|
RE: Histeroskopija, Stediril in izkušnje 7.5.2008 11:40:44
|
|
|
|
giotti
|
Evo, tudi jaz sem preživela ta poseg pod lokalno anestezijo . Vse sem spremljala na monitorju in moram priznat, da se nisem prav nič branila in bila zeeelo radovedna. Vsak trenutek sem vedela, točno kaj in kako dela, kar je bilo meni super, ker sem imela občutek in pa dejasnko sem imela vse pod kontrolo. Počutim se odlično, ne boli absolutno nič in v bistvu ves čas čakam, da me bo začelo bolet. Dejansko je bolelo samo, ko je bila maternica pod pritiskom, da se je razširila. In takrat pa je reees bolelo, sem se že kar tresla od bolečin, vendar sem se zelo močno v glavi naprogramirala, da ni šans, da ne potrpim. Je bilo menda kar precej za odstranit, malo je pa še pustil, da ne bi predrl maternice. Ampak je rekel, da to ne bi smelo več povzročati težav. Da pa je možnost za splav še vedno 15 %. Iskreno povedano, sem ga sama pred posegom prosila, naj raje malo pusti kot pa predre maternico, pa je rekel, da vedno tako delajo in da me bo upošteval Hvala še enkrat, ker ste držale pesti, se mi zdi, definitvno sem čutila dobre misli od tolikih punc, ki so danes mislile name! Pa še to, čeprav še nisem nosečka, sem že odločena, da grem rodit v Maribor. Ne znam opisati tamkajšnjega osebja, vzdušja in energije v tisti bolnici. Tako pozitivno in prijazno, da nisem mogla verjet, da je lahko takašna razlika med sestrami v Lj. in sestrami v Mb. Zdaj še pojem tabletke do konca, potem dobim krvavitev, potem počakam še najmanj eno M, potem pa, če bo prava energija, spet poskusimo... tako da če malo preračunam, se bom prijavila na ne pričakujemo julija ali pa avgusta, zdaj še ne vem. Junona, ovulacija pa te naj nič ne skrbi. Zakaj bi bilo zdaj kakrkoli drugače? Ta poseg nima nobene veze z jajčniki in ženskim ciklusom. Polno sreče in gremo pluskom naproti. Črviček, kako je?? Je že kakšno špikanje, slabost??? Kdaj delaš test? Oprosti, ker sem tako nesramno radovedna.
|
|
|