lelaval
|
Saj to je ravno, da ima veliko pozitivnih lastnosti...kdaj skuha, pospravi, opere...vse ampak samo ko ga zgrabi!ma saj razumem, da mora delat ko norc še posebaj zdaj ko so prazniki.ne, prej ni bil takšen, je bil nagle jeze, tudi jaz ampak ne tako.posvečal se mi je in vse kar se je pa pri nosečnosti malo končalo.ma kaj vem dedci...ne razumem jih več enostavno ne...kako trdim da je vredu človek, ker ne gledam samo današnjega dne ampak vse nasplošno, zato sem napisala stavek 'da ni slab' a veš rija.dal bi dušo...kolegi so več to sem opazila zadnje čase ja ko jaz kaj prosim traja ko drugi leti sredi noči....da mu pustim otroka?ne upam!saj bi se znašo ampak mi je zagrozil, da če enkrat grem povratka ni otrok pa njemu ostane!ne nisem nora da bi mu pustila pikico.če ravno vstajam celo noč in nič ne spim sem vesela da jo imam bila je moja največja želja in da ne bo pomote tudi njegova.sama se ne bi odločila imet otroka kerne bi zmogla.spomnim sse ko sem odšla na izlet sama za tri dni takrat še ni bilo otrok....kako sem lahko to naredila, baje je jokal itn. zato vem da če me nebi bilo eno noč bi ga stisnilo.samo kaj ko bi pa morala nazaj potem ker nimam kam...enkrat poči poči....samo jaz obljubljam in obljubljam...vsi mu govorijo tudi njegova mama, tašča je res super tudi tast samo želiš si ju lahko!ampak vsi ga samo napadamo itn... Ženska draga, daj enkrat začni razmišljat - tvoj dela, ko ga zagrabi - a ti pa moraš skozi delat doma pa pucat? Moj tudi dela, a ne ko ga zagrabi - saj sam vidi. In dajte si že enkrat ženske izbit iz glave, da če moški reče, da bo obdržal otroka, da s tem igra na karto vaše ranljivosti - dokler boste kazale strah ob teh besedah, tako dolgo jih bo ponavljal. A je katera že rekla nazaj moškmu, da lahko komot obdrži otroke (pa čeprav ni tako mislila) - me zanima njegov odgovor. In moj tudi dela dosti (vedno za praznike), pa si potem, ko je doma želi bit z otroci in mano. Morda ni lepo, a včasih si prav zmisliva, če hoče prit kdo k nam, da kam gremo - da smo sami skupaj. Tako, da se naj ne zgovarja, da toliko dela -vsak drug dan pa tudi ne dela 20 ur (toliko niti ne sme - moj je nekaj let delal vsak drug dan 12 ur - torej za 1 šiht tvojemu še ostane časa) Glede tega, da je jokal, ko sišla na izlet - oprosti, ampak tvoj moški je psihično bolan.
< Sporočilo je popravil lelaval -- 30.12.2007 9:59:58 >