Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 2.2.2008 21:56:17
|
|
|
|
tjaga
|
Še ena podobna: Otkud meni ova snaga gde bih steko te misice da mi hrana nije draga da mi nije drago pice Volim brate lepo sesti volim brate dobro jesti volim se sa sniclom sresti il za stolom il na cesti Otkud meni ova sila ovaj pogled ljuta zmija da mi hrana nije mila tako reci najmilija Volim brate lepo sesti volim brate dobro jesti tamo gde se klopa smesti i mene ce nos odvesti Otkud meni ovo zdravlje gde bih naso takva pluca da ne volim mleko kravlje i cicvaru dok je vruca Volim brate lepo sesti il za stolom il na cesti volim se sa hranom sresti pa makar je moro jesti
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 2.2.2008 21:57:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako resnično.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 2.2.2008 22:01:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Lačna,njama,njama ,njama
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 2.2.2008 22:03:59
|
|
|
|
tjaga
|
Dorči, pojej korenje. Ali pa si skuhaj čaj. Pomaga.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 2.2.2008 22:19:11
|
|
|
|
tinkatonka
|
Hojla punce! Jaz sem ravno iz obritreka. Sicer še vedno samo cca 12 minut, ampak mi je to zdaj že lažje preteči. Sem pa ponosna sama nase, da to počnem res vsak dan, čeprav bi najraje možu delala družbo na kavču oz. šla spat. Jutri je OH dan jaz pa tuhtam o tem, da doma nimam nobene čokolade. Moram pogledat katera trgovina je tu pri nas dežurna, da hitro kidnem tja po čokolado in po kako sladico za zvečer. Pa po sadje, ki nam ga zmanjkuje saj ga vsi pridno papcamo. Punce, če ste lačne popit vodo, glodat korenje, al pa en žvečilni men ponavad pomaga (sej ne vem al ga lahko al ne - a katera ve??, ampak lakoto mi pa prežene ). Lahko noč punce. Jutri pa gremo spet v nove boje. Lp Tina Lp Tina
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.2.2008 8:05:40
|
|
|
|
snorlax
|
Jutro! Kako ste? Jaz sem pravkar pri svojem zajtrku. Dobila sem domačo marmelado b.s. Mmmmmmm, njami.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.2.2008 9:04:45
|
|
|
|
lelaval
|
LOČEVALNA Jutro. Ravnokar sem pojedla svoj zajtrk - pol pomaranče - so je otroci pustili, ker je bila prekisla, pa sem si prihranila za zajtrk. Danes bom na sadju, otrokom pa bom naredila dunajske - madonca, kako sem si to zaslužila
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.2.2008 9:10:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Jaz bom pa danes za kosilo popečene bučke s sirom +brokolijevo juho. Za zajtrk je padlo sadje, za malico bo jogurt, za večerjo pa solata s tuno.Popoldanska malica pa kakšen košček sira. Jutri je 1 mesec kar smo začele. Upam, da bomo še kakšen mesec zdržale.UPAM Lepo nedeljo
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.2.2008 9:16:07
|
|
|
|
kepa*
|
Ojla! No, jaz imam danes tak načrt: kivi Z: posneto mleko in kkosmiči K: Pz testenine in solata V: še ne vem, mogoče kak jogurt Če bo kriza, pa vmes sadje. Je ta jedilnik ok? Po montiju, mislim.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.2.2008 9:23:59
|
|
|
|
paris
|
Br jutr! Zdele sem šla za kazen brat 10 strani za nazaj! Ma klinc, motivacija mi je padla v nulo. Kile se mi nikamor več ne premaknejo. Včeri ni blo, da ni blo kaj vse sem požrla Pa sam še ene 3 kile moram shujšat, jest pa ne morem. Mah se bom probala danes držat sadnega dne, sam je klinc, ko drugim bom pizzo delala, jest naj pa v luft gledam! Ma se grem smilt sama seb še bolj- grem likat............ mogoče!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.2.2008 9:33:40
|
|
|
|
mayy
|
Jutro! Men se bo kr mal zmešal. Nič ne grešim, sem se vagala po vodnem dnevu v petek pa zopet danes pa mam spet 0.5 kg več, kaj mi to dogaja. No sem mogla spet mal pojambrat. Mam pa danse OH dan. Za zajtrk bo pomaranča, kosilo kuskus in zelenjava, večerja malo pehtranove potice. Kind lady a lahko še meni pošlješ recepte, prosim, bom šla po 90 dneh še na beljakovinsko, hvala Jutri pa sporočim koliko kilogramov sem izgubila Jutri začnem z miganjem Lep dan!
< Sporočilo je popravil mayy -- 3.2.2008 9:35:12 >
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.2.2008 11:12:29
|
|
|
|
tjaga
|
Dannnnnnnnn, Paris - samo še tri kile, primi se v roke, dajmo, dajmo K_L - generacijo moja, meni tudi prosim recepte, hvala Ostale bodite pridne, saj vem, da ste, samo toliko za spodbudo Za zajtrk sem sir in jogurt, malo kasneje pa sveže stisnjen pomarančni sok. Za kosilo bo goveja juha, zame v pari kuhan mesni sir in solata, ostali so si pa marelične cmoke zaželeli. Popoldanska malica: ananas Večerja: dušena zelenjava (paprika, bučke, čebula, paradižnik, jajčevec), vse skupaj potreseno s sirom in zapečeno v pečici. Komaj čakam.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.2.2008 11:38:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce nimam nekih posebnih receptov.Sama si sestavljam jedilnike. PREPOVEDANO JE: kruh, sladkarije, riž, krompir in ocvrte jedi. ZAJTRKI:sadje-katerokoli, edino banane niso glih priporočljive DOP.MALICA: kakšen jogurt, kos sira-vse manj mastno KOSILA: vse vrste zelenjave-pražene ali kuhane, vse vrste solat-razen fižola v zrnu, vse vrste mesa- praženo, pečeno ali kuhano, ribe, morski sadeži, jajca.. POP.MALICA: sadje, skuta, jogurt, kos sira VEČERJE: solate, zelenjava, hrenovke, tuna, jajca V glavnem čimveč zelenjave zraven mesa in solat.Priporočljivo je kislo zelje in repa, zraven lahko klobaso. Kadar vas zagrabi lakota kakšno sadje. Meni za kosila najbolj paše pečeno piščančje meso, zraven veliko solate, ali juha iz mešane zelenjave,ki je dobra tudi zvečer. Pa popiti veliko tekočine.Mesa lahko pojeste več kosov, samo nikoli se nažret samo toliko pojest, da se počutite site.Zelenjave lahko pojeste veliko.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.2.2008 11:54:58
|
|
|
|
dulcinea
|
Jaz sem se pa včeraj vsa vesela odpravila v bazen. Prideva z mojim tja.... Pa tema. Bazen naj bi bil odprt do devete, midva sva bila tam ob sedmih. No in sva potem izvedela, da je bil ob osmih tam pustovanje in so zaprli, ker bi drugače folk noter rinil (bazen in dvorana imata skupen vhod). Na, pa je šlo miganje v maloro. No, smo potem pa na ta račun.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.2.2008 17:40:16
|
|
|
|
dulcinea
|
A ste vse na krofih al kaj? Pri nas so čist sveže ocvrti... bugve, če bom zdržala.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.2.2008 18:57:59
|
|
|
|
lelaval
|
LOČEVALNA Jaz sem današnji sadni dan čisto zasrala Sem že dopoldne morala poskusit krof (ki sem jih včeraj pekla. ker, ko pečeš, nimaš pravega okusa), za kosilo sem se pogovarjala s hčerama in pojedla celo porcijo testenin, pol pa še 1/2 cordon blua. Jutri pa bom jokala ob vagi, ker se tehtamo . Saj sadni dan še zdržim (pa še RD imam ), pol pa grem v drugo stranko .
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.2.2008 19:56:20
|
|
|
|
petrinja
|
tudi pri meni je bilo blazno zatišje, ker nisem kaj prida pazila na kilce-je bilo toliko živciranja, da sem mogla dat nekaj v usta-predvsem sladkega,in pa Poli, Poli, Poli-ne morem verjet, ampak, mislim da bi v teh dveh tednih komot lahko naredila kako reklamo za Poli, tok sem jo pojedla . too much. no, to obdobje je sedaj za mano, zdej pa v nove boje . vsem, ki ste pridne in veselo izgubljate kilce, BRAVO . ma se moram res spravit k delu .
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.2.2008 21:31:00
|
|
|
|
ta_mala_
|
Ojla, malo pozno pa vseeno, sem se končno še četrtič po petih letih odločila, da enkrat za vselej končno izpeljem ločevalno dieto do konca! Saj veste ''jutri začnem''! hehe Vse čestitke tiste, ki pridno vztrajate
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.2.2008 21:32:48
|
|
|
|
ta_mala_
|
saj res, še moj načrt za jutri Z: 2 pomaranči M: jogurt K: piščanec + solata V: pomaraaaančeeee
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.2.2008 21:32:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutri se dela tabelca. Javite se tiste, ki hočete biti gor. Zvečer jo naredim. Drugače sem pa jaz tudi danes pojedla krof in muffin in ...
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.2.2008 21:55:31
|
|
|
|
snorlax
|
Mene daj gor, prosim. Tehtala se pa še ne bom kaka 2 tedna.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.2.2008 22:00:42
|
|
|
|
smrka
|
Pozdravljene punce hujsarice! Dolg cajta me ni blo, cel mesec v bistvu med vami. Vmes sem imela nek virus sem driskala in bruhala, potem kmalu zatem vrocino.. tako da me je prehlad drzal skoraj 2 tedna. Hujsanju sem se odrekla. A od ponedeljka moram zacet znova. Moj cilj je kot prej povedan isti. Zdaj rabim samo zelezno voljo in moc, da pridem do tega cilja!
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.2.2008 22:06:41
|
|
|
|
tinkatonka
|
Hoj punce! Evo spet iz orbitreka, danes pretekla že 5 km. Sem mogla mal spucat tist greh iz sebe od danes . Še začela nisem pa grešim. Ampak vsaj razmigala sem svojo rito. Jaz se bom tehtala naslednji ponedeljek. Pa vam takrat sporočim. Itak mi pa sin vsaj 5× dnevno pokaže, da moram na vago. ne vem al na kaj namiguje al kaj . Jutri sem jaz na sadju. Lahko noč vam želim. Lp Tina
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.2.2008 22:10:10
|
|
|
|
Blejka26
|
jaz sem kar malo razočarana..tehtnica se nič ne premakne..jutri sporočim če je kaj bolje-do sedaj je samo pol kilce šlo dol..
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.2.2008 22:11:40
|
|
|
|
Serendipity
|
Eto, jaz sem še med vami. Tehtala se jutri ne bom (je bilo speeet preveč grehov) - je pa od zadnjega tehtanja teža na istem. Ni sprememb. (Upam vsaj...) Ampak, jutri je ponedeljek in bom spet bolj pridna!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.