![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.3.2008 23:58:51
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Aja, še to... mi je vaga oživela zjutraj (verjetno ni zmaj kriv, ampak kak stik - al pa premala teža ), tak da lahko javim rezultate - ni bogvekaj, samo 3 kg... torej vse skupaj v dveh mesecih 7... no ja, je bilo že boljš. Upam, pa, da ne pridejo nazaj! No zdej pa res grem...
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 4.3.2008 11:36:51
|
|
|
|
lira22
|
Oj! Da še jaz javim za tabelco -1kg , torej vse skupaj -4kg , ostane še 13kg . Kak se vam dopade sneg? Jz sem čist depresivna....
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 4.3.2008 12:26:59
|
|
|
|
Barbs
|
Ola, bejbe, po dolgem času, samo da javim - 10 vsega skupaj, pa še nekaj dekic... je šlo vmes že pol kilce gor, pa ena dol, pa spet pol gor, pa dve dol ...take - sem imela neke težave z zdravjem, zastrupila sem se s sirom!!!! Ampak, tako hudo, da je blo treba tri dni odležat v bolnici, tam pa niso imeli prevelikega posluha za beljakovinsko dieto Zdaj gre počasi na bolje, vendar moram uživati vse kaj drugega kot beljakovine - to pa še ne pomeni, da jem kruh in sladkarije Upam, da bom že ta teden spet čila in bom zagrabila naprej...držte se!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 4.3.2008 13:04:43
|
|
|
|
maja1488
|
Tudi jaz sem se tehtala včeraj zjutraj, samo časa za napisat nisem imela, ker sem bila na seminarju cel dan in grešila :( Za nazaj smo se ustavili še na Trojanah. Sm pojedla pol gibanice in potem doma še en krof. Me je za zbrcat. No v glavnem včeraj zjutraj je moja vaga kazala 83,4 kg, koliko pa je to minusa ne vem, ker sem pozabila, koliko sem jih imela prejšnji ponedeljek, ko sem štartala. Danes pa spet veselo na dieto. Do sedaj sem pojedla dve jabolki, liter vode in dve beli kavi s sladkorjem
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 4.3.2008 13:08:24
|
|
|
|
maja1488
|
No, me je moj spomnil, da sem jih imela 86,5, torej zgubila 3 kg Bravo jaz!! Meni se pozna samo na modrcu zaenkrat. Mi najhitreje ratajo mikroskopsko majhne ko začnem hujšat. Rit pa tazadnja.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 4.3.2008 13:10:17
|
|
|
|
Anonimen
|
No, pridne. Javite se, da naredim tabelco.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 4.3.2008 13:43:59
|
|
|
|
FLASK_A
|
Zdravo! Jaz sem danes začela... Imam 72kg, pa bi rada prišla pod 70- upam, da rata... Zdele se mi že lušta čokolade pa jogurtov pa... pa... Ufh, komaj čakam kosilo. Gratinirana zelenjava s solato, čez pa juhca. Se bom pa šla ločevalno dieto Dejmo punce A bomo zmagale
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 4.3.2008 13:56:35
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs Ola, bejbe, po dolgem času, samo da javim - 10 vsega skupaj, pa še nekaj dekic... je šlo vmes že pol kilce gor, pa ena dol, pa spet pol gor, pa dve dol ...take - sem imela neke težave z zdravjem, zastrupila sem se s sirom!!!! Ampak, tako hudo, da je blo treba tri dni odležat v bolnici, tam pa niso imeli prevelikega posluha za beljakovinsko dieto Zdaj gre počasi na bolje, vendar moram uživati vse kaj drugega kot beljakovine - to pa še ne pomeni, da jem kruh in sladkarije Upam, da bom že ta teden spet čila in bom zagrabila naprej...držte se! Ojej, kako se pa lahko zastrupiš s sirom? To me pa zanima, ker imam rada sir. Pa svetujem, da malo pomisliš na Montignaca, zdaj ko si že 10 kg dala dol. Verjetno ti ne manjka več dosti.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 4.3.2008 16:09:28
|
|
|
|
Lianna
|
Ojla. Jaz se pa že kar nekaj časa nisem oglasila. Uglavnem zamenjala sem stranko Zdej sem, torej od danes na beljakovinski dieti. In imam nekaj vprašanj. Belo kavo lahko pijem ane? Kako je pa z jogurti, ker piše na njih da vsebujejo OH? Sem pogledala na ene 4 vrste jogurtov, pa je na vseh enako pisalo. Ni važno ali je bil navaden ali sadni. Lp
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 5.3.2008 4:54:53
|
|
|
|
snorlax
|
Lep pozdrav vsem sotrpinkam! Pravzaprav nimam kaj napisat. Kile stojijo. Držim se še vedno (če ne štejem ene frutabele do sedaj). Se javim, ko bo kaj novega. Nataša, če boš delala tabelo, pri meni torej -16. Lep pozdrav!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 5.3.2008 8:06:04
|
|
|
|
janjja
|
Jaz pa sem včeraj pojedla kebab za večerjo (okrog 17 ure) - ni bil glih ogromen, ampak se mi zdi da je bilo vseeno preveč in imam zelo slabo vest. Bil je beljakovinski dan in edino s tem se tolažim. Danes pa pečen krompir Kako je s kebabi, hod dogi in podobnimi rečmi na beljakovinski dan
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 5.3.2008 8:09:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Priznam, nisem se še lotila izdelave tabelce. V naslednjih dneh, obljubim.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 5.3.2008 8:17:42
|
|
|
|
No.1 žena
|
No, pridne. Javite se, da naredim tabelco Jaz se javim, da imam -4,5 kg. Malo stojijo te kile, pa nič kaj ne grešim.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 5.3.2008 8:20:40
|
|
|
|
Natyy
|
Evo mene berem vas kako ste pridne. Lepo skupaj bomo izgubile kar ogromno kilogramov. Danes je moj sadni dan. Zato bom ves dan žulila sadje na sto in en način. A nič zato, sadne dneve imam rada jedilnik pa bo potekal nekako takole: Z: banana M: dve miniaturni klementini K: ananas, kivi ......... bomo videli kaj imam še v hladilniku (sadna salata) V: grenivka Nataša srečno pri izdelavi tabele
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 5.3.2008 9:37:42
|
|
|
|
maja1488
|
Jaz pa danes pojedla že dve jabolki in eno belo kavo. Ja, še vedno z dvema sladkorjema
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 5.3.2008 9:39:47
|
|
|
|
mayy
|
IZVIRNO SPOROČILO: janjja Kako je s kebabi, hod dogi in podobnimi rečmi na beljakovinski dan Tudi jaz kdaj jem na B dan hot dog, naprimer danes ga bom
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 5.3.2008 10:10:14
|
|
|
|
janjja
|
IZVIRNO SPOROČILO: janjja Kako je s kebabi, hod dogi in podobnimi rečmi na beljakovinski dan Tudi jaz kdaj jem na B dan hot dog, naprimer danes ga bom Samo a ni to še zraven kruh? Škrob Jaz sem se zaradi tega najbolj sikirala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2008 10:27:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 5.3.2008 11:06:40
|
|
|
|
maja1488
|
Živka v kolikem času ti je ratalo?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2008 11:31:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 5.3.2008 11:33:30
|
|
|
|
Peteršilj
|
Jaz se moram pohvaliti - 2 kg v 14 dneh, no ja. Kolko kaj shujšate v dveh tednih? Še meter si moram nabaviti, da se zmerim. Danes mam OH in bodo polnozrnate testenine pa ena omaka od Barille., pa skleda regrata ali pa zeljna solata. Regrat jem vsaki dan, sem se ga malo preobjedla.
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2008 11:37:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 5.3.2008 11:44:44
|
|
|
|
maja1488
|
Na začetku gre ful dol, ker tudi ful nakopičene vode izgubiš. Potem pa se telo tudi malo navadi na manjši vnos hrane. Jaz sem šla v prvem tednu 3kg dol.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 5.3.2008 12:19:42
|
|
|
|
mojamura
|
no meni je šlo vsega skupaj 9 kg dol z montijem, začela pa sem 7 januarja. čestitke vsem za izgubljene kg. tudi jaz bi si rada meter nabavila, ker mislim da sem kar precej cm zgubila, ker so mi hlače že pošteno prevelike. dajmo punce!!!! aja moj pa se je zredil v dveh tednih za 3 kg
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 5.3.2008 13:13:26
|
|
|
|
Anonimen
|
aja moj pa se je zredil v dveh tednih za 3 kg To pa je solidarnost.
|
|
|
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?