|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
22.5.2008 19:45:56   
tajči27
aaaa pa smo meli nekaj sončka...pa hvala za lepo mavrico...hehe..drugače pa zgleda da nimamo veliko srečk nosečk v celju a ne?! je tko bolj prazna sobica skoz...se mi že zdi da sama s sabo po večini čvekamuser posted image user posted image ...

17.6.-dan D

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 651
22.5.2008 20:40:06   
timnala
Oj tajci27!

Ma nisi sama, jst sem vsak dan ze med sihtom velikokrat gor, sam vedno ne napisem kaj user posted image

sm pa zdejle mal zalostna..me frizerka strigla in barvala pa mi je tak na hladno blond potegnalo..mam vedno bolj psenicne barve - recimo temno blond pa svetle pramencke in mi je tak zagrablo, da sm si totalno glupa..user posted image
pa tk sm se veselila, da se ustimam..moj me sicer tolazi, da ni tak hudo..ampak jst mam ze kozo bolj tople barve in mi hladne na lase sploh ne gredo.. v glavnem jamram user posted image  pride rihtat v soboto mojo sestricno in me bo popravila, ce bom hotela (ITAK!)..ampak 2 dni bom pac taka hodila okol..

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 652
22.5.2008 20:43:30   
timnala
Oj tajci27 se enkrat..a ves kaj sem ugotovila, da si clan od takrat, ko mava midva z user posted image  obletnico user posted image user posted image
sicer to ni nic pomembnega za napisat na forum, ampak jst vedno rada ta datum vidim user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 653
22.5.2008 21:10:11   
tajči27
a res na tvojo obletnico sem se včlanila?! no se boš vedno name spomnila...hehehuser posted image user posted image ..ja veš jst tud nisem našla pravih odtenkov barv,pa sem si kr rjavo gor dala ker zdaj res ne morem sedet pri frizerju...me že tolko matra...za piko na i pa se danes zjutraj zbudim še s celim rdečim trebuhom in srbi...sem zopet koprivnico staknila...po moje od kreme za strije kr mi je od vichi-ja zmanjkal pa sem mela še eno staro doma pa sem mal flikala z njo...pa še tile hormoni naredijo svoje...pa to tko srbi da je za znoret...je pa lepo da se še kdo javi tu gor...večkrat pokukam pa sem kr presenečena ker greš k zdravniku pa je ful nosečk,tu pa nič...škoda res...punce dejte se kaj še javit...a ni fajn da si mal pojamramo pa mal pogovorimo o nosečniških težavah in to...pa mal spodbujamo pa tolažmo druga drugo...drgač pa se tud kej pohecamo...a gleda katera trenja???kaka kozlarija sam pljuvamo namesto da bi svoje zastopnike podprli...boga rebeka,kak se more kej počutit?!

17.6.-dan D

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 654
22.5.2008 21:34:40   
lana777
Čer,

jaz pa sm še sam za v posteljo user posted image  ...

Me tolaži sam še to, da je ju3 petek!!!

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 655
23.5.2008 7:31:19   
lana777
Jutro, jutro, petkovo jutro in
evo petkova čokolada z mal kufetka  user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 656
23.5.2008 7:44:26   
timnala
Oj punce!

Jutro vsem vam in hvala Lana777 za kofetek user posted image
Sam da je petek..juhuhu.. user posted image  sicer bo pa vikend minil, kot bi rekel keks..ampak vsaj da bo!
Tajci27 sem gledala vceri malo, ko sem telovadila..se mi je zdelo, da moram zraven take oddaje se kaj koristnega nardit.. men v osnovi je Rebeka cist mim - kar se tice petja sploh, kot drugo pa to, da je povsod..ktere cajtnge odpres, ktero internetno stran odpres..zadnjic sem jo celo vidla na zadnji strani enga avtobusa..mislim ej, kr neki.. sicer vsaka cast, da se zna ful trzit in to ji dam +.. Verjamem tud, da ko je sla dol, da je nardila vse kar je v njeni moci, da bi se dobro pokazala in zapela tako kot je treba..ampak men te pojoce misice in zenski multipraktiki so mal prevec mim prav zaradi tega, ker se silijo povsod..in dejansko niso na vseh podrocjih tako uspesne..sej pravim, vsa pohvala, da se tolk stvari lotijo in hocjo neki nardit, sam mal si pa lahk tud samokriticen.. po drugi strani pa Slovenija in Evrovizija je tud mal skregano, ker ce samo gledas kaksni "talenti" se prijavljajo.. skoda res.. kvalitetni pevci so ze zdavnaj sli stran od takih showov..ker vedo, da je kvaliteta drugje, kot pa v dekolteju in koreografiji.. uf sm se razpisala..pac moje mnenje user posted image  

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 657
23.5.2008 8:15:11   
tajči27
jutro jutro še od mene..pa enauser posted image  tudi od mene...mah ja,itak ti kr povej svoje mnenje,sej jst tud nisem pol več gledala trenj,se mi ni dalo,mi je pa blo zoprno gledat kak jo vsi napadajo, namesto malo spodbude...itak pa mislim da je bolje da se izognemo takim  tekmovanj,ker nimamo pojma...user posted image user posted image ...drgač pa itak že vsaka misica poje...user posted image ...in kako smo danes spali?..jst kot ubita...samo enkrat sem celo šla na wc ponoči..res lahko po dolgem času rečem da sem se naspala...preden sem zanosila sem najraje spala in to celo na trebuhu...že to se mi je bilo težko odvadit,da pa morem zdej na boku spat al pa da sem taka nespečna dostikrat pa splohuser posted image ..no v kratkem bom vidla kak bo šele z mojim spanjemuser posted image user posted image ...joj še tri tedne dobre uradno...

17.6.-dan D

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 658
23.5.2008 9:59:15   
mishel
Tako, internet mi končno dela. Sem komaj čakala, da sem lahko prišla pogledat kako se imate. Najprej hvala za kavico, ali pa raje za čokolado user posted image . Spala sem tudi jaz danes bolj slabo. Sem do enih ponoči šla kar trikrat na wc, potem pa je bil do treh sreča mir.

Glede nasvetov za barvanje sobe, LANA prav imaš da imam rada zeleno, zato tudi razmišljava o zeleni ali pa rumeni barvi ste. Posteljnino za v posteljico sva kupila zeleno user posted image , pa voziček, pa previjalna bo kombinirana z zeleno... Zato sem mal mislla, če bi bile stene raje rumene, pa gor kaj narisani z zeleno, da ne bo vse preveč zeleno user posted image . Pa še to, končno sva dobila voziček!!!!! Je tako lep, sem si noter dala kar plišastega zajca user posted image in zdaj ga vozim po stanovanju.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 659
23.5.2008 10:28:10   
ksenci
midva se tud nisva mogla zmenit glede barve stene, pa sva se pol odločla za oranžno pa je superuser posted image user posted image user posted image , postlco pa mama belo, posteljnina pa je v barvi bež- modra z oranžnimi obrobami.

Lunica24 pol praviš da je MŠ brezvezeuser posted image no se vsaj ne bom sekirala, če se mi ne bo dal tak dolg tam sedetuser posted image
se dobiva kaj po 1.6., ko pridem iz morja, zdaj mam tako gužvo, da še za kavico nimam cajta- grozauser posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 660
23.5.2008 12:15:09   
mishel
Tudi jaz sem za kavico, če se boste zmenle user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 661
23.5.2008 12:45:20   
lena35
Mishel,te lahko vprašvm kje si naročila voziček in kakšnega.Midva zuser posted image  tudi razmišljava na veliko kje kupiti ampak še nimam izkušenj z internetnim kupovanjem in me je malo strah. Povejte mi kje je najbolje naročevat.Aja imela bi pa voziček z malo večjimi kolesi za bolj razgiban teren.
lep dan še naprejuser posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 662
23.5.2008 13:04:40   
bučkabb
joj punce kak ste pridne, men pa se zdajle tak zeha, da bi kr koga pojedla če bi bil zraven mene, pa sem ponoči fajn spala, sem sam enkrat mogla na WC. verjetno je kriv vreme, ko je tak čorav.

vidim, da ste lepo nabavne, jaz bom tud mogla počas začet resno razmišljat o nakupu opreme, zdaj sam vsakih tolk cajta mal pogledam ponudbo, sam še se nič nisem odločla kaj bi kupla.

a pravte da materinska šola glih ni nič posebnega, sej ne vem al se je naj udeležim al ne, klicala še nisem nič, pa sej me še ne bi naročil, ko mam rok septembra,  a ne?
kak pa kaj glede telovadbe, a ktera hodi jaz bi začela sam sem slišala da je zdajle neka pavza.

no uživajte in fajn vikend vam želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 663
23.5.2008 15:16:29   
Anonimen
ksenci, itak, se slišiva... mishel ti se kar pridruži, sam problem je da ne bi spet dežja priklicale user posted image user posted image  še katera pride na kavico al pa sladoled po 1.6. ?  

(odgovor članu bučkabb)
  Neposredna povezava do sporočila: 664
24.5.2008 8:41:01   
mishel
Glede naročanja preko interneta vse najbolj priporočajo sonček.si Na srečanje pa mogoče res pridem user posted image Zdaj grem, pa pa

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 665
24.5.2008 9:28:21   
lana777
Jst sm tud za slodleeeeeeeeeeeeeeeeed v juniju!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 666
24.5.2008 9:47:03   
tajči27
jutrčka...jst tudi sladoled bi....pa žal ne morem obljubit,mogoče bo treba prej v rimuser posted image user posted image ...kak lep sonček imamo...katera ga je zrihtala???hehe

17.6.-dan D

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 667
24.5.2008 10:09:47   
timnala
Jutro user posted image !

Jst sm se sele skobacala s postelje..njam je fajn cez vikend mal polezat user posted image

Sm pa tud za srecanje v juniju - delam v Celju, drugace sem pa iz Mozirja in sam sporocte kdaj..pa upam, da popoldan, ker delam do 4h user posted image

Pozdravcek vsem pa uzivajte lep dan!

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 668
24.5.2008 13:39:16   
škorpion
Tudi jaz se bi vam rada pridružila če me vzamete med sebe. Sem drugič noseča in prav tako prihajam iz celja. PDP je 15.10 Doma imam 8 mesecev staro hčerko tako da sedaj uživam v nosečnosti in materinstvu.

Za nazaj vas sicer nisem brala bom pa sedaj bolj spremljala ta forum.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 669
24.5.2008 17:12:43   
lana777
user posted image   
user posted image APRILČICE:

-novopecena user posted image  (10. april) user posted image  
RENE user posted image

- nana09 (PDP 11. 4.) 
user posted image MAJČICE:
-ursha
(PDP 28. 5.) user posted image  ZARA/ANAuser posted image

user posted image   JUNIJČICE:

- tajci

- tsja26

- tajči 27 (PDP 17.6.) user posted image
- Neli1 (29. 6.)

user posted image JULIJČICE:

-
lunica24 (PDP 5. 7.) user posted image  LUKAuser posted image
- PABLO
(PDP 31. 7.)
- urska25 (PDP 26. 7. ) user posted image
- jerebica (PDP 6. 7.) user posted image  RUDIuser posted image
- robika (PDP 5. 7.) user posted image  TIJAuser posted image

- ksenci (PDP 11. 7.) user posted image  ALJAŽuser posted image

user posted image   AVGUSTOVKE:

- lana777
(PDP 22. 8.) user posted image
- mishel (PDP 05. 8.) user posted image
- nell  (PDP 20. 8.) user posted image
- kaja
(PDP 8. 8.)
- K_a_t_j_a (PDP 12. 8) user posted image
- žanneža (PDP 13. 8.)
- emma.M
- pikicai

user posted image    SEPTEMBRKE:

-bučkabb
  (PDP 25. 9.)  user posted image   
- katias   
user posted image OKTOBRKE: 

- mbd0411 (PDP 14. 10.) user posted image
- škorpion (PDP 20.10.)
- lena35 (PDP 19. 10.)
- timnala (PDP 9. 10.) user posted image  (AJDA/NAC)
- mandek (PDP 19. 10.) user posted image
- škorpion (PDP 15. 10) user posted image

user posted image DECEMBRKE:

- katja_p (PDP 04.12.)
- _sanja_* (PDP  15. 12.)
- m a j c  i k a (PDP 10. 12.)

user posted image     JANUARKE 2009:

-marjetica84
  (PDP 4. 1.)user posted image

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 670
24.5.2008 17:13:24   
lana777
škorpion - pozdravljena in dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 671
24.5.2008 20:32:03   
mishel
Zdravo punce! Jaz sem bila danes na srečanju Celjskih avgustovk in moram povedat, da je bilo super videt punce v živo. Tako da jaz sem takoj za srečanje, edino od 10.06. do 20.06. sem na morju user posted image

Kako pa ste ve kaj drugače? Končno nam obljubljajo sonček, tako da se bomo zdaj lahko pritoževale nad vročino user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 672
24.5.2008 20:32:43   
mishel
Pa še to, LANA sem te pogrešala, tako da upam, da se vseeno kdaj dobimo.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 673
25.5.2008 17:59:24   
lana777
Vsem lep nedeljski pozdrav ... upam, da počivate in
se pustite razvajatuser posted image

Mishel - naslednji konec tedna greva v Čikat (a ne hodiš ti tud dol?!?!),
potem pa se ti oglasim na ZS, pa se dobiva na kavici, prov?

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 674
26.5.2008 8:31:19   
lana777
Jutro, jutro,

evo ena ponedeljkova sončna kavica/kapučin s čokolado user posted image
za lep začetek tedna!!!

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?