|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
4.12.2008 17:03:46   
tassika
špelka nič ne zamerim, kar imej tortico, jaz bi jo tudi zdajle jedla, tako dobro sadno njami user posted image

Glede pregleda pa imam najprej to, da pogledajo če se mi razvija endomatrinoza v nožnici, na histerospkopijo, to ko ti odstrnijo polip bom šla pa januarja, potem pa veselo v nove boje zauser posted image .

Uživajte punce.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
4.12.2008 19:01:38   
lara light
Špelka, hvala z tortico! Lepo praznuj! Pri nas tud nosi le Miklavžuser posted image

Tassika, upam, da nimaš endometrioze (tako se pravilno tej stvari reče) in da greš čimprej v boje za tvojo štručko!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
7.12.2008 19:22:31   
lara light
user posted image
Lepotičke, Miklavž je tole pustil za vas! user posted image Poiščite svoje darilo in obilo užitkov!user posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
9.12.2008 11:11:30   
lara light
Niste prišle odpret darila?user posted image  No, upam, da vsaj danes katera pride ponj.user posted image

Lep danuser posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1304
9.12.2008 13:42:21   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Niste prišle odpret darila?user posted image  No, upam, da vsaj danes katera pride ponj.user posted image

Lep danuser posted image

jaz bi ga.....sam pol bi me parkelj loviluser posted image user posted image user posted image .......Sam, da te pozdravim Larica.

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1305
9.12.2008 16:35:16   
lara light
Tudi zate je bilo, Zarji, moraš odpretuser posted image , le kaj si dobila??? user posted image uf, sem radovedna!
Srčica, še malo in bo ne ocean elevenuser posted image  (tisti so najini a?), ampak aurora (zarja) 11user posted image

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
9.12.2008 17:09:11   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Tudi zate je bilo, Zarji, moraš odpretuser posted image , le kaj si dobila??? user posted image uf, sem radovedna!
Srčica, še malo in bo ne ocean elevenuser posted image  (tisti so najini a?), ampak aurora (zarja) 11user posted image

ja, ja tile Oceanovi so najiniuser posted image .
Aaaaaaa še ena poznavalka rimske mitologije.user posted image  No Miklavžek je bolj šparal, ker so baje z Božičkom in Dedkom Mrazom zmenjeni za skupno darilo.

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1307
9.12.2008 18:26:33   
lara light
Zarjica moja, podpiram tri dobre može in navijam za najlepše darilo vseh časov!user posted image user posted image user posted image  Lubčka!

Kje so ostale zmagovalke? Mbd? Špelka? Ostale? Verjamem, da se sladkate v Miklavževih dobrotahuser posted image  Javite se samo da vem, kako steuser posted image

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
10.12.2008 17:44:12   
tassika
Evo da se še jaz javim, sem bila na pregledu in nimam endometrioze, sem si kar odahnila, imam pa neke izrastke v nožnici, ki mi jih bodo odstranli v petek.

Punce uživajte v prazničnem vzdušju,. Kdaj boste pa smrekc postavile?

lp

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1309
10.12.2008 23:10:20   
lara light
Tassika, lepo darilce od Miklavža kajne?!user posted image user posted image user posted image  Pri nas je postavljeno od danesuser posted image ...sem že komaj čakala, kot malo deteuser posted image
Uživaj tudi ti in poročaj, kako je s tvojo smrekicouser posted image

Coelho

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
11.12.2008 22:14:26   
spelka12
Oooooooj.
Miklavž mi je prinesel sadje in sladkarije.
tassika user posted image  za Neendometriozo. potem pa le hitro v akcijo.
Punce, meni se počasi meša. user posted image  sem imela od 29.11-6.12. in včeraj me ful začne bolet spodaj in se ulije. Spet menstra user posted image . Ne vem več, kaj naj. Bojim se, da sedaj tudi date z reškotom odpade. zgleda mi res še ni usojeno biti mami.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1311
11.12.2008 22:23:35   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Oooooooj.
Miklavž mi je prinesel sadje in sladkarije.
tassika user posted image  za Neendometriozo. potem pa le hitro v akcijo.
Punce, meni se počasi meša. user posted image  sem imela od 29.11-6.12. in včeraj me ful začne bolet spodaj in se ulije. Spet menstra user posted image . Ne vem več, kaj naj. Bojim se, da sedaj tudi date z reškotom odpade. zgleda mi res še ni usojeno biti mami.user posted image

Špelka, lepo od Miklavžka! Danes sem mislila nate in vidiš, ona pride!user posted image
Nikar jokat, če se čisti več kot sicer, naj. Spremljaj krvavitve, saj veš da ta endotrz. nima pravil... in če potrebno pokliči G.
Reško te čakauser posted image  Ne izgovarjaj takih reči, te bom po riti, ti ti!
Eno user posted image  da se krvavitev ustavi in da bo vse nared za nov postopek! Komaj čakam!user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
12.12.2008 21:43:31   
spelka12
Joj lara, kolk imaš ti lep avatar user posted image . Takole boš izgledala ti čez par mesecev. Sem šla pogledat v album, pa še ni nikjer na ogled trebuščkauser posted image . A bo kdaj?
savinjka kako kaj mlada družina? Uživate v skupnih trenutkih?
sapi no kakšen je izid? Kdaj delaš test?
sabsa kako počutje? Bruhanja ni več?
tassika kdaj boš pa ti smrekco postavila, pa jaslice?

Neposredna povezava do sporočila: 1313
13.12.2008 9:04:27   
lara light
Oj, špelka, user posted image user posted image user posted image
Bo, moj obljublja,da bo fotkaluser posted image  

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
16.12.2008 10:26:38   
spelka12
Joj, skoraj smo na drugo stran padleuser posted image . Groza.
kako ste kaj? Se pripravljate na praznike a ne? Tiste, ki vas je miklavž prezrl imate še čas, da pišete božičku in mu zaupate svoje želje.user posted image

Danes sem bila pri g. Dala sem kri za ščitnico, urin za mikrobiološke preiskave, bris. Skratka popolni pregled.
Sem ji pa pojamrala o vmesnih krvavitvah in je rekla, da je to lahko tudi samo stres. Da se nezavedoma bojim spet zanosit, telo pa se zato upira. No evo, kako dela moja psiha. Hinavka mala user posted image . Da pa bova sigurne,me je dala na vse te teste. Pa zaradi reškota sem ji pojamrala, če zato lahko odpade in je rekla da ......NE!user posted image user posted image
Umetna tako vsekakor bo. Upam, da že februarja zapičim prvo špiko.
Kje boste kaj za novo leto? Midva bova malo doma, malo pa pri prijateljih.

Vsem pošiljam en user posted image  pa enouser posted image  in eno user posted image  pa da slučajno ne pozabim na user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1315
16.12.2008 11:05:56   
tassika
Evo mene, moja smrekca stoji od sobote, samo lučke bova pa malo kasneje prižgala. Sem pa po dolgem času hotla imeti smrekco v dnevni sobi, pa zaradi najine činčile in njene varnosti, smrekca ponovno stoji na balkonu.
Pisma božičku pa še nisem pisala.
Glede moje neendomatrioze pa imam naslednje informacije, sem šla v petek na ginekološko in so mi en tak izrastek izrezali in poslali na pregled, ker ne vejo kaj jeuser posted image . Ponovni pregled imam spet čez 1 mesec.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
16.12.2008 13:04:11   
lara light
Tassika, lepo za smrekico!user posted image  Glede izrastka pa verjamem,da je nekaj, kar ni omembe vredno in da tudi preiskava to potrdi. Upam,da si ok.user posted image

Špelka, fajn za vse preiskave, da boš mirna. Psiha je huda reč, kdor ne proba ne ve, kako nam kroji življenje. Upam, da se čimprej predihaš in začneš brez strahu zajemati s polno žlico tvoj dan, življenje, vse kar ti je dano.user posted image user posted image

In super za Reškota, sem ti rekla, da bo! user posted image user posted image user posted image Valentin pa bo prinesel že uz in rezultate!user posted image user posted image

Za n.l. tudi midva bolj pri domu s prijateljiuser posted image
Imava že smrekico in jaslice, pa skoraj vsak kotiček nosi kak okrasek, grozna sem vemuser posted image  Pisala Božočku pa ne bova, ker je bil že čez leto radodaren z namauser posted image

Kje je MBD????user posted image user posted image  Oglasi se nam, da vemo da si ok!

Lp tudi mijavčku in lejli!user posted image user posted image
Pa detece sem zasledila, da je rodila!user posted image

Bodte fajn!

Coelho

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
16.12.2008 14:44:32   
mbd0411
Živjo vsem!

Ja računalnik mi je štrajkal,pa me res dolgo ni bilo.
Sem vas prebrala.Pridne pa ravno niste pri pisanju,sem bila hitro gotova.user posted image
Naš Nik raste 100/uro.
.
Ima že 5400g in je velik 58,5 cm.Še vedno dojim in dodajam.Čez dan veliko bedi,ponoči pa se 2x zbudi.Ob 1h do 3h zjutraj se zbudi in mu dam aptamil,potem pa se zbudi spet tam enkrat ob 5h pa ga podojim in skupaj zaspima do jutra.Tudi do 8h-9h sva že.Ampak potem je tako polna plenica,da groza
Jutri imava ceplejenje v porodnišnici.To je ceplejene,ki se starši sami odločimo,ker ni več na programu rednih cepljenj (tuberkoloza) in se plača.Prvi je cepljen in bo tudi drugi.
Drugače pa smo tako malo zunaj,ker imamo tako zoprno vreme.Ko bi vsaj bil sneg.

Ste že postavile smrečico? Mi smo jo že.Eno imamo v dnevni,eno pa bomo še postavili zunaj.

Kako ste kaj drugače?
Lara,kateri teden???
Špelka,saj bo.Kakšno pisemce Božičku...Stres pa stran,slabe misli stran...
Moram spet zupancdam naprosit,da mi slikco zamenja,ker smo zrasli.Bo pa kakšna padla tudi v album.

Lepo se imejte.
A je katera tam doma,kjer imajo toooooliko snega???user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 1318
16.12.2008 18:47:31   
lara light
Mbd, lepo, da si nazaj in da je pc spet ok! Čestitke za dimenzije mojga junaka!user posted image  
Kako veš, da mo raš dodajat mleko, meni nikol ni blo jasno, kako mamica to ve, a je še lačen, ko nehaš dojit? Hvala za pomoč.

Poglej moj tikerček, začenjam 18. teden.user posted image

Res je, da sem bolj pridna na ivf temi in pri dvojčkih, pa rata kar precej delauser posted image

Ju3 pa fajn opravita in upam, da ne bo bolelo prevečuser posted image . Pridi še!user posted image

Upajmo na lepše vreme, te kislavosti je več kot preveč!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
16.12.2008 23:09:46   
mbd0411
Lara,pri dojenju je tako,da nikoli ne veš.Če je premalo,potem se jokajo ali pa tudi ne.Vsekakor je treba imeti prsno črpalko in si sčrpat mleko,ki morebiti ostaja,ki ga otrok ni spil.Če ga je še veliko,potem ga je dovolj,jaz si skoraj nimam kaj sčrpat,ker vse spije kar je.Zadostuje za kako uro,potem dam aptamila 120ml,ker se meni ne naredi tako hitro mleko,da bi ga lahko podojila.Potem spi 3 ure ali celo več,ali pa samo gleda in se smeji,joka skoraj ne.
Dojenje je zapleten proces.Vsaka mama si to po svoje uredi.Tudi tiste z dvema.
Če mleko ostaja je nevarnost mastitisa.
Je pa tako,bolj pogosto se doji otrok,več bi naj bilo mleka.Žal pri meni ne.user posted image
Je potrebno veliko piti in se tako silim,da groza.Po sili pit ni fajn.

Me zanima kako je z Mijavčkom in dvojčkoma.
Ali kaj veste?

Neposredna povezava do sporočila: 1320
17.12.2008 17:12:00   
lara light
Ja, dojenje ni mačji kašelj, še posebej z dvema. črpalko pa bom morala nabavit,obvezno. Ti bom znala kaj več povedat, ko pridem iz Rimauser posted image , do takrat pa so več kot dobrodošli vsi tvoji neprecenljivi nasveti.user posted image

Mijavčice ne slišim nič, po mojem ima polne roke dela...se spomnim, kako je bilo pri nas ko sta se rodila nečaka, prve pol leta smo bli kot brez glave...upam,da je ok in da se kmalu kaj oglasi.

Bom probala nocoj kaj čokoladnega spečt, da bo boljši feeling...to kislo vreme prav preseda. Lep pozdravček vsem!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
17.12.2008 22:25:06   
mbd0411
Joj,kako je super kje kako informacijo dobiti,kako preverjeno izkušnjo...
Pri prvem sem sama ugotavljala kaj je prav in kaj narobe,tako da zdaj delam po preverjenem sistemu,ki pa ni rečeno,da je najboljši je pa moj.
Težko je sam sebe učiti,pa ni nikogar ki ti pomaga.
Sem vesela,da lahko delim svoje izkušnje.
Vsaka mama pač potem po svoje in s pomočjo naredi tako,da je prav ali tudi včasih narobe.
Končno nas otroci veliko naučijo,pa še koooolikouser posted image
Upam,da se  v redu počutiš,kako slikco trebuščka bo treba pokazat al kako že???user posted image
Ali veš spol user posted image user posted image ?
Saj ne vem ali si že povedala,da bo skrivnost????user posted image Oj,sem pozabljiva

Neposredna povezava do sporočila: 1322
17.12.2008 22:52:59   
lara light
Oj, a si še tu? Otročki že mali znajo marsikaj povedat, če jim znamo prisluhnituser posted image ...bo treba ja se kej fotkatuser posted image .
Ne, ne vem še spola.

V naseldnjih dneh bom prlepla v album fotke jelke, adventnega venčka,mojga  trebuhauser posted image
Lepe sanje!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
18.12.2008 8:40:35   
mbd0411
Nekaj decembrskih slikic je v albumu.Venček,smrekca,Nik....Smo že veliki...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1324
18.12.2008 8:52:48   
pikovit
Mbd,kolk ste zrastliuser posted image user posted image user posted image ,lepo vas je takole po slikcah spremljat.Res ste luštni.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?