Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 13:03:38
|
|
|
|
frufru
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaga Jaz se pa mleku v kavi ne morem odpovedat, zato bo ostalo tako kot je. Namesto sladkorja dam sladilo ali pa še tega ne. Same kave pa ne morem piti. Mi je frufru - a ti bi meni dala pol svojega, ali bi vzela pol mojega? Pol je boljš, da namesto sladila daš en oblaček mleka. Jaz ti dam ves moj kruh v zameno za vso tvojo čokolado
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 13:05:55
|
|
|
|
jer.za.
|
Jaz sem ravno z enega "gira" po centru Ljubljane . Sem mogla službeno nekaj nest na drug konec Lj, sem ubrala eno tako hitro hojo. Čez eno uro pa še hitra hoja do železniške, tako da nekaj gibanja je že. Sem pa do sedajle pojedla 4 mandarine, pa spila eno kavo. Brez kave ne gre, jih bom pa omejila z zdajšnjih štiri na dve na dan. Minimalno sladkane, z malo mleka. Me je pa ravno klical, je rekel da bo danes za kosilo fižolova juha pa palačninke. Bom jedla vse, potem pa nič več-edino kakšno jabolko pozno popoldan, če bo res huda kriza. A bo katera kaj v savno hodila? Jaz hodim 1x mesečno, in pri tem bo ostalo tudi naprej. Grem zdej še malo delat pa še pol litra vode si odpret.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 13:10:35
|
|
|
|
tjaga
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom [. Jaz sem prebrala pa vibrator. pa le nisem edina jaz očitno tudi ne
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 13:13:29
|
|
|
|
kai1
|
PA ZAČNIMO z dieto. Ali boste pisale tudi kaj boste jedle čez dan? Jaz bom hujšala po montignacu. Ali bomo tudi spremljale tedenske rezultate? jedilnik; Z: jabolko, jogurt, musliji ( nesladkani) M: kapučin brez sladkorja K: solata, rižota V:še ne vem srečno
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 13:17:25
|
|
|
|
mayy
|
Jaz se vam tudi pridružujem. Začela sem danes z ločevalno dieto, moram dol spravit 10 kilogramov. Danes sem spila le kapučino, sadja nisem jedla bom jutri, za kosilo bo piščanec in zelenjava, za večerjo enako. Bom poskusila jesti po jedilnikih v knjigi. Kar se pa tiče miganja bom pa začela v ponedeljek, orbitrek, pa še en CD imam od cindy- preobikujte svoje telo, upam da ga bom .
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 13:21:15
|
|
|
|
Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom a krvavico lahko jem? Ne smeš. Ponavadi je v krvavicah ješprenj ali riž ali kaša. Potem je isti šmorn, če ješ zraven kruh. Lahko pa ješ klobase. Kranjske.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 13:21:18
|
|
|
|
kai1
|
Se oparavičujem glede tehtanja, prej nisem vsega prebrala. Tehtanje torej v ponedeljek.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 13:23:43
|
|
|
|
natasaom
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs IZVIRNO SPOROČILO: natasaom a krvavico lahko jem? Ne smeš. Ponavadi je v krvavicah ješprenj ali riž ali kaša. Potem je isti šmorn, če ješ zraven kruh. Lahko pa ješ klobase. Kranjske. aha..kaj je not sicer vem,ampak nisem pomislila na to..kranjske se bojo pa šele delale..tako,da danes jem jajca pa solato. hvala
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 13:24:53
|
|
|
|
birdy
|
No, jst sem tačela z montijem. Za zajtrk sem jedla dve pomaranči, 3 (majhne) polnozrnate žemlje, papriko in jogurt. Ja, sm se ornk nabasala Dol moram sklatit 18 kil. Cifra na vagi pa kaže odločno preveč 74 kil. Pa sem jih mela že sam 72, pa sem se očitno čez praznike ful zredila, ajajaj. Držte se, pa zvečer naj vas bo čimveč tuki gor, takrat bom mela pa krizo
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 13:28:55
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Madona, tole je pa taka turbo tema... a boš folgala vse zapisovat natassa77? Aja, kaj če bi dopisala še kako katera hujša, da vemo katere spremljat in dobit ideje za naš stil klatenja kilogramov? Jaz sem pridna in lepo Montignacam, rekreacija bo pa verjetno sankanja s tamalčkoma, ko prideta domov... Pa aerobika dvakrat na teden,pa verjetno še kdaj vmes doma. Se pa že kr boljš počutim, ko tri dni normalno jem in nisem napihnjena. Tak da tudi mena Levalin tiramisu sploh ne gane. grem raj na kak košček črne čokolade, ki je ne moreš več pojest! Glede tehtanja in merjenja, od mene ne boste dobile podatkov, ker se zaradi motivacije kak mesec ne bom tehtala! Me lahko mine, če se vmes ustavi, kar pa itak da se vsake toliko časa. Se bom raj prej in pol slikala...grem zdej kr slikco narest, da ne shujšam prehit in potem ne bo realno . Frufru - pri Montignacu lahko vsak dan poješ malo čokolade, sam mora bit 70% - ima Gorenjka ful dobre, al pa v Hoferju je tudi ena dobra! Taška30 - kam pa greš na aerobiko? Sej si ti z naših koncev, a ne? Grem se zdej slikat...
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 13:29:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Natasaom, žal mi je za krvavico.Še pomislila nisem, da je notri ješprenj.Se vidi, da jih bolj malo jem.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 14:00:48
|
|
|
|
metkica1
|
Spila sem dve kavici z malo mleka, pa eno jabolko sem pojedla. K:špageti in solata M:jogort V:Tuna (brez kruha) Hujšam po sistemu manj žri. Pa da vidimo.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 14:03:55
|
|
|
|
Lucija8
|
Ojla! Jaz imam tudi željo izgubiti 10kg. Začela sem danes, zaenkrat še pridna. Lp Lucija
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.1.2008 14:11:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 14:16:53
|
|
|
|
Sash
|
No, da se javim. Danes sem začela svojo dieto. Samo ko sem zjutraj stopila na vago nisem mogla verjet svojim kilom...Moram spravit vsaj 25 kil dol, da pridem na prejšnje kilograme. No motivacija je na višku, želja po lepši postavi pa tudi, saj me ti šlavfi okoli telesa prav nervirajo. Potem pa grem še malo na orbitrek pa bo. Punce jaz vem, da bomo zmogle ..
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 14:27:57
|
|
|
|
nejcko
|
Madonca, ste naklofale enih strani, zgleda, da res pol rr-ja hujša. No, jaz sem ugotovila, da moram shujšati samo 5-6 kg, ker se je čez praznike zgodil očitno čudež . Sem včeraj vsa prestrašena na vago stopila, napihnjena kot balon od vsega prazničnega žretja, in glej ga - ČUDEEEEEEEEEEEEEEEEŽ! Aja, uradno pa še nisem začela hujšati
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 14:29:03
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
nejcko, sej jst se med prazniki tut nisem zredila , sam mi je še od poroda ostalo nekaj za dol spravit. trenutno jem prepečenec,da vsaj nekaj grizljam??!
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 14:30:04
|
|
|
|
tjaga
|
Nejcko, kaj sva potem midve sploh jedli? Ker meni tudi ni šlo nič gor.
|
|
[Brisano sporočilo] 3.1.2008 14:46:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 15:22:37
|
|
|
|
Pobalami
|
Helou. še mene zraven štejte. Ne bom izbrala nobene diete (sem bila na 90-dnevni pa mi ni bilo vredu) ampak bom jedla manj slabe hrane, zvečer čim manj. Pa s kolegico sva se zmenili, da se v fitnes vpiševa (pa tudi, če samo 1x na teden). Moja slabost je čokolada, pa to da jem junk food ko pridem domov in sem lačna ko volk. Si moram jedilnik sestavit. Samo še tisti sladoled v zmrzovalniku pojem, pa merci čokoladke, ostale čokolade bom pa šenkala. Potem jem pa samo še 70%.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 15:43:01
|
|
|
|
kjava
|
Dons smo še tok zagnane, me prav zanima, kaj bo čez en teden Jest sem se odločila za montignaca. Sem šla v nabavo po zelenjavo, polnozrnate testenine, rjavi riž, pa še 30 kg polnozrnate moke za kruh sem kupila. Ni mel manjše pakunge, bo pa za dlje Telesna aktivnost je pri meni na nuli, mogoče bo zdaj bnolje, ker ma tašča roko v gipsu, pa bom še namesto nje kaj naredila. Z:sok pomaranče, 2 jajci K:makaronflajš (kokr tok po montiju) V: še ne vem
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 15:57:19
|
|
|
|
dory
|
o suffer, jst sem dones pojedla samo musli za fruštk,..do kosila pa še nism pršla..bom čez pol ure
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 15:57:54
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava K:makaronflajš (kokr tok po montiju) To pa kolkr vem ni po Montiju. Morš ločevat B in OH. Evo, ap da se še jaz javim. Sam tolk... d še vstrajam, čeprav je minilo šele tri dni. AJa o vaganju bom pa tudi jaz malo zadržana, ker se en mesec ne bom tehtala. Bom pa takrat poročala-
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 16:14:26
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea IZVIRNO SPOROČILO: kjava K:makaronflajš (kokr tok po montiju) To pa kolkr vem ni po Montiju. Morš ločevat B in OH. AAAAAA, šit! Pa sem še neki knjigo brala in sem očitno enga glavnih načel spregledala. Ok, no pol jest začnem jutri, grem lahko zdaj potico jest Pa dulcinea, a ne hujšaš ti že ful dolgo po montiju, kako da maš še vedno tok viška kil?
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 16:15:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne sfolgam. Naredim seznam, ko pridem domov. Zdaj pa marš iz službe. Aja, jedla nisem nič, ker nisem imela časa.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?