|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
30.9.2008 9:44:48   
sapi

mbd torej si že blizu ... bo res bolje, da ostaneš doma saj nikoli ne veš ... le glej, da bo pomoč vse postorila, če ne te bom kar okregalauser posted image
spelka sem imela nagajivega škrata na obisku user posted image ... seveda 15.10. grem po špikice ...kaj a evidenco za nas vodiš ali se greš kako študijo o endo user posted image ... ne vem taki čudni občutki se me lotevajo kot, da mi je čisto vseeno za vse skupaj, nobenega navdušenja ni ... ne vem kaj je z mano očitno obrambni mehanizem deluje ... kako pa si ti? ... že kaka razmišljanja za naprej ...
sabsa jaz grem sedaj v drugo tako kot ti - a ne? No osem celic je kar veliko, jaz sem imela samo tri folikle in posledično tri celice ... bomo videli kako bo sedaj ... sem se pa pogovarjala z Ribičevo in ne veva zakaj sem tako slabo reagirala saj imam hormone vse ok in tudi drugače pri endo ni panike, bomo videli kako bo tokrat ... super za stopko user posted image držim pesti za celice in potem naprej ...
lara ja malo se že pripravljam ... sicer pa ni panike saj sem brez bele moke že nekaj časa, pa za zelenjavo in sadje tudi ni problema, edinole sladko me zmami, da se pregrešim groza ... kaj si pa ti dodatno od vitaminov kupovala pa kje ...
mijavček držimo pesti zate in tvoji pikici ...

sapi

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
30.9.2008 10:08:27   
lara light
sapi, jaz sem jemala alge, cink in selen, a, c, betakaroten, b komplex, koencim q-10, alojin sok, propolis tablete in še kaj verjetno...ampak to od marca do junija...potem sem spregla in samo kak multivitamin sem in tja...v postopek sproščena brez prevelikih sprememb v prehrani, da si cool, to je važno, že tko so špike in vse stresne...čuvaj se, kiss! 

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
1.10.2008 11:39:20   
lara light
Lepotičke moje, dan!user posted image

MIJAVČEK SPOROČA, da ima ju3 dopoldan carski, da je vznemirjenje na višku, naj držimo pesti in da vsem na RR pošilja pozdravček.
Mijavček zlata, ne skrbi, hitro bo mimo, ju3 boš videla tvoja prelepa otročka, smo s tabo in vračamo pozdravčkeuser posted image user posted image user posted image  

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1003
1.10.2008 12:35:32   
pikovit
Pa sem vas prišla še tukaj mal pogledat.
Mbd sem videla,da si se preobleklauser posted image .Lepa si.Kakšna je pa kaj situacija?Držim pesti na najbolje.user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem pa en lep pozdrav.

Neposredna povezava do sporočila: 1004
1.10.2008 12:36:17   
pikovit
Evo pa še tukaj držim pesti za našo Mijavček

Neposredna povezava do sporočila: 1005
1.10.2008 15:08:40   
spelka12
mijavček cel dan jutri bom mislila na vas 3. Še malo, pa ju boš držala v naročjuuser posted image .
lara lepo pozdravi mijavčka. Ti imaš pa čez 2 dni pregled. Glej da takoj sporočiš koliko jih imamo spet v pečiuser posted image
sabsa a si preživela punkcijo?
sapi v drugo gre rado. Poglej laro in mene. Kr nabaši se z optimizmom za drugi postopek. Brez tega bo kriza. Midva bova pa januarja začela delat user posted image . Se mi je user posted image  čist zmešala in jo moram najprej našeškat.
savinjka odštevam dneve.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
1.10.2008 15:09:00   
lara light
Pikovitek, vedno smo te tu vesele! user posted image
Pozdravček!user posted image

Kako pa naša savinjka? Kaj dogaja? Upam, da ne belišuser posted image

Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
1.10.2008 15:13:34   
lara light
Oj, saj je tudi špelka tu!
Ju3 imam UZ in bomo videli, kaj dogaja...komaj čakamuser posted image
Vidim, da imaš že vse splanirano za naprej...super! Držim pesti zate, saj veš, da bo naslednji krog zmagovalen!user posted image user posted image user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1008
1.10.2008 15:16:40   
spelka12
Ah sem trapa. Sej vem, da ga imaš v četrtek ampak pri meni še ni sredauser posted image . No pesti držim že jutri (da bosta 2user posted image ).
Moj mi je do petka ušel v nemčijo in sem sama samcata. benika in naš jakob sta šla danes v bolnico, jutri pa mu končno zašijejo skup ustka. Že prej je bil lep, kakšen šele bo. Pravi brad pittuser posted image . A bi mal držale pesti za jakoba, da mirno prenese operacijo? A BI? Prosim.

Neposredna povezava do sporočila: 1009
1.10.2008 15:28:59   
sapi

spelka veš, da bomo ... saj večkrat pomislim na vašega Jakoba .. upam, da ti tvoja tečka neha nagajati in greš čimprej ponovno v postopek ...
Očitno je ta moja melanhonija obrambni mehanizem ... saj drugače ni tako hudo, gre že na bolje user posted image ...

mijavček držimo pesti zate in tvoji pikici ...

sapi

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
1.10.2008 15:30:25   
sapi
Lara tudi nate bom močno, močno mislila jutri ... že komaj čakam, da nam sporočiš kako je videti svojo pikico ...

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
1.10.2008 16:11:09   
mbd0411
Lara,jutri držim pesti in mislim nate.Jaz tudi imam prvi ctg in bomo videli če se kaj dogaja.
Špelka,a bo kaka slikca iz dopusta?
Mijavček,držim pesti.Joj,jutri se boste pa že cartali.Naj mine hitro in brez komplikacij.user posted image user posted image user posted image
Pikovit,ja treba je kaka spremembauser posted image .Me že vse špika in tišči.Mali nima več placa.
Odštevamo.....

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
1.10.2008 16:30:05   
pikovit
Mbd u mašina maš pa res velik trebuščekuser posted image .Še malo,še malo pa smo na konju.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
1.10.2008 17:06:52   
lara light
O, Špelka, bom mislila ju3 na Jakoba, sonček mali, vem, da bo vse v redu. Pa beniko lepo pozdravi!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mbd, ctg ju3, joj ju3 same pomembne rečiuser posted image

Sapi, hvalauser posted image

Ju3 pa navijamo za našo Mijavčico!user posted image user posted image +user posted image

Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
1.10.2008 21:15:23   
spelka12
savinjka zelo lep trebuh imaš user posted image user posted image .
aja slike pravte, že delam na tem.

Neposredna povezava do sporočila: 1015
1.10.2008 21:29:41   
spelka12
mam 2 nova albuma - rodos in jakob
A jih vidite?  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
1.10.2008 22:29:06   
mbd0411
Špelka,kje so slikce????

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
1.10.2008 22:49:03   
pikovit
Špelka lepa siuser posted image .Upam,da sta se imela neznansko lepo.user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
2.10.2008 7:23:35   
sapi

O Špelka res lepe slike, bi takoj spakirala in šla ... vidim, da sta uživala ... pa še tebe lahko v živo vidim kako izgledaš, res si luštna user posted image ..

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
2.10.2008 7:28:50   
sonček33
Spelka - jaz mislim na Jakoba sto na uro.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
2.10.2008 9:05:37   
sabsa
OJ!

Včerajšnja punkcija minila ok. Je malo bolj bolelo kot prvič, zato sem včeraj ležala. Sedaj pa imam čuden občutek v jajčnikih, ne ravno bolečine, bolj napihovanje, ampak v trebuh se zaenkrat nisem povečala.

MIJAVČEK sonček naš ... drži se. Saj veš, da smo vse s teboj, mislimo nate 100 na uro in verjamemo, da bo porod kmalu minil in bo s pikicama vse v redu.

LARA LIGHT ti imaš pa danes veliko za sporočiti. Kako bo Mijavček opravila in seveda nas vse zanimajo novice s 1. ultrazvoka.

SAPI  tudi tvoj čas se bliža. 15.10. bo kmalu tu. Verjemi, da te bomo vse spodbujale, da na koncu zagledaš plusek.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
2.10.2008 9:52:42   
mbd0411
Lara,novičke,novičke....user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti za Mijavčkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Špelka meni ne pokaže samo tvojih slik.Le kaj  je da ne znamuser posted image .Vse druge lahko pogledam.
Ob 11:30 imam ctguser posted image .
Se javim

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
2.10.2008 12:43:37   
spelka12
Uf danes bodo pa bolele rokeuser posted image .
lara no koliko lubčkov novih bo? A bodo trije pa si od šoka padla vznakuser posted image ?
savinjka ctg praviš. Mogoče bo pa že ta teden, navijam, navijam. Probaj me dat med prijatelje. Pol boš pa lahko videla.
mijavček - za tebe pa danes najbolj držim pesti. Drži se pa miren c.r. ti želim.
pikovitek hvala za pohvale
sonček33 hvala za pestke, res si zlata.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
2.10.2008 13:53:53   
mbd0411
Špelka se trudim ,pa med prijatelji tudi siuser posted image Bom že nekaj naštudirala.

Lara,a že kaj vemo......?????????''

Mijavček?Joj kako je z njimi??Mislim nanje.

Jaz sem iz ctg in se malemu še nikamor ne mudi.Sicer sem imala tam nekaj krčev,pa ni nič pokazalo.Pritisk sem imela povišan,kar precej in moji G to ni bilo všeč.Si ga moram zdaj pogosto merit.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
2.10.2008 19:15:43   
mbd0411
Lara????

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.