Teya*D. -> Besna sem kot lev!!ve?? (30.12.2007 8:23:11)
|
Kaj bi naredile? Otrok celo noč ni spal ker se je premetavala in jokala in kdo se je mogel celo noč vstajat?Mama... Noseča mama, ki jo danes boli hrbtenica, da je za crknit. Saj sem takih noči vajena ampak vedno težje je zaradi nosečnosti. Odkar se je rodila se partner ni vstal ponoči niti enkrat in danes mi je dvignilo pritisk. Rekla sem, da sem celo noč bedela, se vstajala in zraven naglas zaklela...kak je pasalo! In kaj sem dobila odgovor? KAJ SI PA ****ALA??!!! Tako me je prizadelo, da sem planila v jok, vzela otroka ven in odšla iz spalnice. Kaj naj zdaj? Pogovor ne zaleže, sploh me ne upošteva, do mene se že lep čas obnaša kot do psa... Rada bi mu nekako pokazala, da mislim resno in nekam odšla za en dan! Da bo videl kako je biti sam.... Vendar je problem, da če grem k mami bo zagnala cel cirkus, drugam pa nimam kam! Kaj naj naredim?? Res ga imam poln kufer, ker je bilo par dni v redu zdaj pa kot da ga nekaj piči in je spet nemogoč in tega ne prenesem več! No, hvala da me berete...mi je malo odleglo, da mam komu povedat!
|
|
|
|