lara light
|
Zarjica moja, veš kako zelo mi je hudo zate, res zelo, zelo. Rada bi ti rekla kaj pametnega, a žal ...saj te poskušam razumet, vem, da se ti posuva svet, a moraš zbrat moči in it dalje, srčica. Verjamem, da je hudo gledat nas, ki se veselimo in pričakujemo, a vem, da boš kmalu tudi ti. Vem. Meni je bilo isto hudo, ko sem leta in leta čakala in upala na plus, ki ga nikoli ni bilo, pa stalno ponavljajoča endometrioza, bolečine, ki iz leta v leto naraščajo, ne moreš delat, ne moreš normalno živet....se ti zdi, da si samo ti tko nesrečen, stalno se sprašuješ zakaj, kako, kaj sem zagrešil....potem, ko se uspeš ozret okrog, vidiš, da je vse to žal del življenja. Redko kateri par nima težav, če ne takih kot mi, majo pa kej drugega. Preveč mojih prijateljic je doživelo splav, preveč sem videla IM nosečnosti...žalostno, žalostno, a kaj ko moramo dalje, se sprijazniti, da ni bil trenutek, da to ni naš otroček, da ta še pride...da je tako pač moralo biti in čimprej dalje, dalje, dalje...čakamo torej na avgust, najlepši mesec in ne pozabi, da imaš super partnerja, da si mlada, zdrava, lepa, pametna, da imaš vse pred sabo, da bo ta januar kmalu pozabljen in da boš ob božiču božala trebušček ves napet Tu smo zato, da ti stojimo ob strani! Vse kar vržeš sem na rr, je veliko veliko bolje, kot da razjeda tvojo dušico! Upam, da prideš kmalu tudi fizično k sebi, moraš jest, potrudi se, ker te bodo krvavitve preveč izčrpale in boš rabila preveč časa, da prideš k sebi. Kak svež sadni sok bi bil odličen, korenček najbolje. Pazi nase, prosim. Rada te imam tudi jaz!