giotti
|
wow, Taši84, 7 dni, pa še več je potrebno... Meni pa prav nič ni rekel glede dvigovanja in naprezanja, da bi se mogla kakorkoli čuvat. To se mi zdi ful bolniške glede na to, da je meni sprva sploh ni hotel dat, ampak če sem čist iskrena me resnično prav nič ne boli in imam kar malo slabo vest, da sem doma že tretji dan. No, v ponedeljek grem v službo. Sem se danes ful spraševala, kako je v resnici z vami, punce, da imate toliko bolniške. A vas boli, kje točno vas boli in zakaj? Jaz še kar čakam, da me bo začelo bolet, pa me kar ne, pa je že 3 dni od operacije, najbrž je to to in me sploh ne bo. Zdaj pa ne vem, ali imam jaz tako srečo, da me pač ne boli, ali stvari niso opravljene, kot bi mogle bit, ali pa je res tako velika razlika, če se dela z debelim ali tankim histeroskop. Debeli navsezadnje razširi vrat in mogoče to potem boli po operaciji? Hm Vem, rekle boste, bodi srečna, da se odlično počutiš, ampak po drugi strani, kaj pa če ni vredu opravljeno? Joj, vedno imamo v glavi slabe misli, pa če jih še tako nočemo. Nič, čimhitrejše okrevanje Taši84, Crvicek tebi seveda naj se prikaže plusek, Tane, s tabo smo pa itak ves cas
|