|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
19.11.2008 11:34:22   
spelka12
Nobene goruser posted image . Čudno.
sapi sem prebrala, da si imela danes punkcijouser posted image user posted image user posted image . Upam, da si pridelala lepe jajčke, ki bodo zrasli v lepe sončkeuser posted image .
Vsem en lep sončen dan.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
19.11.2008 11:40:12   
mbd0411
Joj,Špelka,spet si me v jok spravila.Jaz ne morem pozabiti,kaj šele ti.
Bom tudi jaz prižgala svečki za srečo za naprej.
Želim ti vse lepo.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
19.11.2008 12:18:30   
pikovit
Hellou punce,da vas še tu malce pozdravim.Kak ste kaj?Jaz čakam na menstruacijo,da začnem z kontracepcijo,potem pa počasi v akcijo.sem kar malo pogrešala špikanje in vse ostalo.

Špelka moja so mi solzice pritekle,ko sem brala tvoj post.Le pojdi novim zmagam na proti.Mogoče,sa ebova pa skupaj borili drugo leto.user posted image
Mbd vidim,da se rihtate super in da pbvladaš zadevo maksimalnouser posted image

Sapi držim pesti,da si danes super opravila.

Pupe moje imejte se fajn prav vse.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
19.11.2008 15:04:35   
lara light
Savinjka, hvalauser posted image . Žal glede endom. je tako kot pravi špelka. Ne misli na to, ampak da bo vse v redu.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

lara čestitke za srčka in dobro nuhalno user posted image user posted image
Včeraj sem imela pregled: mioma sploh nikjer ni našla, decembra grem na histeroskopijo, naslednje leto pa imam žegen za umetno user posted image user posted image . O naravni pa ni hotela nič slišat. Imam res bojda premalo šans. Ja bo pa pač reško naredil svoje.

Jutri bi uradno morala rodit moja dva srčka, bom prižgala dve svečke. user posted image  Ta mesec še žalujem, potem je pa tega nepreklicno konec, ker grem novi user posted image  naproti.

Špelka, hvala ti.user posted image
HB, da mioma niuser posted image  - to je super novica! Navijam za dec. histeroskopijouser posted image user posted image  in seveda potem za nove boje.

Špelka, srce se mi trga, ko se spomnim, kaj prestajaš. Veliko mislim nate. Ni besed. Le prižgi svečki. Naj bodo v opomin tudi tebi, da življenje gre dalje. Nikar pozabiti, ne smeš, to je del tvojega življenja, a moraš iz te hude izkušnje črpati moč za naprej. Vem, pravzaprav ne vem, kako zelo ti je hudo. Zanašam se le na vajino trdno ljubezen, tvoj optimizem in močno voljo in vem, da boš (zame si že davno) zmagala. Lubčka! In vse dobro za naprej!user posted image user posted image user posted image

Pikovitek, komaj že čakam tvojo akcijo, to bo super, če bosta s špelko istočasno v postopku!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
19.11.2008 15:05:27   
lara light
Sapi, verjamem, da je šlo dobro! Grwm brat na IVF, če si se kaj javila! Navijam!!!!user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
20.11.2008 11:36:39   
sapi
Sabsa upam, da je s slabostmi kaj bolje ... važno, da je s pikico vse v redu ... ostalo že potrpimo user posted image  ...
tassika upam, da bo s tabo vse ok ... hormon je že dober, sedaj se pa samo še ostalo uredi ...
mbd moram pogledati slike tvojega korenjaka ... kako ste mlada družinica ...
Lejla in mijavček en objemček pošiljam vajinim otročkom ... pa slikice bi rada videla ...
lara sedaj je uradno vse v redu s tvojo pikico ... uživaj v nosečnosti ...
špelka tudi jaz sem bila s  teboj včeraj ... res si pogumna, le pojdi z mislimi naprej, tvoja otročka bosta vedno v tvojem srčku ...

Sem pridelala 6 celic juupppiiii, 100% več kot prvič ... punkcija ni bila boleča res sem srečka, ker imam visok prag bolečine, sem imela na punkciji dr. Voglerja res prijeten zdravnik, ki mi je vse sproti razlagal, se pogovarjal, me spraševal, če me boli  ...  sem prišla ven vsa nasmejana .. sedaj že najini otročki rastejo in komaj čakajo, da mamica in očka prideta po njih

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
20.11.2008 14:00:24   
spelka12
sapi user posted image user posted image user posted image  za 6 celic, pa za nič bolečin.
pikovitek ku, kuuser posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
21.11.2008 9:33:39   
lara light
Lepotičke, zmagovalke, en lep petek vsem vam!user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
21.11.2008 9:56:13   
pikovit
Jaz vam tudi želim lep petek in še lepši začetek vikenda.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1259
21.11.2008 10:46:19   
sapi
Bom še tu vprašala ... povejte punce kako ste se oz ste pripravljale maternico na sprejem otročkov od punkcije pa do ET in po ET ... navodila, ki so sem že malo prečekirala pa bi vseeno rada slišala še kaj od vas tako iz prve roke  user posted image ...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
21.11.2008 11:10:30   
sabsa
Sapi user posted image user posted image user posted image . Naj bo mesec december tvoj srečni mesec, ko boš izvedela, da si nosečka. Kar se priprave pred ET tiče ... nič posebnega. Jaz sem pred postopkom in med postopkom z alternativnimi metodami poskusila malce izboljšati celice, kar je uspelo. Kar se prehrane tiče ... nič kave in sladkarij ter veliko sadja. To je bilo vse.
Moje slabosti so minile ... le še zjutraj, ko vstanem bruham, potem pa sem cel dan dobra.

Lara light upam, da ti bo čas doma hitro mineval. Meni se kar vleče, ker ne smem nič ven. Odločba komisije. Upam, da bom po naslednjem pregledu lahko šla delat. Ti imaš tudi omejeno gibanje?

Špelka user posted image . Te popolnoma razumem. Jaz sem tudi imela splav, le da je bilo lažje, ker se je to zgodilo kmalu po zanositvi. Ti pa si svoja sončka že videla, ha? Prižgi svečko, potem pa pozitivno naprej. Naj bo leto 2009 tvoje leto.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
21.11.2008 11:25:33   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Bom še tu vprašala ... povejte punce kako ste se oz ste pripravljale maternico na sprejem otročkov od punkcije pa do ET in po ET ... navodila, ki so sem že malo prečekirala pa bi vseeno rada slišala še kaj od vas tako iz prve roke  user posted image ...

Sapi, jaz sem imela et že drugi dan in sem med ted časom v glavnem spala in jedla lahko hrano, ker sem imela hudo punkcijo. Po tem pa sem jedla več kot ponavdi, več mesa, kaše, vsega veliko in zraven jemala centrum materna. Dragi me je razvajal, veliko sem se sproščala z dihanjem in sprehodi. No, jaz sem imela precej lepše vreme. A kadar se da, bodi zunaj. Po et-ju pa 2-3 dni čimveč počivat!!! Čakamo plusek!user posted image

Sabsa, upam, da tudi jutranje bruhanje izzveni. Jaz ima dovoljene sprehode, torej grem ven kadar mi paše. Grem v trgovino, pohajat,...zaenkrat nič ne pazim..upam, da boš šla delat, če si želiš in da se boš fajn počutila.user posted image

Pa pa!user posted image

Coelho

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
21.11.2008 13:37:17   
spelka12
sapi od et-ja do punkcije nisem delala čisto nič, samo ležala sem kot mrož, me je vse tolk bolelo. Po et-ju pa normalno, samo izogibala sem se že istim jedem, kot se jim nosečnice. Pa ne pozabi na folno kislino.
sabsa super, da ni več slabosti user posted image . Tiste jutranje bodo pa tudi kmalu minile.
lara ti pa že v 14 teden user posted image

bom ta vikend dala gor slikce od jakoba. Je tolk luštkan, kot en angel je.
Lep vikend vsemuser posted image

Pa čist potiho povem. Včeraj je bil dan O in sva z mojim naredila čisto vse, da se bi že ta mesec pokazal +.user posted image Mogoče pa bo.

Neposredna povezava do sporočila: 1263
21.11.2008 19:31:38   
lara light
Špelka, user posted image user posted image user posted image močno navijam, da uspe!!!!user posted image user posted image user posted image
Z mojim sva pogledala Jakoba, res prelep otroček! Cukr modrooki!user posted image  Nekaj zaslug gre tudi tetici!user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
21.11.2008 21:56:55   
mbd0411
Špelka,čisto po tihem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Držim pesti...
Lepe slikce.Zalo lušten fantič.
Tudi jaz sem dala gor nekaj novih od včeraj,ko smo praznovali 1.mesec.

Neposredna povezava do sporočila: 1265
22.11.2008 9:26:21   
lara light
Mbd, čestitke za 1. mesec!user posted image user posted image user posted image  Joj, lep je zelo! Krasen. Pa naštimanuser posted image ...komaj čakam, da te ujamem!

Lep dan punce, mi imamo končno sonček!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
22.11.2008 10:40:59   
mbd0411
Vi sonček,mi pa že gledamo kako na Mozirskih hribih gre sneg.Še malo po bo prišlo k nam v dolino.
Naš je pa danes šel na Bohor s planinci.Upam,da jih ne zamede.

Neposredna povezava do sporočila: 1267
23.11.2008 18:26:28   
lara light
Oj, Mbd, pri nas smo imeli še en prekrasen dan, brez oblačka, a je mrzlo. So planinci nazaj?
Kako pa moj Nik? Priden, kajne?!
Lp vsem!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
23.11.2008 19:02:43   
mbd0411
Tudi mi smo imeli lep sončen dan.Dopoldan je še pihal veter,a sem z Benjaminom in Nikom šla vseeno ven.Popoldan pa prav tako sončni in brez vetra.Super je bilo.
Zdajle pa sem ga skopala in je zaspal.
Jutri pa menda sneg.Bom plug našraufala na vozek in orala po Savinjskiuser posted image
Lepo se imejte.Vas rada berem.

Neposredna povezava do sporočila: 1269
23.11.2008 19:26:17   
sapi
Punce hvala vam za odgovore ... bom pridna še naprej pa desno bok bom močno poležala, pa kake noge bodo šle v zrak user posted image  ...

špelka tko potiho močno navijam, daje bil trenutek pravi ... ampak Jakob je pa cuker, ta bo pravi lomilec src user posted image  ...
mbd tvoj pa že tak korenjak ... koliko gre hitro čas že mesec je okoli ...
sabsa, lara pozdravček ...

Jutrije pa dan D, grem po otročkeuser posted image user posted image , že komaj čakam  ...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
23.11.2008 20:23:51   
lara light
Sapi, ju3 naj te čakajo lepe blastociste!user posted image user posted image user posted image Potem plusek in čudovitih 8 mesecev!user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
23.11.2008 20:54:57   
mbd0411
Sapi,jutri držim pesti.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1272
24.11.2008 8:10:43   
spelka12
go sapi, go sapi, go sapi.... vidiš, kako vse navijamo za tebe in tvoje otrokeuser posted image .
savinjka slike sem pogledala. Joj a je samo na slikah že tako velik, a je v resnici velikanuser posted image . Luštkan jeuser posted image
sabsa kako kaj nosečnost?
Pa ti lara? SEdaj se začenja ta lepo obdobje nosečnosti.

Včeraj smo bili na bowlingu - 3 ureuser posted image . KOmaj dvignem roke. Je bilo pa fajn se mal zmigat. Kako ste preživele vikend?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
24.11.2008 10:41:16   
lara light
Špelka, bowling obožujem!user posted image  Ja, potem pa tudi mene vse boli, roke, noge...user posted image , je pa res super zabavno!user posted image  Upam, da si imela čas se posvečati tudi bolj sproščujočim zadevam, kot si objubilauser posted image
Kako je kaj Lejla? Če jo kaj slišiš, jo lepoooo pozdravi, pa Pijo seveda!user posted image  
Jaz sem fajn. Trebuh raste. Kakšnih posebnih težav nimam, vesela sem.user posted image user posted image

Zdaj sem na bolniški. Rekla mi je, da mi jo bodo dali do konca. Sedaj pa se malo bojim, da bo vmes prekinjena in da bom padla spet za plačilo na delodajalca. Kako ste imele ve urejeno? Se to lepo podaljšuje, brez prekinitev? Hvala za info.

Naj vas ne zameteuser posted image ...malo bi žiher tu pr nas, ker le dežuje.user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
24.11.2008 12:15:26   
spelka12
lara jest sem takoj dobila bolniško brez problemov in tudi podaljšali so mi jo vsak mesec.
Punce 12.1. imam spet date z Reškotam user posted image user posted image . Če me bo dal februarja na injekcije bo tako kot letos in bomo mogoče imeli novembrčkauser posted image .
Tukaj je snega dovolj, avto mi je že čisto zamedlouser posted image . Ne maram snega, tud malo ne.

Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?