|
RE: Histeroskopija, Stediril in izkušnje 15.5.2008 13:11:50
|
|
|
|
tane
|
evo mene sem ze kako urco doma, sem zjutraj prosila sestro, da je že vse papirje pripravila in ko je bila vizita je dr. ribičeva podpisala in sem šla domov. drugače pa velika zahvala Polynesii, ki je z menoj preživela skoraj cel prvi dan, ko sem bila najbolj živčna, saj veste tisto čakanje ubija in giotti, ki me je tud zvečer prišla pogledat in bodrit, mi je ful pomagalo. ovčka 79, sva bili skupaj notri torej, če si imela dr. ribičevo si bila na isti strani kot jaz, ampak v moji sobi sem bila samo jaz za histero pregrade, ostale so imele laparo, endometriozo in ena miom. no, da povem še to ko nekaterim na pregledu rečejo imate manjšo ali malo pregrado, tudi pri meni je dr. ribičeva tako mislila no, potem so pa ugotovili, da sem imela pregrado čez celo maternico in zaradi tega tudi čisto deformirano obliko maternice, je pa rekla, da so mi odstranili vse in da je skoraj sigurno to bil tudi vzrok za moj ss v 14.tednu ko otroček ni več mogel rasti. sem se doma spet malo zjokala v spomin na najinega otročka, ki se je tako boril, kajti na uz je bil vedno tako zivahen in tudi ko sem pri 12. tednih ze ful krvavela je on veselo poskakoval notri ampak je zaradi pregrade zal moral umreti. sem pa danes obenem tudi tako zeloooooo vesela, ker je to za menoj in se mi je en velik kamen odvalil iz srca, šele zdaj v bistvu vidim, da me je podzavestno to tako morilo. naslednjič vem da bo vse o.k. in da bom samo uzivala v nosečnosti brez vsakršnih pretresov. Polynesia, tudi pri tebi naj bo tako, samo še uzivanje vsak dan ob vsaki spremembi v tvojem telesu in naj pikica zacuti tvojo pozitivno energijo. sonček 85, *Junona*, taši78, pa sveda Polynesia, giotti, crvicek vsem hvala da ste držale pesti in bile v mislih z menoj. kar se tiče bolečin jih nisem imela niti po operaciji včeraj, danes me edino zdajle mogoče malo boli, ker sem se pač malo več gibala ko sem prišla domov. no, pa še najbolj vazno, kaj mi je naročila dr. ribičeva, zdaj moram še 5 dni jemati stediril, nato dobim ( po tabletih), ampak moram počakati na naslednjo , 'ta pravo' potem pa greva ze lahko v akcijo. nekaj dni je se rekla naj počivam, nič težkega dvigovat in se naprezat potem pa da lahko ze vse normalno, so mi dali pa se 1 teden bolniške od danes naprej. aha, pa še to, pa tudi do 2 nič. jaz bom ze zdrazala bo pa malo tezje ampak bo tudi moral.
|
|
|