|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 22:07:50
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Ja, Dulči je tako! Čim manj maščob v jogurtu in ga lahko s polnozrnatim kruhom, al pa z otrobi - sej to je isto, a ne? Drugače pa sem jaz tudi pridna in sem danes kr brez večerje (no sam en košček 70% čokolade), ker sem šla delat in sem prišla domov šele ob 20 in to je čist prepozno za jest! Bom jutri zjutraj z veseljem zajtrk pojedla pred razgovorom za šiht! Ja, še več motivacije sem dobila. Me je en ravnatelj klical, da rabijo nadomeščanje bolniške! Upam, da se mi izteče, da grem vsaj za par mesecev delat. Ti Natassa - a boš vsak ponedeljek beležila, kolk se nas bo javilo? Me res zanima, kolk nas bo čez kak mesec?! Če se neham javljat, bom vsaj pogledat prišla, ziher! Je pa ful fajn, ker je meni tole kr motivacija in glede na to, da nas je ful velik, bo tema kr neki časa aktualna in polna... Na Montiju smo kr malo zaštekale, a ne punce s teme? Sem si pa zdejle privoščila en deci vinčka! Sej ni tak zelo narobe, ga Monti dovoljuje, sam po kosilu... A tale, kaka sol že za sčistit je tist javorjev sirup? Ne vem, če sem ravno prav razumela. Naj me ena pouči, kje se kupi - oz., če je to ta sirup, si ga bom pri tašči sposodla, da se malo prepucam, ker bi mi ful pasalo. Čeprav je z montijem prebava čist ok. (nekako trikrat in več grem na dan na veliko potrebo, kljub temu, da ne jem veliko - smo se s puncami na temi Monti, o tem že pogovarjale in res deluje pri vseh tako) Evo, moje poročilo za danes je končano - jutri pa se javim, ko uspem vse prebrat, ko pridem z razgovora in vam poročam, če slučajno katero zanima... Zdržte še kak dan - bomo zmogle!!!
|