Gina
|
Se strinjam z natašo ali katera je že napisala, da nekateri moški niso glih na otroke udarjeni, da jim ni. Samo to ni izgovor za lenobo. In kakor jaz gledam tole tvojo reč, se mi zdi, da tvoj dobro ve, na katero struno pritisnit, da jo bo dobro odnesel. ko bi moral ponoči vstati, začne preklinjat in ker ga ne moreš poslušat, vstaneš ti, prav nesmiselno, ker važen je cilj, ne pa da to naredi z dobro voljo, briga te (poslušaj preklinjanje, takrat mu itak ne bo več v veselje preklinjat, ker tako ne bo mogel uspavat otroka zraven, pa ti se ne boš jezila poleg, ne bo imel poslušalcev - se bo že navadil, da bo moral npr. vsak drugi dan on vstati ponoči, saj porodniška je samo 8 dopoldnaskih ur, takrat oba delata svoj job, ves ostali čas si pa domače delo delita, ani to jasno). Druga stvar je, da ti grozi, da bi otroka vzel. Ha, ha, ti si sama cele dneve z otrokom, celo ponoči tvoj ne spi pri vama, on pa bi ti vzel otroka, če tebe eno noč ne bi bilo? Oslarija nepopisna - ti ji pa verjameš - kako ti pa lahko kar otroka vzamejo? Prvo kot prvo moraš svojega naučiti, da bo malo več sam z otrokom, zato pojdi ven vsak drugi dan, vsaj za 3 ure, da se navadi. pa kadar ti take spušča ponoči, popokaj že zjutraj šila in kopita, pa pojdi za dušo v šoping za vse dopoldne, ne moreš ga še nagradit zraven. Brez otroka seveda. Se bo naučil odgovornosti. Kaj ti pa more, če to narediš? On itak deluje po sistemu nasilnega dejanja. Naredi po svoje in ga nič ne briga. Zakaj bi tebe moralo? Začne z njegovo strategijo. Ko prideš domov ga vprašaj, zakaj ni skuhal in se uleži na kavč, ter malo zaspi, saj boš zihr utrujena od sprehoda. Pa ne nasedaj več njegovim fintam. Če ti pa še kdaj reče, zakaj si .....la, pa tisti hip spusti otroke njemu v naročje, se obrni in se pojdi shladit na izlet, ker če ne bi mu jaz lahko kaj v glavo vrgla na tvojem mestu. A veš, če še kar ne bo boljše, ti svetujem, da greš proč od njega. Niso vsi deci isti, angel in ostale imajo prav.
|