Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 4.6.2008 8:20:48
|
|
|
|
snorlax
|
Ja, sem pa štorasta čedalje bolj. Včeraj sem se spotaknila na terasi in spet padla na dlani in kolena. Zdaj samo molim, da se pod gipsom ni kaj premaknilo. V petek imam itak kontrolo in mi bodo slikali. Hudiča, jaz ne vem, kaj me to lovi zadnje cajte?
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 4.6.2008 8:32:49
|
|
|
|
Špelca21
|
Good morning. Ja snorlax veš to je to ker maš že tak minus pa nisi navajena. Hec, brez zamere. Upam, da je vse ok. Pa drugače, kako smo ženskice? Jaz sem super fajn. Pozdravček, Snorax tebi pa želim, da ti dajo ta gips čimprej dol, pa da bo vse ok z roko.
< Sporočilo je popravil Špelca21 -- 4.6.2008 8:33:43 >
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 4.6.2008 9:05:53
|
|
|
|
snorlax
|
Ja, sem že jaz razmišljala, če imam zdaj špeh neenakomerno porazdeljen, pa me vleče na eno stran.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 4.6.2008 10:24:47
|
|
|
|
lira22
|
Snorlax, kaka faca si ! Kak vam gre? Mene tko grabi, da bi neki mastnega pa dobrega pojedla.....Se mi je celo noč o hamburgerjih sanjal....
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 4.6.2008 11:34:50
|
|
|
|
snorlax
|
Misli na sočno sadje in zelenjavo, pa na svojo novo postavico, pa na fensi cunjice... Pa študiraj, da je v hamburgerju samo odpadno meso, pa sama kemija itd...itd... Prepričaj se v glavi.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 5.6.2008 9:12:42
|
|
|
|
snorlax
|
Ku-ku! Je še katera sploh tu gor? A še katera vodi tabelco?
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 5.6.2008 9:33:11
|
|
|
|
mojamura
|
punce aaaaaaaaaaaaaaaaa jaz stagniram....kg stojijo že skoraj 3 tedne aaaaaaaaaaaaaaa mater, zdaj jim bom napovedala vojno MIGAT BOM ZAČELA!!!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 5.6.2008 9:43:44
|
|
|
|
snorlax
|
Mojamura, jaz sem bila zdaj 1 mesec na isti teži. Saj vem, da motivacija pade, pa vseeno....samo, da ne gre gor.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 5.6.2008 11:45:41
|
|
|
|
mojamura
|
maš prav....več bom sexala pa orvitrekala....pa drekala
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 5.6.2008 14:35:29
|
|
|
|
No.1 žena
|
maš prav....več bom sexala pa orvitrekala....pa drekala Pa to ni res, ej. Tudi meni stoji že en mesec, pa sploh ne vem kako, ker se tu in tam kar pregrešim. Tako kot pravite, še dobro, da ne gre gor. Po montiju pravijo, da na začetku celo malo gor vzameš, pa šele potem počasi hujšaš. Pri meni pa je vse ravno... A ste že kaj skočile v kopalke?
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 6.6.2008 5:41:24
|
|
|
|
snorlax
|
Jutro! Še kilca manj! Kupaj - 26.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 6.6.2008 9:39:09
|
|
|
|
mayy
|
Punce prepuščam vam tabelico, jaz sem zaključila s hujšanjem. Vam pa veliko sreče in čim več izgubljenih kilogramov. Hvala za vso podporo!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 6.6.2008 9:45:03
|
|
|
|
mojamura
|
many aaaaaaaaaaaaa zakaj nas zapuščaš??....te pša se lepo mej, pa upam, da še kdaj pogledaš gor. snorlax spet hitiš z svetlobno hitrostjo naprej.....le kako te naj zdaj dobim ampak enkrat te pa bom
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 6.6.2008 9:46:15
|
|
|
|
mojamura
|
kopalke.... ....kaj je že to?? nisem še skočila v njih, pa še bom, ampak še vedno si ne bom tako všeč, kot bi si morala biti....ampak, enkrat pa si bom!!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 6.6.2008 14:07:23
|
|
|
|
snorlax
|
Gips sem dala dol, juhu! Ko sem prišla domov, sem najprej letela na vago. Zgleda, da je imel 1 kilo, tako da skupaj - 27 kg.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 6.6.2008 14:21:41
|
|
|
|
No.1 žena
|
Gips sem dala dol, juhu! Ko sem prišla domov, sem najprej letela na vago. Zgleda, da je imel 1 kilo, tako da skupaj - 27 kg. Pa poleg tebe ima lahko človek res slabo vest . Pa ni dneva, ko ne bi javila kile manj . Veš kaj? Privoščim ti. Pridna si.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 6.6.2008 19:20:24
|
|
|
|
dulcinea
|
Joj, ste ene pridne. jaz se pa tehtam enkrat jutri ali ap v nedeljo.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.6.2008 7:40:05
|
|
|
|
snorlax
|
Eh, pri meni je tako, da gre v enem tednu kila dol, pol pa stoji 2 ali 3 tedne, pa spet kila dol itd... Sicer se tehtam vsak dan, a za evidenco bi bilo bolje 1x ali 2x na mesec.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.6.2008 7:59:27
|
|
|
|
sonjah
|
Tudi jaz mam enak sistem, ja
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.6.2008 20:31:46
|
|
|
|
Udb
|
Dan! Jaz bi tut enmčken začela hujšat. Saj ne veliko, ampak enih 5 kg se ne bi branila. Ločevalna dieta - start jutri.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.6.2008 5:47:34
|
|
|
|
snorlax
|
Pozdravljena Udb.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.6.2008 9:17:10
|
|
|
|
lira22
|
Alo!!! A dela katera tabelco sploh? A jo bom še mele? Mi kr manjka.... Ne vem kok sem nazadnje kej javla, kako je stanje pr men...vse skupi -12kg , še najmanj 5kg ...... Do morja ..... Pol pa dalje, še kakih 5....pol bom pa zadovoljna..... Sam ne vem.....kaj čem jambrat da gre počasa.....
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.6.2008 14:02:51
|
|
|
|
dulcinea
|
Moje kile še kar stojijo. No, pol kile je manj... Počasi se daleč pride...
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 10.6.2008 10:39:25
|
|
|
|
valči
|
Zdravo,pridne hujšarice! Se dolgo nisem javila,ker sem vmes zelo zabluzila,sedaj sem se pobrala in začela znova.Ko vas prebeem,dobim motivacijo,kako ste pridne,snorlax,klanjam se ti,res bravo zate Končala sem z hujšanjem pri enih 64 kilah,aprila.Pol nisem nič pazila,vmes se dve kili zredila,ker sem jedla vse. 28.5. pa spet napisala težo na koledar in začela,zdravo jest,ne kruha,ne sladkega oz. čimmanj,veliko vode..Gibanja polek treh otrok pa itak ne zmanjka.Samo hrana,prenažiranje,to je problem. Sedaj pa sem nazaj na 63.0 kilah,shujšala pa še bom kake 4 kile,da dobim stare cunje gor. Sem z vami,fajn bodite!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 10.6.2008 21:04:12
|
|
|
|
Špelca21
|
Čav bav! Jst se nisem zdj javila par dni ker sem imela danes izpit pa je bilo treba študirat. Drugače sem pa še vedno pridna in se držim Montija in z vsakim dnem vidim da se splača vztrajat.
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?