|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 1.2.2008 22:23:21
|
|
|
|
tinkatonka
|
Hojla punce! No jaz sem se javila že mislim, da 14 dni nazaj, da kao začenjam z ločevalno, pa nič od mene. Vsako jutro sem sicer jedla sadje, ampak po kosilu je padel cukr in seveda grehi. Zaradi tega se sploh nisem nič oglašala, ker me je bilo kr sram. No danes je zgodba drugačna. Včeraj sem si kupila obritrek in bila gor že 10 minut. Danes sem bila že dvakrat enkrat 10min, drugič 5min. Kondicije nimam nobene, tako da če se to zdi kateri ful malo, naj povem, da je meni za začetek dovolj. Bom pa seveda povečevala št. pretečenih metrov in podaljšala čas vadbe. Moram se spravit še kakšne trebušnjake delat, saj se mi zdi da folk kr gleda, češ al sem noseča al ne . Priznam javno....uf....imam 77,8 kg (v evinem kostumu). In cilj je shujšat 10 kg. Tehtnice nisem imela, sem pa moža danes nahecala, da mi kupi tehtnico, ko sva bila v Merkurju, tako da bom lahko sproti kontrolirala ali gre teža kaj dol ali ne. Pa da me bo malo opominjala, če bom imela želje grešit. Imam še eno priznanje...sem odvisna od čokolade......in moj največji uspeh bo, če se bom uspela držat, da bom samo na OH dan pojedla rebro čokolade. Torej....danes s 1. februarjem sem začela z dieto. Z: dve pomaranči, kava brez sladkorja in brez mleka K: dva sojina polpeta, zelenjava za prilogo, solata V: puran s korenčkom in solata Popila sem že toliko vode danes, da se mi zdi da kr "žlokota" po trebuhu, ko hodim. Res sem bila pridna. In upam da bom še naprej. Grešiti bom primorana pa žal vsakič, ko bom šla na službeno pot in ob poslovnih kosilih, ko nimam vpliva na jedilnik, jest se pa spodobi. Žal, ampak mi drugega ne preostane. Torej punce...upam da me vzamete med sebe in da me boste brcala v rit, če slučajno obupan in grešim. Tudi jaz vsem nam želim, da bomo vztrajale, da se bomo poleti dobro počutile v poletnih oblačilih, ki več razkrivajo. Lp Tina
|