Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 16:29:50
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava AAAAAA, šit! Pa sem še neki knjigo brala in sem očitno enga glavnih načel spregledala. Ok, no pol jest začnem jutri, grem lahko zdaj potico jest Pa dulcinea, a ne hujšaš ti že ful dolgo po montiju, kako da maš še vedno tok viška kil? Jaz SEM hujšala po Montiju. Nakar sem se zaradi tableto proti alergiji začela redit nazaj kljub hujšanju. Potem sem pa obupala nad prehranjevanjem (zdravim) pa tudi tablete opustila. Zdaj kile nekako stojijo. Volja do Montignaca se je pa povrnila. Sem pa predlani, ko sem s tem začela, shujšala od 1.marca do 1. julija 5-6 kil. In sem bila zelo zadovoljna.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 16:41:10
|
|
|
|
mojčca
|
No, jaz pa moram shujšati 8 kg (drugače 10, ampak rajši napišem kakšen kg manj, da ne bom potem tako razočarana ). Premišljujem pa tudi o kakšni aerobiki ali pa fitnesu. Gorenjske oz. kranjčanke in okoličanke, a je kakšna, da bi se šle skupaj malo razmigati na kakšno aerobiko???
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 17:00:46
|
|
|
|
Anuška79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Premišljujem pa tudi o kakšni aerobiki ali pa fitnesu. Gorenjske oz. kranjčanke in okoličanke, a je kakšna, da bi se šle skupaj malo razmigati na kakšno aerobiko??? Jaz naslednji teden začnem (ponovno) s pilatesom. Aerobika pa ni zame, žal.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 17:04:02
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anuška79 IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Premišljujem pa tudi o kakšni aerobiki ali pa fitnesu. Gorenjske oz. kranjčanke in okoličanke, a je kakšna, da bi se šle skupaj malo razmigati na kakšno aerobiko??? Jaz naslednji teden začnem (ponovno) s pilatesom. Aerobika pa ni zame, žal. No, mislila sem ali aerobika, fitnes, pilates, pač nekaj, kjer si zmigam svojo veliko rit.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 17:07:38
|
|
|
|
barika
|
uf, uf, mene štejte zraven, morem shujšat 20 nosečniških kil , začnem...1x ta mesec, ko bomo šli v trgovino, da nakupimo...vse (no ne za vseh 90 dni na 1x)za 90 dnevno ločevalno dieto
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 17:15:31
|
|
|
|
Anuška79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca IZVIRNO SPOROČILO: Anuška79 IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Premišljujem pa tudi o kakšni aerobiki ali pa fitnesu. Gorenjske oz. kranjčanke in okoličanke, a je kakšna, da bi se šle skupaj malo razmigati na kakšno aerobiko??? Jaz naslednji teden začnem (ponovno) s pilatesom. Aerobika pa ni zame, žal. No, mislila sem ali aerobika, fitnes, pilates, pač nekaj, kjer si zmigam svojo veliko rit. Če bi ti pilates odgovarjal, sem jaz takoj za - se je lažje spravit od doma. HOdim pa jaz v Aerofit v ONCu.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 17:26:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Mater ste naklofale enih strani. Pa zdaj že kar pol RR-ja hujša al kaj??? No, zdaj nas je 66. Me zanima, koliko se jih bo javilo v ponedeljek. Še dobro, da imam Excel. Na ostale poste pa bom odgovarjala kasneje. Grem zdaj v trgovino nakupit hraaaaneeee. Saj ne, da sem lačna. Še seznam: nick želena izguba kg že izgubljeni kg *pepelka* 10 *tajda* 20 Anuška79 6 AR babajči 15 barika 20 birdy 18 Blejka26 10 Dadi 8 daysi 15 dii 20 dory 5 dulcinea 13 Elis@ 4 Erdbeere eva1 20 faca frufru 4 fugeela Jaz* 20 jer.za. 10 kai1 10 kaja26 15 karamela +5 Katarina_Barbara 10 katjandraž 10 katjes 7 kind lady 10 kjava 5 LARA 20 lelaval lenča78 10 ljiljana 7 lucija8 10 lukec 6 Lumpi 10 mayy 10 metkica1 12 Mič RR 3 mojčca natasa77 15 natasaom Naty-Taja 13 nayya29 7 neanja duo 17 nejcko 6 nina166 10 orhideja75 pikica36 7 riders 5 Sash 25 Serendipity 6 smrka 20 snorlax sonjah Splišni Strawberrie Cherrie 4 sursa 10 Špelca21 10 4 t_t_y 23 taška30 7 tatam 20 tejčica 20 tjaga 5 zoal 5 živka 20 BOMO ZMOGLE? BOMO, JA!!!
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 17:27:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Premišljujem pa tudi o kakšni aerobiki ali pa fitnesu. Gorenjske oz. kranjčanke in okoličanke, a je kakšna, da bi se šle skupaj malo razmigati na kakšno aerobiko??? Jaz hodim v Megacenter ob torkih in četrtkih na fitnes. Pa mulčka vzamem s seboj, ker ima on tudi telovadbo.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 17:44:14
|
|
|
|
kačica
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjes Magnezijeva sol - mogoče to deluje kot odvajalni čaj? To je grenka sol, daš eno žličko v ca. 2 dcl vode, in potem je najbolje v enih dveh urah spiti vsaj 2 l vode. Najbolje je, da delaš to takrat, ko si doma, saj ko začne to delovati, preživiš večinoma na WC ! Je pa res, da se fajn prečistiš. Jaz sem si jo danes že naredila, zraven pa pijem sirup Madal bal- 10 dni. Upam, da zdržim. Ma nič ne upam, VEM, da bom!
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 18:28:00
|
|
|
|
Shorty_
|
se lahko pridružim moram shujšat za 7 kg
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 18:36:41
|
|
|
|
snorlax
|
Moj 3.dan Montija. Zaenkrat se držim. Tehtala se bom ob nedeljah, ker sem ob ponedeljkih zjutraj (in vse ostale dni tudi) v službi.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 19:12:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kačica zraven pa pijem sirup Madal bal- 10 dni. Upam, da zdržim. Ma nič ne upam, VEM, da bom! Kačica, ti še nisi na seznamu. Te napišem? Kakšen je to sirup? Kje pa dobim tisto sol in koliko stane?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.1.2008 19:25:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 19:36:30
|
|
|
|
tjaga
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: kačica zraven pa pijem sirup Madal bal- 10 dni. Upam, da zdržim. Ma nič ne upam, VEM, da bom! Kačica, ti še nisi na seznamu. Te napišem? Kakšen je to sirup? Kje pa dobim tisto sol in koliko stane? Če se ne motim je to javorjev sirup. Sol se dobi v lekarni, koliko € stane pa ne vem, ker še nisem šla iskat. Ti sporočim.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 19:42:47
|
|
|
|
mayy
|
Pa je mino prvi dan, sem bila pridna. Jutri pa v nov boj, imam škrobni dan.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 20:12:28
|
|
|
|
kai1
|
no, pa sem pregurala do konca današnjega dne ( no ni še čisto konec). Upam, da me ne bo popadla lakota tja do 22.00. čav,čav
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 20:21:49
|
|
|
|
riders
|
Men je pa ta sol za . Sam prepuca te pa res. Jaz pa raje vsake toliko spijem po dva deci Donata, pa je tud v redu prebava. Sol in klistir sta priporočena pri postu, drugače po moje ni potrebe. Evo, sem se še neki spomnila - kolonik. To je ene vrste klistir, ki ti ga naredijo strokovnjaki in baje prečisti črevo vseh zasušenih ostankov. Mislim, da si po njem lažji za kakšni dve kili! To je potem dobra motivacija. Še link: http://www.zivacenter.org/index.php?path=19 , se ga splača prebrat. Jaz se bom v kratkem odpravila tja.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 20:22:16
|
|
|
|
Lumpi
|
Jaz sem pa lačna........................
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 20:23:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lumpi Jaz sem pa lačna........................ Že?
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 20:25:39
|
|
|
|
birdy
|
Jst mam tud današnje prehranjevanje končano. Za kosilo sem potem jedla ribice, skledo solate pa kumaro. Njami, njami. Za večerjo pa grejpfrut pa kapučino brez cukra. Mislm, da mi bo kr ratal. Zdele se moram spravt še trebušnjake delat, še prej pa malo dat spat. Pa na dolgem sprehodu sem tud bla danes.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 20:28:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jza sem dane sklonila pod težo ... ma svojo težo, očitno. Ni dobro tole trenutno, da do treh, pol ptirih jem samo jabolka. Bo treba nekako drugače začet, ker tole sem preveč lačna, pa bi potem, ko pridem do hrane, pojedla celega vola in še več. Pa še zvečer sem potem jedla in to celo enega indijančka. Ma ne vem, se bo treba kako dugače zorganizirat. Kakšne polnozrnate štručke za v službo.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 20:34:59
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Jaz sem mela en jogurt za večerjo, zdele se grem pa s pomarančo pocrkljat. Aja, banano sem pojedla popoldan - a sem kiksnila ?
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 20:48:29
|
|
|
|
Serendipity
|
Eto, moj prvi dan je minil brez kakih velikih pregreh. Večerja bila ob 17.30 (jajčka -je to po Montiju ), telovadba -- nisem (še) nič... Mislim da premikanje miške že kole kalorije & dela mišice... Ampak zdaj.. zdaj seeem paaaa laaaaačnaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ampak bom vzdržala. Ni ! Mnjami, zakaj že nimam nobene 70 % temne čokolade...
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 20:50:57
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Jza sem dane sklonila pod težo ... ma svojo težo, očitno. Ni dobro tole trenutno, da do treh, pol ptirih jem samo jabolka. Bo treba nekako drugače začet, ker tole sem preveč lačna, pa bi potem, ko pridem do hrane, pojedla celega vola in še več. Pa še zvečer sem potem jedla in to celo enega indijančka. Ma ne vem, se bo treba kako dugače zorganizirat. Kakšne polnozrnate štručke za v službo. Jaz i svetujem, da narediš Montijev zajtrk. Najprej sadje,, potem pa polnozrnat kruh z marmelado brez sladkorja (OH zajtrk) ali pa kaka jajca, hrenovke ali kaj podobnega (B zajtrk).
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 3.1.2008 20:51:17
|
|
|
|
pikica36
|
hojla! ste zagnane , ni kaj no, danes je tud moj prvi dan!! sem namreč danes samo na vodi, da se malo sčistim- jutri začnem po dieti zeleni slap. danes sem si kupila novo tehtnico, ker je stara že ful dotrajana in sem si lepo naredila razpredelnico, kamor vpisujem težo, obseg stegen ,bokov pasa... % maščobe v telesu in ITM. močne priprave.... ni kaj
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?