|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
13.1.2009 9:14:12   
mbd0411
Ugotavljam,da letos Špelke sploh še ni bilo tuuser posted image user posted image user posted image
Špeeeeeeeelkaaaaaaaaaaaaaaa...........

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
13.1.2009 15:37:03   
spelka12
Ne jokat savinjka no. Bom še jest poplavo naredilauser posted image .

Mojega odmora je konec, sedaj sem spet spočita in pripravljena na nove boje. In boji bodo. In to kakšniuser posted image .
V pon. sem bila pri Reškotu in mi je dal svečke, da dobim user posted image . Prišla naj bi enkrat do 30 in takrat grem nazaj po špike. To pomeni, da bom v začetku marca mogoče spet user posted image . Komaj čakam.user posted image .

lara čestitke za enega user posted image  user posted image user posted image . A gremo že ugibat imena?user posted image
zarja - user posted image  sploh nisem vedela. Res mi je žal za tebe. user posted image user posted image
tassika čestitam za dober rezultat tvojih izrastkov. Pa držim pesti za +.
pikovitek moj user posted image user posted image user posted image user posted image  kako si deklica malauser posted image .
savinjka kako tvoj mali Nik raste. Saj je kot ena gobauser posted image .
Reby dobrodošla med nami in iskrene čestitke za user posted image .

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
13.1.2009 16:41:35   
lara light
Spelka zlatauser posted image !!! Jaz nisem nič jokcala za tabo, ker sem vedela, da nabiraš lepe novičke za nas!user posted image
Superuser posted image , naj pride čimprej, da pade prva špikica in potem akcijauser posted image !!! Na zmago, marca boš nosečka!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
13.1.2009 17:25:35   
zarja1
evo še nisem vsega prav iz avta znosla sem že vklopla računalnik, da vas vidim...Pupe moje zlate hvala za vse objemčke, lubčke, lepe želje, besede upanja,.....

No naša zgodba-katastrofa. V ponedeljek zjutraj normalno odam kri, prideva z mojim čez par uric nazaj, jaz že veselo kličem v službo, da pridem jutri delat...v glavnem vse ok. Sem se pomirla s SS in se prepričala ok gremo dalje. Bo naslednjič ratalo tako kot treba.
Potem pa me G kliče not, češ bova naredla še UZ....itak jaz zakaj pa to pa ono...HCG ni padal, ampak full raste. Potrdi ja IMN v desnem jajcevodu, ma glih na samem začetku. Jaz prebledim, sploh nisem mogla prit k sebi. Češ kak je možno, če je že bil splav, pa naravno tud ni možno če sem bla na estrofemu?????????? Pa kaj je to zdaj....Ja žal. Tega bogega palčka je maternica iztisnila v jajcevod medtem ko se je drugi dokončno poslovil.
in takrat normalno.....Zarjin srček je sesulo v prah.....A ta NAJIN PALČEK ki se bori, pa nima nobene možnosti.....

Potem sprejem na oddelek, dobila neko injekcijo (ki jo baje dajejo pri kemoterapiji), ki bi naj uničila najinega palčka in tako prihranila laparoskopijo. Zdaj bomo vsake tri dni merili HCG in resnično upam, da začne padati. Sem tolk izčrpana, psihično čist na dnu, da niti opisat ne znam. Ravno sem sprejela SS potem pa to.

Še enkrat hvala za vse..........RADA VAS MAM MUČO FEJST!!!!!!!!!!

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1379
13.1.2009 20:42:45   
tassika
Ah Zarja res ne vem kaj naj rečem, drži se, vem da je hudo, pa ne znam nič napisat. Evo eno user posted image . Enkrat bo prišel čas tudi za nas. In takrat bomo imele zdrave in velike dojenčke.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
13.1.2009 21:07:24   
mbd0411
Zarjauser posted image user posted image user posted image
Naj mine to obdobje.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
14.1.2009 11:24:33   
lara light
Zarjica, saj se samo ponavljam, naj mine čimprej, čimprej nov list, čimprej dalje! Rada te imam srčica moja mariborska sončna!user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
14.1.2009 16:01:36   
U*
Zerjauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1383
14.1.2009 17:23:22   
zarja1
E-jevke moje.......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu U*)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
15.1.2009 10:32:22   
spelka12
Zarja še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image , naj tvoja bolečina čimprej zbledi (mine itak nikoli). Te pa so za avgusta (ko boš šla po zamrznjenčke) ko boš spet zagledala +.  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
15.1.2009 21:02:09   
lara light
Zarjica, kako se počutiš? Daj sporoči nam, da si bolje! Mislimo nate!user posted image

Špelkica, navijam zate!user posted image

Mbd, kako moj Nikec? Pravi lepotec, kaj?

Pozdravček vsemuser posted image  in lepe sanje!user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
15.1.2009 21:43:46   
mbd0411
Smo pridni ja.Snegec "kidali"user posted image Super je bilo.
Lepe sanje

Neposredna povezava do sporočila: 1387
16.1.2009 10:21:54   
lara light
Odlična rekreacija!user posted image  Pa imate sedaj sonček?

Uživajte še naprej!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
16.1.2009 17:32:00   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Zarjica, kako se počutiš? Daj sporoči nam, da si bolje! Mislimo nate!user posted image

Larči lubica saj tud jaz mislim na vas......
naš beta HCG kr počasi, počas, počasi pada...v ponedeljek moram znova nazaj. Upam, da bo do takrat vse ok. Sem že čist izčrpana. Še kr krvavim, apetita nobenga, psihično na tleh,....
Saj sem že moji zlati Shuki napisala, da mam tak čuden obdobje...Al se naj veselim kr hormon pada in ne bo treba na laparo al naj jokam kr ubijam svojega palčka.....Saj se potolažim, sam vsake tolko pa spet udari ven.
Pol pa malo na rr skočim, pa ne me narobe razumet, vidim vas srečke nosečke...pa sam user posted image . Moji pingvinčki bodo morali čakati do avgusta, ko bi morala že skoraj zibat. Pol pa me taka žalost obide. Pa nerada slabo voljo širim........

RADA VAS MAM MUČO FEJST!!!!!!!

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1389
16.1.2009 20:54:36   
lara light
Zarjica moja, veš kako zelo mi je hudo zate, res zelo, zelo. Rada bi ti rekla kaj pametnega, a žaluser posted image ...saj te poskušam razumet, vem, da se ti posuva svet, a moraš zbrat moči in it dalje, srčica. Verjamem, da je hudo gledat nas, ki se veselimo in pričakujemo, a vem, da boš kmalu tudi ti. Vem. user posted image
Meni je bilo isto hudo, ko sem leta in leta čakala in upala na plus, ki ga nikoli ni bilo, pa stalno ponavljajoča endometrioza, bolečine, ki iz leta v leto naraščajo, ne moreš delat, ne moreš normalno živet....se ti zdi, da si samo ti tko nesrečen, stalno se sprašuješ zakaj, kako, kaj sem zagrešil....potem, ko se uspeš ozret okrog, vidiš, da je vse to žal del življenja.
Redko kateri par nima težav, če ne takih kot mi, majo pa kej drugega. Preveč mojih prijateljic je doživelo splav, preveč sem videla IM nosečnosti...žalostno, žalostno, a kaj ko moramo dalje, se sprijazniti, da ni bil trenutek, da to ni naš otroček, da ta še pride...da je tako pač moralo biti in čimprej dalje, dalje, dalje...čakamo torej na avgust, najlepši mesecuser posted image  in ne pozabi, da imaš super partnerja, da si mlada, zdrava, lepa, pametna, da imaš vse pred sabo, da bo ta januar kmalu pozabljen in da boš ob božiču božala trebušček ves napetuser posted image
Tu smo zato, da ti stojimo ob strani! Vse kar vržeš sem na rr, je veliko veliko bolje, kot da razjeda tvojo dušico! Upam, da prideš kmalu tudi fizično k sebi, moraš jest, potrudi se, ker te bodo krvavitve preveč izčrpale in boš rabila preveč časa, da prideš k sebi. Kak svež sadni sok bi bil odličen, korenček najbolje. Pazi nase, prosim.user posted image user posted image  Rada te imam tudi jaz!

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
16.1.2009 22:45:07   
zarja1
draga moja Larica.....user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1391
17.1.2009 9:36:50   
Reby
Lari - kako si pa to lepo napisala, kr solzne učke sem dobla...
Zarja - vem, da je težko biti pameten, če nisi na tvojem mestu, res ti želim, da se čimprej pobereš, bodi močna in avgust bo najlepši mesec user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1392
17.1.2009 11:55:18   
lara light
Reby, se mi zdi,da si ti boljš napisala, ker je lahko bit pameten, ko nisi v taki situaciji...upam, da je s tabo vse v redu in da krvavitev ni več.user posted image user posted image

Zarji, sonceuser posted image , da začni nam sijati, pogrešamo hornija...user posted image

Fajn vikend lepotičke!

Coelho

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
17.1.2009 12:30:28   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Zarji, sonceuser posted image , da začni nam sijati, pogrešamo hornija...user posted image

draga horny teddy je nazaj.....sem se odločla, da je konc temu. Me je kr potolklo, ni pa me ubilo. Zdaj si bom splanirala dopust, pa poletje, pol pa bom že fit in ready za novo poglavje preizkušenj in trepetanj. Bodi ziher, takrat ti bom zagušla 100/uro........sploh ko boš že v gužvi z pamžkoma.....

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1394
17.1.2009 13:02:22   
lara light
Zarji, zdaj jokam od veselja, to sem hotela, hvala bogu, da si nazaj...vse bo minilo...Saj vidiš, kako čas beži, kaj pa je par mescev, ti lepo splaniraj dopustič in tik tak bo tu!!!komaj čakam poletje!user posted image user posted image user posted image  Zelo si nam polepšala vikend, zares! Hvala!user posted image

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
18.1.2009 15:38:22   
mbd0411
Špelka,jutri pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1396
18.1.2009 15:42:18   
mbd0411
Toolk čvekam tu,da imam 4 zvezdiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
18.1.2009 17:11:34   
lara light
Bravo, čvekica!user posted image  Spet nova oblekica? Zanimiva.user posted image
Špelka javi se nam!user posted image

Tud jaz sem bom preoblekla...za na popuste variantouser posted image ...potem pa grem na pico, lp!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
18.1.2009 21:49:14   
pikovit
Mbd hvala za tvoje navijanjeuser posted image
Špelček ,lubk ,dobrodošla spet med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem te prav fejst pogrešalauser posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
18.1.2009 21:54:07   
mbd0411
Navijam za vse,da vam uspe nekaj najlepšega.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?