riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya*D. Naj pojasnim še to da SAMO PONOČI ne vstaja, podnevi ni problem kdaj pa kdaj vstat in tamalo popedenat... Je pa zato tak že cel teden ker je utrujen od dela, živčen itn..aAMPAK KER MI TEGA NI POVEDAL PREJ PA NE MOREM ZVOHAT... Tudi moj mož je bil tak, ko sva imela majhne otroke. Delal je 12 ur dnevno, včasih skočil s prijatelji še na eno pivo, ponoči pa pričakoval, da bom jaz popedenala otročičke. In sem jih...Mal mi je bilo sicer neumno, ampak sem si mislila, saj dela cele dneve, naj bo vsaj ponoči frej...In otroci so zrasli, jaz sem bila mogoče malo bolj tečna, ampak počasi se vse umiri...najhuje je, ko so majhni, čeprav zmeraj poslušam - majhni otroci, majhne težave, veliki otroci, velike težave. S tem se jaz ne strinjam, meni je bilo precej težje, ko sta bila majhna. Kaj ti hočem povedati? Da je treba pač kdaj tudi potrpeti, moški (ne vsi, seveda) dejansko mislijo, da si na porodniški in ti je lepo. Pa saj na en način ti je res. Ko bo treba spet v službo, bo najbrž težje. Ampak takrat boš vsaj mirne duše lahko rekla, naj vstane on, ker imata zjutraj oba službo. Pa slejkoprej otroci tudi začnejo spati ponoči. Ne boš verjela, ko so najstniki, lahko spijo celo do 12h! Takrat boš pozabila, kako je bilo težko, ko so bili majhni. Verjemi, splača se
|