42   
Mijavček
Špelka, čestitke tudi od mene..... res sem vesela zate!

Pozdravček tudi ostalim zmagovalkam...

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
25.10.2009 0:58:10   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

pikovik mojauser posted image user posted image

iiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
26.10.2009 6:50:04   
tassika
Jutro punce, jaz sem pa slabo spala, živčki malo delujejo, zdaj čakam vizito, več vam pa tekom dneva sporočim. Kolikor čutim je tamala še vedno na ritki, lahko ps se motim .

ps. danes nastopim s porodniško user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
26.10.2009 12:50:34   
tassika
Evo mene, obrat uspel, malo je bolelo, ampak sem preživela, je pa zdravnik rekel nataša dihajte, jaz pa njemu saj diham, pa on meni ne čez nos, čez ustauser posted image . Zdaj pa ležim in hodim, da se vsidra, sedeti ne smem še, ker jo lahko nazaj dvignem in se obrne. Ob petih imam spet ctg in pa jutri pred vizifo in upam, da grem pol domov. Me pa zdaj boli spodaj, pomoje mi glavica vse skupaj malo širi sedaj. Je pa moj trebušček zdaj čisto druge obblike, ni več čista žogica.

ps. dons se je pa začela moja porodniškauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
27.10.2009 8:34:27   
mbd0411
Špelka kak srček tvoj Oskar.Joj kok hitro zrastejo in kar pozabi človek kako so ti škrati majhni,ko se rodijo...
Lara tvoja dva tudi sončka,srčka....
Kako ste ostale....??

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
27.10.2009 15:50:02   
Kliki
Joj koliko novičk.
Tassika upam da sedaj ko tole pišem da si že doma in te dragi na polno razvaja.
Špelka ja kako slikico bi blo lepo če bi nam privoščla.

Jest sem sedaj OK. Tečka pa se je po 11dneh tudi poslovila tko da sedaj začneva s user posted image .

Lepo bodite še naprej.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
28.10.2009 7:42:24   
mbd0411
Mijavčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vidim,da nas še nisi pozabila...
Sem te pogrešala...
No,kje so slikce???

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
28.10.2009 9:51:53   
pikovit

Evo mene, obrat uspel, malo je bolelo, ampak sem preživela, je pa zdravnik rekel nataša dihajte, jaz pa njemu saj diham, pa on meni ne čez nos, čez ustauser posted image . Zdaj pa ležim in hodim, da se vsidra, sedeti ne smem še, ker jo lahko nazaj dvignem in se obrne. Ob petih imam spet ctg in pa jutri pred vizifo in upam, da grem pol domov. Me pa zdaj boli spodaj, pomoje mi glavica vse skupaj malo širi sedaj. Je pa moj trebušček zdaj čisto druge obblike, ni več čista žogica.

ps. dons se je pa začela moja porodniškauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo in super za nastop porodniške user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
28.10.2009 10:56:21   
tassika
No punce, jaz sem doma, ampak bolj počivam, ker moram levi desni bok in pa veliko stat in hodit, čim manj sedeti, da se mala usidra v kanal, vsaj tako so rekli in RR zelo na hitro preletim. Sem se pa potrudila in napisala mojo zgodbo. Če imate čas jo preberite, če ne pa preskočite, ne bom nobeni zamerila.

Evo mojo zgodbo če katero zanima, če pa ne me pa preskočiteuser posted image

Kot veste sem se 22.10. zjutraj spakirala v KR porodnišnico na zunanji obrat moje pikice, ker je še vedno sedela na ritki, tam me je sprejela prijazna babica, mi vse razložila, priklopila na ctg in kasneje po izpolnitvi gore papirjev peljala na oddelek. Tam sem prišla v sobo, kjer sta bili še dve mladi mamici, ena je šla sicer že v petek domov, ampak sva s cimro takoj dobili novo in tako je bila naša soba polna čvek starih od 23 - 30 let, potem veste da mi ni bilo dolgčas. No vglavnem da grem naprej, takoj sem dobila hormonski obliž, po katerem me je bolela glava, se je dalo zdržat, in pa bila sem blazno zaspana, malo od nizkega pritiska, malo od zdravil in malo od vremena, namreč deževalo je cel dan. Potem sem imela pa še tabletke, ki sem jih jemala na 6 ur (12,18,24,6) in tako do ponedeljka zjutraj, ko sem šla na obrat, spet sem prišla dol v porodni oddelek, najprej ctg, potem kanal v roko, kjer sem dobila 3 zdravila, zapomnila sem si samo apaurin in pa da se mi je malo vrtelo, potem je prišel zdravnik, pogledal z uz kje je glavica, kje noge, prijel in začel obračat, ker je moja biba malo trmasta se je moral kar potrudit in vmes malo nehat in še enkrat, drugič je uspelo, spomnim se pa vmes, da je govoril, Nataša dihajte, jaz pa njemu nazaj, saj diham, pa on meni čez usta ne nos. Zgleda da sem od malo bolečine res začela zadrževat dih. No pa se je vse srečno končalo, potem so me spet dali na ctg in odpeljali na oddelek, dve urci sem malo bolj ležala, potem pa sem že lahko šetkala okoli, jesti sem mogla v stoje, da bi biba čimhitreje se vsidrala z glavico dol, sicer pa itak ne bi mogla sedeti, ker kljub vsemu je fizični poseg in me še danes boli trebuh, tam kjer je pač pritiskal.
No in to je moja zgodba, če bi se še enkrat odločala, bi se sigurno odločila za KR, so izredno ustrežljivi, prijazni in vedno tam ko jih potrebuješ, v 6 dneh nisem dobila nobene sitne sestre, vedno so bile nasmejane,... urnik je bil pa itak natrpan, tako, da sploh ne vem kdaj je ta čas minil. Pohvala gre tudi kuharicam, saj je bila hrana odlična, okusna in predvsem niso bile male porcije, sem se zredila 800g v 6 dnehuser posted image .
S tem, da smo imeli še sonček vsak dan, medtem, ko ste se v LJ kopali v megli, če bi mi bil KR bližje in če mojega naštimam me mika, da bi šla tja še rodit. Zdaj pa moram počasi šibat, ker me spet malo boli. Šele sedaj sem začela ugotavljat, kaj je pomenilo, ko ste razlagale, da vam dol pritiskauser posted image

Pikovit, želim ti da 11 pa uspeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
2.11.2009 21:16:48   
snežinka7
spelka12 iskrene čestitke iz vsega srca za tvojo štručko.
Mislim, da se me še spomniš mi tudi imamo fanteka starega 9 mesecev
Kako pa kaj sapi?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
2.11.2009 21:24:12   
snežinka7
sapi sem malo nazaj pogledala in videla, da tudi ti pričakuješ naslednje leto svoje malo detece res zelo sem vesela, da ti je uspelo pa če se ne motim po naravni poti iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
3.11.2009 21:41:52   
tassika
Evo punce, tukaj vam ni nihče javil.

31.10.09 ob 3,29 se je rodila najina zvezdica Zoja. Porod trajal od prihoda do konca 5ur od tega 3 ure v porodni, nič šivana, nič umetnih popadkov. Vse je šlo tako hitro, da sploh dojemala nisva in glede na poldno luno tudi v porodnišnici ne, ker je ena babica vodila po več porodov in sem močno hvaležna, da je bil moj z mano, ker drugače bi bila sama. Pa kljub vsemu nimam nobene graje čez nikogar, zame je bilo super, da sem sama predihavala, ker me je včasih motilo že ko je moj mi motil ritem.
No danes sva prišli domov, kaj več vam napišem kasneje, sem rahlo utrujena od urejanja vseh zadev, da vsaj lahko funkcioniramo, nas je vse skupaj malo prehitelo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
4.11.2009 8:23:28   
sapi
tassika čestitke za malo Zojo user posted image user posted image kaj pa kg in velikost .. to je šlo pa res hitro, uživajte srečna družinica ...
snežinka a tvoj pobalinček pa že 9 mesecev saj ne morem verjeti ... sedaj pa mislim, da je tudi nama uspelo in bom nosečnost pripeljala do konca, ja to je bilo naravno presenečenje ...

Pa še poročanje

Evo mene iz Dravelj, od Pušenjaka in opravljeni NS .... juuupppiii z najinim pikecom je vse ok, srček je bil, tudi slišala sva ga. Ko bi videle najinega zaspančka spet solze tekle, ga je moral dr. kar parkrat malo porukati, da se je začel premikati potem pa je odplesal svoj ples in mahal ter se obračal sem ter tja, za domov sva dobila še CD. Ni srečnejših človečkov od naju. Nosna kost je lepo vidna, velik je 49,2mm, nuhalna 1,1mm. Glede na izmerjeno in starost 36 imam riziko kot 26 letnica. Sicer smo se pogovarjali tudi o amnio predvsem zaradi let vendar za enkrat nisem preveč navdušena. Datum PDP pa trenutno ostaja 18.05.

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
4.11.2009 9:08:17   
tassika
Sapi 2525g in 49cm, obseg glavice 34cm. Zdajle pa čakam patronažno, da vidim kaj bo povedala. Mala je pridna, cel dan samo je in spi, lepo v  zibki, ponoči pa noče, ne vem a ji je hladno, ker podojiva se v moji topli in potem pride v svojo mrzlo, ko sem po 1,5 ure obupala in jo dala v svojo posteljo sva spali do jutra čisto mirno.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
4.11.2009 9:19:03   
sapi
Sapi 2525g in 49cm, obseg glavice 34cm. Zdajle pa čakam patronažno, da vidim kaj bo povedala. Mala je pridna, cel dan samo je in spi, lepo v  zibki, ponoči pa noče, ne vem a ji je hladno, ker podojiva se v moji topli in potem pride v svojo mrzlo, ko sem po 1,5 ure obupala in jo dala v svojo posteljo sva spali do jutra čisto mirno.

Ooo mali drobižek ... mogoče ji pa res bolj ustreza tvoja topla postelja pa še tvoj vonj je prisoten potem pa panika ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
4.11.2009 11:10:42   
tassika
Evo spet jaz smotana, sem ti pozabila čestitat za tako dobro NS, še mene si prekosila, pri moji je bila nosna kost 1,4mm tveganje pa 1:16565. Glede amino jih je šlo pa veliko, ni bilo nobenih zapletov, ampak so imela slabša tveganja, edina stvar, ki pa jo izveš je pa spol, ki ti ga 100% potrdijo.

Mala je drobižek, ker se je rodila 3t prezgodaj, zdaj se malo sončkava pod oknom, da ne bo več rumenčkanauser posted image  pa kardiologa imava, ostalo je pa ok je tak cukerček. 

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
4.11.2009 12:51:31   
Kliki
tessika me nekj dni ni pa berem potem take lepe novičke.
ISKRENE ČESTITKT ZA MALO ZOJO.
A si potem rodila v Kranju?

Lepo pozdravljam tudi ostale.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
4.11.2009 12:56:58   
cacaca
pozdravljene

tassika čestitke za punčko :)

sapi tebi tudi za nočenost in ti želim lepo in mirno nosečnost še naprej....

kaj pa kej druge punce počnete

lep dan še naprej pa uživajte

lp

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
4.11.2009 13:10:20   
Kliki
Druge pa čakamo na dan D kaj bo prinesel s seboj.
cacaca sem se zadnjič na tebe spomnila ko mi je od bratranca punca povedala za TAHIBA čaj. Ona je imela ravno tako ciste in je to pila in se je vse spucalo brez operacije.

(odgovor članu cacaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
4.11.2009 14:12:54   
snežinka7
tessika iskrene čestitke za deklico Zojo.
sapi tebi pa čim mirnejšo in lepo nosečnost

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?