|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Besna sem kot lev!!ve??
30.12.2007 9:10:54   
Anonimen
pa ne delaj si utvar, da če boš šla nekam za dan ali dva, da mu boš "odprla" oči

Jaz se mu sploh ne bi upala otroka pustit....

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
30.12.2007 9:11:11   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: Teya*D.
....pa drugače ni slab človek....kaj vem kaj mu je!

Saj če pa drugače ni slab človek se pa izplača kdaj pa kdaj malo potrpetiuser posted image .

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 27
30.12.2007 9:11:27   
Anonimen
pa drugače ni slab človek....kaj vem kaj mu je!

Depresijauser posted image  Zaradi preobremenjenosti? Čisto možno. Kaj pa ima zaeno službo, da MORA delat 20 ur/dan?

(odgovor članu Teya*D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
30.12.2007 9:12:58   
Strawberrie Cherrie
danes bom pa jaz citirala sunqueen: Le kje jih pobirate????

Ma mi2 sva imela po rojstvu otroka vse mogoče probleme, ampak žaljiva eden do drugega nisva bila nikoli in vedno res vedno mi je pomagal, čeprav sem ga sicer mogla prosit....zdaj ko so se stvari ustalile mi niti tega več ni treba - poprosit za pomoč, ker se kar sam znajde... tko da....
pa ne da bi zdaj jaz svojega hvalila, ampak ravnanje mojega nezakonskega moža se mi zdi dosti bolj normalno od tvojega. in jaz človeka, ki bi me zmerjal, ne bi mogla ravno ljubiti, pri tem pa še trditi...saj ni slab človek, ne vem kaj mu je???WTF?

Daj za novo leto naredi nekaj zase, potegni kakšno črto ali dve, če pa ne bo šlo, pa pot pod noge.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 29
30.12.2007 9:14:05   
caillou
Kaj pa vem no ? Ampak človek se sigurno ne spremeni kar čez noč.
Je pa res, da si ti v enem močnem sunku zdejle in da ti gre na jetra, ker on si lahko vzamem čas za počitek, ti si ga pa enostavno ne moreš.
Služi pa dobro in je priden pri svojem delu ? Veš, mogoče bi bilo pa dobro, da najdeš še kakšno pozitivno točko pri njem. Saj jih verjetno ima ?

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
30.12.2007 9:22:13   
Anonimen
Se strinjam s caillou. Itak zdaj iščeš samo napake.
Ne razumem pa ostalih odgovorov. Zakaj je vedno treba takoj pakirat kufre? Da se marsikaj spremenit. Počasi pa vztrajno. Oba si morata priznat svoje napake. Ne pa samo "Ti vedno, Jaz nikoli..."

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
30.12.2007 9:26:38   
Teya*D.
Saj to je ravno, da ima veliko pozitivnih lastnosti...kdaj skuha, pospravi, opere...vse ampak samo ko ga zgrabi!ma saj razumem, da mora delat ko norc še posebaj zdaj ko so prazniki.ne, prej ni bil takšen, je bil nagle jeze, tudi jaz ampak ne tako.posvečal se mi je in vse kar se je pa pri nosečnosti malo končalo.ma kaj vem dedci...ne razumem jih več enostavno ne...kako trdim da je vredu človek, ker ne gledam samo današnjega dne ampak vse nasplošno, zato sem napisala stavek 'da ni slab' a veš rija.dal bi dušo...kolegi so več to sem opazila zadnje čase ja ko jaz kaj prosim traja ko drugi leti sredi noči....da mu pustim otroka?ne upam!saj bi se znašo ampak mi je zagrozil, da če enkrat grem povratka ni otrok pa njemu ostane!ne nisem nora da bi mu pustila pikico.če ravno vstajam celo noč in nič ne spim sem vesela da jo imam bila je moja največja želja in da ne bo pomote tudi njegova.sama se ne bi odločila imet otroka kerne bi zmogla.spomnim sse ko sem odšla na izlet sama za tri dni takrat še ni bilo otrok....kako sem lahko to naredila, baje je jokal itn. zato vem da če me nebi bilo eno noč bi ga stisnilo.samo kaj ko bi pa morala nazaj potem ker nimam kam...enkrat poči poči....samo jaz obljubljam in obljubljam...vsi mu govorijo tudi njegova mama, tašča je res super tudi tast samo želiš si ju lahko!ampak vsi ga samo napadamo itn...

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 32
30.12.2007 9:28:32   
Anonimen
Pa vidva imata še več problemov:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2121815&mpage=1&#2243903

(odgovor članu Teya*D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
30.12.2007 9:30:21   
Teya*D.
Aja še to....
Na koncu seveda jaz popustim in se silim ter opravičujem...in on?odreagira kot da se nič ni zgodilo sploh se več ne trudi več, ker misli da ima vedno prav...pozneje pa se hoče pogovarjat kot da se ni nič zgodilo madona!

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 34
30.12.2007 9:30:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Teya*D.

sama se ne bi odločila imet otroka kerne bi zmogla.spomnim sse ko sem odšla na izlet sama za tri dni takrat še ni bilo otrok....kako sem lahko to naredila, baje je jokal itn.

Saj sam bi težko imela otroka, se mi zdi... Tole boldano se mi pa tudi ne zdi ravno zdravo. Daj, kaj pa ko bi pšlah kakšnemu terapevtu, ker tega je pa, se mi zdi, tu mač user posted image

(odgovor članu Teya*D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
30.12.2007 9:33:59   
caillou
Najbolje bo da se pomiriš, ker tvoj možek enostavno ni tako slab. Tvoji hormončki pa tudi malo prispevajo k vsem tem. No, pa enkrat rajši podaj vprašanje na tale forum, koliko moških kuha, pospravlja, da perilo prat,...?!? No, tvoj dela vse tole in bodi srečna, da ga vsaj kdaj zagrabi. Večino ne zagrabi nikoli.

Vse kaj hujšega nas lahko doleti v življenju, žal.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
30.12.2007 9:39:15   
Anonimen
Dec ko dec.

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
30.12.2007 9:44:41   
Anonimen
user posted image
Jaz takemu ne bi pustila otrok za čez noč....ste zmešane user posted image

Adijo miki. Resno.

"...Saj to je ravno, da ima veliko pozitivnih lastnosti...kdaj skuha, pospravi, opere...vse ampak samo ko ga zgrabi..."

In to so zate dobre lastnosti user posted image  Če tako  misliš, zakaj za hudiča nisi ostala pri mami?

Prosim punce, dejte se vzet v roke. Hej, življenje je eno samo!!!! A se nimate nič rade? A rade trpite? Uživate v tem, da jočete cele dneve? Imate otroke in se na zunaj delate, da ste ena velika hepi familija? Za vrati pa trpite?

Prosim, naj mi ena pove: ZAKAJ ŽE?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
30.12.2007 9:45:25   
lelaval
Saj to je ravno, da ima veliko pozitivnih lastnosti...kdaj skuha, pospravi, opere...vse ampak samo ko ga zgrabi!ma saj razumem, da mora delat ko norc še posebaj zdaj ko so prazniki.ne, prej ni bil takšen, je bil nagle jeze, tudi jaz ampak ne tako.posvečal se mi je in vse kar se je pa pri nosečnosti malo končalo.ma kaj vem dedci...ne razumem jih več enostavno ne...kako trdim da je vredu človek, ker ne gledam samo današnjega dne ampak vse nasplošno, zato sem napisala stavek 'da ni slab' a veš rija.dal bi dušo...kolegi so več to sem opazila zadnje čase ja ko jaz kaj prosim traja ko drugi leti sredi noči....da mu pustim otroka?ne upam!saj bi se znašo ampak mi je zagrozil, da če enkrat grem povratka ni otrok pa njemu ostane!ne nisem nora da bi mu pustila pikico.če ravno vstajam celo noč in nič ne spim sem vesela da jo imam bila je moja največja želja in da ne bo pomote tudi njegova.sama se ne bi odločila imet otroka kerne bi zmogla.spomnim sse ko sem odšla na izlet sama za tri dni takrat še ni bilo otrok....kako sem lahko to naredila, baje je jokal itn. zato vem da če me nebi bilo eno noč bi ga stisnilo.samo kaj ko bi pa morala nazaj potem ker nimam kam...enkrat poči poči....samo jaz obljubljam in obljubljam...vsi mu govorijo tudi njegova mama, tašča je res super tudi tast samo želiš si ju lahko!ampak vsi ga samo napadamo itn...

Ženska draga, daj enkrat začni razmišljat - tvoj dela, ko ga zagrabi - a ti pa moraš skozi delat doma pa pucat? Moj tudi dela, a ne ko ga zagrabi - saj sam vidi. In dajte si že enkrat ženske izbit iz glave, da če moški reče, da bo obdržal otroka, da s tem igra na karto vaše ranljivosti - dokler boste kazale strah ob teh besedah, tako dolgo jih bo ponavljal. A je katera že rekla nazaj moškmu, da lahko komot obdrži otroke (pa čeprav ni tako mislila) - me zanima njegov odgovor.
In moj tudi dela dosti (vedno za praznike), pa si potem, ko je doma želi bit z otroci in mano. Morda ni lepo, a včasih si prav zmisliva, če hoče prit kdo k nam, da kam gremo - da smo sami skupaj. Tako, da se naj ne zgovarja, da toliko dela -vsak drug dan pa tudi ne dela 20 ur (toliko niti ne sme - moj je nekaj let delal vsak drug dan 12 ur - torej za 1 šiht tvojemu še ostane časa)

Glede tega, da je jokal, ko sišla na izlet - oprosti, ampak tvoj moški je psihično bolan.

< Sporočilo je popravil lelaval -- 30.12.2007 9:59:58 >

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 39
30.12.2007 9:53:18   
Blejka26
nisem brala odgovorov kaj so ti pisale..pri meni je čisto enako..tud odkar se je rodila prva sem bila za vse sama,med drugo nosečnostjo tud in sedaj ko se je rodila druga je enako.Imela sem Cr pa se je moj obnašal kot da je bil on operiran ne jaz

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 40
30.12.2007 9:55:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blejka26

nisem brala odgovorov kaj so ti pisale..pri meni je čisto enako..tud odkar se je rodila prva sem bila za vse sama,med drugo nosečnostjo tud in sedaj ko se je rodila druga je enako.Imela sem Cr pa se je moj obnašal kot da je bil on operiran ne jaz

Smem vprašat, a sta še vedno skupaj?

(odgovor članu Blejka26)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
30.12.2007 9:55:36   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Dec ko dec.

A ti tud poznaš samo take user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
30.12.2007 10:05:10   
Anonimen
Odkar se je rodila se partner ni vstal ponoči niti enkrat in danes mi je dvignilo pritisk.

Pa kako za božjo voljo naj človek ve, da mora pa ravno danes vstati, če si do zdaj vedno ti user posted image . Pa kaj ne govorite slovensko? A je treba vpiti in kleti zato, da se mu nekaj pove? Sploh pa vpitje potem, ko se je že nekaj zgodilo ne bo spremenilo nič za nazaj...

Komunikacija, komunikacija......

(odgovor članu Teya*D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
30.12.2007 10:06:20   
lelaval
Jaz takemu ne bi pustila otrok za čez noč....ste zmešane

Adijo miki. Resno.

Jaz tudi ne.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
30.12.2007 10:08:47   
Anonimen
...in on?odreagira kot da se nič ni zgodilo sploh se več ne trudi več, ker misli da ima vedno prav...pozneje pa se hoče pogovarjat kot da se ni nič zgodilo madona!

Pa naredi tukaj en korak naprej iz svojega udobja :).

Meni je zo ok, da se v navalu besa ne pogovarjaš...ponavadi gre samo za izliv jeze, nič drugega.

Pogovori se potem, umirjeno in razumno, o tem, kaj se dogaja in kaj bosta naredila vsak pri sebi, da bo bolje.

(odgovor članu Teya*D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
30.12.2007 10:14:27   
caillou
...

quote]IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Odkar se je rodila se partner ni vstal ponoči niti enkrat in danes mi je dvignilo pritisk.

Pa kako za božjo voljo naj človek ve, da mora pa ravno danes vstati, če si do zdaj vedno ti user posted image . Pa kaj ne govorite slovensko? A je treba vpiti in kleti zato, da se mu nekaj pove? Sploh pa vpitje potem, ko se je že nekaj zgodilo ne bo spremenilo nič za nazaj...

Komunikacija, komunikacija......

Se strinjam, slaba komunikacija je eden izmed glavnih razlogov vseh razprtij.  Kako naj se dva spoštujeta, če se zmerjata na najbolj nizkoten način.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
30.12.2007 10:14:50   
silvya
Bolj ko tole berem bolj ne vem kaj naj napišem user posted image Jaz zase vem, da bi mi tako življenje slejkoprej prišlo vrh glave in bi se pošteno postavila zase in ne bi besnela samo tule na forumu user posted image .
In ne mislit, da so dedci pač taki in jih je treba take sprejemat, ker obstajajo tudi drugačni. In takega imam doma. user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 47
30.12.2007 10:19:27   
Anonimen
Samo tukaj ni samo ON kriv.Ne vem no, če dela po 20 ur ga je treba razumeti, da je utrujen.
Na drugi temi si napisala Teja, da bi sexal, pa tebi ni do tega.Tudi to ga spravlja ob živce, sploh pa, če mu ne poveš iskreno zakaj ti ni do spolnosti.Saj ti ne more brati misli.
Po tvojem pisanju sem dobila občutek, da bi rada njegovo pomoč in podporo, sama pa za to ne narediš nič.
Jamraš in se smiliš sama sebi.

(odgovor članu silvya)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
30.12.2007 10:21:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Po tvojem pisanju sem dobila občutek, da bi rada njegovo pomoč in podporo, sama pa za to ne narediš nič.
Jamraš in se smiliš sama sebi.

Ja, tako nekako se tudi meni zdi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
30.12.2007 10:27:13   
ZARA
Mene pa samo zanima kakšno službo ima, da dela 20!! ur/dan? user posted image  A je zdravnik?

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?