|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
17.3.2008 14:30:12   
Detece
kako ste mi s temi veselimi novicami polepšali naporen dan!!!user posted image user posted image user posted image

mijavček in špela 12 čestitke in zdravouser posted image  vama želim. In vsem ostalim borkam želim, da smo kmalu za vama.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 476
17.3.2008 15:23:21   
lara light
Mijavčekuser posted image user posted image user posted image  super novica! Kako sem vesela! Čuvaj se mi in kup lubčkov za vas!!!!user posted image
Ostalim pozdravčke, pa pa!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 477
17.3.2008 19:56:40   
lejla007
Mijavček, še tukaj ti DVOJNO čestitam! user posted image Bravo punca!

Poročilo: nosečkica sem 9t4d, otroček je velik 27mm, videla sem srček (sem bla res ganjena), slikco dobila user posted image , PDP okrog 15.10... Naslednji UZ imam 21.4., v tem tednu se pa še naročim na nuhalno user posted image

Špelka - kako kej nosečkica? user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 478
17.3.2008 21:21:36   
spelka12
mijavček še tukaj čestitke za twinsa user posted image user posted image . Pa to je prečudovita novica.
lejla tudi tebi čestitke za materinsko knjižico in za ponovni srček. Samo da je vse v redu z vama.
Jest sem super, mal me je shuka iz tira spravila. Kaj pa če na UZ ju ne bo nič?
Aja 1 UZ imam 3.4. Komaj čakam.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 479
17.3.2008 21:33:18   
Mijavček
Oj špelka, ti sam pozitivno glej. Sej znaš.user posted image
Maš sam dve možnosti; al se teh 14 dni sekiraš in grizeš in se matraš, al pa uživaš in se relaksiraš in razmišljaš kakšne nosečniške cunje boš nabavla naprimer.user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 480
17.3.2008 21:42:49   
snežinka7
mijavček čestitam za dvojčke, bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 481
17.3.2008 22:29:56   
sabsa
Pozdravček!

Čeprav že kar nekaj časa sodelujem ana forumu IVF-ICSI februar,marec sem šele sedaj odkrila, da je forum E-zmagovalke namenjen nam, ki smo imele endometriozo. Sem prav razumela?
Maja 2007 sem imela laparaskopijo, potrjena endometrioza. Julija zanosila, a imela že v 5t ss. Februarja sem začela z IVF postopkom in imela v soboto transfer. Vstavili so mi user posted image user posted image .
Test imam 31.3. Daleč, daleč  je še do takrat ... mi je pa po punkciji dr. Zorn povedal, da se mi endometrioza vrača, zaenkrat v zelo blagi obliki.

Toliko zaenkrat!

Kako sem vesela, da sem vas našla. Vidim, da je kar veliko nosečk na tem forumu. Super.

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 482
17.3.2008 22:57:01   
lara light
Sabsa, preden grem spat, te moram pozdravit in ti odgovorit!
Dobrodošla!user posted image
Z novim letom smo me z endometriozo ustvarile to novo temo. Nima zastonj takega naslova, kot vidiš je tu nosečk vsak dan več in upam, da se jim kmalu pridružišuser posted image . Vse te zmagovalke dokazujejo, da je mogoče... tudi z endometriozo....še malo in boš med njimi! Držim pesti močno!
Lahko nočko vsem!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 483
18.3.2008 0:39:34   
soncek28
Punce moje želim vam,da bi se vsaki izpolnala želja,in v najkrajšem roku zagledaleuser posted image user posted image !
Materinstvo je nekaj najlepšega,bodite pozitivne in imejte upanje,in boste videle da bo rezultat tukaj.
Moja 17 mesečna Nina je največji moj zaklad pz.naš zakladek!

Srečno in čestitke user posted image za nove nosečke,lepo nosečnost vam želim,in uživajte v svoji sreči!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 484
18.3.2008 8:04:02   
mbd0411
LEJLA007!

Moj PDP pa je 14.10.user posted image Bova skupaj.Vsaka v svoji porodnišnici,pa vseeno.
Jaz pa že imam datum za nuhalno,2.4.
Upam,da se dobro izteče.Nuhalne se še malo bojim,a negativne misli kar stran podim-sa bo...

Kako kaj ostale?
Mi imamo sneg,pa ful še kar sneži.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 485
18.3.2008 8:12:30   
sapi
lejla007 ti si tudi videla srček kako lepo ... mi vedno solze v oči pridejo, ko slišim, da je z vašimi pikicami vse ok ...
spelka12 bodi optimist, če se le da ... ti je Mijavček dobro napisala ...
sabsa pozdravček med nami ... držim pesti za 31.3. ... zaenkrat kot vidiš je dober procent nosečk in je upanje za nas ...

Snežen pozdravček vsem e-zmagovlkam ..

sapi

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 486
18.3.2008 8:40:59   
spelka12
sneeeeg greeee, glej zunaj sneeeg greee.user posted image
sabsa ooooo welcome. Kot vidiš, nas je tukaj veliko iz IVF foruma, tko da nas že kar poznaš a ne? Upam, da ti uspe tako kot je v zadnjih mesecih tudi nam.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 487
18.3.2008 19:53:29   
lejla007
Sabsa, lepo pozdravljena še tukaj! če bi vedela, da še ne veš za to temo, bi ti z veseljem povedala user posted image Pa srečno!

Mbd... user posted image Samo en dan sva narazen user posted image In ne boš verjela, dons sem se naročila na nuhalno in uganeš, kdaj jo imam?!? 3.4. user posted image Ti samo mirno, pa bo...

Špelka - ti tud samo relax! Verjemi, da je to to, pa bo... user posted image

Vsem ostalim puncam - DRŽIM PESTI za vsako posebej!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 488
18.3.2008 21:10:50   
sabsa
Pozdravček!

Na tem forumu je pa res veliko pozitivizma in tudi veliko dobrih rezultatov. BRAVO vsem nosečkam.
Upam, da se bom tudi jaz lahko veselila + čez slabih 14 dni. To čakanje pa res ubija, posebno ko si cel dan doma. Saj se poskusaš zamotiti z različnimi opravili, ampak misli uhajajo.
Ste imele ve podoben problem?

Zaenkrat se počutim odlično, nič znakov, le temperaturo imam čez dan nad 37 stopinj. To pa je tudi vse.

Lepo pančkajte!

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 489
18.3.2008 21:34:32   
spelka12
Oj sabsa. Jest sem šla takoj po et-ju že delat in mi ni bilo ravno dolgčas. Se pa vleče teh 14 dni vem.
Grem hausa gledat.LP

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 490
19.3.2008 12:34:40   
mbd0411
Lejla007user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj kako bova navijaleuser posted image user posted image user posted image user posted image
2.4----3.4.
14.10----15.10.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 491
19.3.2008 15:34:31   
sabsa
Pozdravljene E-zmagovalke!

Danes je 4. dan po ET in danes zjutraj me je začelo zvijati kot pred user posted image . Krvavitve še ni bilo, a jo pričakujem zelo kmalu. Sem tako žalostna. Tako zelo hitro po ET. A je imela katera že tako hitro znake podobne tistim pred user posted image ?

Vsem nosečkam še enkrat ČESTITAM in varujte svoje zaklade. Upam, da pridem tudi jaz kmalu za vami. 

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 492
19.3.2008 15:40:52   
spelka12
sabsa za user posted image  so točno taki znaki kot za user posted image . Vem, da težko verjameš ampak je res. Ista topa bolečina v trebuhu, zvijanje, špikanje, vse je isto. Zato se pomiri, ker stres škoduje fižolčkuuser posted image .

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 493
19.3.2008 16:18:32   
sabsa
Špelka HVALA za tolažilne besede. Nisem vedela, da je imela katera znake kot pred user posted image  in potem zanosila.
Si me pa malo pomirila. A je imela še katera podobno izkušnjo?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 494
20.3.2008 9:30:35   
Mijavček
Sabsa, res ne skrbi! Tudi mene je praktično skoz od ET, in še kakšnih 10 dni po user posted image , zvijalo, kot da bo vsak čas user posted image , taki topi krči, pa mal križ bolel,... vglavnem ISTO kot pred Muser posted image .  Srečno!

Pozdravček tudi ostalim! Meni je še vedno user posted image  po cele dneve. Sem bila pa včeraj še na UZ na GK in je dr.Drobnič potrdil dva srčka, plodka pa je oba nameril po 9 mm.

Lepo se mejte!

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 495
20.3.2008 9:39:03   
spelka12
mijavček user posted image user posted image  za 2 9mm velika fižolčka. V katerem tednu so se ti pa začele slabosti? Meni je že zdaj slabo, ampak samo zvečer, takrat je pa kar hudo. No apetita pa še nisem izgubila, jem ko pujsuser posted image .

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 496
20.3.2008 11:07:43   
mbd0411
Špelka pri meni se je začela slabost tam nekje 6 teden in traja ponavadi popoldan do spanja ali dopoldan pa se vleče vse do večera.Jem skoraj nič,ker mi ne paše.Saj se silim,a komaj.Smrdi mi nič.Samo slabost pa občasno bruhanje tudi.Komaj čakam,da bo mimo.Pri prvem sploh nisem vedela da sem noseča.Čisto v redu je blo. Zdaj sem pa že čisto prečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 497
20.3.2008 11:13:47   
Mijavček
Prvič mi je bilo malo slabo, kos em šla k mojim staršem na obisk in so bli čist eni čudno vonji, to je bilo pri tam nekje 5t in 4d. Ena dišeča svečka, ki jo imata v kopalnici mi je dva tedna prej ful dišala, potem čez dva tedna pa ful smrdela user posted image . Pri kosilu, ko sem dobila ribo v olivnem olju na krožnik... se mi je pa obrnilo.
Pol je blo pa en teden uredu, potem pa od 6t5d namprej vsak dan in cel dan user posted image .

No, ampak ko pomisliš, da je to zarad..... user posted image   Kaj vse smo že preživele madona, pa bomo tud to!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 498
20.3.2008 18:11:45   
spelka12
Ja itak, da bomo preživele. Problem je, ker delam s strankami in kaj naj rečem? Se opravičujem, samo enkrat bruhnem pol se vam pa takoj posvetimuser posted image . Ne bo šlo. Sicer zaenkrat še prav bruhala nisem, ampak ponavadi ne manjka veliko.
lejla če nas boš kaj brala evo en pozdrav samo za tebe - smajlikimaha.user posted image
lara ne, ne nisem pozabila tudi na tebe, evo že gre, si naštimana? CMOOOOOOOK

Mene pa zanima kje se potepa zorica. A se je spomnite. Punca z multiplo sklerozo. Ful jo pogrešam. Zorica če boš kdaj slučajno zašla spet sem se mi javi na z.s. Prosim.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 499
20.3.2008 18:22:00   
sabsa
Pozdravček!

Da se oglasim še na tem forumu. Danes sem dobila pošto - nič zamrznjenčkov. Od 5, ki so še ostali, se ni noben razvil do 6. dne. Sem bila tako žalostna. Pojma pa nimam, kaj so mi vstavili - morulo ali blasticisto. Ni nič rekla.

Upam, da tudi user posted image user posted image  nista tako slaba, da sta borca in se borita za življenje.

Ne damo se, ne?

Pozdravček vsem!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.