Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.7.2008 7:59:46
|
|
|
|
mojamura
|
jaz sem bom tehtala v četrtek - tako da sporočim kile takrat. no da vam še tu malo zagušim in povem, da grem študirat ....sem zelo vesela!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.7.2008 8:43:54
|
|
|
|
maja1488
|
Jst sem čist out. Mi je strela udarla v notebooka in sem doma do nadalnjega brez, zato tudi tabelce še ni, ker jo imam shranjeno tam gor. Pa ne vem, če so podatki še OK al jih je odneslo. Mura...jaz grem najbrž tudi. Se še odločam, ker je ful enih sprememb kar naenkrat. Obeta se mi najbrž novo delovno mesto, ki bo od mene zahtevalo še več, hočem še enega mulca , končno se je odprla smer ki bi jo študirala... In ne vem kaj naj izberem, ker vsega ne morem. Če vzamem šiht, ostalo odpade vsaj za eno leto...
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.7.2008 8:46:40
|
|
|
|
maja1488
|
Mura, kaj greš študirat? In kam?
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.7.2008 11:26:26
|
|
|
|
mojamura
|
informatiko v mb na Dobo. kaj pa ti? ej maja jaz mam dva otroka....sama praktično skrbim za vse, ker je moj invalid in težko hodi, hodim v službo sadila sva vinograd....v glavnem vse se da če se hoče, le organizirat si je treba stvari vredu
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.7.2008 11:54:40
|
|
|
|
maja1488
|
Verjamem da se da, sam mal me je strah Jaz grem ekonomijo - smer strokovni sodelavec v zavarovalništvu - Gea college
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.7.2008 12:09:27
|
|
|
|
lira22
|
Alo! Samo toliko da se malo javim..... Jem vse po vrsti in to v velikih količinah....Sploh se ne upam tehtat..... Upam da se bom spravla v red, ker sem se kr ogojila, čez 14 dni grem pa na morje.....
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.7.2008 12:12:32
|
|
|
|
maja1488
|
Ja lira dej nehaj!!! Spravi se v roke!!! A te mal zbrcamo?
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.7.2008 12:39:27
|
|
|
|
Špelca21
|
Punce moje drage a veste, kaj mam pa jst od danes pa do konca naslednjega tedna? Dopust!!!!!! Juhu, komaj sem ga čakala pa čeprav ne grem nikamor, samo da sem frej.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.7.2008 13:08:42
|
|
|
|
No.1 žena
|
Javljam se vam po dooooolgem času . Po vseh stresih, ki so se mi v tem času dogajali, vam moram sporočiti, da sem dosegla svoj začrtan cilj. Res, da sem se vseskozi držala, ampak verjetno mi je stres še najbolj pomagal. Žal. Začela sem z 71,5 kg. Danes jih imam 60. Moj ITM je 22,3 . Začela sem s konf. 40-42, sedaj mi je prav že 36. Pri majčkah pa že segam po S, včasih XL. Priznam, da sem ponosna nase, ker so mojo novo postavo opazili tudi drugi. Seveda to ne pomeni, da ne bom z vami, spremljam vas in se kaj oglasim še po dopustu. Hvala za vse vzpodbude, ki sem jih dobila tukaj. Spoštujem pa vse montinjačke, ki ste dosegle in še posegate po visokih ciljih. Hvala.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.7.2008 13:10:06
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: lira22 Alo! Samo toliko da se malo javim..... Jem vse po vrsti in to v velikih količinah....Sploh se ne upam tehtat..... Upam da se bom spravla v red, ker sem se kr ogojila, čez 14 dni grem pa na morje..... lira22 daj punca, ne ga biksat!! vzemi se v roke pa dalje veselo IZGUBLJAT kg ne pa jih pridobivat!!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.7.2008 13:13:41
|
|
|
|
mojamura
|
No 1 žena ti si carica!!!! čestitke kaj pa tvoj dragi pravi na tvojo super postavco?
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.7.2008 13:14:31
|
|
|
|
mojamura
|
špelca jaz se ti pridružim na dopustu 21.7. - bom fraj 3 tedne
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.7.2008 13:18:45
|
|
|
|
No.1 žena
|
kaj pa tvoj dragi pravi na tvojo super postavco? Hvala za čestitke. Moj dragi pravi, da sploh nisem bila debela. On je istočasno shujšal 20 kg, in se mu ful pozna. Takega sploh nisem vajena in se mi zdi, da se je tudi malo skrčil, oz. na nekaterih mestih se je "povečal". A je to sploh možno???
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.7.2008 13:27:16
|
|
|
|
maja1488
|
Čestitke No.1 žena na nekaterih mestih se je "povečal". kje, kje, kje???
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.7.2008 13:40:26
|
|
|
|
No.1 žena
|
Ja, tam spodaj no! Saj ne, da se pritožujem, ampak včasih ni bilo tako. Ali pa se je pri meni kaj skrčilo? Se je v tem času zgodila še kakšna seksualna revolucija (ali evolucija, he he)???
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.7.2008 13:52:02
|
|
|
|
maja1488
|
Pa kaj se buniš raje uživaj
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.7.2008 14:34:08
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: No.1 žena Se je v tem času zgodila še kakšna seksualna revolucija (ali evolucija, he he)??? ja, pri nama se je....odkar sem si tudi sama sebi bolj všeč sem še bolj ''divja''...
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.7.2008 15:23:12
|
|
|
|
Špelca21
|
En velik za vse!! Res ste neverjetne- v pozitivnem smislu. Če ne bi blo vas bi jst pomoje že zdavnaj obupala.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.7.2008 15:36:08
|
|
|
|
mojamura
|
špelca saj si tudi sama neverjetna - enkratna
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.7.2008 17:04:25
|
|
|
|
snorlax
|
Komentar na vse vas: Carice!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.7.2008 22:35:22
|
|
|
|
Špelca21
|
Hvala. Samo res brez vas mi ne bi ratal vztrajat. Ker sploh kadar mam kakšen slab dan pa da mi ni všeč kar vidim v ogledalu pol se spomnim na vas pa priden mal na forum da mal preberem pa mi vaše zgodbe in vzpodbude dajo potem nov zagon. In z vsakim gramom in centimetrom, ki ga imam manj izginjajo tudi tisti slabi dnevi. Mogoče se pa kdaj še v živo srečamo pa poklepetamo, ker je drugače govorit o teh stvareh z vami, ki me razumete kot s kolegicami (ki so sicer super prijateljice) , ki nimajo teh problemov, me bodrijo da ne rabim hujšat da sem ok, da bom potem presuha in ne razumejo kako se počutim. Ker jaz to počnem zaradi sebe in ne zaradi drugih. Ve to razumete! Tako da hvala vam!!!!!!
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 10.7.2008 8:02:30
|
|
|
|
mojamura
|
špelca evo jaz sem za kilo lažja hehehe ajmo punce!!!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 10.7.2008 21:04:55
|
|
|
|
snorlax
|
Mojmurček, bravo! Še meni prosim eno veeeeeeeliko brco. Malo ga serjem zadnje cajte. Več pa ne bom pisala, da ne vzamem še kateri motivacije. Trenutno rigam po klobasah, siru, čokoladi, kumaricah.....in prdim po suhem sadju. Sorry za vulgarnost, ampak imam pol kile manj, ko sem dala tole iz sebe, kar mi je ležalo na duši (in v trebušnih organih). Špelca, tudi jaz tebi .
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 11.7.2008 7:50:50
|
|
|
|
mojamura
|
snorči....čuješ ti, naša vzornica - nič ga zdaj sračkat!! lepo se prepucaj zdaj (na prebavo mislim in potem dalje. ok, no, da nebom prestroga - grešiti je človeško
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 11.7.2008 8:49:35
|
|
|
|
maja1488
|
Trenutno rigam po klobasah, siru, čokoladi, kumaricah.....in prdim po suhem sadju. VOHAM! Dej nehi svinjarije jest, ker pol do sm smrdi!
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?